Седмичен хороскоп 7-13 май 2012 г.

Съвпад на Слънцето и Юпитер

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната, но успешна седмица. Периодът е много благоприятен за подобряване на финансовото състояние, за придобивки от всякакъв характер. Съвпадът на Слънцето и планетата на изобилието – Юпитер, ви носи възможности, които не бива да пропускате. Можете да подобрите условията на работа, да се договорите с шеф, за по-добро заплащане или за по-висока позиция във фирмата. Приемайте отправените предложения сериозно и ги оглеждайте от всички страни, защото не трябва да се изпуска от внимание влиянието на ретроградния Сатурн от Везни. Втората половина на седмицата е по-благоприятна, от сряда до петък, и особено в четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предлага много възможности. Наред с това обаче съществува опасност от разпиляване на усилията и очакванията в много посоки. Нещо, което е добре да избягвате, ако искате да се възползвате по най-добрият начин от благоприятните условия породени от съвпада на Слънцето и Юпитер. Имате възможност да заемете една по-добра обществена позиция, да получите похвала, зачитане на вложен труд, да ви признаят авторско право или да се даде ход на ваше изобретение. Не пропускайте шанса си да блеснете, да се покажете по най-добрия начин, да се представите там, където има кой да ви оцени, и да получите аплодисменти. Моментът е добър за участие в състезание, конкурс, за презентация и реклама. Сряда и четвъртък са добри дни за вас

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. Всяка година Слънцето и Юпитер се срещат в определена точка на зодиака. Съвпадът по принцип зарежда юпитеровите хора с голяма доза позитивизъм и самоувереност. През тази година срещата на двете космични тела е в земния знак Телец, което придава в голяма степен материален отенък на случващото се. Моментът е добър за придобивки от всякакъв характер. Купуване на имот, на собствено жилище, на автомобил или друго, с по-голяма стойност. Възможно е да получите подарък, по-скоро ценен, отколкото символичен. Сега е момент да приложите на практика вашите правила и норми на поведение, да покажете принципност и висока етика. Важните си дела планирайте за дните от сряда нататък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои седмица на късмета. Тя минава под знака на съвпада на Слънцето и планетата на изобилието – Юпитер, който става точен в неделя. Слънцето прави съвпад с Юпитер всяка година, но не винаги това се случва във вашия знак. Периодът на повтаряемост е 12 години, като за последен път двете космични тела са се срещнали във вашия знак през месец май 2000-та година. Възползвайте се по най-добрия начин от възможностите, които ви дава този аспект. Можете да подобрите финансовото си състояние, да се договорите за по-добри условия с партньори по бизнес, да купите или продадете имот, да решите важен семеен проблем. Всичко свързано с чужбина, с чужденци, като работа, пътуване, образование, лечение, брак, може да бъде изведено на едно по-добро ниво. Вторник,сряда и особено четвъртък са силните ви дни.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои една напрегната и в голяма степен продуктивна седмица. В понеделник и вторник обаче, бъдете търпеливи и тактични с хората около вас, особено с жените на вашата възраст и близо до нея. Съвпадът на Слънцето и Юпитер, в сродния ви по стихия зодиакален знак Телец, създава чудесни астрологични предпоставки за успех. Много по-отчетливо ще ги усетят родените в средата на месец септември. С лекота ще ви се отдават контакти и преговори с хора отдалеч, било то директно или чрез интернет. Имате шанс за високи резултати, ако учите и се явявате на изпити през тази седмица. Подходящ момент за договаряне с издатели, за контактуване с хора на изкуството, за намиране на подходящо място за продължаване на образованието в по-висока степен, за включване в група за специализирано обучение. Успешни дни-сряда и четвъртък.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои продуктивна седмица. Зоната на земните знаци отново е активирана. Този път причината е в срещата на Слънцето и Юпитер в третата декада на Телец. Това насища с прагматизъм дните и дава възможност да придвижите напред ваш проект или идея като му придадете реални очертания, и го изпълните със съдържание. Децата, и всичко около тях, ще ви носят радост и удовлетворение. Една ваша стара идея може да придобие нов смисъл и да бъде реализирана. Важните си дела планирайте за дните от сряда до петък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Пълнолунието може да е раздвижило пластове, които ви мотивират да не бъдете безразлични към това, което се случва с хората около вас, и особено с близките. Във вторник избягвайте конфликтни ситуации с жени, било то колежки, приятелки, сестри или познати. Съвпадът на Слънцето и Юпитер, в края на седмицата, ви дава подкрепа там, където сте били целенасочени и активни в последно време. Може да разчитате на подкрепата на хора отдалеч, да получите покана за гостуване или важни документи, свързани с работа, образование или друга важна за вас тема. При някои от групата личните взаимоотношения приемат една по-определена форма и яснота, което ви позволява да градите планове за бъдещето. Добри дни през тази седмица- четвъртък, петък и събота.

На родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава много неща. Но, не на всичко трябва да отделяте много внимание. Важно е да се определите, да направите бърза оценка на ситуацията и да изберете една посока, в която да насочите усилията си. Това е гаранция за успех на фона на съвпада на Слънцето и Юпитер в Телец, но и при един отличен аспект на Венера, управителката на знака ви, със Сатурн. Тригонът Венера-Сатурн изисква трезва преценка и здравословен прагматизъм. Във финансово отношение периодът е много добър за получаване на кредит, за намиране на финансиране на личен проект. За собствени инвестиции също, стига да прецените добре възможностите си и да не се изхвърляте в нереалистични планове. Силни дни са четвъртък, петък и събота.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи раздвижване в домашната среда. Предстоят ви ангажименти с родственици, преживявания около брат, сестра, племенници, братовчеди, или съседи. Някой приятел също ще бъде включен в събитието по особен начин. Периодът е добър да направите нещо повече за подобряване на климата в дома ви. Общата цел винаги сближава хората в едно семейство. Това би могло да бъде изграждането на собствен дом, или един по-сериозен ремонт на старото жилище. При някои конкретният повод може да е очакван нов член на семейството. Дните от четвъртък нататък са силни и мотивиращи за сериозни дела.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои интересна седмица. Приятелите и емоциите, свързани с тях, ще заемат важно място в живота ви през следващите дни. Те може да са наблизо или надалеч, да се виждате често или отдавна да са изчезнали от полезрението ви, но емоционалната връзка с тях сега се възобновява и може да ви вкара в нова спирала на взаимоотношения през следващите дни и седмици. През първата половина на седмицата, до сряда, бъдете внимателни във взаимоотношенията си с колеги. Към вас може да се подхожда по един некоректен начин, и да ви бъдат „залагани капани“, които ако следвате интуицията си, ще успявате да избегнете. Като цяло, тази седмица е благоприятен период за влагане на средства в перспективни начинания. Успешни дни -четвъртък и петък.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои емоционална седмица. Вниманието ви ще бъде заето предимно с това, което се случва при партньора ви, или в сферата на ваша обща дейност. Появяват се добри възможности за инвестиции и за разширяване на бизнеса. Обща работа с приятели също може да бъде плодоносна. Не се разпилявайте, а съсредоточете енергията си, мисловна и физическа, в едно, добре премислено, направление. Моментът е добър за закупуване на обща собственост, земя, жилище, офис, магазин, ателие или друго, което да обезпечава бъдещ ангажимент. Сряда, четвъртък и неделя са силните ви дни през тази седмица.


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои плодоносна седмица. Юпитер е един от управителите на знака и съвпадът му със Слънцето засяга в голяма степен някои сфери от живота ви. На първо място това са нещата, които ви карат да се чувствате стабилни- добра работа, сигурен дом, хармонични семейни отношения. Сега шансът е на ваша страна, отворете си сетивата, за да не го пропуснете. Можете да сключите изгоден договор, да намерите нужната ви финансова и морална подкрепа, да влезете в желаното учебно заведение и т.н. Не очаквайте обаче „рогът на изобилието“ да се излее върху вас, без да си помръднете пръста. Каквото ви се даде сега, ще иска в бъдеще влагане на усилия, за да бъде то реализирано по най-добрия начин. Предстои ви много работа, но и резултатът няма да закъснее. Успешни дни-четвъртък и петък.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13.05.2012 г., в 16:22 ч. Точен съвпад на Слънцето и Юпитер в 23 градус на Телец.

 

Луната през тази седмица се движи между знацитe Лъв Скорпион и Риби, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

9.05.2012 г. в 4:34 – 9.05.2012 г. в 5:00

10.05.2012 г. в 22:11 – 11.05.2012 г. в 8:03

13.05.2012 г. В 3:52 – 13.05.2012 г. в 14:42

 

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии