Седмичен хороскоп 7-13 март 2011 г.

Меркурий и Уран в съвпад

Меркурий и Уран в Овен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои много активна работна седмица. Началото полага новата Луна, която в понеделник и вторник се движи през вашия знак. Това дава силен емоционален импулс на мислите и постъпките ви. Ще ви се иска всичко да става бързо и по начина, по който вие го виждате. Може да станете много непредпазливи и да попаднете в конфликтна ситуация, или в нарочно поставен от „доброжелатели“ капан. В сряда вечерта Меркурий ви идва на гости и ще остане до средата на месец май. Но кулминацията на седмицата е в събота, когато Уран,преминавайки в Овен, се установява за няколко години на вашата огнена територия. Настъпва период на важни промени в живота ви, много идеи ще зреят в ума ви, но премисляйте добре, на коя и кога да и дадете ход.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои вълнуващ седемдневен период. В личните и служебни контакти настъпва раздвижване, запознавате се с нови хора, директно или посредством интернет. Към вас тече поток от информация, която бързо трябва да обработите и разпределите в „чекмеджетата“ на вашето мисловно пространство. Възможно е да бъдете поставени в ситуация, когато бързо трябва да вземете решение,взимайки под внимание всички налични данни. В сряда не разчитайте особено много на техниката, възможни са пропадания на мрежата, аварии, загуба на данни. Следвайте интуицията си, ако трябва да предприемате важни крачки.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец започват седмицата устремно. Новата Луна в Овен ви дава инициативата в ръцете и от вас зависи много през следващите дни. В сряда обаче бъдете внимателни с техниката, особено с инструменти и съоръжения с много електроника и с компютрите. Възможни са токови удари, прекъсване в захранването, срив в системите и човешки грешки в различните фази на даден процес. В мисловните връзки всичко ще е наред, дори нещо повече, може да ви хрумнат странни на пръв поглед,но ценни идеи, които да се окажат полезни за бъдещето ви. Неочаквани новини, свързани с децата,в средата на седмицата. Успешен ден е четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящият период дава възможност за навлизане в нещо ново. Това може да е тема, от която сте страняли съзнателно, или да е подход,който сте отхвърляли като неприемлив или ненавременен. В понеделник и вторник ще се докоснете до нещо скрито, тайнствено или непознато, ще узнаете неизвестни неща, или ще разкриете тайна,която на вас е известна, там, където прецените, че е необходимо. В сряда и четвъртък Луната се движи през вашия знак и това е времето, в което най-добре ще успеете да представите идеите си и да приведете в изпълнение намеренията си. Бъдете внимателни към мнението и претенциите на жените в работното ви обкръжение. В петък мнозина от вас ги очакват добри приходи.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои неспокойна работна седмица. Към вас ще бъдат отправени различни по характер предложения. Във вторник и сряда ходът на събитията може да се ускори и да ви постави в трудна ситуация да мислите и действате бързо, но и правилно. Управителят на знака ви – Меркурий е в особена ситуация. В сряда вечерта прави съвпад с Уран и малко по-късно преминава в Овен, знак, в който ще ви дава кураж да бъдете директни, настъпателни и предприемчиви. Но в този ден бъдете внимателни с техниката, пазете си личните данни, защитете си документацията по подходящ начин. Възможни са конфликти с колежки, недоразумения и провокации. Сряда е ден на оригиналните идеи, а в събота се доверете на съветите на опитен и мъдър човек.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата дава началото на серия от предизвикателства, които ще се развият през следващите седмици. Управителят на знака – Сатурн е ретрограден, във Везни и това в голяма степен създава пречки за реализация на нови неща. В опозиционната на него зона обаче настъпва голямо раздвижване. Освен Юпитер, в Овен от тази седмица ще бъдат Меркурий и Уран. Техният съвпад в сряда може да окаже неблагоприятно влияние върху техниката в дома ви, или на работното място, да доведе до аварии и срив във високо технологичните системи. Напрежение може да има и в отношенията ви с близките. Четвъртък и петък са много добри дни за личните ви и служебни дела.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои напрегната работна седмица. Градусът на емоциите ще нараства с напредването на дните. В сряда управителят на знака ви – Меркурий е в „наелектризирана“ ситуация, среща се с Уран и навлиза в Овен. Това обстоятелство може да ви направи твърде неспокойни и остро реактивни. Провокации отвън вероятно ще има, някой няма да оправдае доверието ви или открито ще пречи на работата ви. Възможни са проблеми с техниката, аварии в електрическата мрежа и токови удари. Но, през тази седмица може да ви хрумнат и гениални идеи, с които да изпреварите конкуренцията и да я оставите да ви гълта праха. Събота е силният ви ден, в неделя обаче стойте настрана от парични въпроси, може да загубите крупна сума.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна работна седмица. Навлизането на Меркурий в Овен в сряда внася голямо разнообразие в служебните контакти, нови хора, нови идеи. Някои от тях може да са далеч от реалностите на живота, но в същото време да съдържат поне едно „златно зърно“, което трябва да се отдели от „плявата“. Сряда може да се окаже труден ден за някои от родените в първите градуси на Везни. Има риск от сериозен конфликт на работното място, от проблеми с техниката, или с тези,които я управляват. В края на седмицата успех очаква родените във втората декада на знака.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица предлага още повече предизвикателства от предходната. Уран, управителят на знака ви, в края на седмицата навлиза в огнения Овен. В сряда обаче се среща с Меркурий, и това може да предизвика объркване в плановете, техническа неизправност на уреди и автомобили, пропадания в различни системи за управление и съответно множество конфликтни ситуации. Денят не е добър за пътуване и активно участие в масови действия. Но затова пък ще окаже стимулиращо влияние върху вашата креативност и рационализаторски умения. Четвъртък и петък са успешни дни.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои изпълнена с емоции седмица. В работната среда има раздвижване и промени. Те могат да ви притеснят от една страна, но наред с това да ви вдъхновят да бъдете по активни и да задълбочите знанията си в дадена тема, за да задържите интереса и вниманието на определени хора върху вашата особа. В сряда техниката, на която разчитате може да ви подведе и да ви накара да се замислите за нови машини и програми. Удачен ден за решаване на въпроси от подобен характер е четвъртък. В този ден някои от вас може да получат сериозна финансова подкрепа.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион периодът е белязан с важни промени в работната среда. Нови възможности, но и нови изисквания,които могат да ви поставят в конкурентна среда, в която да доказвате отново правата си върху заеманата позиция. Тези, които имат собствен бизнес, ще трябва да отделят средства за подмяна на инвентара, на техническото оборудване, на офис техниката. Добри идеи в това отношение могат да ви хрумнат в сряда, а четвъртък е удачен ден за търговия, за купуване и продаване на стоки и услуги. В почивните дни бъдете сред хора,които ви обичат и ценят.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата е свързано с решаване на финансови въпроси, а за някои с получаване на парично възнаграждение. В сряда, при някои от вас,е възможно объркване в плановете, получаване на информация, която внася обрат в придвижването на личен проект. В четвъртък можете да спечелите от посредничество между хора, които имат нужда един от друг, да им бъдете полезни със съвет и напътствия. В събота и неделя, без особени усилия от ваша страна, ще успеете да постигнете съгласие и удивителна хармония в отношенията с близки хора.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 9.03.2011г., в 18:07ч., Меркурий в съвпад с Уран.

На 9.03.2011г., в 19:47 ч., Меркурий навлиза в Овен.

На 12.03.2011г., в 2:49 ч., Уран навлиза в Овен.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курсна:

8.03.2011 г., в 18:04 ч. – 8.03.2011 г., в 19:52 ч.

11.03.2011 г., в 7:26 ч. – 11.03.2011 г., в 7:31 ч.

13.03.2011 г., в 15:10 ч. – 13.03.2011 г., в 16:29 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

5 коментара so far »

  1. мариола каза,

    Писа на март 8, 2011 @ 14:25

    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПА МУСИ!!!
    СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ И УСПЕХИ ПО ТВОЯ ПЪТ!!!
    БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ!!!
    МАРИОЛА

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 8, 2011 @ 15:21

    мариола,
    Благодаря и нека този ден бъде прекрасен за теб и всички жени, майки и момичета!
    Да ценим женското начало в природата по всеки възможен начин, защото на жената е дадено да носи МИР, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!

  3. мариола каза,

    Писа на март 9, 2011 @ 11:04

    благодаря!!!
    Амин. Така да бъде. ОМ

  4. Р-Роси каза,

    Писа на март 11, 2011 @ 10:23

    Здравейте, Муси, мога ли да попитам стряскащ ли е съвпада на рожденния меркурий в овен с този транзит? Имам предвид например импулсивните прояви в общуването.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на март 11, 2011 @ 11:32

    Р-Роси,
    най-много да кажете нещо не на място :) Но по-ценното е,че активира интелекта и може да ви доведе до рационални умозаключения, ако сте зациклили над някакъв житейски въпрос.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии