Седмичен хороскоп 7-13 ноември 2011 г.

Пълнолуние в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои особена седмица. Още от понеделник може да ви се струва, че нещата около вас не са както трябва, като че ли се намирате в паралелна реалност. Намерението ви да създадете ред, и да следвате свой собствен план, ще среща съпротивата на разни хора и обстоятелства, извън вашия контрол. Бъдете внимателни към всякакви предложения и опити да бъдете въвлечени в неясни, и съмнителни дейности. Пълнолунието в четвъртък може да зарадва някои с обещание за финансова подкрепа. Други обаче ще трябва да се разплатят с работещи за тях, или с хора, на които дължат пари. В петък Марс, управителят на Овен, сменя знака си, преминавайки на територията на практичната и пестелива Дева. Навлизате в период на икономии и грижи –  за бизнеса и за здравето. Заради ретроградността в тази зона, Марс ще се движи през Дева до месец юли 2012 г.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи резултати и задоволство от добре свършена работа. В първите дни обаче ще трябва да се справите с някои пречки и неясноти, които объркват предварителните планове. Добре ще се развиват въпроси от правно естество, като рационализмът и практичността ще са водещи. Може да получите очаквано решение, съгласие, разрешение, документ, с който ви се развързват ръцете за по-нататъшни действия. До края на седмицата, в дните на пълнолунието, периодът е много интензивен, ще трябва бързо да превключвате от една дейност на друга, да разпределяте вниманието си в много посоки, да не изпускате от контрол нито семейните, нито служебните дела.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои активна седмица. В началото на седмицата някои от вас може да узнаят истина, която е скривана или да разберат, че са заблудени по отношение някого или нещо, касаещо дейността им. Сряда е ден подходящ за изчистване на задължения, разплащания, договаряне и сключване на сделки. За родените в първата половина на знака, в четвъртък е последното за тази година пълнолуние, преди рождения ден. Постарайте се да внесете порядък в личните и служебни си дела. Навлизате в период на активна конкуренция и професионални предизвикателства.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица може да се чувстват подведени в очакванията си. Ваше лично несъгласие или външни обстоятелства могат да внесат объркване в първоначалните ви планове. Може да не ви достига подкрепа, средства или амбиция да доведете нещата до успешен завършек – нещо, към което насочва пълнолунието в четвъртък. В петък Марс навлиза в Дева, вашия сроден по стихия знак, и ще се движи там напред, назад, и пак напред до месец юли следващата година. Оттам, от Девата, той ще съдейства за доброто ви самочувствие, висока мотивация и успеваемост в начинанията през следващите месеци..

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица. Около вас витаят емоции, заради нещо скрито, неизречено или просто неясно за широк кръг от хора. Желанието ви да внесете порядък и яснота едва ли ще доведе до кой знай каква промяна, но опитайте. Бъдете внимателни с храна и напитки, пазете се от подвеждане и измами. До края на работната седмица усещането ви за разпиляване и неясна цел постепенно ще се разсее. В петък Марс влиза във вашия знак, а това е астрологично събитие, което се случва веднъж на две години. Гостуването на Марс при вас ще бъде продължително, до началото на месец юли следващата година, като в по-голямата си част това е период на високи амбиции, нарастване на самочувствието, поставяне на ясни цели и тяхното следване, преодоляване на препятствия от различен характер, и себедоказване в личен, и професионален план.

На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог началото на седмицата може да се окаже не особено приятно. Домашни притеснения, грижи по някой член на семейството, могат да заемат значителна част от времето ви. Бъдете внимателни и към умишлени посегателства към личното ви пространство или имущество. В понеделник и вторник има вероятност за кражби и измами. При някои могат да се проявят алергични реакции на храна или напитки. По-важните си срещи и делови разговори насрочвайте за сряда след обяд. Пълнолунието в Скорпион може да донесе при някои напрежение в личните отношения, прояви на ревност и неразбиране. При други обаче ситуацията може да се развие в позитивна посока и в заздравяване на връзката.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица може да се окаже резултатна и доходоносна. За второто трябва да бъдете внимателни,защото не е без значение как и откъде идват парите ви. Напрегнатият аспект между Марс и Нептун, в началото на седмицата, може да ви отклони в погрешна посока. Пълнолунието в четвъртък е добра основа за важна промяна в работните ви отношения. Ако сте в изпитателен срок, постарайте се да направите добро впечатление, бъдете коректни и любезни с хората около вас.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи енергия от общуването с повече хора. Ако това се случва по някакъв весел повод, то бъдете внимателни за храната и напитките, за тяхното количество и качество. В дните около пълнолунието, астрологичната обстановка подкрепя участието на презентации, на интервю за работа, на изпит или в делова среща за уреждане на финансови въпроси. Имате възможност да направите добро впечатление, да предизвикате доверие и да сключите договор за работа. Почивните дни ви носят хармония в домашната среда, и нов поглед към важна страна на живота ви.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е подготвила предизвикателства. Те най-вече са отправени към вашата интуиция и находчивост, към умението ви да разнищвате заплетени ситуации. Може нещо, дребно на пръв поглед, да предизвика задълбочено търсене и стигане до истина, която е била скривана от вас досега. Пълнолунието в Скорпион е заредено с конфликтност, която ще намери поле за изява в отношенията ви с най близките, по живеене и по месторабота. В почивните дни, и още повече в неделя след обяд, обстановката около вас се хармонизира като предлага възможност за почивка, и възстановяване.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица дава отлични възможности за изява. Вашите знания и опит ще се окажат крайъгълният камък за взимане на важни решения от вас, или от тези, които по йерархия са над вас. Проверявайте обаче достоверността на информацията и коректността на хората, с които се договаряте, защото вероятността от несъзнателно или умишлено подвеждане е голяма, особено в началото на седмицата – в понеделник и вторник. Правни консултации или уреждане на текущи делови въпроси насрочвайте за сряда. Пълнолунието в четвъртък, в Скорпион, попада в зоната на личните взаимоотношения при вас, което за някои може да се окаже удачното време за обяснения и изясняване на недоразумения. Преминаването на Марс в Дева, в края на седмицата, вероятно ще ви подтикне към по-голяма физическа активност и осъществяване на намерението да се включите в танцова школа, или да се захванете сериозно с фитнес.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои емоционална седмица. За тези от първата декада, периодът е благоприятен за реклама, представяне, афиширане на способности. Придържайте се към разума и умерения тон, за да не изглеждате претенциозно, и да не звучите фалшиво. Периодът е добър за предявяване на претенции за авторство, за търсене на право по съдебен ред. Бъдете внимателни при ангажиране на хора за правни услуги, защото може да бъдете въведени в дълбоко заблуждение и измамени. Също така не прибягвайте до самоуправство. Пълнолунието във вашия знак разгаря страстите и кара хората да действат импулсивно и без да премислят.

Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби в първите два дни от седмицата ще трябва да се въоръжат с огромно търпение и толерантност. Много от това, което сте намислили да свършите в следващите дни ще претърпи корекция поради липса на съдействие или откровена съпротива. Ще трябва да поемете товарът и отговорността на други, което може да се отрази неблагоприятно на здравето ви. Бъдете внимателни при приемане на медикаменти, а също така с храни и напитки. Избягвайте да договаряте стоки и услуги дистанционно или чрез непроверени посредници. В сряда ситуацията е съвсем различна, ще намерите разбиране и подкрепа, ще получите това, което искате. Пълнолунието носи обещание за решаване във ваша полза на спор, претенция или дело.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 07.11.2011 г., в 14:33 ч., Марс в опозиция с Нептун.

На 10.11.2011 г., в 22:16 ч., Пълнолуние в 18°Телец-Скорпион.

На 11.11.2011 г., в 6:15 ч. Марс навлиза в Дева.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Близнаци, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

На 7.11.2010 г., в 6:44 ч. – 7.11.2010 г., в 11:27 ч.

На 9.11.2010 г., в 15:35 ч. – 9.11.2010 г., в 16:36 ч.

На 11.11.2010 г., в 22:57 ч. – 12.11.2010 г., в 1:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии