Седмичен хороскоп 7 -13 юни 2010 г.

Dagata в събота, в Близнаци

и в съвпад, във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои изключителна седмица. Във вторник Юпитер и Уран са в съвпад в първия градус на Овен и могат да оставят силен отпечатък в живота на всеки един от вас. Съвпадът дава силен тласък на много сфери от живота ви, като най-силно се повлияват, получават стабилност и перспектива за развитие личните изяви, образованието, повишаването на квалификацията, пътешествията и разширяването на контактите, професионалният растеж, творческите планове и партньорските взаимоотношения. Пробвайте шанса си за големия джакпот на тотото. Марс още в понеделник преминава в Дева, откъдето до края на юли ще ви помага да бъдете по-организирани, методични, себекритични и делови. В петък внимавайте какво говорите или пишете, за да не “падат камъните във вашата градина”.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата, в която се срещат Юпитер и Уран ви настройва на позитивна вълна и изпраща очакванията ви в небесата. Имате основания защото сега се засяват семената на нещо важно и голямо,което ще стане център на вниманието ви през следващите месеци. Вторник е силен ден, в който резултатите ще бъдат правопропорционални на волята и усилията,които сте готови да вложите за тях. Добрите ви идеи трябва да бъдат облечени в подходяща форма, за да намерят добър прием. Имате подкрепата на стари приятели. Можете да положите основите на ползотворно сътрудничество, да си уредите работа зад граница.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. Юпитер, прави съвпад с Уран в началото на Овен, което е знак за щастливо стечение на обстоятелствата в различни страни от живота ви. Не пропускайте да пробвате шанса си в тотото за събралия се огромен джакпот. Не се увличайте обаче с пускането на много фишове, защото Стрелци много, а печалбата е една. Предстоящото новолуние и Марс, който влиза в Дева, могат да ви  направят отпуснати и сънливи, затова ще ви е нужна повече воля, за да поемете ангажиментите, които ще ви се стоварят. Но “ден – година храни”, затова мобилизирайте се и действайте. Понеделник и вторник са силни дни, сряда и четвъртък също, но в петък и събота бъдете внимателни,особено в личните взаимоотношения – там може да има пробойни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец следващите дни носят позитиви в сферата на финансите. Събирайте си дълговете, разчиствайте тези, които сте натрупали, било в пари, стоки или услуги. През тази седмица може да създадете полезни и дългосрочни контакти с хора отдалеч, които имат сходни на вашите възгледи и интереси. В петък не се разстройвайте, ако загубите нещо или ако не сте спечелили нещо, което сте очаквали. Вашето не се губи, печалби ви очакват през следващата седмица.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица съдържа противоречиви тенденции. От една страна разпадащата се Луна и новолунието в Близнаци ви създава дискомфорт и понижен жизнен тонус. Добре е да направите разтоварваща диета в края на седмицата. Марс,който навлиза в Дева в понеделник, носи силен енергиен заряд и  е стимул за волята, и упоритостта, с които можете да преодолеете всяко затруднение по пътя си. Родените в последните градуси на зодията могат да очакват добри предложения за работа.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата може да стане забележителна с интересна среща и запознанство с оригинален, нестандартен човек или хора. Експанзивният съвпад на Юпитер и Уран в Овен,който действа в последните месеци, и  сега е в своя пик,  вероятно вече е разбунил консервативната ви природа, обърквайки част от плановете ви. Интересни новини за ваш родственик, а също така добри оферти за купуване на кола могат да привлекат вниманието ви в началото на седмицата. Благоприятни за делови решения са сряда и четвъртък. В петък заключвайте добре дома си и колата си.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци навлизат във вдъхновяваща и интересна седмица. В четвъртък Меркурий преминава във вашия знак, където е в силата си и ще ви подкрепя по свой начин през следващите три седмици. В петък ако бъдете находчиви и изобретателни, можете да разрешите важен за вас проблем, да представите своя идея или изобретение,да уговорите сключването на сделка. Но бъдете внимателни в каква словесна форма ще представите намеренията си, за да не постигнете обратния на желаното ефект. Нещо казано по неподходящ начин може да прогони клиентите ви. Новолунието в събота е във вашия знак и това е отлична възможност на погледнете на света с нови очи, да започнете нещо съвсем отначало, да създадете нова връзка, да започнете нова работа, да станете… нов човек.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи изненади на работното място. Нов колега, или колежка ще разнообрази ежедневието ви. Предстоящото новолуние в Близнаци, съдържа семената на нещо ново, което ще придобие определени форми и цветове през следващата седмица. Ситуацията изисква да бъдете по-делови и прагматични, особено в четвъртък,когато финансовите ви дела тръгват в добра посока. Периодът е добър за планиране на отпуската и организиране на пътешествие. Неделя е критичен ден за родените в първата декада на Везни, не се претоварвайте и пийте повече течности.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои интересна в много отношения седмица. Съвпадът на Юпитер с вашия управител – Уран е невероятен шанс да предизвикате вниманието на околните към себе си, стига да го искате разбира се. Добри идеи ще ви донесе Меркурий, който в четвъртък влиза в Близнаци. А случващото се там новолуние може да вдигне градуса на емоциите ви до най-високи нива в последния ден на седмицата. В петък не рискувайте със свои и с чужди пари. Разплатете си дълговете и в почивните дни дайте отдих на тялото си с разтоварваща диета.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак придвижването на Луната през последната фаза и предстоящото новолуние е свързано, както обикновено, с повишено вътрешно напрежение и понижен жизнен тонус. В сряда и четвъртък обаче шансът е на ваша страна и можете да получите резултат, утвърдителен отговор, подкрепа, разрешение или достъп, нещо към което сте се стремили от известно  време насам. В петък бъдете внимателни, особено ако шофирате, паркирайте на позволени места и си пазете колата от крадци или вандали. Венера се движи уверено през вашия знак и ви готви любовни изненади в края на тази и началото на следващата седмица.

СКОРПИОН
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да докажат на себе си поговорката “каквото сам си направиш … и Господ не може да ти го направи”. Много от обстоятелствата около вас са в ръцете на вашия партньор. Разчитайте на неговата финансова и емоционална подкрепа и бъдете внимателни какви ги говорите и вършите почти през цялата седмица. Марс, вашият покровител, навлиза в Дева и ще ви подкрепя в разумните идеи и начинания поне до края на юли.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби съвпадът Юпитер-Уран е свежа глътка въздух, която може да разсее отчасти пасивният негативизъм на последните дни от четвъртата фаза на Луната. Грижите,които ви стоварва опозицията Марс- Нептун, може да ескалират през тази седмица. Ремонт в дома и търсене на майстори за течовете, ще са част от ангажиментите. Но има и хубави тенденции, които ще се развият през следващата седмица под влиянието на тригона Венера Юпитер. Родените в последните градуси на знака да се пробват в тото надпреварата през тази седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 7 юни 2010 година, понеделник, в 08:14 часа, Марс преминава от Лъв в Дева.
На 8 юни 2010 година, вторник, в 13:26 часа, Юпитер и Уран са в съвпад в 0 гр.17 мин.40 сек. Овен
На 10 юни 2010 година, четвъртък, в 07:42 часа, Меркурий преминава от Телец в Близнаци.
На 12 юни 2010 година, събота, в 13:14 часа, Новолуние, Слънцето и Луната са в 21 гр.23мин.Близнаци

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

7 коментара so far »

  1. mariq каза,

    Писа на юни 7, 2010 @ 8:48

    здравей, Муси!преди около две седмици те бях попитала дали скоро ще си намеря работа и ти ми отговори до края на май първата седмица на юни съжалявам но нищо таковане се случи може би аз стопирам нещата, ако имаш въаможност погледни отново родена съм на 02/09/1970година вярвам в теб и твойте способности.Хубав ден и късмет.
    с уважение
    Мария от гр. Добрич

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 7, 2010 @ 10:55

    mariq
    това е бил отговорът ми на запитването ви:
    “Изпратен на: 18.05.2010 в 11:56
    mariq,
    без да правя подробен анализ, който се прави при други условия, бих ви казала, че в последната седмица на май и първата седмица на месец юни при вас има добри астрологични условия за започване на работа.”
    И да, обстановката тогава е била благоприятстваща намирането на работа. Били сте в Юпитеров период, на растяща Луна, в персонален месец 1.
    Не съм ви правила подробен анализ, защото той се прави според пълните рождени данни, и на поръчка, но въпреки това съм ви отделила време. :)
    Добрите астрологични и номерологични условия са едната страна на нещата. Другата са вашите лични качества, специалност, изисквания към работата, и най важното желание и лична активност в намирането и. Много важно условие е социалната среда и конкретните условия в населеното място, защото Добрич не е София, нали, и възможностите за работни места са много много по-малко. И не на последно място икономическата криза, все пак, когато много хора остават без работа, не можете да очаквате кой знай какво.
    Благодаря ви за доверието, но предпочитам да разчитате на себе си и да действате по-активно, съобразно вашите конкретни условия.
    От следващата седмица започва активната фаза на Луната, така че действайте и Юпитер-Уран да са с вас! :)
    Желая ви успех!

  3. tina каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 0:09

    Здравей Муси,вярно ли е че в момента зодия лъв е в сатурнова дупка?Ако да,кога ще излязат от нея,изобщо кога лъва е в сат.дупка и до кога?Благодаря много предварително!

  4. mariq каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 8:46

    много,много Ви благодаря за отделено време вярвам във вас.Желая ви много успехи и късмет.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 11:44

    tina,
    има сатурнова дупка, сатурнова криза и сатурнов период.
    Сатурнова дупка са дните около рождения ден, плюс 3 и минус 7-8 дни ,когато транзитното Слънце прави напрегнати аспекти към планети от наталната карта, ако има такива разбира се. Сега не сме в зоната на Лъва, а все още сме в Близнаци.
    Сатурнова криза е периода,в който Сатурн прави съвпад, квадрат или опозиция към рожденото Слънце. В момента Сатурн е в края на Дева и не прави такива аспекти към ничие рождено Слънце в Лъв.
    Сатурнов период е времето от 53 дни до рождения ден, описала съм го в “Номерологичен календар”. Никой от родените в Лъв сега не е в сатурнов период.
    Така че за каква сатурнова дупка на Лъва става дума незнам :)

  6. tina каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 11:59

    “Лъв за утре
    Вие вече излизате от статурновата дупка. Възможно е да имате поводи да изявите артистичността си, дарбите за изкуство.”

    Муси прочетох тази глупост ,затова бе и въпросът ми.Благодаря много!

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 12:12

    tina,
    много хора се упражняват да пишат хороскопи без да имат понятие от астрология. В такива писания винаги ще срещате дежурните фрази за Лъва, артистичност и честолюбие.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии