Седмичен хороскоп 8-14 март 2021

2021 3 13Слънце-Нептун в съвпад на 11 март

на 13 март

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Втората седмица на месец март е бедна на драматични астрологични събития. Единствено във вторник Венера прави квадрат с лунните възли. Той ще дъхне решителност у тези, които се колебаят да се определят, на чия страна да бъдат, какво да предприемат за себе си, или за някой близък. Венера Риби няма да ви подведе, доверете и се сега в разчистващата фаза на Луната, последната. А и Венера се движи в чудесна компания. С напредването на дните планетата на любовта се приближава към Слънцето и Нептун, формирайки стелиум.

Тази вълшебна троица ще се задържи сравнително дълго време, чак до излизането на Слънцето от Риби на 20 март. Развиването на стелиума протича на два етапа,до новолунието на 13 март и след него. Вътре в стелиума ще се случат два точни съвпада, между Слънце-Нептун на 11 март, четвъртък, в 20Риби,и между Венера-Нептун, в неделя-14 март. Едновременното действие на Слънце-Нептун-Венера е успокояващо и вдъхновяващо творческите заложби на човека. Докато Слънцето и Нептун се срещат всяка година, а докато Нептун е Риби това ще бъде винаги в този знак, то включването на Венера е много по-рядко.

Този троен съвпад приближава фокуса. Той ни кара да виждаме и усещаме нещата, които са наблизо, и то твърде размито, според нашите лични предубеждения и обвързаности.

Част от това, което имате нужда да видите и разберете, ще преминава пред очите ви, или ще бъде на една ръка разстояние,но ще ви е нужна силната интуиция, за да го отделите от общия поток, и да се съсредоточите в него.

Новолунието на 13 март е в 12:21, в 23 градуса Риби. То е обвързано със стелиума, част от него е, прави го още по-мощен с добавянето на четвърто космично тяло-Луната. Този четири компонентен кораб на вдъхновението ще отведе мнозина до нови неизследвани брегове. Там където попада в рождената карта, обещава реализирането на желания и сбъдване на мечти. Трите планети на любовта, физическата, майчинската и духовната се обединяват със Слънцето,извор на живота. Изключително съзидателна формация, която повлиява подкрепящо всеки любовен импулс.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица вдъхновена от професионалните ви амбиции. Във вашия ден от седмицата-вторник, ви очаква интересно предложение, върху което ще трябва да помислите с цялата сериозност, на която сте способни. В сряда и четвъртък Луната от Водолей привлича към вас хора, които могат да ви помагат дълго време напред. Времето преди новолунието в предходния знак Риби е подходящо да се разделите с някои хора, да изчистите фалшиви приятелства, да се откъснете от среда, която не е подкрепяща и нямате перспектива там. Новолунието в Риби, в сатурновия период на личната година, е добро време за обръщане към себе си, за ровене в бездънните пластове на вашата душа, за лични открития и много вдъхновение.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои натоварена с ангажименти седмица. Темата здраве е бъде активна през цялата седмица. Мнението на някои хора може да ви изненада и да ви накара да се разграничите от тях. Работата в екип има своето развитие. На път сте да приключите общ проект или съвместен ангажимент. При някои от групата, обстоятелства около собствености,инвестиции, наеми се раздвижват. Важните промени и новите начинания планирайте за следващите две седмици. Сега до новолунието разчистете камъните, които спират каруцата. Новолунието в Риби идва с обещание за значима материална подкрепа.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица на финансовата подкрепа. Дали заради личните ви успешни стъпки тази сфера, или чрез помощта на други, но следващите дни ще се радвате на добри приходи. Във вторник и сряда някои ще пътуват наблизо, едни за разходка, други по бизнесдела или за да са в помощ на роднини. Новолунието-стелиум в края на седмицата се случва в зоната на корените, отношенията с близки хора, наследствата, условията в най-близката среда и промените, които предстоят да се случват там. Някои ще посрещат нов член на семейството, други ще си купуват нов дом, трети ще се завръщат от чужбина. Не се втурвайте след всяка появила се възможност. Изчакайте до следващата седмица,когато мъглата на Риби ще се проясни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои успешна седмица. Луната от Козирог първите дни ще ви насочва към хора и среда, с които имате общи цели и възможности. Стелиумът в Риби е много продуктивен в зоната на общите дела, вече започнали и такива, които предстоят, след новолунието. В сряда са вероятни сюрпризи. Втората половина на седмицата е под влияние на новолунието в Риби. Заредете се с позитивизъм и хубави очаквания. В зоната на сбъднатите желания и мечти, в слънчевия хороскоп, новолунието заедно със стелиума от благодатни планети е извор на вдъхновение. Мирисът на идващата пролет допълнително зарежда сетивата. Пишете, рисувайте, пейте, танцувайте или организирайте другите да го правят.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои романтична седмица. Към женския празник в понеделник се добавя Луна в Козирог, която в началото на седмицата обхожда зоната на любовта и творчеството в слънчевия хороскоп. Правете жестове на внимание,получавайте и давайте благодарност и усмивки. Стелиумът в зоната на дългите връзки и съпътстващото новолуние там, са източник на радост и надежда за необвързаните. Някои ще имат избор между повече от очакваното. В меркуриевия период на личната година е необходимо да отговаряте бързо на създалата се ситуация, без да губите време в планиране и организация.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва с Луна в Козирог. Диригентската палка е във вас и от личното ви включване зависи развитието на всяка появила се ситуация. Във вторник ще бъдете изкушени от нечие предложение. Активността в зоните на приходите и комуникациите предполага задоволство от финансовите резултати към сегашния момент. Новолунието-стелиум в Риби може да даде старт на някои стари идеи, но по-голяма е подкрепата за съвършено нови и авангардни проекти. То ви прави популярни близката среда, привлича хора, с които бихте могли да работите заедно, д сключите дългосрочен договор или изгодна сделка.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои резултатна седмица. В първите дни някои ще трябва да се справят със здравословен проблем, който неочаквано връхлита. Марс във вашия знак е гаранция за добър имунитет и ако не правите погрешни избори против здравето си, то резултатът ще е във ваша полза. Силният стелиум, който се формира през седмицата, е в зоната на професията. С него вървят много очаквания и надежди. До новолунието в събота разчистете отношения и задължения с хора от професионалната ви среда. Новолуние в зоната на кариерата се случва веднъж годишно, а то сега е добронамерено подкрепено от още две планети. Но не прибързвайте, не се водете по привидното, дайте си време да обмислите добре всяко предложение.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица отдадена на семейството и грижите за най-близките. В първите дни Луната в Козирог ще ви кара да работите по стриктен график и да бъдете много взискателни към околните. Във вторник една необходимост трябва да бъде реализирана. Как точно, в какви подробности, зависи от вас. Стелиумът в Риби, в зоната на здравето, замъглява преценката, не ви дава възможност да видите развитие на обстоятелствата в по-далечно бъдеще. Затова за определяне по важни въпроси, и пристъпване към действие, изчакайте да мине новолунието. На нарастваща Луна умът е по-бистър.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, спокойно начало на седмицата. Във вторник обаче са възможни някои предизвикателства и изненади. Някои от финансово естество. Стелиумът и новолунието в Риби поддържат активна темата притежания през цялата седмица. Имате много срещи, разговори, предложения от различен характер. Оставете въодушевлението на Близнаци и Везни, на вас е необходимо повече от красиви словесни картини, затова изчакайте да премине мъглявото новолуние и нарастващата Луна да застане в добра позиция за взимане на важни решения.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица посветена на другите. Стелиумът в другия воден знак Риби ще ви прави по-чувствителни към мнението на други хора. При някои ще има опити за остро влизане в личното пространство, което в първите дни на седмицата да предизвика рачешкия гняв. Ще отпаднат някои страхове свързани със здравето на близък човек. Тазгодишното новолуние в юпитеровия период на личната година е със силен съзидателен заряд от включването на четири добронамерени планети. За тези със слънце/асцендент в 20-23Рак този стелиум поражда силен творчески импулс. Следвайте интуицията си, дайте време на многото идеи да се избистрят и на нарастваща Луна в следващите две седмици ги задвижете. Бъдете дискретни за плановете си.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица новолуние другия воден знак Риби. Стелиумът, който го съпътства, подчертава важността му в събитийния спектър на личната година. Още повече, че новолунието – стелиум прави тригон към Прозерпина от вашия знак, предполагащ добра аналитичност и способност за ориентация в мъглявините на активните Риби. Романтика, мили жестове, грижа за близък човек и силна съпротива към ограничения наложени отвън. За необвързаните, периодът в следващите две седмици е добър за начало на връзка или затвърждаване на вече започната.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои седмица на новолуние в Риби. И то не обикновено новолуние, което се случва веднъж годишно. В края на тази седмица Слънцето и Луната се срещат в 23 градуса на вашия знак, компанията на Венера и Нептун. Трите планети на любовта, физическата – Венера, майчинската-Луната и Нептун- духовната, се обединяват със Слънцето, извор на живота. Изключително съзидателна формация, която повлиява подкрепящо всеки любовен и творчески насочен импулс. Намерете най-точният израз на творческото вдъхновение и резултатът ще радва не само вас.

Дати на някои астрологични събития

Слънце-Нептун съвпад 20Pиби на 11.03.2021/ 2:01

На 13.03.2021/12:21/ 23°Риби, Новолуние

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Козирог и Овен, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

9.03.2021/ 2:52 – 9.03.2021/ 9:41

11.03.2021/ 5:32 – 11.03.2021/ 16:44

13.03.2021/ 18:38 – 14.03.2021/ 1:44

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

За лични консултации ми пишете на

mussydacheva@abv.bg или на mussy.dacheva@gmail.com

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии