Седмичен хороскоп 9 – 15 август 2010 г.

Във вторник – новолуние в Лъв

Петък 13-ти

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага възможности, които не би трябвало да се подминават. Новолунието във вторник дава шанс за ново начало както в емоционален, така и в социален план. Ако започвате работа по нов проект, дайте всичко от себе си и успехът няма да закъснее. В личния си живот навлизате в нова фаза, където искреността и почтеността са необходими условия за изграждане на стабилна връзка. Сряда е чудесен ден за срещи и запознаване с нови хора. В петък,13 -ти, ситуацията около вас може да стане много напрегната,не поемайте сами товар и отговорности.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои драматична седмица. Част от високият градус на емоциите идва от новолунието в 17 -я градус на знака. Това предполага много нови възможности за реализация пред амбициозните, мотивирани и целенасочени представители на Лъва. Сряда и още повече четвъртък са подходящи за договаряне на нови условия на работа, но бъдете внимателни с финансовите претенции. Трябва да намерите баланса между желанията си и възможностите на конкретната ситуация.

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще бъдат принудени да сдържат огнената си природа, ако искат да се възползват от позитивите, които им носи новолунието в Лъв. Пренебрегването правата на другите,особено във вторник, може да развали приятелство или дълготрайни служебни взаимоотношения. Ще има хора, които ще се опитат да се възползват от добротата ви или от материалните ви възможности. Периодът не е благоприятен за купуване на скъпи вещи, автомобил или жилище.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи противоречиви тенденции. За родените в първата декада на знака, през април, астрологичната обстановка е подкрепяща и дава много добри шансове за устройване с дом, за започване на работа или за начало на нова емоционална връзка. Родените със слънце във втората и третата декада обаче може да срещнат съпротива и да попаднат на ограничения, които да изискват промяна в плановете. Петък,13-ти е неблагоприятен за решаване на финансови въпроси.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата астрологична седмица предлага информация на различни нива и в различни посоки. Новолунието във вторник, в Лъв, създава нови възможности за преодоляване на ограничения и задръжки, които са оказвали влияние върху личните взаимоотношения. В сряда и четвъртък бъдете инициативни и целенасочени. Поемете в свои ръце осъществяването на среща с важен за вас човек. Петък е неблагоприятен ден за решаване на финансови въпроси. Грешки в комуникацията и конфликти могат да възникнат не заради денят петък 13-ти, а поради напрегната планетна конфигурация.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои делова седмица. Решаването на финансови въпроси ще има приоритетно място в плановете ви за следващите дни. Общите сметки – приходи и разходи, могат да станат злободневен тема и донякъде да напрегнат отношенията с партньора ви. В сряда бъдете инициативни и настойчиви в контакти и обсъждания, които имат отношение към бъдещите ви проекти. В четвъртък и петък правото е на ваша страна и можете да решавате въпросите според собствените си критерии.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е заредена с оптимизъм. Понеделник е ден за приключване на нещо важно, което да ви даде свобода на движение, и взимане на решения през следващите седмици. Новолунието във вторник активира интелекта, и  ви зарежда с нови идеи,които в сряда да обсъдите с подходящите хора. В емоционалния живот на родените в първата декада настъпва забележима и положителна в голяма степен промяна стига да намерят решение на финансов проблем.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица подлага на изпитание търпението и толерантността им. Новолунието във вторник, в Лъв, може да стане отправна точка за ново приятелство или присъединяване към кръг от хора с общи интереси. В четвъртък вероятно ще узнаете нещо, което може да ви помогне в изясняването на заплетена ситуация. Повече себеконтрол ще ви е нужен в петък, когато ще бъде провокирано чувството ви за справедливост, а възможностите за реакция- ограничени.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящото новолуние е от особено важно значение. Съвпадът на Слънцето и Луната в срещуположния знак-Лъв бележи началото на нов етап в партньорските взаимоотношения. При някои от вас нова връзка може да започне по един драматичен и малко странен начин. В някои страни на битието ви е възможно да настъпят задръжки и ограничения поради неразбиране и предразсъдъци, да изпаднете в зависимост от друг човек, или от група хора. Почивните дни са благоприятни за отношения с хора отдалеч

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица дава възможност в някоя област от битието си да започнете нещо съвършено ново. Някои ще започнат да се интересуват от област на познанието, която досега им е била неясна и далечна. Други ще тръгнат на път, макар че за това нямат достатъчно средства. Някои ще разлюбят, а други ще се влюбят. Новолунието в Лъв ви подкрепя в порива ви да отстоявате гледната си точка и да защитавате принципите си. Сряда е ден за среща със съученици и разплитане на стари тайни. В петък и събота бъдете внимателни в отношенията си с родственици.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна седмица. Новолунието във вторник ви дава шанс да направите отлично впечатление на подходящия човек, или хора, което да ви издърпа нагоре по стълбата на служебния успех. Не поставяйте материалния си интерес на първо място, а гледайте по-далеч в ситуацията. Емоционални изблици също няма да ви бъдат полезни, бъдете трезвомислещи и прозорливи. Разчитайте на подкрепа в четвъртък.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби престоящата седмица отправя изисквания за по-голяма активност в изпълнението на поетите ангажименти. Промените в работната среда може да ви дадат шанс за по-голяма определеност и стабилност, към която се стремите в последно време. Обсъждане на професионални проблеми и планове за партньорство насрочете за сряда. Петък може да бъде доста напрегнат, затова постарайте се в събота и неделя да сте сред природата,разтоварвайки се в компанията на приятели.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 10 август 2010 година, вторник, в  5:08 часа, Новолуние в 17 Лъв.

На 14 август 2010 година, събота, Уран, ретрограден, преминава в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Скорпион, през четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии