Седмичен хороскоп 9 – 15 май 2011 г.

Марс влиза в Телец, в сряда

В петък е 13-ти

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица е важна, заради преминаването на Марс в Телец. Това е последната седмица на уникалния астрологичен период, в който в знака Овен, за кратко време, около месец, се събраха 5 и дори 6 планети. Повечето са го усетили като приповдигнатост, желание за ангажиране с повече работа и взаимоотношения, засилен интерес към това,което се случва наблизо и надалеч, и др. в този тон. През следващата седмица акцентът се прехвърля върху Телеца,но за вас пък настъпва период на събиране на плодове,ще идва резултат от труда ви под една или друга форма. До четвъртък,включително,дните са силни и подкрепящи начинанията ви.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата започва емоционално. В понеделник, вторник и сряда до обяд Луната е във вашия знак. Това ви кара са бъдете активни,да вземате инициативата в свои ръце и по-голямата част от отговорността. Много хора искат да ви дават съвети и да ви помагат по различни начини, но ваше е правото да изберете най-доброто за себе си,според собствените си представи и ценности. В работната среда ще постигнете единомислие в сряда. Денят „петък 13-ти“ за вас може да се окаже успешен и печеливш. В почивните дни,особено в събота, избягвайте пътувания и драматични емоционални изживявания.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна работна седмица. Много от нещата, които сте си набелязали, ще успеете да свършите навреме и с отлично качество. Тройният съвпад на управителя на знака – Юпитер, с Меркурий и Венера, насища с разнообразие дните ви. И ви носи късмет! Затова не пропускайте шанса си, включвайте се навсякъде, накъдето ви затегли интуицията и разумът, разбира се. Периодът е добър за начало на нова работа или отваряне на нов бизнес, за разширение и ангажиране с нови хора, за отправяне на претенции към някой, който е засегнал правата ви,било върху вещи, собственост или хора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои резултатна работна седмица. В сряда Марс навлиза във вашия знак и не само това, но съвсем скоро, през по-следващата седмица, прави тригон с Плутон. Това дава силен енергиен заряд на импулсите ви, особено ако имате активност в първата декада на знака. Засилва се мъжката потентност, и жизненият потенциал като цяло, независимо,че тригонът е в женските знаци Телец и Козирог. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои забележителна работна седмица. В следващите дни Меркурий, управителят на Дева, прави съвпад с Венера и Юпитер като по този начин задава една изключително позитивна астрологична ситуация, подкрепяща ви както на идейно, така и на чисто практическо ниво. В сряда Марс преминава в Телец и внася в ежедневието ви много енергия, висок жизнен тонус и самоувереност. От всичко това можете да извлечете полза за висок професионален растеж в настоящия, юпитеров период, на личната ви жизнена година. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в предстоящата седмица има важно астрологично събитие. Това е навлизането на Марс в сродния по стихия знак Телец, като в следващите десетина дни той ще поддържа отлични взаимоотношения с намиращия се във вашия знак -Плутон. Марс ще съдейства за висок жизнен тонус и ще засилва желанието за себеутвърждаване. Обединяването на енергиите на двете космични тела в земната стихия дава старт на начинания, които имат нужда от голяма физическа и психическа издържливост. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица. В събота си намерете повод да не се товарите с работа и по възможност избягвайте рискови ситуации.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои интересна работна седмица. Меркурий, управителят на знака, в следващите дни прави най-напред съвпад с Венера, още в понеделник, а в сряда, с Юпитер. През тази и следващата седмица Меркурий и Венера се движат заедно. Периодът е много добър за емоционалния ви живот и за всичко, където искате да внесете повече красота и хармония. Присъединете се към група, която отговаря на вашите интереси и потребности, разширявайте кръга си от приятели и личния си кръгозор. Сряда и събота са силните ви дни през тази седмица.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи много промени. Повечето са в позитивна посока и натам води нещата най-вече съвпада на управителката Венера с Меркурий и Юпитер. Очаквайте раздвижване в средата на общуване – нови приятели, колеги, нови партньорски взаимоотношения. Част от вас ще имат добри предложения за работа, покани за интервю или оферти за дългосрочен ангажимент. Ретроградният Сатурн във вашия знак може да ви подведе в лъжлива посока, за да изпита професионалните качествата и издържливостта, затова бъдете внимателни накъде поемате. Сряда е силен ден за вас, в събота и неделя обаче бъдете внимателни при ангажиране с теми за собствености и финанси.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои неспокойна работна седмица. Съвпадът Меркурий-Венера-Юпитер в Овен ви подтиква към активност в сферата на комуникациите. Началото на седмицата е подходящ период за тези,които искат да учат, за уреждане на документи, справяне с формалности и срещи с подходящи хора. До сряда обаче на част от вас ще бъде трудно да намирате верния тон и често ще се натъквате на разминаване между очакване и постижения. Важните си дела насрочвайте за четвъртък след обяд. Не предприемайте пътуване в събота преди обяд или ако ви се налага, бъдете внимателни, и избягвайте рисковите ситуации.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои изпълнена с емоции работна седмица. Очаквате информация,която да ви помогне да направите важна крачка напред. Хора от приятелския ви кръг ще бъдат опора, и ще дадат гаранции за подкрепа на начинанията ви. В сряда ще получите уверения, че сте били на прав път и ще можете да приложите доказателства във ваша полза. В този ден някои ще получат добри доходи от заплата, хонорар или комисионна. Четвъртък и петък са добри дни за пътуване и уреждане на пътуване. Почивните дни, особено събота, не са подходящи за семейни дискусии около права за ползване или покупко -продажба на недвижима собственост.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната работна седмица. Началото може да ви донесе някои изненади,които да объркат плановете за следващите дни. Във вторник някои от вас ще трябва да взимат важни решения при съпротива и противодействие на хора и обстоятелства. Сряда и четвъртък са силни дни за вас. През по-следващата седмица има много благоприятен аспект между двамата управители на вашия знак- Марс и Плутон. Тригонът се развива в полето на земните знаци – Телец и Козирог, а това значи за вас сила и енергия в практичните дела, съзидателен импулс и резултатност в начинанията.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица изисква по-голямо внимание към нуждите на другите. Посещения в лекарски кабинет за себе си или за близък човек насрочвайте за сряда. В четвъртък ви очакват покани, предложения от лично и служебно естество. Способността да съобразявате и да намирате изход от всяка ситуация е на много добро ниво. В петък е 13-ти, но не заради това денят не е благоприятен за сериозни ангажименти. В почивните дни си пазете дома и вещите.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 9.05.2011 г., в 18:44 Меркурий и Венера с в точен съвпад в 22 Овен. Съвпадът между тях се развива до 17 май като двете планети напредват заедно към Телец. Към тях се добавят Марс и Юпитер.

На 11 май 2011г, стелиум от три планети Юпитер,Меркурий и Венера в 24 Овен.

На 11.05.2011г., в 10:03 ч. Марс влиза в Телец

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Скорпион, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

9.05.2011 г., в 9:52 ч. –  9.05.2011г., в 12:35 ч.
11.05.2011 г., в 7:52 ч.- 11.05.2011 г., в16:59 ч.
13.05.2011г., в  5:52 ч.- 13.05.2011г., в 18:56ч.
15.05.2011г., в 19:01 ч. – 15.05.2011 г., в 19:31ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 9, 2011 @ 15:09

    Муси,да не си влюбена???? :))))))))))))))

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 9, 2011 @ 16:01

    Аз винаги съм влюбена :))) в живота и в хората около мен.

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 9, 2011 @ 22:38

    аха:)) значи е печатна грешка….:))) за луната без курс.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 9, 2011 @ 23:41

    Смях в залата :))) как не съм го видяла, понякога съм много разсеяна

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии