Седмичен хороскоп 9-15 юли 2012 г.

Уран и Меркурий ретроградни

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Марс, управителят на знака, който се движи в срещуположната на рожденото ви слънце зона на зодиака, е активиран от мажорни аспекти и през тази, а още повече през следващата седмица, ще ви включва в различни,но много емоционални по характер, взаимоотношения с околните. В понеделник Луната е в Овен и задава конфликтно начало на седмицата,нещо в което вие ще имате активно участие поне до сряда. Препоръката към тези,които имат повече планети в кардиналните знаци, е да запазват себеконтрол в конфликтни ситуации и да не се поддават на провокации, особено в дните вторник, сряда, събота и неделя. Семейните взаимоотношения, общи дейности с роднини, отношенията с децата, ще бъдат в центъра на вниманието ви в следващите дни. В четвъртък и петък при някои от групата се очертават добри доходи и придобивки.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои предизвикателна седмица. През следващите дни ще трябва да се движите по „тънък лед“ внимателно и с готовност за бърза, но и адекватна реакция. Спазването и неспазването на правилата и законите, сега или в някакъв предходен момент,ще ви изправят пред взимане на важно решение. Безпокойство ще предизвикват в деня ви чиновници и държавни институции, градска или гранична администрация, хора облечени във власт. Меркурий, който се движи през Лъв, подкрепен от участието си в бисекстила с Венера и Уран,ще ви подкрепя в понеделник и вторник, с добри идеи и гъвкави стъпки. През втората половина на седмицата отношенията с родственици, брат, сестра, братовчеди, племенници, изискват повече внимание. Бъдете внимателни,ако ще пътувате надалеч. Благоприятни дни вторник и неделя

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои интересна седмица. Напрежението при кардиналните знаци няма как да не ви засегне, посредством хората, с които живеете или, с които работите. Но към вас астрологичната обстановка се очаква да бъде благосклонна като предлага редица възможности за изява и удовлетворение. Контактите с хора отдалеч, ще ви зареждат с нови идеи и могат да се окажат много ползотворни. Южният възел се отделя от съвпада с управителя на знака-Юпитер през следващите дни. А това значи загърбване на старото, изоставяне на стари модели, освобождаване от задръжки и зависимости. Не бъдете разточителни във вторник, избягвайте конфликти с възрастни хора в сряда, петък е благоприятен ден за вас.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица предлага възможности за изява и много добра ефективност на вложените усилия. До сряда оставете инициативата в ръцете на другите, но дръжте под око това, което се случва около вас, за да „яхнете гребена на вълната“ в подходящия момент. Вторник е ден на оригиналните идеи и някоя,макар и чужда, може да ви даде отправна точка за размисли и действия. Важни срещи и разговори насрочвайте за четвъртък и петък. Бъдете инициативни и настойчиви още повече, ако става дума за нова работа, за нов творчески ангажимент, или за предстоящо сключване на важна сделка. В събота при някои ще има разплащане на извършена работа или на оставащи суми по текущ договор. В неделя не оставайте сами, бъдете сред интересни хора,които да ви заредят с позитивна енергия и нови идеи.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на добрите възможности. Те са както във финансовата сфера, така и в кариерното ви развитие. В следващите дни ще успеете да намерите решение на важен въпрос касаещ задълженията ви към финансова институция, било то банка или данъчна служба. Сега, в периода на последна лунна фаза и в дните преди Меркурий да стане ретрограден, е добре да си разчистите задълженията и да се постараете да не си създавате нови. Имате скрити резерви, за които е подходящ момента да пуснете в ход. В неделя сутринта Меркурий навлиза в ретроградната си фаза. Управителят на вашия знак ще се движи назад между 12 -я и 1-я градус на Лъв до 8 август. Това ще съсредоточава на приливи и отливи вниманието ви върху амбициите и честолюбивите стремежи,които не са намерили реализация досега. През тази седмица благоприятни дни са четвъртък и петък, а при някои и събота.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстоящата седмица носи не по-малко напрежение от предходната. Към квадрата на Уран и Плутон в Козирог, се приближава нов участник- Марс, което го прави още по-напрегнат и в голяма степен разрушителен. Във вторник Луната служи като катализатор на противоречия и проблеми, нещо, което ще изисква от вас много търпение и самообладание. До сряда належащи въпроси от семейно естество ще привличат повече внимание от ваша страна. Уран тръгва ретрограден в Овен и ще постави отново битови въпроси за решаване, като ремонт, покупка на жилище, местене в по-добра квартира. Почивните дни ще минат под знака на квадрата на Сатурн, управителят на Козирог и Слънцето. Стойте настрана от конфликти, избягвайте екстремни спортове и рискови ситуации.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои въодушевена седмица. С приповдигнато настроение ще започнете в понеделник, като наличието, или липсата, на важна за вас информация, ще се окаже в центъра на вниманието ви. Знанията и подкрепата на ваш приятел, ще ви помогнат да излезете от сложна, техничарска по характер, ситуация в понеделник или вторник. Каквото можете приключвайте сега, там, където преговорите са напреднали, отивайте към сключване на окончателен договор до края на тази седмица. От неделя, по изгрев слънце, Меркурий става ретрограден и не подкрепя сключване то на договори в следващите три седмици.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои динамична седмица. И няма как иначе, след като Марс препуска през вашия знак. Прекомерните амбиции могат да създадат силно вътрешно напрежение, което да избие в някаква посока и да ви постави в неловка ситуация. Вашата искреност, безкористие и щедрост могат да ви измъкнат в труден момент. Нещо, което ще ви е особено нужно във вторник и в сряда. Не разпилявайте енергията си в много посоки. Отделете достатъчно внимание на някой, който има нужда от помощ, от вашата конкретно или от такава, идваща от държавна институция. В четвъртък и петък на преден план ще бъдат финансови въпроси, погасяване на задължения, насочване на общи средства в подходящата посока за инвестиране. В събота и неделя ви се полага заслужена,пълноценна почивка след натоварената седмица, не оставайте сами, бъдете сред интересни хора,които да ви заредят с позитивна енергия.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на активните комуникации. Информация, важна за вас, или за ваш близък, било то възрастен или дете, ще изпълни дните до сряда с тревожно очакване. Астрологичната обстановка в този период е благосклонна и за мнозина от вас може да донесе радостни известия. Успехът ви зависи в голяма степен от ваши предишни планове и постъпки, но също така и от това доколко можете да изоставите старите начини на мислене и действие, за да навлезете в съвсем нови територии. В петък управителят на знака-Уран, тръгва в обратна посока. През следващите пет месеца, ретрограден, той ще ви подтиква да намерите подходящата среда за реализация на способностите си.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои неспокойна седмица. Много от това, което ви се случва, ще има причини и предпоставки в предишни постъпки или в изразено, в неподходящо време и не на място, мнение. Напрежението в кардиналния кръст не е преминало, дори в края на седмицата се добавя още един труден аспект, квадратът между Слънцето, движещо се в Рак, и Сатурн от Везни. Така градусът на напрежението се покачва с напредването на дните. При някои от вас до сряда в центъра на вниманието ще бъде работата по важен документ или справянето с проблем, в който е намесена държавна институция. Във вторник ваша оригинална идея, или разработка, участие в проект или уместна, находчива постъпка, ще ви донесе добър приход.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои динамична седмица. Ще са ви нужни съсредоточеност върху значимите неща и избирателност накъде да насочите енергията си. Това е важно поради напрегнатата обстановка,която се развива в следващите дни,заради квадрата на управителите на знака ви- Марс и Плутон. Той става точен и силен през следващата седмица във вторник, но влиянието му се усеща още през тази седмица, усилвайки се към неделята. В четвъртък и петък имайте готовност да отговаряте на претенциите на хората, с които ви свързва партньорство-лично или служебно. В събота ще трябва да давате отчет за разход на средства,които не са ваши. В неделята се постарайте да се разтоварите добре, защото ви очаква нелека нова седмица.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, астрологичната обстановка в следващите дни е подкрепяща. Вниманието ви ще бъде ангажирано най-вече със семейни дела. Необходимостта от съвместни покупки на стоки за бита, може да обтегне отношенията ви с брачния партньор. Ще ви бъде трудно да стигнете до единомислие, особено по финансови въпроси, в дните до сряда, включително, освен ако не заложите на вродената си отстъпчивост. Намирате се в марсовия период на личната си година, когато сте най-жизнени и мотивирани за действие. В четвъртък при някои може да се появи спешно пътуване. Петък е хармоничен ден,отчасти и събота, но в неделя има основания за напрежение в отношенията с най-близките, родители,деца.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13.07.2012 г., в 12:49 ч., Уран навлиза в ретроградна фаза от 8°Овен. Ретроградното движение ще продължи точно 5 месеца, до 13 декември 2012 г,когато Уран ще стигне 4°Овен.

На 15.07.2012 г., в 5:15 ч., Меркурий навлиза в ретроградна фаза от 12°Лъв,която продължава до 8 август,когато планетата ще стигне 1°Лъв.

На 15.07.2012 г., квадрат на Слънце и Сатурн

Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

8.07.2012 г. в 14:00 ч. – 9.07.2012 г. в 15:14 ч.

11.07.2012 г. в 12:23 ч. – 12.07.2012 г. в 2:30 ч.

13.07.2012 г. в 22:46 ч.- 14.07.2012 г. в 15:26 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии