Сключване на граждански брак през 2011 г.

Муси Дачева

Дойде време да разгледаме астрологичната картина през следващата 2011 година по тази, важна за много от вас, тема. Статията ми  “Сключване на брак през 2010” предизвика вниманието ви и както можете да видите сами, към нея има зададени над 250 въпроса, на които съм отговорила. Интересът бе значително по-голям, отколкото към предишната ми статия “Астрознаци при подписване на ” най-вече заради напрегнатата астрологична обстановка през 2010 година.
Поради струпването на множество трудни аспекти между планетите за продължителен период от време, изборът на за брак, особено съобразена и с личните рождени данни, се оказа трудно и за мен, въпреки натрупаният опит през годините. При някои случаи бих го сравнила със ски спускане по трасе с много, нагъсто поставени, жалони.

За радост 2010 -та, с нейните трудни астрологични формирования, е към края си. Зачестиха запитванията за избор на дата за брак през 2011г. и аз съответно подготвих този материал, в който, в сбита форма, ви представям “жалоните”, които да избягвате, когато избирате денят на формалното си, съобразено със закона, обвързване с любимия човек.

Преди това нека си припомним нещо важно. Колкото и добре да е избрана една дата, дори професионалист да го направи, като вземе предвид вашите астрологични и номерологични зададености, то тя не може да направи щастлив брака ви, ако двамата не си подхождате. Хармонията, а също и дисхармонията във взаимоотношенията, краткият или дългият, щастливият или нещастният брак, зависят от много фактори, и повечето от тях са в самите нас.

Тези, които се интересуват от астрология и номерология, знаят, че една и съща рождена дата може да бъде реализирана в живота по различен начин, от различни хора, родени на нея. Едни и същи напрегнати аспекти за едни могат да бъдат спирачка, а за други- база за развитие и напредък. Зависи кой, с какъв опит, с каква настояща програма навлиза в тази рождена тема. По същият начин датата на брака задава някои особености на съвместния живот, обаче сама по себе си няма достатъчно голяма сила, за да го направи добър или лош, кратък или дълъг.

Но, влияние има и затова, когато имаме право на избор в такъв важен момент от живота си, нека минем по правилния път, да заобиколим “жалоните”, и да изберем най-доброто.

За да не се повтарям тук, за влиянието на планетите върху брака, прочетете в статията ми “Сключване на брак през 2010”, където те подробно са разгледани. Тук ще ви дам дните на новолунията и ретроградните периоди на Меркурий и Венера. Ако се затруднявате в предпочитанията си, или искате да си поръчате “Избор на дата за брак според рождените данни”, пишете ми.

И така, както знаете, най-важно е движението на светилата – Слънцето и Луната трябва, всяко поотделно, а и едно спрямо друго, да са в добра позиция, но също така да не са неблагоприятно разположени спрямо останалите планети. Пълнолунието е заредено с много емоции и конфликтност, а новолунието – обратно, с малко, дори отиваща към отрицателни стойности, енергия.

Денят на новолунието, особено когато съвпадът на Слънцето и Луната се случва през деня или вечерта, не е благоприятен за сключване на брак. Новолуние през 2011 година има в дните: 4 януари, 3 февруари,4 март, 3 април, 3 май, 2 юни, 1 юли, 30 юли, 29 август, 27 септември,26 октомври, 25 ноември, 24 декември.

Дните на слънчевите и лунните затъмнения също не са препоръчителни за сключване на брак. Слънчевите затъмнения се случват, когато Слънцето и Луната са в съвпад, т.е на Новолуние. За разлика от предишни години, през 2011-та не се очаква пълно слънчево затъмнение,когато Слънцето, Земята и между тях Луната, са точно в една линия. Ще имаме частични слънчеви затъмнения на 4 януари, на 2 юни и на 25 ноември 2011 година.

Лунните затъмнения, от своя страна, стават на Пълнолуние, когато Слънцето и Луната са в опозиция, и пак на една линия със Земята. През 2011 година ни очакват – на 15 юни и на 10 декември лунни затъмнения.

Освен другите обстоятелства като позицията по знак и аспекти, когато Луната преминава от един знак в следващ и не прави мажорен аспект, това също е период от време, неблагоприятен за сключване на брак. Това е така наречената “Луна без курс”. Астрологичната причина е в паузата, която прави Луната, в контактите си с останалите планети и то на границата между два знака. Периодът от време, в което Луната не е ангажирана, може да продължава от няколко секунди до ден-два, като последното се случва изключително рядко. Това е време, в което е неблагоприятно започването на каквото и да е, и затова е  важен фактор при избор на датата за брак. Поради своята специфика обаче, е препоръчително оценката на това дали Луната е без курс, каква е позицията й по знак, по дом и  спрямо останалите планети, да се прави от специалист.

Астрологичната обстановка като цяло през следващата година е по-благоприятна заради разпадането на напрегнатите аспекти на далечните планети – опозицията на Сатурн и Уран, и квадратурата на Сатурн към Плутон.

За влиянието на Меркурий съм писала в предишните статии, а неговите ретроградности са обект на внимание и в седмичните ми хороскопи. Ретроградният Меркурий предпоставя нестабилност на връзката и това е още по-силно като влияние, ако се съчетава с неблагоприятни Луна, Венера и  Слънце.

През следващата година Меркурий има три ретроградности: от 30 март до 23 април 2011 г., от 3 до 27 август 2011г,  от 24 ноември до 14 декември 2011 година.

Добра новина е, че Венера няма ретроградност през 2011 година и това е хубав знак за браковете,сключени в тази година.

В кой ден от седмицата да се сложат подписите в гражданското?

Традиционното, за нашите обичаи, подписване в събота или неделя, отпадна преди няколко години. Сега брак може да се сключи във всеки ден от седмицата. Не мисля, че има убедителни доказателства за това, че брак сключен в неделя е по-траен от брак,сключен във вторник или в сряда, нито че денят сам по себе си повлиява драстично характера на взаимоотношенията в двойката.

Не бива просто ей така да се натоварват дните от седмицата с ограничения, които нямат основания. Управителите им по-скоро внасят особен цвят във взаимоотношенията на съпрузите. Понеделник е ден на Луната и подсилва родителското чувство, Вторник е ден на Марс и придава по-голяма тежест на страстта в една връзка, Сряда е ден на Меркурий и обещава общуване на ментално ниво дори в дългите връзки. Четвъртък е ден на Юпитер и укрепва стремежа за стабилност и социална реализация на двамата, Петък е ден на Венера и задава хармония и романтика във взаимоотношенията, Събота е ден на Сатурн и носи стабилност на брачната връзка в материалното поле, а Неделя е ден на Слънцето и дава благословия за пълно личностно осъществяване в рамките на брака.
При оценка на всеки конкретен ден значение има както астрологичната обстановка така и номерологичната му характеристика, но всичко е взаимосвързано и трябва да се търси балансът между отделните части.

Фотография: Ивайло Тодоров

15 септември 2010г.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

268 коментара so far »

  1. Цветелина каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 11:55

    Госпожо Дачева,моля да ми дадете съвет коя от ези дати е най-добра за слючване на граждански брак през 2011г.-5,12,19,26 август.Искам само и да ви попитам има ли значение на коя дата ще бъде църковният брак,защото него мислим да го отложим във времето.Благодаря ви предварително!

  2. Цветелина каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 12:09

    Сега прочетох статията ви,и мисля че датите,които см ви посочила са неподходящи,заради ретроградният Меркурий,освен ако не кажете друго.А от датите 01.08.2011 и 01.09.2011 коя е по-подходяща.Ние бихме искали август месец,но вашето мнение е важно и ще повлияе на решението ни.Благодарна ще съм ко ми датете отговор за месеца и датата!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 16:51

    Цветелина,
    съжалявам, но не мога да ви отговоря утвърдително, ретроградността на Меркурий е достатъчно основание. Между двете посочени дати по-добрата е 1 09 2011, като астрологична обстановка и като номерологична вибрация.

  4. Sisi каза,

    Писа на септември 29, 2010 @ 12:07

    Г-жа. Дачева,
    Интересуваме дали има някакво изискване за избиране на датата съобразно рожденните дати на младоженците.И тъй като някъде четох 2011 г. образува число 4, което предразполагало към трудности.И последния ми въпрос е за датите 15.05 и 28.08. 2011 г., коя е по-добра за сключване на брак.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 29, 2010 @ 20:04

    Sisi,
    да, разбира се че има, избирането на датата според рождените данни е вторият етап след като се подбере ден с добра астрологична обстановка и номерологична вибрация. От посочените дати 15 май е по-добрата.

  6. Ния каза,

    Писа на септември 29, 2010 @ 20:16

    Г-жо Дачева, в статията отбелязвате, че идната година ще бъде по-спокойна, тъй като напрегнатите аспекти между далечните планети се разпадат. Кога ще започне да се усеща това “отпускане”, с какви проявления ще бъде забелязано то в ежедневието? Мисля, че това засяга всички.Благодаря предварително за отговора.
    С най-добри пожелания: Ния

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 30, 2010 @ 9:09

    Ния,
    да :) въпросът ви засяга всички, но подробен отговор ще мога да ви дам в годишните хороскопи по зодии и в общия годишен хороскоп. През втората половина на 2011 година някои ще могат “да си поемат въздух с пълни гърди”.

  8. Sisi каза,

    Писа на септември 30, 2010 @ 9:17

    Благодаря Ви за отговора.Тогава при рождени дати 23-06-1986 и 24-02-1983, коя дата би била подходяща за сключване на граждански брак.Остава ли 15.о5. 2011 подходяща?

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 30, 2010 @ 9:52

    Sisi,
    избор на дата за брак според рождените данни се прави на поръчка, за което трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  10. Дора каза,

    Писа на октомври 5, 2010 @ 16:24

    Здравейте г-жо Дачева,

    подходящи дати ли са за сключване на брак 4, 11 и 18 септември 2011 г.

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2010 @ 11:31

    Дора,
    от посочените дати, 11 – ти е най-добрата

  12. Вера каза,

    Писа на октомври 11, 2010 @ 15:48

    Здравейте,
    подходящ ли е за сватба 26.11.2010г?
    Аз съм родена на 26.04.1972г, Васил на 20.08.1974г

    Благодаря,
    Вера

  13. Дани каза,

    Писа на октомври 12, 2010 @ 12:30

    Госпожо Дачева,
    Здравейте,
    подходящ ли е за сватба 30.01.2011г?

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 12, 2010 @ 20:30

    Дани,
    не е благоприятен по няколко причини, едната е, че Луната е в последна четвърт.

  15. LIdia каза,

    Писа на октомври 20, 2010 @ 11:42

    Здравейте 23.04.2011 подходящ ли е?

  16. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 20, 2010 @ 12:33

    LIdia,
    отговорила съм ви на този въпрос,на имейла. В допълнение това е събота преди Великден.

  17. Християна Гочева каза,

    Писа на октомври 22, 2010 @ 17:04

    Здравейте г-жо Дачева,

    моля да ми дадете съвет 05.04.2011г./11.06.2011г. коя е по-добра за сключване на брак?

  18. Гергана каза,

    Писа на октомври 23, 2010 @ 20:33

    Здравейте,

    Интересува ме дали датата за сватба 15.01.2011 е благоприятна за нас. Аз съм родена на 17.09.1986, а той е на 26.12.1986 . Благодаря предварително

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 11:34

    Християна Гочева,
    11.06.2011г. е по-добрата.

  20. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 11:52

  21. Виктория Веселинова каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 13:04

    Здравейте г-жо Дачева,

    с моят прител си бяхме избрали датата 30 юли 2011 за брак. Вие тук сте писали че не е хубава датата. Има ли някаква възможност да се провери дали е възможно за нас да е походяща или няма смисъл да се прави такава проверка и не трябва да има брак на 30 юли.

  22. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 13:31

    Виктория Веселинова,
    да, зависи и от причината.
    В случая 30 юли 2011 е ден на новолуние, което се случва вечерта,т.е. в светлата част на деня Луната е в разпад – предноволуние. Това прави деня неблагоприятен за ново начало, каквото е слючването на брак, за всички.

  23. Виктория Веселинова каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 13:41

    Да разбирам ли че е хубаво да се провери и има възможност за нас да е хубава дата. Какво трябва да направя сега.

  24. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2010 @ 14:59

    Виктория Веселинова,
    Незнам как по-ясно да го кажа:
    “Това прави деня неблагоприятен за ново начало, каквото е слючването на брак, за всички.”

  25. Ния каза,

    Писа на октомври 25, 2010 @ 22:26

    Госпожо Дачева, моля да поясните има ли съществено значение разлика от няколко минути в положението на Слънцето при изчисляването на Слънчевата революция. Питам ви, защото направих опит да си изчисля с автоматична програма от чуждестранен астросайт солара за следващата година и ми даде резултат с 8 минути разлика – в натала ми Слънцето е 27,02 на Козирога, а програмата изчисли солара с 27,10 Слънце/Коз. Не знам защо. И още нещо – колко време преди настъпването на Слънчевата революция започва да се усеща влиянието й?
    Благодаря предварително. Ния

  26. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 25, 2010 @ 23:04

    Ния,
    вероятно имате грешка при въвеждането на данните. При Солара се прави “зануляване” на Слънцето, т.е. слънчевата позиция е едно към едно в Солара и в рождествения хороскоп, еднакви градуси, минути и секунди. Влиянието може да се усеща по-рано както астрологично – от Солара, така и номерологично от предстоящата Лична година, някъде около месец-два преди рождения ден.

  27. Вики каза,

    Писа на октомври 26, 2010 @ 14:59

    9 Юли 2011 подходяща ли е за сватба

  28. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2010 @ 13:05

    Вики,
    не е от най подходящите- Луната е в Скорпион.

  29. София каза,

    Писа на октомври 28, 2010 @ 11:14

    17.09.2011 добра дата ли е?

  30. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2010 @ 15:04

    София,
    да, добра е :)

  31. петя калоянова каза,

    Писа на ноември 3, 2010 @ 0:27

    Госпожо Дачева,11.11.2011г.удачна ли е за сключване на брак?Синът ми е Васил роден на 1.09.1985г.,а снаха ми е Марина родена на 24.07.1989г.Те я избраха за да им донесе щастие,но така ли е?

  32. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 3, 2010 @ 13:37

    петя калоянова,
    да, като обща астрологична обстановка, макар и пълнолуние, денят е добър за целта :)
    но „избор на подходяща дата за сключване на брак според рождените данни“ се прави на поръчка на mussydacheva@abv.bg

  33. Юлиана каза,

    Писа на ноември 16, 2010 @ 11:53

    Г-жо Дачева,

    Датата 10.06.2011 или 17.06.2011 е подходяща за сключване на църковен брак? А датата 29.06.2010 била ли е подходяша за сключвчне на граждански брак? Благодаря ви предварително за отговора.

  34. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 16, 2010 @ 19:15

    Юлиана,
    датата 29.06.2010 е била сравнително добра като астрологична обстановка. Посочените дати за 2011 г са равностойни, но е добре да попитате в църквата за 10-ти, тъй като е петък преди Спасова задушница, дали няма ограничение за извършване на църковен ритуал.

  35. Nikol каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 10:21

    Здравейте,

    Коя дата е по-подходяща за сключване на брак 03.06.2011 или 08.07.2011. Благодаря!

  36. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 10:38

    Nikol,
    в сватбена агенция ли работите?

  37. Nikol каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 13:46

    Не, частно лице съм.

  38. Ива каза,

    Писа на ноември 26, 2010 @ 22:24

    Какво бихте казали за дата 09.01.2011, подходяща ли е за брак ?

  39. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 26, 2010 @ 23:28

    Ива,
    да, добра е!

  40. николай каза,

    Писа на ноември 29, 2010 @ 19:16

    11.06.2011 година подходяща ли е за сватба

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 30, 2010 @ 11:43

    николай,
    не, тогава е Спасова задушница.

  42. николай каза,

    Писа на ноември 30, 2010 @ 14:11

    Благодаря за отговора г-жо Дачева.Коя от датите 04.06.2011,18.06.2011 и 25.06.2011 бихте ми препорачали за брак и защо?И вярно ли е че не е хубаво сватбата да е събота срещу неделя?

  43. николай каза,

    Писа на ноември 30, 2010 @ 21:06

    и ако милсите,че събота срещу неделя не е подходящ ден,какво мислите за датата 05.06.2011 година.Благодаря ви предварително

  44. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 14:22

    николай,
    от посочените дати 4 юни 2011 е най-благоприятна

  45. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 14:30

    николай,
    “събота срещу неделя не е подходящ ден”, вероятно имате предвид съботата като ден?
    Зависи!
    Ако е ден Задушница, не е благоприятен,защото вратите между физическия и нефизически свят са отворени и не се знае кой преминава през тях.
    Но в останалите съботи, ако астрологично и номерологично има добри влияния, то този сатурнов ден може да бъде добра основа за стабилен брачен съюз.
    05.06.2011 не бих го препоръчала за сключване на брак, защото през целия ден Луната е пасивна, без курс и влияе неблагоприятно върху семейните взаимоотношения като цяло.

  46. Росица каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 17:26

    Здравейте, искам да попитам коя от двете дати е по-подходяща за сключване на брак: 22.05.2011г. или 11.06.2011г.Благодаря Ви преварително!

  47. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 2, 2010 @ 11:25

    Росица,
    нито едната не бих ви препоръчала. На 22.05.2011г. Луната е в неблагоприятна позиция като прави квадрат към Венера,Марс,Меркурий, но по-важното е, че вибрацията на деня е 4. А 11.06.2011г. е събота- Спасова задушница.

  48. Антоанета каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 3:11

    Здравейте, Муси! 8 март подходяща дата ли е?

  49. Антоанета каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 3:23

    Извинявам се, пак съм аз, 8 март и 15 март подходящи дати ли са и ако да, коя от тях е по-хубавата?

  50. Антоанета каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 3:27

    И ако не е много нахално да питам и за 11 март

  51. Гергана каза,

    Писа на декември 5, 2010 @ 14:53

    Г-жа Дачева,
    доста се колебая м/у две дати 03.05.2011 и 14.05.2011.Благодаря Ви предварително, отговорът Ви ще бъде решаващ за мен!

  52. Росица каза,

    Писа на декември 5, 2010 @ 23:30

    Благодаря Ви за бързия отговор!Тъй като датите , които посочих се оказаха неподходящи, сега искам да попитам за други три: 06.05.2011г.,07.05.2011г. и 14.05.2011г.Коя е по-подходяща!Предваритено Ви благодаря!

  53. Живка каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 10:14

    Здравейте, Муси Дачева, аз също бих искала да ви попитам коя дата е благоприятна за сключване на граждански през месец януари 15,16,22,23,29,30, ако нито една от тези дати не е добра то ще я отложим за месец февруари, тъй като вашите характеристики са от значение за нас. Също така бих искала да ви попитам сключването на църковен брак също ли попада под тези принципи и изисквания както за гражданския. Благодаря ви предварително.

  54. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 13:27

    Антоанета,
    не съвсем, вторник и Луната е в Овен.

  55. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 13:45

    Антоанета
    не, и трите дати не са препоръчителни

  56. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 14:04

    Живка,
    15 -ти с подписване до 14 30 ч.
    Зависи къде се сключва бракът. В България гражданският брак е задължителната програма, а църковният -волната, т.е. по желание, а в Мексико например църковният брак е равностоен.

  57. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 14:20

    Росица,
    14 май 2011 г с подписване между 14 и 19 часа

  58. Антоанета каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 18:56

    Ами тогава 18 март добре ли е? Ако пак не е препоръчителна, може ли Вие да ми препоръчате някоя хубава дата през март?
    А Луната кога влиза в Телец? На 9-ти март в Телец ли ще е вече? 9-ти март хубава дата ли е за започване на нещо ново?
    Трябва да избера една дата за сключване на брак и една по-ранна, в която да се преместя при бъдещият ми мъж, който е чужденец. Можете ли да ми помогнете?

  59. Светла каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 7:53

    Здравейте, бихте ли ми изчислили дата подходяща за сключване на брак
    за 2011 на Станислав род.на … и Николина род. на…
    Предварително Ви благодаря!

  60. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 11:29

    Антоанета,
    това са важни житейски крачки, които е добре да бъдат планирани съобразно рождените ви данни, а това се прави в поръчана на mussydacheva@abv.bg лична астроконсултация.
    На 9 март Луната е в Телец, което е много добре, но е в квадрат с Венера, а това вече не е добре, и прави датата неподходяща за целта.
    18 март като астрологична картина е добър ден за сключване на брак,но граждански, защото попада в зоната на Великденските пости.

  61. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 11:35

    Светла,
    безплатните консултации, които давам тук,в сайта, са само за дни, подходящи като обективна картина. Избор на ден за сключване на брак или за друго важно лично събитие се прави като анализ върху пълните рождени данни, и в поръчана астроконсултация на mussydacheva@abv.bg

  62. Гергана каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 18:12

    Г-жа Дачева,
    доста се колебая м/у две дати 07.05.2011 и 14.05.2011.Благодаря Ви предварително, отговорът Ви ще бъде решаващ за мен!

  63. Гергана каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 18:12

    Надявам се този път да ми отговорите
    Благодаря!

  64. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 11:28

    Гергана,
    3-ти е вторник новолуние и определено е неподходящ. 07.05.2011 и 14.05.2011 съм коментирала вече в отговор на запитване на Росица.

  65. Краси каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 12:23

    Здравейте и от мен, ние също мислим да направим сватба през зимните месеци на 2011 г. Чувал съм че е най-добре да се прави сватба в неделен ден, все пак ще ви питам и за съботите и неделите на месец февруари, а ако няма благоприятни дати из между изброените, то тогава ще се прави сватба след Великденските пости. Датите са:5,6,12,13,19,20 на месец февруари. Благодаря Ви Муси Дачева.

  66. гергана каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 13:13

    кои от следните дати са благоприятни за сключване на граждански брак-за януари2011.15-16-22-23-29 -30 и за февруари посочете вие до 15 дата

  67. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 13:43

    Краси,
    ограничете се до 3, най-много 4 дати.

  68. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 13:43

    гергана,
    ограничете се до 3, най-много 4 дати.

  69. гергана каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 14:48

    за дата през февруари 6-13-20 кой ден е благоприятен за брак

  70. Краси каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 15:13

    Ограничавам се до три дати 5,12,19 февруари. Благодаря Ви, че сте ми отговорили така бързо ще Ви моля и сега, че то време не остана за подготовка.

  71. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 9, 2010 @ 13:38

    гергана,
    6 февруари 2011 е най- добрата

  72. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 9, 2010 @ 13:38

    Краси,
    5 февруари е най-подходящ.

  73. Karmela84 каза,

    Писа на декември 10, 2010 @ 14:40

    14,19,20,27. 02. 2011 подходящи ли са за брак.

  74. Рени каза,

    Писа на декември 10, 2010 @ 21:33

    Здравейте,11.02.2011г подходяща ли е за брак?Благодаря ви,г-жо Дачева!

  75. didenceto9999 каза,

    Писа на декември 11, 2010 @ 15:09

    Здравейте,14.02.2011г. подходчща ли е за брак?Благодарч ви!

  76. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 12, 2010 @ 1:01

    Karmela84,
    14- ти е сравнително добра

  77. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 12, 2010 @ 1:03

    Рени,
    да 11 ти е добра дата

  78. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 12, 2010 @ 1:05

    didenceto9999,
    да, с подписване преди обяд

  79. iliqn каза,

    Писа на декември 12, 2010 @ 15:30

    Здравейте от мен,интересува ме датите 11.02.2011 и 14.02.2011 подходящи ли е за църковен брак?Благодаря ви предварително!!!

  80. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 12, 2010 @ 17:54

    iliqn,
    не виждам причина да не са.

  81. Ива каза,

    Писа на декември 13, 2010 @ 9:30

    Как определяте датите 10.01.2011г и 11.01.2011г.?
    Приятен ден!

  82. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 14, 2010 @ 11:44

    Ива,
    в какъв смисъл?

  83. Ива каза,

    Писа на декември 14, 2010 @ 13:16

    Здравейте!
    В смисъл коя от двете е подходяща за сключване на брак, но сега се замислихме за 07.01.2011 и 10.01.2010.

  84. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 15, 2010 @ 0:21

    Ива,
    и двата са подходящи.

  85. Наси каза,

    Писа на декември 16, 2010 @ 14:26

    Здравейте, г-жо Дачева!
    Много харесах вашата статия, даже си направих календар, който съчетава църковните разрешени дни, с това, което прочетох тук.
    Съпругът ми, с който имаме граждански брак от 10 години, ми предложи да сключим и църковен през идната година, и аз естествено, приех :)
    Гледайки календара се спрях на 15.05.2011 година, когато фазата на луната е Нарастваща Полупълна и е в зодиакален знак Везни.
    Според вас изборът подходящ ли е?
    Благодаря Ви предварително!

  86. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 17, 2010 @ 11:12

    Наси,
    това е чудесно!
    Денят е подходящ :)

  87. Наси каза,

    Писа на декември 17, 2010 @ 12:22

    Благодаря!

  88. Ива каза,

    Писа на декември 19, 2010 @ 15:40

    Смятате ли, 11.06.2011 за подходящ за сключване на брак?

  89. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 19, 2010 @ 16:17

    Ива,
    датата е коментирана вече

  90. Ива каза,

    Писа на декември 19, 2010 @ 16:35

    От тези дати , коя бихте препоръчали , 05.06.2011, 06.06.2011 , 13.06.2011?

  91. Р-Роси каза,

    Писа на декември 20, 2010 @ 11:10

    Много те моля, Муси, отвори малко вратичката към един въпрос,
    Ако между партньорските хороскопи има няколко, например повече от 5 абсолютно точни аспекта, подсказва ли това нещо? Знам, че това не е точно по темата, но наистина се нуждая от разсъждения в тази посока…Хиляди благодарности

  92. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 20, 2010 @ 11:36

    Ива,
    06.06.2011

  93. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 20, 2010 @ 11:49

    Р-Роси,
    определено да! :) че има заложена свързаност между двамата.
    В какво поле, на какво ниво, е друг въпрос.
    Ако аспектите свързват планети, които се намират или управляват 1,5 и 7 дом, това е указание за емоционални взаимоотношения още повече ако между тях са сигнификаторите по пол- Слънце, Марс за женската карта и Венера Луна за мъжката карта.

  94. Р-Роси каза,

    Писа на декември 21, 2010 @ 9:01

    Много благодаря за отговора.ИСКАМ ДА направя поръчка на някои книги, препратката, която подавате в сайта определено не работи в момента…А всъщност това, което ми отговори отнася ли се също за точните аспекти на МС, лилит и хирон ? Става дума за точни тригони към лични планети?

  95. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 21, 2010 @ 10:46

    Р-Роси,
    Лилит и Хирон ако се намират в 5 или 7 дом.
    За книгите ми пишете на temurabooks@abv.bg

  96. Райна каза,

    Писа на декември 21, 2010 @ 21:12

    Здравейте, г-жо Дачева!Подходяща ли е датата 03.06.2011 за брак?Благодаря предварително!

  97. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 21, 2010 @ 22:00

    Райна,
    Рени,
    а какво стана с датата 11 02 2011 ,за която питахте?

  98. светла с. каза,

    Писа на декември 22, 2010 @ 0:13

    Г-Жо Дачева, моля за съвет :При избора на дата за брак, ако Луната и персоналните хороскопи са в подходящо разположение, ще е фатално ли, ако номерологично датата не е най-добрата? Простете за въпроса, но е изключително трудно да се напасват всички елементи, особено за начинаещ астролог като мен.

  99. Райна каза,

    Писа на декември 22, 2010 @ 17:51

    За съжаление се наложи да я отменим!Сега се колебая между 03.06.2011 и 05.06.2011.Ще се радвам да ме посаветвате!

  100. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 22, 2010 @ 22:26

    светла с.,
    ами да, трудно е да се напасне всичко, особено при тия напрегнати астрологични аспекти.
    Номерологичното значение на датата е от второстепенна важност спрямо взаимната хармония като основа и благоприятната астрологична картина. Добре е да се избягват дневни вибрации 4 и 8.

  101. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 22, 2010 @ 23:01

    Райна,
    не намирам за подходяща нито едната.
    03.06.2011 е с вибрация 4, което я прави неподходяща.
    На 05.06.2011 от 8 33 до 18 03 Луната е без курс и не е препоръчително тогава да се сключва брак.

  102. Райна каза,

    Писа на декември 23, 2010 @ 19:47

    Благодаря за съвета!Бях ги избрала,защото луната е в зодиакален знак- рак тогава!А, 10.06.2011 подходяща ли е?

  103. Евелина каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 9:03

    Здравейте,
    Искам да попитам от датите 05, 12 и 19 ЮНИ 2011 г. коя е най-подходяща за брак? Благодаря предварително!

  104. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 16:50

    Евелина,
    астрологично 19 юни, но 19-та е кармично число

  105. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 16:58

    Райна,
    да, като обективна астрологична и номерологична картина, е добър

  106. Мирела каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 18:50

    Здравейте, за нашата свтба се колебаем между 14.05.2011 и 21.05.2011,
    или на 13.05.2011,което се пада петък 13-ти(ако това е подходяща дата
    за слючване на брак изобщо) :))???
    Ще се радвам ако ми помогнете,благодаря преварително!!!

  107. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 28, 2010 @ 10:27

    Мирела,
    14 май,за вечерна сватба

  108. Райна каза,

    Писа на декември 28, 2010 @ 19:14

    Благодаря за савета,но видях че на 11.06 е задушница.Спрях се на друга коментирана дата 15.05.2011!Дали е добра? Благодаря предварително г-жо Дачева!

  109. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 28, 2010 @ 19:32

    Ако обичате, четете коментарите преди да ми задавате въпросите си!

  110. Райна каза,

    Писа на декември 28, 2010 @ 19:40

    Извинявам се, сега прочетох всички коментари!

  111. Hristina каза,

    Писа на януари 1, 2011 @ 14:09

    Здравейте Муси,
    Бих искала да попитам коя е най-подходящата дата за брак измежду тези: 04.03.2011 и 05.03.2011г. за вечерно тържество. Ще съм Ви много благодарна ако можете да посочите и час на сключване на брака.

  112. Hristina каза,

    Писа на януари 2, 2011 @ 13:11

    Искам към горепосочените дати да добавя и 12.03.2011 като възможна. Благодаря Ви!

  113. Yana каза,

    Писа на януари 7, 2011 @ 17:26

    Здравейте, коя дата е подходяща през март и април 2011 за сключване на граждански брак?
    Благодаря Ви предварително!

  114. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 13:00

    Hristina,
    5 март 2011, 15 30-15 40 ч

  115. Hristina каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 16:26

    Много Ви благодаря за отговора, но се налага да отложим сключването на гражданския брак за април, въпреки Великденските пости. Може ли да ми кажете коя е най-подходящата дата за брак от следните:09.04 или 16.04.2011г. Благодаря Ви!

  116. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 17:21

    Hristina,
    ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА

  117. Svetla S каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 21:21

    Здравейте,
    Интересува ме дали датите 04.06.2011г. и 06.06.2011г. са подходящи за сключване на брак. Коя от тях е по-подходяща?
    Благодаря предварително.

  118. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2011 @ 13:42

    Svetla S,
    двата дни са подходящи, кой е по-, се преценява според личните данни и предпочитания.

  119. Tanya Vasileva каза,

    Писа на януари 9, 2011 @ 20:50

    Здравейте, може ли да ми кажете коя е най-благоприятната дата за сключване на граждански брак през месец Юни 2011. Благодаря :)

  120. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2011 @ 13:18

    Tanya Vasileva,
    няма такава най-благоприятна дата.
    Прочетете въпросите и отговорите преди вас и посочете избрани от вас 2-3 дати

  121. Tanya Vasileva каза,

    Писа на януари 10, 2011 @ 15:11

    От датите 06.06.2011, 08.06.2011 и 09.06.2011, Вие, коя бихте ми препоръчали :) Безкрайно Ви благодаря :)

  122. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2011 @ 0:21

    Tanya Vasileva,
    06.06.2011 г. е добра дата

  123. Златина каза,

    Писа на януари 11, 2011 @ 15:33

    Здравейте Г-жо Дачева, от датите 04.09.2011г. и 10.09.2011г. коя бихте определили като по- подходяща за сключване на брак (граждански и църковен). Благодаря предварително!

  124. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2011 @ 23:02

    Златина,
    10.09.2011г., но тъй като е събота, трябва да проверите дали ще извършат църковният ритуал.

  125. Пипка каза,

    Писа на януари 13, 2011 @ 5:29

    Привет и от мен!Много интересен сайт – вече с часове го чета.Поздравления!
    И аз съм се заканила да се омъжвам и бих искала да знам дали дата 02.10.2011 я бива за тоя случай.Благодаря и много здраве!

  126. Денка каза,

    Писа на януари 13, 2011 @ 18:27

    Бих искала вашето мнение за дата 27 Август 2011. Ако не е подходяща,както сте споменали заради Меркурий дали има такава през месец Август?
    благодаря предварително!

  127. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 13:09

    Пипка,
    да, относително добър ден, особено ако става дума за брак с чужденец, или мястото на сключване е в чужбина.

  128. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 13:18

    Денка,
    27 Август 2011 е подходящ за целта, Меркурий излиза от ретроградната фаза през нощта ,към 1 часа.

  129. Аничка Баничка каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 16:04

    Денка, и на мен ми харесва 27 август :)

  130. Maрина каза,

    Писа на януари 16, 2011 @ 0:00

    Здравейте, г-жо Дачева!Подходяща ли е датата 16.10.2011 за брак?a 13.11.2011? Cтава дума за брак с чужденец и мястото на сключване е в чужбина.
    Благодаря предварително!

  131. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 16, 2011 @ 13:14

    Maрина,
    не бих ви препоръчала никой от тези дни,защото и при двата Луната е в Близнаци.

  132. Валентина Валентинова Иванова каза,

    Писа на януари 17, 2011 @ 16:28

    Здравейте, г-жо Дачева!Бих желала да Ви запитам, коя от следните дати е най-подходяща за сключване на брак и венчавка. Благодаря Ви предварително.
    27.08, 03.09, 10.09

  133. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2011 @ 23:25

    Валентина Валентинова Иванова,
    27.08 2011 е най-добрата от посочените

  134. Ванина каза,

    Писа на януари 20, 2011 @ 23:12

    Здравейте, госпожо Дачева.
    Двоумим се за две дати – 03.07 и 10.07, предвид това, че са в новолуние. Искаме да сключим и църковен брак, а през юни не е много подходящо (има задушница). Посъветвайте ни. Предварително благодаря.

  135. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 21, 2011 @ 15:26

    Ванина,
    3 юли 2011 е подходяща дата.

  136. Емилия каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 19:54

    Здравейте, госпожо Дачева. Въпроса ми е, има ли значение за датите и техните вибрации, ако не се намираме в България? Ще сключвам брак в Щатите и ми е трудно да избера дата през месец февруари или март. Ще съм Ви много благодарна за съвета който бихте ми дали.

  137. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 23:23

    Емилия,
    ако времето се отчита по един и същи календар, в случая Григорианския, няма значение в коя държава сте, вибрацията на датата е една и съща.

  138. Сабрина каза,

    Писа на януари 25, 2011 @ 15:34

    Г-жо Дачева,

    Дали датата 03.09.2011 е подходяща за брак? А също така в сравнение с 07.05 коя е по-добра?

  139. kina каза,

    Писа на януари 26, 2011 @ 19:44

    Коя дата е най-подходяща за сключване на брак през 2011година 11.07 ,18.07 ,14 или 15.08 ,20.08 ,27.08 или 28.08

  140. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 26, 2011 @ 22:29

    kina,
    намалете броя на датите до 4.

  141. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 26, 2011 @ 22:46

    Сабрина,
    07.05.2011 е по-добрата дата

  142. kina каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 9:25

    От датите 11.07. ,18.07 ,15.08 или 28.08.2011г коя е най-подходящата за сключване на граждански и църковен брак.

  143. Krasimira каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 11:25

    Уважаема г-жо Дачева,

    Моля да ми кажете коя дата от въпросните е най-добрата за брак – 15.05.2011,29.05.2011,17.07.2011?
    Благодаря Ви преджарително!

  144. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 12:23

    kina,
    18.07 2011 е най-добрата

  145. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 12:41

    Krasimira,
    17.07.2011, с подписване преди (коригирано) 15 23 ч

  146. Krasimira каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 12:54

    Благодаря за бързия отговор,но тъй като сватбата ще е дневна моля да ми кажете коя остава по-добрата дата за гражданси и църковен брак – 15.05.2011 или 29.05.2011?
    Благодаря отново!

  147. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 12:59

    Krasimira,
    15.05.2011 и 29.05.2011 не са благоприятни, но 15 май е по-малко неблагоприятна.

  148. Сабрина каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 13:01

    Г-жо Дачева,

    Благодаря Ви за отговора. И все пак дали датата 03.09.2011 е подходяща, тъй като засега септември ни е месецът фаворит?

  149. Krasimira каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 13:25

    Г-жо Дачева,

    в отговор на Наси по-горе в написаното Вие отговаряте,че 15.05.2011 е добра дата за църковен брак,а на мен споделяте, че не е благоприятна дата…на какво се дължи тази разлика в отговора Ви?

  150. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 15:39

    Krasimira,
    прочетете внимателно какво е написано:
    “Наси
    Писа на декември 16, 2010
    Здравейте, г-жо Дачева!
    Много харесах вашата статия, даже си направих календар, който съчетава църковните разрешени дни, с това, което прочетох тук.
    Съпругът ми, с който имаме граждански брак от 10 години, ми предложи да сключим и църковен през идната година, и аз естествено, приех :)
    Гледайки календара се спрях на 15.05.2011 година, когато фазата на луната е Нарастваща Полупълна и е в зодиакален знак Везни.
    Според вас изборът подходящ ли е?
    Благодаря Ви предварително!”

    Бракът е сключен преди 10 години. Във въпроса става дума за ритуал, който няма същото значение както обвързването със слагането на подпис в гражданското и полагане начало на официален брачен живот.
    На 15 май 2011 г Луната е във Везни, възходяща, денят е под знака на Венера. Но Луната е в опозиция на няколко, при това лични планети, Юпитер, Меркурий, Венера и Марс и това прави денят неблагоприятен за граждански брак. Така че датата е добра за църковен брак, но при сключен граждански брак в друг по- подходящ ден.

  151. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 15:49

    Сабрина,
    вие имате правото на избор да сключите брак, когато пожелаете.
    Аз обаче не мога да ви препоръчам датата 3 септември 2011 г, въпреки настояването ви, защото тогава Луната е в Скорпион и това влияе неблагоприятно върху брака.

  152. Сабрина каза,

    Писа на януари 27, 2011 @ 16:06

    Благодаря за отговора.

  153. Krasimira каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 1:11

    Благодаря Ви за отговора,но също така ме интересува,защо казахте,че датата 17/07/2011 е подходяща за брак след 15.30 часа? По-ранното бракосъчетание като час от какво би се възпрепятствало относно разположението на планетите и Луната,тоест кое в случая е причината да не се препоръчва по-ранното подписване като час?
    Благодаря Ви за пореден път:)

  154. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 12:44

    Krasimira,
    дължа корекция, денят 17 7 2011 г е относително благоприятен за сключване на брак до 15 23 ч
    След това Луната е без курс и това съм имала предвид,но вместо преди, съм написала след. Като “мястото на запетайката и решението на съдията” стана, за което се извинявам.
    Сега ще попитате защо “относително” :)
    Денят не е от идеалните за целта, тъй като има напрегнати аспекти, но ако държите на него, то бих ви препоръчала слагане на подписи между 11 15 и 11 30, когато Слънцето и Луната са добре поставени спрямо хоризонта.

  155. Krasimira каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 13:15

    С вас е удоволствие да се кореспондира,а относно корекцията никой не е безгрешен,затова сме хора да се поправяме:)
    Но следва и поредния ми въпрос за дата 15.05.2011- Вие написахте “На 15 май 2011 г Луната е във Везни, възходяща, денят е под знака на Венера. Но Луната е в опозиция на няколко, при това лични планети, Юпитер, Меркурий, Венера и Марс и това прави денят неблагоприятен за граждански брак. Така че датата е добра за църковен брак, но при сключен граждански брак в друг по- подходящ ден.”-
    тези лични планети,които сте изброили за какво или до какво биха допринесли от астрологична точка за гражданския брак и не е ли едно и също гражданския брак с църковния що се отнася до вричане в единство на двойката било то пред закона или пред Бог?
    Очаквам с нетърпение отговора Ви!

  156. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 15:37

    Krasimira,
    на 15 май 2011 г между 10 и 18 часа Луната се движи от 24 до 29 градус на Везни като по този начин застава в опозиция на стелиума от 4 планети Юпитер, Меркурий, Венера и Марс, които са на границата между Овен и Телец. Присъствието на една такава опозиция в деня на брака не е добър знак, а струпването на 4 увеличава минусите. Юпитер и Венера са свързани с материалната стабилност, Меркурий с комуникацията между партньорите, а Марс с физическата енергия като цяло и сексуалната в частност.
    Относно вричането.
    Двама души се обричат един на друг един път, а не два или три пъти, независимо колко и какви церемонии се правят.
    Както човек се ражда един път, и за този момент построяваме натална карта, така и брачният съюз се сключва (ражда)един път и той е важният.
    Кое е по-важно дали в съвета или в църквата, зависи от обществено приетото,защото всъщност това е идеята на вричането. Иначе щеше да е достатъчно да се закълнем във вярност насаме, и нямаше да правим това публично достояние.
    У нас законодателна сила има гражданският брак. Църковният е последващ гражданският.
    В някои католически страни църковният брак има законодателна стойност.
    Затова е важен момента на слагане на подписите в гражданското.
    Църковният брак има духовна стойност и за него е добре да се подбира подходящ ден, но там се дава повече свобода. За всяко семейно тържество – годеж, кръщене, рожден ден е добре да се подбира подходящ ден, в който празникът е подкрепен от планетите.

  157. Ани каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 15:39

    Здравейте! Коя от датите е по-подходяща за слючване и на църковен, и на граждански брак? Колебаем се между 24.05.2011 и 12.06.2011

  158. Галина каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 15:54

    И аз да попитам коя дата е по-подходяща за сключване на граждански брак: 11.03.2011 и 09.05.2011?

  159. Krasimira каза,

    Писа на януари 28, 2011 @ 22:04

    Благодаря за изчерпателния отговор!Склонна съм да се съглася с повечето казано от Вас:)
    Бих искала да ми кажете тогава коя от неделите през Май месец тази година е най-подходяща за граждански и църковен брак?

  160. Ани каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 10:53

    Здравейте, колебая се между 06.05. и 08.05. от нумерологична гледна точка 06.05. е отличен избор. Притеснява ме Луна в Близнаци. На 08.05., Луна е в Лъв и е на трон, но денят е носител на двойна кармична вибрация. Какво ще ме посъветвате? Благодаря ви!

  161. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 13:38

    Ани,
    24.05.2011 е по-добрата дата.

  162. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 13:46

    Галина,
    09.05.2011

  163. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 13:53

    Ани,
    6 май 2011 е по-добрата, независимо че Луната е в Близнаци. Диспозиторът е в съвпад с Венера.

  164. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 14:05

    Krasimira,
    да видим, неделите през май са на 8, 15,22, и 29 май. На 15 и 29 Луната е в неблагоприятна позиция. 8 и 22 номерологично не са подходящи за подписване на брак.

  165. Ани каза,

    Писа на януари 29, 2011 @ 18:36

    Между 04.06 за вечерна и 05.06 за дневна, коя е по-удачна? Най-вече сме се насочили към 05.06, но какво означава като тогава Луната е без курс?

  166. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 12:50

    Ани,
    на 5 юни Луната е без курс в интервала от време между 08 33 до 18 03 ч,така че не мога да ви препоръчам подписване през деня.
    За Луната без курс съм писала,прочетете си го, а също така към всеки седмичен хороскоп прилагам справка.
    “В периодите на Луна без курс не е благоприятно да се сключват сделки, да се насрочва първа среща, да се прави годеж,да се подписва граждански брак, да се правят планирани операции, да се започва терапия, да се купуват ценни вещи, да се зачева дете, да се започва нов проект, да се прави първа копка и да се започва полагане на основи на сграда, да се открива офис или магазин, да се пуска пилотно медийно предаване или да започва конкурс и т.н.”

  167. ради каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 18:52

    Можете ли да кажете нещо за 2012 или е още рано?

  168. Krasimira каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 19:54

    Г-жо Дачева,

    Бих искала да ми кажете дали има ден, който е идеален от всяка гледна точка относно планетите,Слънцето,Луната и нумерологията,едновремено да е подходящ за граждански и църковен брак? Питам принципно възможно ли е това въобще в съотношение между всички тези дадености?

  169. Svetoslav каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 20:19

    Г-жо Дачева,
    Бих искал да ми кажете дали има ден, който е идеален от всяка гледна точка относно планетите,Слънцето,Луната и нумерологията,едновремено да е подходящ за граждански и църковен брак? Питам принципно възможно ли е това въобще в съотношение между всички тези дадености?

  170. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 21:49

    Krasimira,
    разбира се, че има благоприятни дни, и ако прочетете постовете преди вашия, ще ги видите.

  171. Катя каза,

    Писа на януари 30, 2011 @ 22:34

    Здравейте,планираме дата за юли,бяхме се спряли на 30,но разбрахме,че е новолуние..посъветвайте ни коя събота от този месец е най-подходяща за вечерна сватба?

  172. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 31, 2011 @ 12:09

    Катя,
    23 юли 2011 г

  173. Krasimira каза,

    Писа на януари 31, 2011 @ 13:11

    Здравейте отново,

    има ли подходяща неделя от месец Юли за дневна сватба за църковен и граждански брак в синхрон и от номерологична гледна точка?
    Благодаря!

  174. Aтанас каза,

    Писа на януари 31, 2011 @ 13:14

    Здравейте,интересуваме коя дата е най-подходяща за сключване на граждански и църковен брак 18.07 24.07 или 1.08,21.08.2011г.

  175. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 31, 2011 @ 21:02

    Krasimira,
    17 юли 2011г

  176. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 31, 2011 @ 21:08

    Aтанас,
    18.07 2011

  177. Магдалена каза,

    Писа на февруари 2, 2011 @ 12:05

    Здравейте,
    Бих искала да Ви попитам дали 12.06 е подходяща за сключване на граждански и църковен брак?

  178. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 3, 2011 @ 11:42

    Магдалена,
    не, не е!

  179. Велина Йорданова Тодорова каза,

    Писа на февруари 3, 2011 @ 12:07

    Здравейте, с приятеля ми планираме да сключим граждански брак това лято, искахме да е в края на юли, дали датата 23.07.2011 ще е благоприятна за нас. За съм родена на 7.5.1988, а той на 22.02.1977(Кирил Нодаревич Хундадзе). Благодаря предварително!

  180. Maрина каза,

    Писа на февруари 3, 2011 @ 23:04

    Уважаема г-жо Дачева,

    Благодаря за бързия отговор!
    Моля да ми кажете коя дата от въпросните е най-добрата за църковен брак (Cтава дума за брак с чужденец и мястото на сключване е в чужбина).Колебаем се между 25.09.2011, 2.10.2011, 23.10.2011, 6.11.2011. Ще съм Ви много благодарна за съвета който бихте ми дали.

    Благодаря отново!

  181. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 4, 2011 @ 10:13

    Велина Йорданова Тодорова,
    датата 23.07.2011 е благоприятна по принцип за сключване на брак.
    Дали за вас двамата това е така според рождените данни, се преценява допълнително в лична астроконсултация.

  182. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 4, 2011 @ 10:15

    Maрина,
    за църковен брак, с чужденец и мястото на сключване в чужбина, трябва да се поинтересувате от местните обичаи, религиозни ограничения и изисквания.

  183. Maрина каза,

    Писа на февруари 4, 2011 @ 21:37

    Уважаема г-жо Дачева,

    Благодаря ви!Става дума за християнска държава и местните обичаи са същите, като в България. Тези дати са сред най-малко останалите. Аз ще ви бъда благодарна, ако можете да ме посъветвате коя от тези дати е най-подходяща и която е най-малко подходяща.

    Благодаря ви от сърце!

  184. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 5, 2011 @ 14:22

    Maрина,
    2 октомври 2011

  185. Таня каза,

    Писа на февруари 5, 2011 @ 23:40

    Уважаема г-жо Дачева,

    Бихме искали и ние да се консултираме с Вас за този важен ден :)
    Датата за,която се инересуваме е 3.07.2011г. или ,ако има по-хубави неделни дни за сключване на брак през юни или юли.

    Благодаря Ви предварително!

  186. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 8, 2011 @ 11:22

    Таня,
    тази дата е вече коментирана.

  187. Сабрина каза,

    Писа на февруари 10, 2011 @ 16:28

    Здравейте отново, г-жо Дачева. Сега обмисляме дата 24.09. Дали е подходяща? Благодаря предварително.

  188. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 11, 2011 @ 13:32

    Сабрина,
    да, относително добра е.

  189. Сабрина каза,

    Писа на февруари 11, 2011 @ 14:19

    Благодаря за бързия отговор.

    Лек ден!

  190. Мария каза,

    Писа на февруари 13, 2011 @ 23:59

    Здравейте, г-жо Дачева,имам въпрос относно датата 28.08.2011-подходяща ли е тя за сватба и ако не кои по-подходящи дати бихте ни препоръчали през месец юли и месец август,коя дата,да я нарека така е оптималния вариант през този период.
    Моето име е (лични данни) и (лични данни).
    Благодаря предварително за отделеното време!
    Лек ден!

  191. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 1:23

    Мария,
    защо го правите?
    Защо си пишете трите имена и рождените дати, някой искал ли ви ги е?

  192. Мария каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 12:08

    Ами и аз се замислих,когато ги написах,права сте,но по-горе видях,че има и други дами,които са си писали имената и датите и реших,че всичко има значение.Разбирам забележката.

  193. Мария каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 12:27

    Ако сте модератор на форума бих била благодарна ако можете да премахнете първото писмо.

  194. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 13:21

    28 август 2011 г не е благоприятен за сключване на брак, защото е ден предноволуние, когато Луната е в разпад. Освен това е с вибрация 4.

  195. Мария каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 15:37

    Благодаря Ви много за отговора!
    Приятен ден!

  196. Vilhemina каза,

    Писа на февруари 14, 2011 @ 22:39

    Здравейте, коя е най – подходящата дата от месец фвруари 2011 г. за сключване на брак (моята рожденна дата е 09.05.1974, а неговата е 08.01.1976, ако има значение). Благодаря ви предварително.

  197. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 15, 2011 @ 10:53

    Vilhemina,
    въпросът ви е странен при условие, че сега сме вече в средата на месец февруари.

  198. Елеонора каза,

    Писа на февруари 15, 2011 @ 17:54

    Здравейте госпожо Дачева,
    бихте ли ми казали от двете дати 06.08 и 13.08 коя е по-подходяща за сключване на граждански брак. Благодаря предварително

  199. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 16, 2011 @ 23:24

    Елеонора,
    не са подходящи и двете, Меркурий е ретрограден тогава.

  200. Ели каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 2:26

    Здравейте :)… датата 31.07.2011.(може би 12 часа на обяд за подписването)подходяща ли е за сключване на брак според Вас…аз съм родена на 30.01.1983, а той -на 04.09.1984. Предварителни благодарности :)

  201. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 18:43

    Ели,
    не беше нужно да си пишете рождените данни, защото такава оценка не правя тук в сайта.
    31.07.2011г е подходяща дата, като обективна астрологична обстановка.

  202. Ели каза,

    Писа на февруари 20, 2011 @ 20:49

    благодаря Ви, Муси :)отделяте ни безвъзмездно внимание, което е много благородно :)

  203. Оля каза,

    Писа на февруари 21, 2011 @ 17:20

    Здравейте госпожо Дачева,
    Прочетох коментарите и посочвате като благоприятни за сключване на граждански и църковен брак – 14.05.2011, 04.06.2011 и 23.07.2011 г.
    Бихте ли предложили коя да изберем?
    Благодаря Ви предварително.

  204. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 22, 2011 @ 11:25

    Оля,
    23.07.2011 г.

  205. Оля каза,

    Писа на февруари 22, 2011 @ 11:54

    Госпожо Дачева,
    много благодаря за отговора, но искам да ви помоля за още едно мнение.
    Оказва се, че в предвид различни обстоятелства може би ще се наложи сватбата да се направи юни месец и в тази връзка, като изключим 11.06., че задушница, 04.06, 18,06 или 25,06 е добра дата?
    Благодаря ви още веднъж за отделеното време…

  206. Оля каза,

    Писа на февруари 22, 2011 @ 15:17

    Здравейте отново и простете, въпроса който съм задала вече сте го коментирали.
    Моля ви за съвет относно датите 28.05.2011, 25.06.2011 и 02.07.2011 г.
    Още веднъж благодаря…

  207. vesela каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 14:30

    здравейте, искам да попитам през месец Септември кои са подходящи дати за сключване на брак?

  208. vesela каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 14:34

    от датите 4, 11, 18, 25 Септември коя е най- подходящата дата?
    Благодаря!

  209. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 14:58

    Оля,
    нито едната не е подходяща.

  210. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 15:01

    vesela,
    11 09 2011 г

  211. Нина каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 16:00

    Здравейте, кой е най-подходящият за брак съботен ден през септември ( 3, 10, 17, 24). Благодаря Ви!

  212. flower каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 16:35

    Дали датата 27.02 е подходяща за брак?

  213. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 18:38

    flower,
    датата е била включена вече в зададен въпрос, четете постовете преди вашия

  214. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2011 @ 18:42

    Нина,
    17 септември

  215. Евелина каза,

    Писа на февруари 27, 2011 @ 11:19

    Здравейте г-жо Дачева,
    можете ли да кажете през Септември коя е най-подходящата дата за сключване на брак?

  216. Евелина каза,

    Писа на февруари 27, 2011 @ 12:02

    Или коя от следните дати през Септември е най-подходяща:
    18,19,20,21,22 или 23

  217. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 27, 2011 @ 13:44

    Евелина,
    21 септември, след 15 ч.

  218. Васил каза,

    Писа на февруари 27, 2011 @ 18:04

    Уважаема г-жо Дачева,

    впечатлен съм от Вашите статии. Планирахме с моята приятелка да сключим брак през Август 2011 и се бяхме спрели на неделен ден. Желаехме гражданският брак да е в началото на месец август, а след 10на дни да сключим и църковен. За съжаление установихме,че теоретично целият август е неблагоприятен поради ретро-меркурий. Има ли 2 благоприятни дати през август,които да неутрализират въздействието на меркурий ?

    Благодаря Ви предварително.

  219. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 28, 2011 @ 10:11

    Васил,
    ретрограден Меркурий не може да бъде неутрализиран :) но в края на август има един подходящ ден и той е 29-ти понеделник.

  220. емилия стойкова каза,

    Писа на февруари 28, 2011 @ 11:43

    ЗДРАВЕЙТЕ,Г-ЖО ДАЧЕВА!КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА БРАК СЪБОТЕН ДЕН?КОЛЕБАЕМЕ СЕ МЕЖДУ МЕСЕЦ ЮЛИ(2,9,16,23,30),АВГУСТ(6,13,20,27)ИЛИ СЕПТЕМВРИ(3,10,17,24).МОЯТА РОЖДЕННА ДАТА Е 23.12.81,НЕГОВАТА 30.11.78.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИЕЛНО:)))

  221. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 28, 2011 @ 12:48

    емилия стойкова,
    ако обичате, прочетете статията,въпросите и отговорите, и сведете запитването си до най-много 4 дати.

  222. емилия стойкова каза,

    Писа на февруари 28, 2011 @ 17:20

    ЗДРАВЕЙТЕ,Г-ЖО ДАЧЕВА!КОЯ ДАТА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА В СЪБОТА ЗА БРАК ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ(30),АВГУСТ(20)И СЕПТЕМВРИ(10).БЛАГОДАРЯ ВИ!

  223. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 28, 2011 @ 21:36

    емилия стойкова,
    СЕПТЕМВРИ(10)

  224. роси каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 3:53

    В деня на националния празник 3 март Северният лунен възел навлиза в Стрелец, придвижвайки се обратно на другите планети, от последния към първия градус. Затова промените и новото, което идва с възходящия лунен възел, ще усетят сега най-напред родените в последния градус на знака, на 22-23 декември.
    Бихте ли обяснила какво значи това?
    Добро или ло6о?
    БЛАГОДАРЯ!

  225. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 10:45

    роси,
    какво по-точно не ви е ясно?

  226. роси каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 15:33

    Северният лунен възел навлиза в Стрелец, придвижвайки се обратно на другите планети, от последния към първия градус. Затова промените и новото, което идва с възходящия лунен възел, ще усетят сега най-напред родените в последния градус на знака, на 22-23 декември.
    този пасаж е ми е ясен.
    нещо положително или отрицателно предстои,”обратно на другите планети”.
    много сложно е написано и не мога да разбера, а съм редовна посетителка на сайта

  227. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 16:02

    роси,
    Лунните възли сменят знака си, но вместо както останалите планети да се придвижват от 1 към 30 градус, при тях особеното е,че се движат от последния градус към първия. Планетите по принцип се движат в посока обратна на часовниковата стрелка, а лунните възли- по посока на движение на часовниковата стрелка.
    Затова най-напред усещат влиянието им тези от последните градуси на съответните знаци.
    За Стрелец е много позитивно, защото Северният лунен възел отваря нови възможности за изява,пътешествия и трупане на опитност.

  228. еми каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 18:43

    ЗДРАВЕЙТЕ!КОЯ ОТ ДАТИТЕ 4.06, 11.О6, 18.06, 25.06 Е ПОДХОДЯЩА ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК?

  229. Ани каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 21:56

    Здравейте г- жо Дачева, между датите 06.06. и 23.07., коя е по- подходяща? И за двама ни, 23.07. е по- подходяща, HO е намаляща луна. Докато 06.06. Луната е нарастваща, като натална обстановка е по- добра от 23.07. Как мислите Вие, коя да изберем? Колебая се, ще очаквам вашето мнение. Благодаря Ви!

  230. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 23:16

    еми,
    тези дати са коментирани вече

  231. Муси Дачева каза,

    Писа на март 1, 2011 @ 23:52

    Ани,
    06.06. е по-добра от добрите.

  232. Васко каза,

    Писа на март 2, 2011 @ 11:32

    Здравейте г-жо Дачева!Коя дата е най-благоприятна за сключване на брак(вечерна сватба),4.06 18.06 23.07 10.09 ? Благодаря Ви!

  233. Кристина каза,

    Писа на март 2, 2011 @ 15:13

    Здравейте! Коя според Вас е най-благоприятна от следните дати : 29.07(петък) 31.07(неделя) 01.08(макар и да се пада понеделник) или 27.08(събота) ! И ако нито една от тях не е дастатъчно сполучлива,бихте ли споделили най-добрата в този период ! Сърдечно благодаря !

  234. Оля каза,

    Писа на март 2, 2011 @ 15:34

    Здравейте госпожо Дачева,
    по организацията на една сватба винаги ще има нещо което да изкуца…датите които сме коментирали са съботни, но се налага да се прехвърлим в неделя и искам да попитам за 26.06.2011 и 10.07.2011 какво мислите, не са коментирани досега или аз поне не ги намерих между редовете…
    И в тази връзка макар, да е кармично число 19.06, коя от трите дати би била благоприятна…
    Чакам с натърпение вашия отговор…и приятен ден…

  235. Муси Дачева каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 0:09

    Васко,
    4 юни

  236. Муси Дачева каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 0:40

    Кристина,
    31 юли 2011

  237. Муси Дачева каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 0:51

    Оля,
    астрологично 19 ти е благоприятна, макар че е на 4 дни от пълното лунна затъмнение на 15 юни

  238. Оля каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 0:58

    Безкрайно съм Ви благодарна, госпожо Дачева и Ви желая здраве и весели празници!

  239. Емилия каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 10:38

    Здравейте!Коя дата е най-благоприятна според Вас за сключване на брак
    вечерна сватба 04.06 10.09 17.09 24.09 ? Благодаря ВИ прерварително!

  240. Муси Дачева каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 11:20

    Емилия,
    ако обичате, не злоупотребявайте с възможността да задавате въпроси.
    Можете да създадете огромно количетство варианти на дати и да ме ангажирате с преценка коя е най-добра. Но, мисля,че трябва да спрете.
    Отговорила съм на ваши запитвания. Четете и отговорите,които съм дала преди това на много като вас.
    Ще бъда принудена да затворя тази тема за въпроси!

  241. Кристина каза,

    Писа на март 3, 2011 @ 19:03

    Много благодаря за бързия Ви отговор ! Много се извинявам,но ако позволите ще ви задам още 1 въпрос – тези гледания за дата,на всички във форума,са съобразени само и единствено с гражданския брак -т.е благоприятно ли е човек да сключи примерно единствено църковен брак примерно на 17.08 (казвам тази дата заради Меркурий)? С две думи астрологията/нумерологията влияят ли на църковен брак ?
    Благодаря Ви много и се извинявам,че за 2ри път задавам въпрос :(

  242. Муси Дачева каза,

    Писа на март 4, 2011 @ 11:34

    Кристина,
    “гледания за дата”???
    нещо бъркате понятията, нито аз съм гледачка, нито сайта е за “гледания”.
    Темата граждански-църковен брак съм коментирала вече. Четете на 28 януари въпрос и отговор.

  243. Didi каза,

    Писа на март 5, 2011 @ 17:25

    Е, Муси и твойто търпение имало граници :) интересно ми беше кога ще отрежеш някого и то най накрай се случи. Само така !!!!!

  244. Муси Дачева каза,

    Писа на март 6, 2011 @ 20:36

    Не отрязвам никого, просто се натрупа достатъчно материал – статия и над 240 въпроси и отговори от мен.
    ТЕМАТА Е ЗАТВОРЕНА ЗА ВЪПРОСИ ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ПОДХОДЯЩИ ДАТИ ЗА БРАК!
    Който желае консултация, нека ми пише на mussydacheva@abv.bg

  245. петя каза,

    Писа на май 20, 2011 @ 14:57

    Здравейте. Сега виждам темата ви, направи ми впечатление нищо и бих искала да ви питам, ако е удобно.
    Казвате, че 17 септември 2011 е удачна за брак, но тогава е точна опозиция между Венера и Уран, това не го ли считате за проблем? Просто бих желала като уточнение, въпроса ми не е провокативен, ще ви бъда благодарна за отговора. Хубав ден!

  246. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2011 @ 21:32

    петя,намирам въпроса ви за уместен :)
    Предполагам,че имате предвид отговора ми на въпрос зададен на
    “Нина,23.02.2011
    Здравейте, кой е най-подходящият за брак съботен ден през септември ( 3, 10, 17, 24). Благодаря Ви!”

    Както виждате датата не е специално посочена, а става дума за сравнение на съботите през месец септември. Преценявам, че 17-ти е най-благоприятната от посочените 4- ри дати, независимо че Венера и Уран са в опозиция. Венера е на трон,във Везни, а напрегнатият аспект се отвежда от тригона на Марс към Уран и биквинтила Юпитер към Венера. А най-добра е позицията на Луната- в Телец и в тригон към Слънцето.

  247. петя каза,

    Писа на юни 29, 2011 @ 15:40

    Благодаря ви за чудесното обяснение, сега виждам коментара ви. Всичко хубаво ви желая и много успехи!

  248. мими каза,

    Писа на август 22, 2011 @ 12:32

    здр г-жо Дачева
    Бихте ли ми обяснили ако сам задия скорпион и луната е в скорпион пак ли е неблагоприятна за брак

  249. Муси Дачева каза,

    Писа на август 24, 2011 @ 10:26

    мими,
    Луната в Скорпион в датата на брака е неблагоприятна по принцип,включително и за тези, които имат сила в Скорпион, както е при вас -Слънце и Луна в Скорпион. Дори може да бъде и по-неблагоприятно,защото се катализира ролята на Скорпион в семейните взаимоотношения.

  250. Ralitsa каза,

    Писа на октомври 10, 2011 @ 11:12

    Здравейте. Аз имам въпрос за 2012 година дали ще бъде подходяща за сключване на брак.Защото е високосна година и не било хубаво да се омъжиш във високосна година.

  251. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 10, 2011 @ 12:39

    Ralitsa,
    високосните години са натоварени с много суеверия.
    Но високосната година е като всяка друга, и през нея хората се женят, раждат се деца, и мн.др. Това, че се случва на 4 години веднъж, я прави особена, но причината е чисто астрономическа, изчистване на разликата между календара и действителното движение на Слънцето.
    2012 е обременена и с очаквания за катаклизми и дори “краят на света”, за всичко си има и астрологични причини.
    Когато се избира дата за брак обаче се преценява конкретната астрологична и номерологична обстановка,защото вибрацията на годината е част от вибрацията на цялата дата, а също така се взимат като влияния много други фактори- фаза на Луната, позицията и към дадения момент по знак и аспекти,както и на други планети,свързани с брака, като Венера,Юпитер … позицията на Слънцето също.
    Най-важното за успеха на брака е взаимната хармония на партньорите и предначертания им общ път,заложен в жизнената програма.

  252. Кристина каза,

    Писа на октомври 11, 2011 @ 16:51

    Здравейте, Муси. Ако има възможност да се пренесе сватбата за да не е по време на високосна година бихте ли посъветвали да се направи.
    Удачна дата ли е според Вас 26 август 2012 за граждански брай, а 2 септември 2012 за църковен?

  253. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 12, 2011 @ 10:53

    Кристина,
    има достатъчно време, за да вземете решение.
    Съвсем скоро ще кача статия за браковете през 2012 година.
    Ще си зададете въпроса за датата там.
    Към тази статия темата е затворена за въпроси за дати.

  254. Кристина каза,

    Писа на октомври 13, 2011 @ 9:04

    Благодаря! Ще чакам с нетърпение!

  255. Камелия каза,

    Писа на октомври 29, 2011 @ 15:01

    Здравейте, Муси. Коя от датите 18.12.2011 и 26.02.2012година е по – подходяща за сключване на граждански и църковен брак?

  256. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 29, 2011 @ 20:44

    Камелия,
    26.02.2012, но с подписване след 16 30ч.

  257. мария каза,

    Писа на ноември 12, 2011 @ 22:30

    здравейте, искам да попитам, след като изчетох някои ваши статии датата 08.10.2010г. подходяща ли е поне донакъде за сключване на брак, макар че Венера е ретроградна, благодаря ви!

  258. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 14, 2011 @ 0:13

    мария,
    да, с изключение позицията на Венера.

  259. Ваня каза,

    Писа на декември 14, 2011 @ 16:14

    Коя година е по благоприятна за годеж 2011г. или 2012г.ще бъде по добра?

  260. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 14, 2011 @ 18:55

    Ваня,
    за всеки е различно :) но 2011 е на финала…

  261. Неда каза,

    Писа на декември 16, 2011 @ 9:18

    Здравей, Муси! Бих искала да попитам 12.05.2012 г. подходяща дата ли е за сключване на граждански брак. Благодаря предварително. Поздрави, Неда!

  262. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 16, 2011 @ 12:56

    Неда,
    12.05.2012 г., не бих я нарекла подходяща, но при липса на друг вариант-задоволителна, с уговорка за подписване в час преди 11 ч., след това настъпва квадрата на светилата.

  263. Нунката каза,

    Писа на април 21, 2012 @ 10:05

    Здравей Муси,
    изключително приятно и полезно ми е да чета всичките ви статии!
    Имам следният въпрос. На път сме да сключим брак, избрали сме дата 9 септември 2012. Какво е вашето мнение?
    Благодаря ви за времето и вниманието!
    Поздрави:
    Нунката

  264. Муси Дачева каза,

    Писа на април 21, 2012 @ 16:23

    Нунката,
    09.09.2012г става благоприятна дата за сключване на брак след 20 ч.

  265. Нунката каза,

    Писа на април 22, 2012 @ 11:17

    Благодаря за отговора Муси :) Ние ще сключим само църковен брак на тази дата, но със сигурност ще е преди 20ч. Има ли нещо което мога да направя, за да смекча “неблагоприятността” на датата :)
    Благодаря за вниманието!

  266. Муси Дачева каза,

    Писа на април 23, 2012 @ 23:48

    Нунката,
    след като вече има сключен граждански брак, няма значение часа, датата е добра.

  267. Евелина каза,

    Писа на юни 26, 2014 @ 20:39

    Здравейте г-жо Дачева , може би моя въпрос е малко в страни от темата, но имам голямо желание да се занимавам с Аксесоари и декорация на Кръщене, да украсявам кошници, свещи и т.н за този ритуал.

    Бихте ли ми казали кои планети и кои домове трябва да гледам в моята натална карта , за да преценя дали това занимание от хоби може да се превърне в бизнес.

  268. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 27, 2014 @ 10:32

    Евелина,
    трябва да имате добра Венера на първо място, по знак, по дом, по аспекти, трябва да има някаква сила,от която да ви идва художествения вкус, усета за естетика, за форми и цветове. Добър Меркурий също, защото той дава връзка между мисъл, идея и сръчност на ръцете.Бизнес планетите Юпитер и Сатурн също трябва да имат добри позиции, за да можете да реализирате идеите си.Активни трябва да са Първи, Втори, Пети, Шести и Десети дом.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии