Хороскоп за Близнаци – 2013

Муси Дачева

За родените под знака на Близнаци годината 2013 ще бъде също толкова добра и успешна, ако не и повече, отколкото бе 2012-та. Юпитер, който през юни ви зарадва с преминаването си на ваша територия, продължава да се движи устремно през Близнаци до края на месец юни 2013 г.

До края на месец януари обаче Юпитер се движи назад, астрологично обстоятелство, което вероятно сте усетили по специфичен начин още от месец октомври, когато планетата навлезе в ретроградната си фаза. В този период някои ваши идеи, проекти и постъпки, може би не са били посрещани по очаквания начин, имали сте по-силна опозиция и неразбиране от страна на хората, с които живеете и тези, с които работите. Повече усилия ви коства желанието да се приобщите към определена среда или да се сближите с даден човек.

В края на януари Юпитер излиза от ретроградната си фаза и заедно с Марс, който се движи през последните градуси на Водолей, през първата седмица на февруари ви дават много шансове да усетите силата на юпитеровата подкрепа в юпитеровия период на личната си година. Към влиянието на двете огнени планети се добавя чаровната усмивка на планетата на любовта-Венера.

Почти през целия февруари Венера се движи през сродния ви по стихия знак Водолей и по този начин ви създава подходящата нагласа да усещате настроенията на околните, да чувствате от какво се нуждаят близките ви хора. Периодът е подходящ за пътувания, за изучаване на нова и интересна дисциплина, за записване на курс квалификация и обогатяване на знанията по собствено усмотрение и свой план.

През март от вас ще се изисква повече, бъдете точно, навреме на работното си място, спазвайте правилата,наложени във фирмата, посрещайте опозицията на колегите с повече хумор. Старайте се да бъдете достатъчно съсредоточени в това, което вършите в периода между 23 февруари и 17 март, когато Меркурий е ретрограден.

През април търсете подкрепата на приятели. Периодът е подходящ за включване в активен обществен живот, още повече ако имате интереси в политиката. Новолунието на 10 април може да ви даде отличен старт за една успешна политическа кариера.

През май разчитайте на отличните си вербални умения, на своя чар и най-вече на интуицията си. Последното е важно и като предохранителна мярка срещу хора, с които имате противоречия или си съперничите за служебен пост или за нечие внимание. Меркурий, управителят на знака, преминава на бърз ход през Близнаци от 15 май до 31 май, а Венера ви е на гости от 9 май до 3 юни Това е период, в който някои ваши планове могат да намерят неочаквано бърза реализация.

В края на юни, на 26 -ти Юпитер ви напуска,за да премине в следващия знак- Рак, но Марс е все още тук и до 13 юли ще ви зарежда с енергия и амбиция да отстоявате себе си.

През юли ще имате притеснения за средства, които ви трябват, за да бъдат вложени във важно за вас начинание. В периода 26 юни и 20 юли,когато Меркурий е ретрограден, това ще ви се удава по-трудно, заради некоректността на някои хора. Но Юпитер в Рак ще ви помага да увеличите доходите си и това ще се случва както до края на годината, така и до лятото на следващата.

В първата десетдневка на юли ви предстоят срещи с интересни хора. Някои нови запознанства могат да окажат силно влияние върху живота ви в следващите месеци. През август имайте готовност за множество пътувания, много срещи и ангажименти с различни хора. Периодът е добър за усъвършенстване на чужд език, за научаване на нови неща и придобиване на полезни умения.

През септември ще бъдете ангажирани с домашни задължения, ремонти, поправки, размествания в дома. В личния живот на мнозина се появяват романтични нотки, нови лица ангажират въображението. Периодът е добър за запознанства и начало на емоционална връзка почти през селия септември и през октомври.

Във финансово отношение обаче първата половина на октомври крие вероятност за загуби и сериозни щети, ако се подведете да печелите „лесни пари“ или вложите средства там където има голям риск.

Проблеми със счетоводство, загубени документи или некачествена изработка може да имате в периода 21 октомври и 10 ноември. Но пък вложените усилия през този месец ще бъдат богато възнаградени нещо което ще ви създаде добро настроение в дните преди Коледа. През декември забавете ход, дайте си по-рано почивка и обръщайте внимание на здравето си.

 

 

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. georgi каза,

    Писа на декември 31, 2013 @ 16:02

    харесами.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии