Хороскоп 2010 за Дева

Муси Дачева

За родените под знака на 2010-та обещава разширяване на социалните контакти, стабилност в партньорските взаимоотношения, признание и високи възнаграждения.
В началото на годината господарят на знака Меркурий се движи назад и докато трае ретроградната му фаза ще трябва да повтаряте, преправяте и допълвате стари неща. Тази тенденция може да се запази като лек фон на цялата 2010 година като ще изисква добра концентрация и отделяне достатъчно внимание на подробностите във всяка сфера от живота. Астрологичната обстановка през годината е динамична и не винаги ще имате достатъчно време да подреждате графика си, и да планирате събитията. Очаквайте повече варианти във всяка ситуация, повече възможности за избор и най-вече необходимост от бърза оценка на обстоятелствата, съблюдавайки както своите, така и чуждите интереси.

Добрата новина за родените в Дева е, че Сатурн през по-голямата част от годината ще бъде във  Везни, където влезе през септември 2009 година. През 2010-та ще направи само една малка стъпка от 3 градуса назад във вашия знак, между април и юли. За по-голямата част от родените в първата половина на Дева сатурновата криза вече премина, но на останалите ще им трябва още малко търпение, поне до есента на 2010 година.

За тези, които са си изчистили сметките със Сатурн, годината ще бъде забележителна с поредица от възможности за растеж, които създават опорите на цялостната астрологична обстановка за 2010 година. Юпитер се движи през полетата на вашите партньорство и финансова стабилност,като ще ви дарява своя оптимизъм, ще ви подтиква да се забавлявате и да се радвате повече на живота. С негова помощ ще имате по-високо самочувствие, ще можете да поставите на по-добра основа старите си взаимоотношения, да създавате и развивате нови, полезни за вашето бъдеще, контакти. От 18 януари нататък Юпитер ще влияе благоприятно и върху дейността на партньора ви, което косвено се отразява стимулиращо на семейните отношения.

Пълнолунието на 15 януари струпва пет планети и още нещо … в зоната на вашите любовни връзки. Старите  ще вкара в ново ниво на спиралата на личните взаимоотношения, а и за нови контакти е добре, защото Меркурий излиза от ретроградната фаза.  Втората половина на януари може да се окаже изключително творчески, креативен  период както в професионалния, така и в личния живот. Периодът е подходящ за зачеване.

Месец февруари е благоприятен за напредък и в материалните, и в емоционалните дела. През втората половина на месеца може да бъдете  изкушени от предложения за екстремни изживявания, на които с радост да се отзовете.

През месец март инициативата преминава  в ръцете на партньора ви и от вас се изисква достатъчно гъвкавост, умение да играете поддържаща роля и да имате винаги идеи в резерв.

Част от април и май са включени в поредната ретроградност на Меркурий и това е период, в който трудно ще се придвижват напред нови неща. Затова пък ще имате основание да направите подобрения и оптимизация на действащи вече проекти.

На 8 април Сатурн се връща в Дева като до 30 май е ретрограден. Излиза от Дева на 21 юли 2010 година. За родените в края на Дева, между 18 и 23 септември, месеците април, май, юни, юли и част от септември, влизат в последния етап на текущата сатурнова криза. Това е най-динамичната част от 2010 година, когато се разгръщат няколко напрегнати връзки между далечните и близки планети. Те оказват влияние върху различни сфери от живота на всички хора, но по-категорично на тези, които са в сатурнова криза.
Препоръката е: внимателно да се подбират дните за важни  лични събития като напускане или започване на нова работа, съдебни искове към лица или институции, сключване или разтрогване на брак, пътувания, операции, всичко онова, което би могло в някаква степен да бъде планирано.

За родените в първите градуси на Дева ситуацията е по-спокойна и летните месеци под влияние на Марс,който през юни и юли се движи през вашия знак, ви зарежда с енергия и желание за действие.

Под влияние на Сатурн обаче през по-голямата част на годината може да изпитвате безпокойство за финансовата си обезпеченост, което ще ви накара да се отнасяте по-отговорно към парите. Ще си налагате свиване на разходите, тъй като източниците на доходи е възможно да се свият.

Месец юли е благоприятен за емоционалния ви живот, а дните след пълното слънчево затъмнение на 11-ти, за сключване на брак. Месецът е подходящ и за летен отпуск.

През август обаче работете, защото тогава имате възможности да печелите по-добре и повече.
Септември е месец на равносметката и хвърляне поглед към новата лична жизнена година. През юни е първият съвпад на Юпитер и Уран,който може да положи началото на кардинална промяна в живота ви. През септември е вторият съвпад на планетите, при променени условия,но със същия ескалиращ, вдъхновяващ и трансформиращ ефект. Най-силно ще бъде усетен той от тези, които имат съвпад на Юпитер и Уран в рождения си хороскоп. Зоната на промяна, в този период, са личните и работни взаимоотношения с другите, а в тази група влизат от брачния партньор, та до колегата, с когото сте само на “здрасти”.

През октомври пътувайте, рекламирайте дейността си, купете си нова кола, бъдете сред повече хора.
През ноември и декември вниманието ви ще бъда съсредоточено повече в решаването на стари домашни проблеми. В края на годината ви очакват добър жизнен тонус и радостни новини.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

96 коментара so far »

  1. ИВАНИНА каза,

    Писа на януари 8, 2010 @ 14:39

    ЗДРАВЕЙТЕ! АЗ СЪМ РОДЕНА НА 11.09 И БИХ ЖЕЛАЛА ДА ВИ ПОПИТАМ, ДАЛИ ЗА МЕН Е ОТМИНАЛА САТУРНОВАТА КРИЗА ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАМ ДО ЕСЕНТА НА 2010? ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА И ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН !!!

  2. Валентина каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 15:55

    Здравейте Муси, с пожелания за щастлива и ползотворна нова година!Родена съм на 14.09.,дали месеците от април до юли ще са трудни за мен,още ли съм в сатурнова криза,предварително ви благодаря!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2010 @ 11:37

    ИВАНИНА,
    вашето рождено Слънце е в 18 я градус на знака. Когато Сатурн навлезе отново в Дева, всички от подвижните знаци ще усетят,макар и много по-леко, това между април и юли. Така че от август нататък, а още по-силно след рождения си ден, можете да разчитате на падкрепа от негова страна. Навлизате в оптимистичната Лична година 5, така че създайте си добро очакване за нея, и то ще се случи :)

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2010 @ 11:42

    Валентина,
    благодаря ви за пожеланията :)
    вашето рождено Слънце е в 21 я градус на знака. Бъдете внимателна през април и май, когато Сатурн е ретрограден в Дева. От рождения ви ден навлизате в силната Лична година 8. Желая ве успех!

  5. ИВАНИНА каза,

    Писа на януари 12, 2010 @ 16:30

    ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО, Г-ЖО ДАЧЕВА И БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА, НО ТЪЙ КАТО ВСЕ ПАК НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТА ДЕТЙЛНО С ЪС АСТРОЛОГИЯТА А САМО в общи щрихи, моля за пояснение…
    Простете за невежеството , но от отговора Ви означава ли че до есента на 2010 все още ще усещам влиянието на сатурн. Както казах аз съм родена на 11.09.”84. и си мислех че съм в първата половна на зодия дева, тоест 4е сатурновата криза вече е отминала. В интерес на истина аз доскоро се стремях да не се доверявам на хороскопи, защото те малко или много въздействат подсъзнателно.Но миналата година бях в лична година 4, която се отбелязва като кризисна, плюс въздействието на сатурн, в началото на годината не ми се щеше негативно да се настройвам въпреки че 4 е белязана като кризистна година, все пак никой не се чувства добре като прочете нещо такова… Но наистина 2009г бе доста тежка за мен, слава богу поне здравословно съм добре, но иначе в професионално и лично отношение никога не съм се чувствала толкова зле, на моменти имах чувството че всичко в което съм вявала се руши и аз не мога да направя нищо, колкото и усилия да полагам. Ако и тази година продължи в същия дух, не зная дали ще имам сили…

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 19:11

    ИВАНИНА,
    усещането на сатурновата криза е индивидуално, зависи от това къде преминава Сатурн в наталната карта и какви връзки прави с нейните елементи.
    А колкото до внушението, този върпрос го задавате няколко пъти и очевидно много ви занимава. Но, помислете си как ви влияят прогнозите за времето. Когато веселият синоптик ви каже, че утре по всяка вероятност ще вали, това какви чувства ви внушава- притеснявате ли се, потиска ли ви информацията за вероятното събитие. Май не :) Просто ви подсеща да се облечете по-топло и да си вземете чадъра.Същото е и с астрологията.

  7. Мариела Певикова каза,

    Писа на януари 22, 2010 @ 3:32

    Здравейте г-жо Дачева,родена съм на 18 септември 68 година,не живея във България ,затова често ми се налага да пътувам и бих искала да ви попитам кога между май и август тази година е най подходящ момента за пътуване като дати..? Благодаря ви предварително,очаквам вашият отговор!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 22, 2010 @ 12:07

    Мариела Певикова,
    тези конкретни лични въпроси се обсъждат в лична астроконсултация, която се поръчва на mussydacheva@abv.bg

  9. ИВАНИНА каза,

    Писа на март 1, 2010 @ 11:46

    ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! :),г-жо Дачева – с най искрени пожелания да бъдете жива и здрава и дано пролетта и хубавито време да Ви заредят само с положителна енергия и да Ви подарят много щастливи моменти със семейството и най близките Ви хора!!!
    Аз съм родена на 11.09.1984г. в 23:45(50)h.(вторник). Бих желала да попитам дали все още съм под влияние на сатурновата криза, тъй като това което хороскопа дава информативно за зодия дева не съответства по никакъв начин дори и насочващо с това което ми се случва, сякаш миналата година все още не е свършила. Аз,често информативно чета Вашия сайт, тъй като сте и психолог, затова смятам, че по някакъв начин се водите преди всичко от чисточовешкия план да помагате на хората, давайки искрени съвети, а не както повечето самозвани сайтове, с комерсиални цели. Благодаря Ви предварително за съдействието, което оказвате на различните по характер запитвания към Вас! Усмихнат ден:)…

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 10:51

    ИВАНИНА,
    благодаря ви за поздравленията! :)
    каквато и помощ да получите, откъдето и да е, тя не може да направи това, което вие можете да направите сама за себе си. В сатурнова криза е много важно човек да се обърне навътре, да се самоанализира повече, да се стреми да добие по-ясна представа какъв е, какви са хубавите му страни и кои са недостатъците му, какво иска от живота си, какъв иска да бъде, как и като какъв иска околните да го приемат. После идват събитията. Това, което ни се случва в периодите на сатурнова криза, е проекция на целия този вътрешен процес на трансформация.

  11. ИВАНИНА каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 13:09

    Разбирам, но асрологично погледнато аз все още ли съм в сатурнова криза ?

  12. ИВАНИНА каза,

    Писа на март 4, 2010 @ 19:47

    г-жо Дачева,аз горе-долу смятам че съм запозната с влиянието на сатурновата криза, но това коетро основно ме интересуваше с предишния въпрос е, дали астрологично погледнато спрямо датата ми на раждане 11.09.1984г (23:45(50)ч. аз все още съм в сатурнова криза? Благодаря Ви…!!!

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2010 @ 14:06

    ИВАНИНА,
    спрямо рожденото ви Слънце, формално сатурновата криза ще продължава докато Сатурн не премине 4 я градус на Везни, което ще се случи през септември 2010 година.

  14. ИВАНИНА каза,

    Писа на март 6, 2010 @ 16:30

    Благодаря за отговора! Съзнавам, че ставам леко досадна, меко казно :), но тъй като астрологичната терминология не ми е много близка, “спрямо рожденното ви слънце”, визирате зодиакалния ми знак – дева, тоест че сатурновата криза формално приключва за всички представители на зодия дева през септември 2010, или имате предвид, че конкретно за мен, съгласно датата ми на раждане приключва тогава ???

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на март 6, 2010 @ 20:11

    ИВАНИНА,
    съгласно датата ви на раждане, тъй като рожденото ви Слънце е в 19 градуса Дева.

  16. valentina каза,

    Писа на март 7, 2010 @ 17:42

    Здравейте Муси,родена съм 14.09.76г. в 12 ч. на обяд -Видин.При мен дали има съвпад на Юпитер и Уран в рожденния ми хороскоп.Предварително Ви благодаря!

  17. Муси Дачева каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 12:00

    valentina, през 1976 година няма съвпад на Юпитер и Уран, дори напротив- те са доста далеч един от друг. Когато сте родена, Юпитер е би в началото на Близнаци, а Уран в началото на Скорпион.

  18. valentina каза,

    Писа на април 9, 2010 @ 0:49

    Здравейте Муси,удачно ли е да си сменя работното място близките 1-2 месеца,родена съм на 14.09.76г в 12 часа обяд ,гр.Видин.Предварително Ви благодаря!

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на април 12, 2010 @ 10:56

    valentina,
    отговор на този въпрос мога да ви дам след като разгледам рождената ви карта и прогностичните такива, нещо което се прави в поръчана лична астроконсултация, тъй като отнема повечко време.
    Тук ще ви кажа, че по принцип в сатурнова криза е добре да се сменя работа, ако не кардинално дейността, то поне средата или местоработата.
    Сатурн се завърна в Дева и това е нов шанс промяната да бъде направена.

  20. Иванова каза,

    Писа на април 13, 2010 @ 12:13

    Здравейте,Муси!Браво,много интересни статии и коментари има във сайта.Прочетох,че Сатурн отново са завърна в Дева,а аз съм р.08.09.1970 г. сутринта в 06.30ч. Да разбирам ли ,че момента е подходящ да си потърся и евентуално намеря работа.От почти три години – 06.2007 г. съм домакиня.През кой месеци ще имам шанс?Благодаря Ви! Здраве и успехи!

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на април 13, 2010 @ 14:41

    Иванова,
    ако наистина искате да работите, търсете по-активно в следващите 2 седмици.

  22. mariq каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 15:49

    здравейте,Муси! Много ми харесват вашите статии и коментари незнам дали съм в сатурнова криза но така се чувствам родена съм на 02-09-1970година в гр.Добрич ,имамедно запитване ,ако можете да ми отговорите ще съм ви много благодарна.Ще си намеря ли скоро работа?БЛагодаря Ви предварително.Желая ви УСПЕХ!

  23. Муси Дачева каза,

    Писа на май 18, 2010 @ 11:56

    mariq,
    без да правя подробен анализ, който се прави при други условия, бих ви казала, че в последната седмица на май и първата седмица на месец юни при вас има добри астрологични условия за започване на работа.

  24. Спаска каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 17:30

    Госпожо Дачева, здравейте.

    Говорихме с Вас за сина ми – той се казва (лични данни)- иска да заминава за Франция във френския легион. Моля посочете ми удачна дата – кога е най добре да замине, да замине ли въобще.

    С уважение – Спаска

  25. Муси Дачева каза,

    Писа на май 19, 2010 @ 23:17

    Спаска,
    разбирам, че сте притеснена за сина си, но защо му публикувате личните данни тук?
    В това няма смисъл,а и аз няколко пъти ви обясних,че такъв сериозен личен разговор се прави в лична астроконсултация, в един конфиденциален разговор. Тук, на сайта, това не го правя.
    По-добре поговорете с него и споделете тревогите си, отколкото да търсите по този демонстративен начин подкрепа.
    Все пак е мъж на 26 години, а не малко дете и заслужава уважение.

  26. Спаска каза,

    Писа на май 20, 2010 @ 9:55

    Искренно се извинявам, разберете безспокойството ми, но чак днес видях отговора Ви на имейла си. С уважение – Спаска

  27. mariq каза,

    Писа на юни 8, 2010 @ 8:36

    съжалявам,Муси но все още не съм си намерила работа, да не би аз сама да блокирам да ми се случват хубавви неща.Започвам да се притеснявам.

  28. Ралица каза,

    Писа на юни 23, 2010 @ 14:26

    от началото на годината всичко което желая да се получи,не става!най-вече в личен план…!започвам да се притеснявам :( !кога щастието ще ми се усмихне вечеее!?!родена съм на 22.09.1989г. Благодаря предварително!Усмихнат Ден !!!

  29. Весела каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 12:31

    Ралица, привет. Позволявам си аз да ти отговоря-и аз съм родена на същата дата и положението е тежко. Но, ако прочетеш повече в сайта за сатурновата криза ще установиш, че кризата за нас приключва най-късно-около рождения ни ден. Дотогава-стискай зъби и опитай да овладееш уроците на Учителя Сатурн.
    С поздрав към теб и с извинение към Муси :-)))))

  30. Весела каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 12:36

    Уф, Рали, попрочетох и аз отговорите на г-жа Дачева по-нагоре и-да не те плаша, но май за нас сатурновата криза ще продължи известно време и след рождения ни ден :-((((

  31. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 19:13

    Ралица,
    синхронизирайте желанията си с възможностите на средата и вашите лични, и имайте търпение още няколко месеца.

  32. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2010 @ 19:17

    Весела,
    много благодаря за включването :)

  33. Весела каза,

    Писа на юни 25, 2010 @ 8:53

    хихихихихи

  34. ИВАНИНКА каза,

    Писа на юни 28, 2010 @ 13:46

    Г-жо дачева, 11.09.1984г.- все още ли съм във сатурнова криза, тоест летните месеци все още ли ще съм под нейно влияние. И ако все още съм под нейно влияние-кои месеци излизам от нея, тъй като тя се оказа доста тежичка :)и се поизморих вече, дано поне да е поучителна :)Благодаря Ви предварително и целувчици :) и с най искрени пожелания да сте жива, здрава и заредена с много положитлна енергия за любимия ми слънчев, летен сезон и не само… :)

  35. Ралица каза,

    Писа на юни 29, 2010 @ 15:20

    Няколко месеца…никак не звучи добре :D Но ще чакаме,няма как иначе ;) Дано ни се усмихне късмета :p :)

  36. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 30, 2010 @ 23:14

    ИВАНИНКА,
    на този въпрос съм ви отговаряла няколко пъти през януари и през март.
    Не се фиксирайте в тази тема, мислете за приятни неща и ги правете с радост :)

  37. Йордан каза,

    Писа на юли 4, 2010 @ 17:23

    Здравейте
    Вече няколко години съм в Сатурнова дупка. Всичко е с главата нагоре.
    Роден съм на 24 авг. 64л Няма ли край :)))
    Благодаря!
    Йордан

  38. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 13:30

    Йордан,
    всяка криза има начало и край, това е херметичният принцип на махалото, горе-долу, горе-долу. Когато сме долу трябва да се изпълваме с позитивното очакване,че ни предстои изкачване нагоре, възход :)

  39. Антоанета каза,

    Писа на юли 24, 2010 @ 15:38

    Брей, аз толкова много чаках 20 юли да дойде и да излизам от Сатурновата криза вече, сега се оказва, че трябвало до октомври да се чака.. много му е удобно на Сатурн в нашия знак, така се заседя:-D
    Интересно, че от началото на ноември миналата година до средата на март тази година беше един отрязък от време, в което всичко ми вървеше повече от перфектно; после действително се оказа, че Сатурн бил във Везни през това време..
    И друго интересно – точно за следващите 2 месеца се очертава да са ми трудни и в личен и в професионален план. Гледам да не вярвам много на хороскопи, но на бялото не мога да кажа черно. Родена съм на 18 септември.
    Дай Боже всичко да приключи добре и след това нещата да потръгнат!

    Поздрави!

  40. Dimi каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 17:32

    Здравейте,г-жо Дачева!
    Родена съм на 16.09.1978г,в 7.30ч,Пловдив. Преминах страхотни трансформации и трудности в личен и професионален план през последните 2години и половина,докато Сатурн се придвиждаше в Дева.Тъй като асцедентът ми е Везни,да очаквам ли същите премеждия и в близкото бъдеще?Много е изморително да учиш уроците на тази планета:)

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на август 4, 2010 @ 16:46

    Dimi,
    преминаването на Сатурн през ъглите на хороскопа е също труден период. При вас хоризонта е на 12 градуса, а меридиана на 16 градуса в кардиналните знаци.

  42. veilet каза,

    Писа на август 5, 2010 @ 17:56

    Антоанета, как така Сатурн ще стои до октомври в Дева?!Той нали още на 21-ви юли излезе оттам?!Сигурно грешиш????

  43. iva каза,

    Писа на ноември 8, 2010 @ 9:47

    Здравейте Муси. Аз съм родена на 11.09.1984г., за мен свършило ли е негативното вкияние на сатурновата криза, според Вас? Все още сякаш не е, и най вероятно вече случващото се е не е резулатат на нея, а на други обстоятелства. Вече би трябвало да не съм под нейно влияние или? Благодаря Ви предварително и Ви желая много здраве….

  44. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 11:01

    iva,
    да, Сатурн е далеч от рожденото ви Слънце и може да се каже, че не сте под влияние на сатурновата криза. Но той оказва влияние върху различни области от живота ни като преминава през рождената позиция на планетите ни. Това може да се отрази върху сфери, които са под управлението на тези планети,обозначени от домовете в наталната карта. Сега както е във Везни, ако например транзитира рождената Венера, то ще има някаква форма на неудовлетвореност от лични взаимоотношения …приятелски или интимни.

  45. iva каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 16:09

    “ако транзитира рождената Венера, то ще има някаква форма на неудовлетвореност от лични взаимоотношения …приятелски или интимни.” Съжалявам ,но може ли да ми разтълкувате казаното, тъй като не съм дълбоко запозната с астрологияния речник?

  46. iva каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 16:12

    тоест до кога Сатурн, ща транзитира в рожденната ми венера и какво имате предвид, ако може по простичо казано :)

  47. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 17:31

    iva,
    имах предвид по принцип, а не вашата лична рождена Венера

  48. valentina каза,

    Писа на ноември 13, 2010 @ 21:46

    Муси да попитам,имам венера,плутон,меркурий и марс във везни,родена съм 14.09.76г в 12 ч.обяд видин,означава ли че в следващите 2г.докато сатурн е във везни нещата при мен няма да вървят?Моля за някакъв насочващ отговор,предварително ви благодаря!!!

  49. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 15, 2010 @ 23:23

    valentina,
    когато преминава през позицията на дадена рождена планета, Сатурн оказва влияние върху областите, които тя управлява,посредством собствената си типология и същевременно като господар на някой от домовете в наталната карта. Например транзитирайки Марс, ще повлияе волята,физическата кондиция и енергията, която човек влага в действията си. Ще се научите по-добре и целенасочено да изразходвате енергийните си ресурси. При вашия Марс ще повлияе личната инициатива, защото той управлява асцендента, а също така отношенията, защото той е във Везни. Ще повлияе личните взаимоотношения, защото Марс управлява 5 ти дом- любовта, забавленията рисковите начинания и т.н.Това влияние ще е повече в посока на стабилизиране на сферата, защото вече сте преминали през стъргалото на сатурновата криза. Не бива на Сатурн да се гледа единствено като на негативен фактор. Напротив, това е възможност да насъпят стойностни проомени в живота ви.

  50. valentina каза,

    Писа на ноември 16, 2010 @ 11:00

    Муси,много благодаря за изчерпателния отговор,но след това сатурн доколкото знам ще мине и през венера при мен,въпросът ми е дали докато сатурн е във везни за 2г. ще оказва това влияние…?

  51. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 16, 2010 @ 12:02

    valentina,
    при всички случаи ще оказва влияние. При съвпадите се активират функциите на двете участващи планети, а нека имаме предвид,че това е съвпад, който се случва през достатъчно дълъг период от време, около 29 години, затова работи силно на събитийно ниво. Но, това което исках да ви кажа и ви го повтарям, е да не се плашите от влиянието на Сатурн, защото той в този период от време, когато е във Везни и на достатъчно разстояние от Слънцето ви, ще ви помага, ще ви води към яснота, определеност и резултатност. Ще има случки, ще има провокации за действие и последващо развитие в някаква посока. Накъде, зависи от личната нагласа от възможностите за приемане, разбиране и отреагиране на тези влияния. Преминавайки през Венера,във Везни, ще ви насочи към развитие във връзка, на каквото и ниво да е,формална или неформална, тъй като са засегнати партньорството, през 7 дом, стремежите и желанията, през 11 дом.

  52. valentina каза,

    Писа на ноември 16, 2010 @ 13:12

    Много благодаря Муси,много ме успокои,защото след 2г. сатурн нали влиза в скорпион,в асцендента ми, и вече незнам какво да очаквам….и как да се настроивам,ама силите ми се изчерпаха доста!!!

  53. Весела каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 0:20

    Абе, Муси, като стана дума, Сатурн вече отмина ли ни съвсем нас Девите /дори и тези, родени на 22,09-последната дата/? Не че вече му обръщам внимание – претръпнах :-) Поздрави на всички Деви, споко и по-весело :-)

  54. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 12:47

    Весела,
    на път е :) дори за тези в края на зодията.
    Дишайте с пълни гърди и продължавайте напред с оптимизъм.

  55. Весела каза,

    Писа на ноември 20, 2010 @ 21:29

    Е, не, Муси, това “на път е” явно беше твоят мил начин да кажеш, че още е при нас тоз Сатурн-учител!!!! След 4 години какво всъщност ни остава освен верно само да дишаме с пълни гърди и да продължаваме с оптимизъм :-)! Тъй че, Деви, най-доброто предстои!

  56. iva каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 12:27

    Здравейте Муси, може ли да ми кажета кога сатурн ще минава през рожденната ми Венера,родена сън на 11.09.1984г благодаря Ви предварителнио!

  57. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 15:37

    iva,
    точното преминаване на Сатурн през вашата рождена Венера е бил на 15 ноември.

  58. iva каза,

    Писа на декември 1, 2010 @ 15:57

    извинявайте, а колко време е продължителността на преминаването

  59. iva каза,

    Писа на декември 2, 2010 @ 12:01

    тоест от 15.11 до кога

  60. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 2, 2010 @ 12:14

    iva,
    на 15 е точния аспект, а влиянието се простира в по-дълъг период от време, почти през целия месец ноември,но по-силно в първата половина на месеца. Би трябвало да сте излезли от тази фаза, освен ако Сатурн не е отключил проблем в личните взаимоотношения, който да се развие за по-дълъг период от време.

  61. iva каза,

    Писа на декември 2, 2010 @ 12:19

    Благодаря Ви много за отговора, Муси!

  62. iva каза,

    Писа на декември 2, 2010 @ 15:31

    Муси извинявайте, че така Ви притеснявам, но от датата ми на раждане 11.09.1984, на пръв поглед може ли да кажете на какво се дължи невървежа ми в личния живот. Изглеждам много добре и т. н. , но в личния живот сякаш не се получава или поне не с хората на, които държа, тъкмо когато нещата започнат да се нареждт, нещо се случва и тотален обрат. Можеш ли да ме посъветваш на какво се дължи това, просто ще ти бъда много искрено благодарна ако ми помогнеш, макар и със съвет, в трудни ситуации всичко помага,

  63. iva каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 13:34

    Муси може ли да ми помогнете със съвет.

  64. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 14:16

    iva,
    единственото, с което мога да ви помогна,било тук в сайта или в лична астроконсултация, всъщност е със съвет. Вероятно рождената ви Луна в Овен ви кара да искате това да става публично,но нека да е така. На “едър тегел” бих ви казала следното: Навлизате в период на нови връзки и в голяма степен нещата зависят от вас. Нужно е да промените много в нагласите си, основно тази на повечето Деви себеобсебването. Състои се в прекомерно съсредоточаване върху собствените потребности, удобство и намерения. Това че имате добра визия и сте образована е плюс и минус в днешно време, и често създава повече трудности във взаимоотношенията. Имате даденост по принцип за стабилна връзка, но дотогава ще трябва да извървите път на пренастройване към интересите, нуждите и възгледите на другия.

  65. iva каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 16:34

    Благодаря за вниманието Муси, много искрено, да знаете!

  66. valentina каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 18:34

    Здравейте Муси, и аз имам проблема на Ива/визия и .т.н. /,но все не се получава с мъжете,род.съм на 14.09.1976 в 12ч.видин,все нещата в началото потръгват ,а после всичко се прекъсва и не знам защо и докога …,някакъв съвет да ми дадете като на Ива.Ще съм Ви много благодарна…

  67. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 22:41

    valentina,
    никой не се ражда точно в 12 часа, трябва да си знаете точното време на раждане.

  68. valentina каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 22:44

    Муси,майка ми винаги е била сигурна че съм родена в 12 часа на обяд…

  69. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 3, 2010 @ 23:31

    valentina,
    при вас благоприятни тенденции в емоционалната сфера има от средата на април 2011 г нататък. Дотогава има задържащи влияния, които водят до самозаблуда и подвеждане в личните взаимоотношения.

  70. valentina каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 12:26

    Благодаря Муси ,бъдете щастлива!

  71. valentina каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 16:16

    Извинявайте Муси ,с риск вече да съм досадна – при мен дали има по принцип даденост за семейство , деца и .т.н.

  72. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 4, 2010 @ 18:14

    valentina,
    с риск да ви стане неприятно, ще ви кажа, че до сега,в продължение на повече от една година, съм отговорила на много ваши въпроси. Не мислите ли,че все пак имате нужда от една задълбочена астроконсултация, и че това ,което тук може да ви се каже винаги ще бъде частично и в голяма степен неточно.

  73. valentina каза,

    Писа на декември 5, 2010 @ 15:39

    Муси,всъщност вие със статиите си, ме запалихте много по астрологията,аз съм много благодарна ,че ми обърнахте толкова много внимание,но на ива по горе и казвате за даденостите за стабилна връзка ,явно при мен може би няма такива….

  74. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 6, 2010 @ 0:40

    valentina,
    следвате странна логика:”на ива по горе и казвате за даденостите за стабилна връзка”
    хората дори от една зодия много се различават, при едни има едно,при други – друго стабилно или нестабилно.

  75. iva каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 15:42

    Здравейте Валентина,
    извинявам се че се намесвам в разговора Ви с г-жа Дачева, но според мен не бива така безрезервно да разчитаме на прогнозата на хороскопте, тя може би може да ни насочи по някакъв начин и едва ли ще се случи на 100 процента, независимо добро или лошо. И аз самата както се забелязва, особено когато съм в по деликатен период се интересувам и най-вероятно скоро ще си направя лична консултация, но въпреки че и аз самата се влияя, съм дълбоко убедена, че каквото и да ни кажат няма как да се случи точно. На мен ми се е случвало да ми кажат нещо хубаво и да се случи обратното, както и да ни кажат нещо лошо и да се случи хубаво. Според мен всичко е психика и характер…Самият Лещански, погледни колко добър астролог и какво се получи…представи си само колко неверни прогнози се правят…..Но пакк ти казвам аз самата, често искам съвети от Муси, така сякаш психически ми олеква….:)

  76. valentina каза,

    Писа на декември 7, 2010 @ 16:11

    Здравей Ива,много мило ,че ме успокоявате, ама е друго когато без много труд направо ти кажат каквото те интересува , а за мен се увърта… , явно не е много хубаво и заложеното ми от съдбата,какво да се правия ,нали всеки си носи кръста!!!На вас всичко добро!:)))

  77. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 11:14

    valentina,
    за какво увъртане става дума? Ако целта ви е да събирате съжаление, очевидно го постигате.
    Но ако наистина искате да си отговорите на важни за вас въпроси, то това, за пореден път го казвам, не може да стане на принципа: “Искам да ви питам нещо и отговорът да бъда ДА”
    Дали ще имате брак, а още повече дали и кога ще имате дете, е предмет на задълбочен анализ, и аз мога да го направя само след като проведа разговор с вас. А това,което мога да напиша тук, в две-три изречения, е съвсем бегъл коментар по темата. Това че в картата на една Дева съм видяла нещо и съм го казала, не ме задължава да го казвам на всяка Дева,която ми зададе същия въпрос, защото нейната карта е друга. Това не значи,че отговорът не е позитивен.
    Нямам физическа възможност да правя подробни анализи на всички, които ми задават въпроси, а те не са само тук в сайта, а и на имейлите ми. Астрологията е сериозна наука и тъй като вие твърдите,че сте се захванали да я изучавате, то вече трябва да сте наясно с това.

  78. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 11:20

    iva,
    има разлика между общите хороскопи по зодия и личнита анализи по рождената тема.

  79. valentina каза,

    Писа на декември 8, 2010 @ 12:30

    Муси права сте ,че Ви тормозим,но темите които пускате саинтересни и предизвикват въпроси!!!Например дали Баташов е повлиян от отминалата сатурнова криза,нали и той е Дева,докога Меркурий е ретрограден и .т.н,Приятен ден и усмивки!!!

  80. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 9, 2010 @ 13:23

    valentina,
    темата за Баташов и сатурновата криза на Дева е интересна и бихте могли да я пуснете във форума за обсъждане.

  81. Весела каза,

    Писа на декември 18, 2010 @ 17:28

    Здравейте, Муси,
    Знам, че сте Стрелец – тъй че -честит празник на патерици! Бъдете все така усмихната, здрава и търпелива с представителите на нашата най-досадна зодия /виж . по-горе :-)/ . А на всички Деви желая повече действие, а не толкова мислене през новата година :-))

  82. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 18, 2010 @ 22:01

    Весела,
    чудесни пожелания!
    Благодаря и весели празници и на вас! :)

  83. Божидарка каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 7:08

    Днес попаднах случайно във Вашият сайт,понеже обичам да чета и да разглеждам всичко за астрологията много ми хареса написаното от Вас мила госпожо Дачева прочетох и коментарите съжалявам,че досега не съм го видяла,но нали никога не е късно,трябва ли да се регистрирам или може да така да контактувам.Днес е 27.12.Стефановден това е един празник който много ми харесва пожелавам Ви много здраве,щастие и късмет през новата 2011 година!!!!

  84. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 16:51

    Божидарка,
    успехи и радостни дни през 2011г. :)

  85. Божидарка каза,

    Писа на декември 28, 2010 @ 7:28

    Много благодаря,имам страшна нужда от Вашето пожелание!А аз Ви пожелавам много щастие и големи успехи !!!

  86. Валентина Костадинова каза,

    Писа на януари 12, 2011 @ 17:49

    Здравейте, г-жо Дачева!
    С удоволствие чета вашия сайт всеки ден,
    и много бих желала да разбера малко повече
    за това, какво ме чака през 2011 година –
    и най-вече имам ли шанс да срещна любовта
    и да се омъжа? Благодаря Ви!
    Родена съм на 29.08.1979г. в София, 14:30ч.

  87. Ванеса каза,

    Писа на януари 12, 2011 @ 19:06

    Здравейте, г-жо Дачева!
    Аз чета вашия сайт всеки ден,
    и аз много искам да разбера малко повече
    за това, какво ме чака през 2011 година –
    и най-вече имам ли шанс да срещна любовта
    и да се омъжа? Благодаря Ви предварително!
    Родена съм на 19.09.1979г. в гр Бургас, 15:10ч.

  88. rumito каза,

    Писа на януари 12, 2011 @ 22:44

    И аз искам да ми направите един по обширен хороскоп. Родена съм на 10 9 1976г в 1 25 мин.Ще съм ви много благодарна!

  89. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2011 @ 0:26

    rumito,
    Ванеса,
    Валентина Костадинова,
    и към всички, които задават подобни въпроси.
    Нали разбирате, че физически е невъзможно да разгледам и анализирам наталните карти на всички, харесващи сайта, а и не мисля, че е редно.
    Астрологичният анализ е сериозно нещо и се прави в лична астроконсултация, поръчана на mussydacheva@abv.bg
    А хороскопът на зодията ви за 2011 г е тук.

  90. нина каза,

    Писа на януари 13, 2011 @ 14:05

    Муси, искам да ви се извиня от името на всички Деви, които са направили опашка тук за безплатни хороскопи. Идвала съм при вас на консултация и знам колко време отнема,но и колко е интересно да се разговаря с вас.Ние Девите сме пестеливи и пресметливи,но оценяваме качеството преди всичко, затова аз поне смятам,че дори да напишете няколко изречения в отговор на въпрос, то винаги има още и още да се каже.За мен астрологията е наука, но и изкуство, а мисля,че вие владеете и двете. Изказвам ви своята благодарност и ви пожелавам да сте здрава през 2011 година, за да имаме възможност да общуваме с вас, посредством сайта ви и лично.

  91. iva каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 10:08

    Нина след като си ходила на лична астроконсултация,
    смяташ ли че общия хороскоп се припокрива макар и в малка степен с личния. В смисъл според теб реален ли е. И личната астроконсултация помогна ли ти, тоест дада ли ти горе долу реални неша. Аз съшо ходих на лична астроконсултация, но тук в сф. Казаха ми много хубави неша :). ама за съжаление случващото се около мен показва друго :)….
    Ще ти бъда благодарбна ако обърнеш внимание на запитването ми …:)

  92. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 13:01

    нина,
    благодаря за разбирането и за пожеланията. Нека 2011 бъде успешна и радостна година за теб и близките ти!
    Надявам се да бъда добре разбрана.
    Тук в сайта отговарям на въпроси, които касаят повече хора и отговорите, на които могат да бъдат от полза не само за един човек.
    Всеки божи ден давам своя данък от безплатни консултации, сутрин започвам работата си с отговор на зададени въпроси, било тук или на имейлите ми.
    Но това е лавина,която ако не се спира, ако не и се сложат рамки, се разраства и може да отнеме целият ми работен ден.
    На всеки зададен въпрос трябва да се отдели достатъчно време, а колкото е по-личен, толкова повече време е нужно. Освен това много е важен личният контакт,защото рождените данни не са нещо абстрактно. Те се изпълват с живот от този,който е роден с тях и ги насища със собствената си жизнена енергия.
    Всеки човек е различен, уникален и неповторим.

  93. Нина каза,

    Писа на януари 14, 2011 @ 23:58

    Много ти благодаря Муси :)
    Мила iva незнам как правиш сравнение общ хороскоп-личен хороскоп. Естествено, че общото е размито, а личното е точно за човека и сравнението е в полза на личния хороскоп при всички случаи. Аз често прибягвам до астрологични съвети и за да го правя значи съм се убедила в тяхната полезност. Незнам при кого си ходила и дали проблемът е в астролога или в теб,но между клиент и консултант, какъвто е астролога, трябва да има химия. Може да се определи повече като доверие към човека,при когото си отишъл.
    Аз при случайни хора не ходя.Имам си предпочитания и след като съм се убедила в качествата на човека, му се доверявам ако не изцяло,то поне в голяма степен,дотолкова че и аз да допринеса с нещо за това нещата да се случват по най-добрия за мен начин.
    Астрологът е съветник и той може да ти подскаже какво ще се случи, но то не е задължително да се случи, още повече ако си стоиш и чакаш, без да се включваш активно с нещо.Понякога това е дори само да се настроиш на друга вълна, да станеш по-чист, по-интуитивен, по-отворен за нещо хубаво и добро, което може да ти се случи.
    Ако правиш списък на предсказанията и отмяташ какво се е случило и какво не е, хубавото ще мине покрай теб,защото ти ще бъдеш много ангажирана със сметки, за да го забележиш.
    Незнам дали съм отговорила на въпроса ти, но мога да те посъветвам, ако си разочарована от астролозите,имаш избор, просто не ги търси.

  94. Кирил каза,

    Писа на януари 16, 2011 @ 18:16

    Здравейте, г-жо Дачева!
    Един съвсем кратък въпрос, ако може, разбира се:
    Ще замина ли да уча в чужбина през следващата година?
    С благодарности: К. Костадинов, роден на 1.10.1981г.
    в София, 18:30ч.

  95. valentina каза,

    Писа на януари 22, 2011 @ 21:33

    Здравейте Муси,може би въпроса ми не е по темата ,но има ли такова понятие ,като съдбовна забрана за брак ,и ако има как се определя?!?

  96. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 23, 2011 @ 17:18

    valentina,
    да, чувала съм това словосъчетание, но не го приемам.
    Земята е планета на изява на свободната ЛИЧНА ВОЛЯ.
    Не може да има забрана, от който и да било, още повече на съдбовно ниво, което да ограничава проявата на ЛИЧНАТА ВОЛЯ.
    Свободата означа и отговорност, т.е. независимо какво правиш, трябва да си готов да понесеш последиците от своите действия.
    Всеки от нас идва в настоящето си съществуване във физическото ниво на проявление с програма, в която са включени възможности и варианти, които той може да реализира според собствените си разбирания и с изборите,които прави във всяка ситуация.
    В някои случаи може да не прави точните избори, може да върви по кривите пътечки, а не по магистралата, но това има добрата страна да обогатява личността с опитности, със знания и умения, а по този начин тя расте и изкачва стъпалата на своята лична житейска стълба.
    Човек има право да греши и възможности да поправя грешките си.
    По-добре да направиш крачка, дори тя да е погрешна,и да продължиш напред, отколкото да живееш в страх пред вероятната грешка и много години да стоиш на едно място.
    Важното е в края на пътечката каква ще бъде равносметката.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии