Хороскоп 2012 за Везни

Муси Дачева

За родените под знака на Везни 2012 година носи както предизвикателства,така и възможности за личностно развитие и професионален растеж. До края на годината ще се развият няколко астрологични тенденции. Нептун през февруари и Сатурн през октомври напускат въздушната стихия като преминават на територията на водните знаци.

От средата на юни нататък от зоната на въздушните Близнаци ще ви носи дарове Юпитер, планетата на изобилието. По този начин през втората половина на годината мнозина от вас ще усетят  повече свобода, което в първите две тримесечия е ограничавано от напрегнатите аспекти в кардиналния кръст.

Напрегнатият аспект на далечните Уран и Плутон ще провокира определени страни на въздушната ви природа. Сблъсъкът между енергиите на двете, мощни по своето влияние планети, ще даде отражение върху всички хора, но с по-голям акцент върху тези от първата декада на знака, нещо което ще доведе до важни промени в живота на везните, родени през месец септември. Сферите на трансформация са най-вече домашните условия и партньорските взаимоотношения.

Началото на годината е обнадеждаващо, Венера, планетата на любовта и управителка на знака ви, се движи в полето на емоциите през Водолей до средата на месец януари. На фона на много хармонични аспекти, могат да бъдат развити личните взаимоотношения, да получите онези знаци за взаимност, обич и доверие, които са ви нужни и които ви вдъхновяват да предприемате и най-трудните начинания.

През февруари Меркурий ще подкрепи тези, които не са обвързани да срещнат подходящия човек. Почти през цялата  2012 -та темата за взаимоотношенията в личния живот е много важна, защото Сатурн в началото на февруари тръгва в обратна посока във Везни и ще изкара на повърхността всички слаби страни на връзката, като ще изисква много търпение и отстояване на себе си особено за родените в третата декада на знака.

Месец март в голямата си част е подкрепящ, още повече за тези, които имат намерение да подобрят битовите си условия, да си закупят собствено жилище или да сменят квартирата с по-удобна. В това отношение ситуацията е противоречива, защото между 12 март и 4 април Меркурий е ретрограден,почти изцяло в противоположния знак Овен.

В края на месец март може да се появят много интересни предложения и да имате възможност да смените работата си с по-добра. Изчакайте Меркурий да тръгне в права посока и тогава подписвайте договор.

Венера през 2012 година има ретроградна фаза и тя е между 15 май и 27 юни.  В този за мнозина марсов период на личната година попада първото слънчево затъмнение, на 21 май 2012 г. Новото и старото ще си оспорват правата за вниманието ви. Преди да започнете нещо ново, ще трябва да се убедите, че сте усвоили старото, че сте използвали всички възможности на вече изпитаните подходи.

Между двете затъмнения- слънчевото на 21 май и лунното на 4 юни, ще имате възможност да осмислите определена тема от живота си, която има нужда от коренна промяна и да вземете важи решения за бъдещето си. В ретроградната фаза на Венера не е препоръчително да се прави годеж или да се сключва брак.

Юли и август са месеци на активни контакти и сериозни ангажименти, но въпреки това първата половина на месец август е препоръчителна за планиран годишен отпуск. Септември може да бъде твърде спокоен за вас, но през втората половина на месеца ви очакват интересни събития, участие във весели тържества на приятели.

На 5 октомври Сатурн излиза от вашия знак и преминава в Скорпион. През следващите месеци ще усетите как животът ви се променя, заплетените ситуации се разплитат и мъглата, която покриваше някои обстоятелства в последните две години е на път да се разсее окончателно.

Слънчевото затъмнение в средата на ноември ще ви накара да обърнете отново поглед назад и да ревизирате някои свои схващания. Времето между двете затъмнения, е период, в който можете да се преборите за по-добра служебна позиция и за по-високо заплащане.

Последните две седмици на годината са вдъхновяващи и с ентусиазъм ще се включвате в празничните приготовления.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. libra каза,

    Писа на януари 16, 2012 @ 5:13

    “На 5 октомври Сатурн излиза от вашия знак и преминава в Скорпион. През следващите месеци ще усетите как животът ви се променя, заплетените ситуации се разплитат и мъглата, която покриваше някои обстоятелства в последните две години е на път да се разсее окончателно.” – Ох, има светлинка в тунела :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии