Хороскоп 2012 за Овен

Муси Дачева
За родените под знака на Овен 2012 година предлага много предизвикателства и възможности за доказване както в професионалната сфера, така и в личния живот. Квадратът на Уран, който се настани трайно във вашия знак, и мистичния Плутон от Козирог, ще предизвиква импулсивната ви природа и няма да ви остави да скучаете нито на работното място, нито у дома. В началото на октомври 2012-та Сатурн напуска срещуположния знак Везни и освобождава тази деликатна зона от задържащото си влияние.

Месец януари, в по-голямата си част, предлага чист терен за реализация на намеренията ви за промени в професионалната сфера. Всички планети са директни, а Юпитер шества през Телец като ви помага да намерите практическо приложение и да осребрите чудесните си идеи. Но това е до време, защото на 24 януари Марс навлиза в ретроградната си фаза. Управителят на вашия знак ще се движи назад няколко месеца, до 14 април. Това е период, в който ще ви бъде трудно да вършите всичко сами, ще трябва да търсите съдействие от други, да разчитате на това, което колегите са ви подали, а също така да се справите с някои здравословни неразположения.

Особено внимателни бъдете в периода от 12 март до 4 април. Тогава Меркурий е ретрограден, като през по-голямата част от ретро фазата му е в  Овен. Но, не само това, Меркурий се движи назад, на фона на ретроградното движение на Марс в Дева и на Сатурн във Везни. Периодът не е благоприятен за започване на ново работно място, за предлагане на брак, за годеж и сключване на брак, за сключване на важни за бъдещето ви договори, за включване в съдружие, за предприемане на съвместна работа по големи проекти и други начинания от този порядък.

Първата половина на месец май е много благоприятна за вашата зодия. С малки изключения, ще получавате подкрепа на намерения свързани с подобряване на материалното състояние. В първите две седмици на май, не се колебайте да вложите известна сума в реклама на себе си или на това, което правите. Очаквайте добри приходи и се разпоредете с тях разумно.

Слънчевото затъмнение на 21 май 2012г може да ви създаде неприятности с превозни средства, избягвайте пътуване, ако шофирате и конфликтни ситуации на път. Дните около затъмнението са неблагоприятни за професионалните ви отношения, там където има хора, които не ви харесват, съперници, конкуренти. Това слънчево затъмнение се случва близо до южния лунен възел. То може да изиграе особена роля в емоционалните взаимоотношения, да ви помогне да вземете важно решение отнасящо се до съществуваща интимна връзка. При някои това новолуние, съчетано със слънчево затъмнение в първия градус на Близнаци носи зародиш на позитивни очаквания за нещо ново, нова социална среда, нови съученици или колеги.

Дните между 27 април и 5 май са благоприятни за решаване на сложни задачи и поставяне в по-добра позиция пред тези,от които очаквате оценка и подкрепа. В материално отношение можете да постигнете високи резултати и да получите добри доходи.

Между 25 май и 18 юни 2012-та се развива единственият за годината квадрат на Марс и Слънцето. Това се случва на фона на фона на ретроградна Венера, ретроградни Сатурн и Плутон, а през юни и ретрограден Нептун. Периодът е неблагоприятен за работните взаимоотношения, натоварен е с риск за здравето, възможни са травми на работното място, инциденти на път и проблеми с техника.

През първата половина на месец юли ще отбележите оживление в контактите. С лекота ще намирате нужните ви хора и необходимата ви информация. Периодът е добър за пътуване, за предприемане на премествания, за повече движение и физическо натоварване. Август е добър за почивка, особено със стари приятели, с хора, с които се познавате отдавна и с такива, които са близки на сърцето ви.

От 23 август до 7 октомври Марс се движи през Скорпион и това е най-страстния период на годината. Между 19 септември и 5 октомври на вас или на някой около вас емоциите могат да му дойдат в повече. Внимавайте какво говорите и правите, защото с един замах можете да счупите нещо, което сте градили дълго време.

Месец октомври се очертава да е добър за родения под знака на Овен. При някои подкрепа получават планове за учене или работа в чужбина, сключване на изгоден трудов договор, заемане на постоянно място. Ноември  е подкрепящ, тези, които търсят, ще намерят подходяща работа, ще бъде важно да вложите усилия в научаването на нови неща, за придобиване на умения и специализиране в някаква област.

Месец декември,когато е юпитеровият период на личната ви година, ще  донесе усещане за свобода, за успешно справяне с трудностите и удовлетворение от постигнатото.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Людмила каза,

    Писа на октомври 1, 2012 @ 16:42

    Здравейте, Муси! Винаги, когато влизам в сайта Ви и се зачета, добивам вяра и оптимизъм! Благодаря от сърце! Желая Ви успех в добрите дела!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 2, 2012 @ 10:13

    Людмила,
    Благодаря ви за хубавите думи! :)))

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии