Хороскоп 2012 за Скорпион

Муси Дачева
За родените под знака на Скорпион 2012 може да бъде запомняща се в много отношения. Това е така,защото в общия астрологичен фон настъпват сериозни промени, които ще ви оказват влияние през тази и през следващите няколко години.

Най-силно и подкрепящо е влиянието на Нептун, който на 3 февруари тръгва уверено през сродния ви по стихия знак Риби. Нептуновото влияние се проявява на фино ниво, ще докосне най-скритите кътчета на душата ви, ще ви направи по-сензитивни и готови на емпатия.

Мнозина от вас ще поискат да изучават психология или други подобни дисциплини, да навлизат в знания и умения, които помагат на хората, със задълбоченост и страст, присъща на Скорпион. За поетичните натури настъпва „златно време“, но също така и за всички креативни натури. Мнозина ще срещнат подходящия човек-сродната душа и ще се радват на взаимност и съпричастност в личните отношения.

Квадратът на Уран и Плутон, който през 2012-та напряга кардиналните знаци, на вас може да даде голяма подкрепа и импулс да направите реорганизация на работното си място, да подмените техниката с нова и по-ефективна, да си закупите нов автомобил или машини, които обслужват дейността.

Сатурн на 5 октомври влиза във вашия знак и по този начин втората половина на годината пред вас ще постави сериозни въпроси за разрешаване. Гответе се за промяна, обърнете внимание какво в живота ви е застояло и консервативно, какво има нужда от нов поглед, ново отношение, нови хора, нова среда. На помощ ще ви бъдат лунните възли, които сменят знака си и този, който носи новото, авангардното – северният лунен възел, ще бъде в Скорпион от 30 август нататък, повече от година.

Юпитер, на бърз ход до средата на месец юни, ще премине през срещуположния ви знак Телец. Той ще влее живот в социалните контакти, ще привлече  хора, които желаят да работят с вас, ще ви подтиква да откривате фирми, да създавате съдружия, да работите с размах. Юпитер в Телец ще ви насочва към практични проекти и изгодни сделки. Сатурн ще отсее по-голямата част от плановете и намеренията,както в професионалния, така и в личния живо, като остави здравото и това, на което можете да стъпите в бъдеще.

Марс, съуправител на знака ви, през 2012 година има ретроградна фаза между 24 януари и 14 април. Движейки се назад в Дева в този период ще ви прави по-неотстъпчиви по теми, в които сте сигурни в своята правота.
Съвместно с Юпитер през месец март, във вашия юпитеров период на личната година, Марс ще ви помага да привличате хора към своя кауза, към свой проект и да осъществите свое желание. Марс ще бъде на ваша страна, ще ви изпълва с амбиция и воля за успех от последвана седмица на август до края на годината.

Венера ще влияе благоприятно на личния ви живот през втората половина на януари и първата десетдневка на февруари, през по-голямата част на месец март, особено в седмицата 12-18 март, през август и през ноември. Планетата на любовта в тези периоди ще ви подтиква към обвързване, затвърдяване на връзка и  сключване на брак.

Месец юли се очертава да бъде напрегнат, между 15 юли и 8 август Меркурий е ретрограден в Лъв и това е период, в който ще ви се наложи да поемете повече ангажименти с риска част от тях да не успеете да изпълните.

Третата ретроградност на Меркурий е няколко месеца по-късно, между 7 и 27 ноември. По това време се случват и втората двойка затъмнения за годината- слънчево на 14 ноември в Скорпион и лунно на 28 ноември. По този начин краят на годината и особено месец ноември се насища с много емоции, с с лична амбиция за упражняване на контрол над случващото се.

Ще имате много нови планове и идеи, но значителна част от времето и усилията ще отделите за нещо старо, в което виждате смисъл и възможности. Месец декември е плодоносен и ако сте били премерени в инвестиции и харчове, ще се радвате на една изобилен и удовлетворителен финал на годината.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии