Хороскоп 2012 за Стрелец

Муси Дачева
На родените под знака на Стрелец 2012 година дава големи надежди за успешно преминаване през трудностите и навлизане в стабилен житейски период. Основното напрежение за годината, идващо от квадратите на малфакторите, се разнася по осите на кардиналните знаци. По този начин към някои от вас могат да потекат активи от пасивите на знаци засегнати от напрегнатите аспекти на Уран и Плутон, а после и на Марс към тях, защото напрегнатите аспекти за едни се превръщат в хармонични аспекти за други.

Преминаването на Нептун в собствения му знак Риби в началото на февруари 2012-та е астрологичен фактор с позитивни и съответно с негативни тенденции. В Риби Нептун се изразява силно на ниво духовност и хармонизиране на енергиите в четирите тела, които активно действат на физическия план.

У мнозина от вас ще се проявят нови усещания и мисли, ще изплуват на повърхността спомени от дълбоките нива на духовната памет. В близкото ви обкръжение ще забележите, че се появяват нови и интересни хора, че темите на разговорите и интересите ви се насочват към считани сфери, считани доскоро за мистични и паранормални. Като цяло домашната среда, за повечето от родените в Стрелец или с асцендент там, ще стане по-спокойна, при мнозина ще се сбъднат съкровени желания, свързани с най-близките хора.

Неблагоприятната страна на нептуновото влияние ще се наблюдава през тази и през следващите години при повечето стрелци. Но най-силно през 2012-та ще бъде при тези от първата декада на знака, родени на 23, 24,25 ноември, заради квадрата на Нептун към рожденото Слънце. Заблуди, самозаблуди, измами, подвеждане в очакванията, идеализация на хора, които нямат приписваните им качества, вживяване в ролята на месия и други подобни могат да бъдат наблюдавани в различни варианти, и в различни по сила проявления.

Сатурн до есента ще се движи през Везни напред-назад, влияние, което в голямата си част е подкрепящо. Той ще продължава да ви помага да намерите верния тон в отношенията си с хора, с които имате общи интереси, споделяте близки възгледи, да намерите онази среда на подкрепа, която да ви дава гръб и щит. Благодарение на Сатурн през миналата година сте редуцирали кръга на приятелите си. Този процес на изчистване ще продължи и на мястото на тези, към които сте загубили доверие, ще се появят нови и сериозни приятелски връзки. В началото на октомври Сатурн преминава в Скорпион, една мистична зона, от която към вас ще има, скрити под повърхността, разнородни по характер тенденции.

През месец януари астрологичната обстановка е благоприятна за привеждане в изпълнения на планове от предходната година. Дано не сте харчили много по празниците, защото ще ви трябват средства за разплащане на сметки и задължения.
С малки изключения, почти през всичките месеци между януари и май Юпитер, управителят на знака, движейки се през Телец, ще се грижи да не оставате без работа и без доходи. Форсирайте това, което е възможно да свършите до средата на годината. Струпване на позитивни фактори, които ще ви отворят не една врата, има в средата на месец януари и през първата половина на март.

Дни на по-голямо напрежение се очертава да има през втората половина на месец май и през юни, когато е меркуриевият период на личната година. От 15 май до 27 юни Венера се движи назад в срещуположния ви знак Близнаци. В този период попадат слънчевото на 21 май и лунното на 4 юни затъмнения.

При мнозина от групата, във фокуса на вниманието ще бъдат за разрешаване въпроси свързани с партньорството, в личен и в професионален план. Събиране, разделяне с интимен партньор, предложения за брак, предложения за съдружие, импулс за създаване на фирма, за започване на нов бизнес и т.н. Като критични могат да бъдат определени дните между 28 и 30 май, когато нечия некоректност може да ви подтикне към крайни действия. Сгъстяване на астрологичния фон има и в периода 23-27 юни, когато е добре да бъдете внимателни с идеи и приекти,свързани с влагане на повече средства.

Юпитер през 2012 година преминава в Близнаци, и това се случва на 16 юни. В тази зона, противоположна на вашето рождено Слънце, Юпитер ще се движи напред и назад до края на годината, а също така и през следващата. В зоната на невротичните Близнаци, планетата на изобилието не се чувства комфортно, но докато е там ще спомогне в голяма степен да разширите социалните си контакти, да намерите нови полета за изява на креативната си природа, и да успеете да привлечете на ваша страна хора, които знаят и могат.

Летните месеци юли и август обещават активност и в личните дела и в служебната среда, което ще ви затрудни да намерите подходящо време за почивка. През септември също е важно да не изпускате от близък поглед служебните дела. Това е месец, в който при някои ще се създадат добри предпоставки за сключване на договор за работа в друга държава.

На 7 октомври Марс навлиза в Стрелец и насища с енергия огнената ви природа, дава ви кураж да се захванете с нещо голямо и предизвикателно. На 10 октомври обаче Юпитер навлиза в ретроградната си фаза и част от въодушевлението ви ще отиде напразно, защото не всичко ще се случва според плановете ви.

Слънчевото и последващото го лунно затъмнение на 14 и 28 ноември 2012-та ще поставят пред вас изисквания да бъдете коректни с хората, с които живеете и работите, да се отнасяте грижовно към собственото си здраве и към това на близките си, да поемете своя дял от отговорността към други хора. Ще се обадят стари болежки, ще ви дадат знак, че съществуват „доброжелатели“. Периодът, в който Меркурий е ретрограден, между 7 и 27 ноември, не е добър за планирана операция.

През декември астрологичната ситуация е много по-ведра и присъщо за сезона – празнична. В края на годината, оптимизмът и радостта се разпростират върху всичко, към което насочите внимание и усилия, нарастват както доходите, така и самочувствието.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. vanq каза,

    Писа на май 9, 2012 @ 2:41

    Муси, здравей! Много верни характеристики правиш и непрекъснато те следя.
    Мъжът ми е по работа в чужбина и края на май се връща.
    Твоят хороскоп за тогава точно е следният:

    ”Събиране, разделяне с интимен партньор, предложения за брак, предложения за съдружие, импулс за създаване на фирма, за започване на нов бизнес и т.н. Като критични могат да бъдат определени дните между 28 и 30 май, когато нечия некоректност може да ви подтикне към крайни действия. Сгъстяване на астрологичния фон има и в периода 23-27 юни, когато е добре да бъдете внимателни с идеи и приекти,свързани с влагане на повече средства.”
    Звучи ми много негативно и се изплаших , тъй като мъжа ми се връща точно тогава..
    Какво имате предвид> Че края на май не е добър медец за мен , така ли>
    Благодаря за отговора Ви!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 9, 2012 @ 10:59

    vanq,
    това е общ хороскоп за цялата зодия.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии