Хороскоп 2012 за Телец

Муси Дачева

На родените под знака на Телец 2012 година носи пълна кошница с обещания. Повечето от тях са дар от Юпитер, който в предходната година беше изключително благоразположен към вас. До средата на месец юни 2012-та планетата, наричана „голямото щастие“ ще се движи само в права посока през Телец. Това е шанс за мнозина да решат свои материални проблеми, да намерят изход от трудни ситуации и да привлекат подкрепа за своите интересни проекти. През следващите месеци на годината, от юни до декември, Юпитер няма да ви изостави, напротив, ще ви носи доходи от повече места и ще ви кара да създавате повече полезни контакти, които да развиете в следващите години.

Юпитер има склонност да подтиква към прекаляване и затова с времето някои от намеренията ви ще претърпят корекции, нещо за което ще се погрижи Сатурн, който в началото на месец октомври навлиза в знака Скорпион, обявявайки официално сатурновата криза на неподвижните знаци.

Родените в първата декада на знака вече са усетили някои основни характеристики на това влияние, като например неудовлетвореност от себе си и още повече от околните, песимизъм и напрежение в партньрските взаимоотношения. Сатурн ще се движи напред-назад през срещуположната зона на вашето рождено Слънце през следващите три години, ще руши старото и нежизнеспособното, но също така ще ви подкрепя да създавате трайни, изпълнени със съдържание лични и професионални взаимоотношения.

Венера, управителката на вашия знак, през 2012 година има ретроградна фаза. В нея тя ще пребивава между 15 май и 27 юни на 2012 година. През този период не е препоръчително да харчите много, бъдете пестеливи и ценете това, което имате. В ретроградната фаза на Венера не е препоръчително да се правят инвестиции нито в нещо, от което очаквате доходи, нито да затваряте средства в собствено жилище или земеделски имот. Годеж и сключване на брак също не планирайте за този период на годината.

Венера ще ви дава своята благословия до средата на месец януари, през месец март и почти през целия месец октомври. Между 9 и 24 май можете да разчитате на подкрепата на Меркурий. В този период той се движи през Телец и ще ви дава съвети как да излизате от трудни ситуации.

Марс от своя страна ще ви подтиква към активност и отстояване на собственото мнение през първата половина на годината, до края на месец юни. Той насища с енергия и оптимистични очаквания зоната на личните ви отношения през по-голямата част от месец януари, докато навлезе в ретро фазата си на 24-ти. През юли и август може да ви изправи пред взимане на трудни решения, да ви накара да избирате между различни възможности, които се откриват най-вече в професионалната сфера.

Месец септември се очертава да бъде много активен за родените със слънце в Телец, но също така и за тези с асцендент в Телец. Много от това, което не сте успели да свършите, сега излиза на дневен ред. Южният лунен възел се придвижва през вашия знак и ще ви кара да се освободите от предразсъдъци и задръжки, които ви дърпат назад. Ще имате подкрепа, но ще имате и конкуренция, с която трябва да се справите. Ако сте наясно какво искате, ще го постигнете през септември и октомври, дори с цената на повече усилия и повече материални разходи.

През ноември ще трябва да направите някои промени в плановете си и да отдадете повече внимание на това как тези около вас, хората с които работите, човекът с който живеете, вижда нещата. Това е меркуриевия период на личната ви година, когато повече успех ще ви носят общите начинания. Обръщайте внимание на здравето си, не подценявайте промените във времето и това, с което се храните. Краят на годината е обещаващ, за мнозина ще има добри новини и радост в очите на близките.

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии