Хороскоп 2015 за Стрелец


St12Муси Дачева

За родените под знака на Стрелец 2015 година предлага разнообразие от преживявания. Основания за тях има най-вече от променения астрологичен фон със смяната на знаците на Юпитер и Сатурн. Юпитер, като планетен управител на вашия знак, при преминаването си през определена зона на зодиака и съответно с аспектите си с останалите планети задава важни теми в живота ви. Юпитер ще се движи в зоната на юпитеровия тригон на слънчевия , откъдето в даден момент е направил, или предстои да направи, тригон към рожденото ви Слънце.

Така от миналата година, когато през лятото навлезе в сродния по стихия знак Лъв за мнозина, особено от първата половина на знака, това означаваше поредица от възможности за разширяване на професионалните контакти, но и на кръгозора, за духовно обогатяване и навлизане в нови нива на познанието за света. Някои навлязоха в дебрите на правото и социалните закони, други намериха сродни души живеещи надалеч, трети пътуваха и събираха впечатления от чужди земи.

През първата половина на 2015-та Юпитер ще продължи да се движи през Лъв като ще подкрепи усилията на родените през втората половина на знака да намерят своето призвание, или да направят хобито си свое реално поприще.

До 8 април Юпитер е ретрограден,което ще ви кара да не прибързвате с проекти, които касаят повече хора, или да прецизирате исканията си, ако разчитате съдебната система да намери решение на важен за вас въпрос.

Първата половина на годината ще бъде благоприятно повлияна не само от Юпитер, но също така и от хармоничната му връзка с Уран, който се движи през другия огнен знак – Овен. За няколко месеца двете планети застават в аспект тригон, и едновременно са в благоприятна позиция към рождените слънца на определена група от зодията.

В началото на годината Юпитер е в 21-я градус на Лъв и ще се придвижва назад до 12-я градус на знака до 8- ми април 2015, когато ще започне да излиза от ретроградната си фаза. За това време Юпитер ще направи за втори път тригон към родените със Слънце между 12-я и 21-я градус на Стрелец, или това са родените между 3 и 13 декември. За тяхна радост от 8 април нататък Юпитер ще мине за трети път през точката на юпитеровия им тригон (виж кн. „Номерологичен календар“).

За периода между февруари и юли 2015 година, когато влияе тригонът между Юпитер и Уран, той става точен да пъти, веднъж на 3 март, в 14-я градус на Лъв-Овен, когато Юпитер е все още ретрограден, и втори път на 22 юни, в 20-я градус на Лъв-Овен, когато и двете планети са директни.

По този начин времето между февруари и юли, може да се окаже стимулиращо авантюристичната природа на Стрелеца. Това е златен период за тези, които се занимават с наука, участват в разработването на проекти свързани с новите технологии, които имат оригинални идеи очакващи внимание и реализация. Периодът е чудесен за предприемаческа дейност, за разработване на теми свързани с екология, здравеопазване и туризъм. Хармоничното влияние охваща и линия живот, където при мнозина от групата ще настъпят неочаквани промени.

В следващите месеци, докато излезе от Лъв на 11 август, Юпитер ще влияе благоприятно върху всички от зодията, предимно върху сфери, които изискват мащабен поглед, много енергия и амбиция за успех.

С навлизането на Сатурн в Стрелец, на 23 декември 2014 година, започна поредната сатурновата криза за вашия знак. Формално тя ще продължи около три години, до края на декември 2017-та, когато Сатурн преминава в Козирог. През 2015 година Сатурн ще се върне за известно време в Скорпион. Това се случва на 15 юни когато ретрограден пресича границата ви със Скорпион. Сатурн се завръща на ваша територия на 18 септември 2015 година.

Преминаването на Сатурн през знака на рожденото ви Слънце се случва веднъж на около 30 години. Това е период на значими промени във всички сфери на живота. Някои от тях ще бъдат породени от промени във вашето възприемане на света наоколо и на себе си като част от него. Още в първите месеци на пребиваването на Сатурн в Стрелец, когато той прави квадрат с Нептун, най-близо до точен на 18 февруари, по новолуние, ще се появят първите ефекти на сатурновото влияние. Разминаване с близки хора или определен човек, някои недоразумения, неясноти или подвеждане в очакванията към близки хора могат да доминират в този период.

При повторното влизане в Стрелец на 18 септември, той отново попада в конфликтна ситуация, този път с Марс, който влиза в Дева, около есенното лунно затъмнение. Юпитер от Дева също „дава хляб“ на притеснения свързващи личните планове, възможностите за растеж в кариерата и цената на която това може да стане през октомври и ноември. Декември обещава да бъде плодоносен и да зарадва Стрелците с похвали и подаръци.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии