Хороскоп 2021 за Близнаци

Bl12Хороскоп 2021 за Близнаци

Муси Дачева

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, 2021 година започва с разчистване на неясноти и натрупани недоразумения. Нептун от Риби в квадрат с лунните възли ще господства в астрологичната картина през целия месец януари. Това което за вас е важно, за други може би няма да е маловажно и вашето желание да докажете някому нещо ще среща немалка съпротива. Но СЛВ е във вашия знак и ви подкрепя по пътя на показване на истината.

С навлизането на Марс в Телец на 7 януари, скритата съпротива ще стане още по-силна. Вашата лична битка ще ангажира се повече хора през втората половина на месец януари, когато Марс ще направи съвпад с Уран в зоната на тайните на слънчевия хороскоп. Часът на истината ще настане на 28 януари, при пълнолунието в Лъв.

В юпитеровия период на личната година планетният управител става ретрограден. Първата ретроградната фаза на Меркурий е между 30 януари и 21 февруари във Водолей. Движейки се назад, вестоносецът на боговете може да ви създаде някои проблеми с обработка на документи, с предаване на информация по некоректен начин, с разстройване на добре организирани мероприятия, пътувания, обучения.

От 4 март до 23 април Марс се движи през вашия знак. Марсовото влияние повишава жизненият тонус, влияе добре на самочувствието, прави ви самоуверени и амбициозни. На 13 март е новолунието Риби,което повлиява освежаващо кариерните условия. То може да даде старт на успешна професионална изява през следващите дни, когато Марс от вашия знак застава в хармонични аспекти със Сатурн и Юпитер, и в. съвпад със СЛВ.

На 4 май Меркурий влиза в Близнаци. Транзитът във вашия знак ще бъде по-продължителен, до 11 юли, заради ретроградната фаза на планетата. От 9 май до 2 юни Венера е във вашия знак. Двете вътрешни планети във вашия знак внасят раздвижване и лекота в общуването, бързо справяне с ежедневните задачи, и по-голяма ефективност на вложените усилия.

От средата на май до средата на юни е коридорът на първата група затъмнения за годината. Двете затъмнения, лунното на 26 май и слънчевото на 10 юни, са по оста Стрелец-Близнаци, като правят контакт с рождените слънце/асцендент на тези около 5-я и 19-я градус. В слънчевия период на личната година затъмненията водят до осъзнаването на някои истини,до вникване на причини, които движат хора и обстоятелства, свързани с вас. По време на втората ретроградност на Меркурий, между 30 май и 22 юни, която е във вашия знак, несъответствията ще станат още по-очевидни. Периодът в края на месец юни е подходящ да пристъпите към важна промяна, която включва активното ви участие.

Между 14 май и 28 юли Юпитер е в знака Риби. В зоната на кариерата Юпитер идва със своите дарове. Макар за кратко, за два месеца и половина, като за част от времето ще бъде ретрограден, ще успеете да усетите благоприятното му влияние върху професионалната сфера и възможностите, които се откриват пред вас.

Месеците юли и август могат да бъде много успешни и резултатни. Предстоят две пълнолуния в другия въздушен знак Водолей, на 24 юли и на 22 август. Един след друг в зоната на дома и семейните отношения навлизат Венера, от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11 август и Слънцето от 22-ри. По този начин през летните месеци настъпва голямо оживление домашната среда, време за радостни събития. Добър период за планирана лятна почивка, но също така и за важни промени в домашната среда, особено след новолунието в Дева на 7 септември, което прави точен тригон с Уран от 14 Телец.

На 22 септември Слънцето лиза във Везни, най-динамичната в емоционално отношение зона на хороскопа. От 30 август Меркурий се движи там. В марсовия период на годината се разполага неговата трета, последна ретроградност за годината. От 27 септември до 18 октомври Меркурий се движи назад във Везни. В зоната на личните отношения, ретроградността на планетния управител може да привлече хора, с които преди време сте имали връзка, да ви върне към ситуации и модели във взаимоотношенията, които не сте отработили напълно, и от които не сте се освободили.

доходи и притежания планетата на комуникациите предупреждава да не пристъпвате към необмислени вложения на средства, към несигурни инвестиции рискови сделки.

През ноември и декември са втората група затъмнения. На 19 ноември е лунно затъмнение в земния знак 27 Телец. Преживяванията са повече на подсъзнателно ниво с просветване на истини, които са важни за вас.

През декември, в меркуриевия период на годината ще бъдете фокусирани предимно в партньорските дела и това, което е важно за други хора. Слънчевото затъмнение на 4-ти, което е в 12 градуса Стрелец ви поставя пред решаване на важни въпроси. На 13 декември Марс влиза в Стрелец и зоната на партньорството се изпълва с много динамика и страст, особено след като Венера, след 19 декември, стане ретроградна.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии