Хороскоп 2021 за Лъв

La12Хороскоп 2021 за Лъв

Муси Дачева

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, 2021 година предлага раздвижване в партньорската сфера. Годината 2021 започва с Луна в Лъв и това е едно от указанията за силен интерес към вашата личност, както и за добро разположение на другите към вас. Придвижването на Сатурн в зоната на опозиция с рожденото Слънце е предизвикателство, на което планетата ви предлага на всеки седем години. Ще трябва да се пренастроите към изискванията и за повече отговорност към ангажиментите, които поемате към други хора. С някои партньори ще имате разногласия и може да се стигне до раздяла. Сатурн разрушава това, което е слабо, нежизнеспособно и нетрайно, за да се даде път на стойностното да влезе в живота ви.

Първите месеци на годината могат да се окажат твърде неспокойни заради Марс, който се движи през другия огнен знак Овен до 7 януари, а след това преминава в Телец. От земния знак, който заема зоната на кариерата и социалната ви реализация, планетата воин води поредица от битки с гигантите на слънчевата система, които се движат през Водолей. Квадратите, които прави ще оцветят с драматизъм целият месец януари и част от февруари.

На 20 януари Марс прави съвпад с Уран Телец. Ако с преминаването на Уран в този знак през 2018 година сте усетили подтик да промените професията, или основното занимание, да се насочите към нещо, което да ви бъде по интересно и да ви отразява пълноценно, то сега този съвпад подчертава необходимостта за промяна. Тя може да бъде свързана с отстояване на ваша позиция по въпрос, който считате за важен. Марс-Уран ще ви дадат усещането са правота и истинност, от което се нуждаете. Не се колебайте да предприемете действия в своя защита, или в защита на каузата, на която сте се посветили.

Квадратите на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн от зоната на партньорството могат да ви лишат от подкрепата на някои хора, и да ви насочат към взимането на важни за вас, и отношенията ви решения. С напрегнатите аспекти на тези планети ще се срещате през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември.

Периодът след ретроградната фаза на Меркурий, която е между 30 януари и 21 февруари, е благоприятен за разширяване на социалните контакти. Особено благоприятен в това отношения е месец март и времето около съвпада на Слънцето и Венера на 26 март в Овен, и този на Марс със СЛВ в Близнаци, последвани от пълнолунието в знака на партньорството Везни на 28 март. В юпитеровия период на личната година ще имате повече възможности да покажете амбициите си и високата си компетентност. В същото време в сферата на чувствата имате позитивен прилив на енергия, който да споделяте с любим за вас човек.

Новолунието на 12 април в 22 Овен може да стане отправна точка на сбъдване на желания свързани с професията, и не само. Формулирайте добре желанията си, за да се прояви силната планетарна подкрепа, която имате в този период. От 19 май навлизаме в коридора на затъмненията, през което време е и ретроградността на Меркурий, между 30 май и 22 юни в Близнаци. В приятелската и в служебната среда могат да настъпят някои промени, охлаждане на отношения или откровени противопоставяния. Затъмненията, лунното на 26 май и слънчевото на 10 юни, са по оста Стрелец-Близнаци,която владее зоната на личните отношения. Могат да се проявят тенденции, на които досега не сте обръщали внимание, да узнаете тайни, които да променят отношенията и с някои хора.

Получавате подкрепа от Марс, когато влиза във вашия знак на 11 юни. Това ще подобри самочувствието и увереността в себе си. Още по-добре ще се почувствате след 27 юни, когато и Венера ви дойде на гости. Месец юли се оказва изпълнен с емоции,заради едновременното движение на планетите на страстта във вашия знак. Марс и Венера дори правят съвпад на 13 юли,след като поотделно в предните дни са се конфронтирали с Уран.

Планетата на любовта ще ви радва с присъствието си до 22 юли. След нея Слънцето влиза във вашия знак полага началото на астрологическата година на зодията. На 8 август е новолунието в Лъв. В слънчевия период на личната година, новолунието в знака ви е важен начален момент на благоприятни промени.

В средата на месец август Меркурий, Венера и Марс са едновременно в Дева, давайки ви голяма подкрепа в решаването на финансови въпроси и подобряване на материалните условия. На 7 септември е новолунието в 14Дева, което прави точен тригон с Уран от 14 Телец. Време за високи резултати и прибиране на урожай.

От 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на Меркурий, във въздушен знак като предишните две. Тя ще премине във Везни и ще даде отражение върху тези, които са заети с образование, учат или преподават. Не е добър период за сключване на трудов договор.

През ноември и декември са втората група затъмнения, на 19 ноември в 27 Телец е лунното. Ще ви се налага да взимате решения-избор, касаещи кариера и домашни ангажименти.

През декември ще бъдете фокусирани в зоната на любовта, творчеството и децата със Слънчевото затъмнение на 4-ти, което е в 12 градуса Стрелец. В края на месеца, когато Венера е ретроградна, от 19 декември обещанието е за емоционален, запомнящ се финал на годината.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии