Хороскоп 2021 за Овен

Ov12Хороскоп 2021 за Овен

Муси Дачева

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, 2021 година предлага движение, безпокойства, активно включване в социални дейности, търсене и намиране на подходяща среда за личната изява. До 7 януари планетният управител е на ваша територия. Пази приличие и избягва предизвикателствата. Но стъпвайки в Телец, огнената му природа не може да издържи на изкушението да премери сили с големите. За месец напред успява да направи три важни квадратури и един ценен съвпад.

През януари може да ви се стори,че времето лети по-бързо, и не смогвате да завършите всичко, което сте планирали. Идеи и планове ще имате в изобилие, генерирани най-вече покрай съвпада на Марс с Уран на 20 януари. Нептун, който е в зоната на сънищата, по това време е в чудесен тригон с Прозерпина и този аспект влияе силно върху прозорливостта. Следете мислите, които ви минават в просъница, и в будно състояние, те ще ви насочват и предлагат решения.

Конфронтацията на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн ще ви създаде някои главоболия с хора, които смятате, че са от приятелската ви среда, че ви подкрепят и разбират. Това ще бъде по-често през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември.

Февруари е благоприятен за обединяване силите с други хора, да направите екип, колектив, партия. За дългосрочни договаряния избягвайте времето на ретроградната фаза на Меркурий между 30 януари и 21 февруари.

На 20 март Слънцето влиза във вашия знак, започва астрологичната нова година. Венера също ви идва на гости като прави ранната пролет свежа и романтична. Марс от Близнаци ви подканя за повече активност в социалните контакти, за много срещи с интересни хора. За свободните сърца това е чудесен период за нова връзка, особено във времето, когато Марс прави съвпад със СЛВ, на 26 март, а на 28-ми е пълнолунието в зоната на партньорството. В слънчевия период на личната година не пропускайте да заявите на околните колко прекрасен човек сте. Рекламирайте се, говорете истината, бъдете честни със себе си и с другите.

Тазгодишното новолуние във вашия знак е на 12 април в 22 Овен. Имате силна планетарна подкрепа в този период, възползвайте се от нея по най-добрият възможен начин. През месец май финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред за решаване, както и обезпечаването на семейството. Добър период за ремонтни дейности преди навлизането в коридора на затъмненията през май и юни.

Втората ретроградност на Меркурий е между 30 май и 22 юни в Близнаци. Повече усилия и съсредоточеност ще изисква този период към учещите и преподаващите. Избягвайте сключване на договори особено за поправки и ремонти у дома. Марс е в кардиналния Рак и вероятността за недоразумения и разправии е голяма.

На 27 юни Венера влиза в Лъв, където вече се е настанил Марс. Двете страстни планети гарантират романтичен и плодоносен месец юли. В зоната на любовта през месец август са Слънцето и Меркурий. Венера от Дева ви подканя да намерите най-доброто място за почивка за себе си и близките.

На 7 септември е новолунието в Дева. Време е промени в работната среда, да се огледате и за по-добра работа и по-надеждни работодатели. От 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на Меркурий, отново във въздушен знак, във Везни. Тя ще премине в зоната на партньорството и трудовите договори. Не е добър период за започване на нова работа и сключване на друг ангажиращ ви договор. Ако имате добро предложение, планирайте започване след 18-ти, още по-добре около пълнолунието в Овен на 20 октомври.

През ноември и декември ни очаква втората група затъмнения. Лунното е на 19 ноември в 27 Телец. В зоната на личните доходи лунното затъмнение може да ви подскаже начини и средства, някои пропуснати възможности за подобряване на финансовото състояние.

Месец декември е ориентиран към професията и възможностите за напредък там. Слънчевото затъмнение на 4-ти е в 12 градуса Стрелец. След него се отварят някои врати. Бъдете внимателни в края на месеца, когато Венера е ретроградна, от 19 декември. Смесването на служебните и личните дела може да доведе до неочаквани резултати в края на годината.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии