Хороскоп 2021 за Стрелец

St12Хороскоп 2021 за Стрелец

Муси Дачева

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, 2021 година ще бъде година на активната комуникация. В сферата на общуването и работата с информация ще научите много от двата гиганта на слънчевата система. Юпитер и Сатурн ще ви помагат и предизвикват да учите, да натрупвате и използвате ефективно знанията, да работите в екип и да допринасяте повече за средата,в която живеете. Не всичко ще върви гладко, заради напрегнатите аспекти, които правят двете планети с Уран от Телец. А това ще се прояви най-значимо чрез техниката, която използвате. Работата с офис техника ще изисква повече внимание, допълнително обучение. Често ще ви се налага да сменяте софтуер, хардуер също, да се обучавате за работа с нови програми.

В първите месеци безпокойство идва от намесата на Марс. Той се движи през другия огнен знак Овен до 7 януари, а след това преминава в Телец. От земния знак, който заема зоната на работните отношения и здравето, планетата воин застава в квадратури към гигантите на слънчевата система, които се движат през Водолей. Тези напрегнати аспекти могат да ви въвлекат в ситуации на прекомерна натовареност, което да се отрази неблагоприятно на здравето, или да влоши отношенията ви с определен кръг от хора.

На 20 януари Марс прави съвпад с Уран Телец, което ще засили намерението ви за промени в средата, в която работите. Заради едновременното действие на всичките тези аспекти, е възможно разтрогване на работни ангажименти, увреждане на техника, отказ от поръчки, които сте направили преди, или от заявени услуги. Добрата страна на съвпада Марс-Уран в Телец, в тази зона на слънчевия хороскоп, е в чудесните идеи, земни и практични, които можете да осъществите на практика. Прозренията в IT сферата могат да ви донесат много дивиденти впоследствие.

Квадратите на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн могат да усложнят отношенията ви с родственици, особено ако имате взаимни интереси по наследствени имоти, или планирате съдружие и общи инвестиции. С напрегнатите аспекти на тези планети ще се срещате през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември.

Първата ретроградната фаза на Меркурий е между 30 януари и 21 февруари във Водолей. Движейки се назад, вестоносецът на боговете може да ви създаде много главоболия с обработката на информация, общуването в социалните мрежи, сигурността на кореспонденцията или начините на пазаруване. Полагането на изпити ще изисква повече усилия и съсредоточеност. Писането обаче ще бъде облагодетелствано и много свежи идеи могат да бъдат реализирани в този добър за творците период.

От 20 март Слънцето е в Овен. Навлизате в най-романтичния период на годината си тъй като и Венера ви идва на гости до 14 април. Особено благоприятен в това отношения е времето около съвпада на Слънцето и Венера на 26 март в Овен, и този на Марс със СЛВ в Близнаци, последвани от пълнолунието в знака на партньорството Везни на 28 март. В марсовия период на личната година ще имате висок жизнен тонус, повече амбиции да се докажете в света на творчеството и личностната реализация.

Новолунието на 12 април в 22 Овен може да стане отправна точка на сбъдване на желания свързани с промяна на семейния статус, за обвързване и имане на дете. Бъдете наясно с желанията си, за да може да се прояви силната планетарна подкрепа, която имате в този период.

От 19 май настъпва коридора на затъмненията, през което време е и втората ретроградност на Меркурий, между 30 май и 22 юни в Близнаци. Двете затъмнения, лунното на 26 май и слънчевото на 10 юни, са по оста Стрелец-Близнаци, която включва рожденото ви Слънце. Лунното затъмнение е на 5 градуса Стрелец при близост на Луната до ЮЛВ. За тези със Слънце/АС от първата декада на знака може да предизвика събития със силен емоционален заряд, но също така и дълбоко проникновение за обстоятелства в личния живот.

Слънчевото затъмнени на 10 юни по същата ос, но в 19 градуса Близнаци. В меркуриевия период на личната година, в зоната на партньорството и при съвпад с ретрограден Меркурий вероятно ще привлече хора от миналото, с които не сте приключили взаимоотношенията си.

която владее зоната на личните отношения. Могат да се проявят тенденции, на които досега не сте обръщали внимание, да узнаете тайни, които да променят отношенията и с някои хора.

Месец юли може да бъде много романтичен и успешен в полето на личните отношения. Марс и Венера до 22-ри едновременно се движат през другия огнен знак Лъв и правят съвпад в него. Планетите на страстта обаче са в конфликт както с Уран, така също с Юпитер и Сатурн, което прави месец юли твърде напрегнат и неблагоприятен за предприемане на далечни пътувания и премествания от всякакъв характер.

През август Слънцето, а след него и Меркурий влизат в Лъв, което прави периода по-добър за лятната почивка, особено след 8 август, новолунието в Лъв. В юпитеровия период на личната година, това новолуние задава важен начален момент за благоприятни промени в професията. Формулирайте нови цели или прецизирайте тези, които сега следвате. В средата на месец август Меркурий, Венера и Марс са едновременно в Дева, в зоната на кариерата, давайки ви своята подкрепа за привличане на съмишленици и отстояване на групови искания. На 7 септември, когато е новолунието в 14Дева, правещо точен тригон с Уран от 14 Телец, ще се радвате на добри резултати.

От 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на Меркурий, във въздушния знак Везни. В зоната на подкрепата и екипната работа ще ви бъде сложно да се организирате в името на обща цел. Някои контакти в социалните мрежи могат да бъдат подвеждащи. Пълнолунието в Овен на 20 октомври може да ви донесе реализация на нещо пожелано или започнато през месец април.

През ноември и декември са втората група затъмнения. На 19 ноември е лунно затъмнение в 27 Телец. Някои обстоятелства, свързани със здравето, ще изискват повече време и внимание. Прилагането на неординарната медицина е по-доброто решение.

През декември ще бъдете фокусирани предимно в личните си дела. Слънчевото затъмнение на 4-ти, което е в 12 градуса Стрелец ви поставя пред важни житейски въпроси за решаване. Някои от тях са от финансов характер и периода на ретроградната Венера, след 19 декември, ще бъде належащо да ги решавате.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

1 коментар so far »

  1. Елвира каза,

    Писа на януари 6, 2021 @ 12:05

    Здравейте,

    кога да очакваме годишните хороскопи и за останалите зодии?

    Поздрави!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии