2008 – годишен хороскоп за Дева

Годишен хороскоп за Слънце в Дева и за Асцендент в Дева

Муси Дачева

2008-ма е година на важни събития за родените под знака на Девата.

Планетарният тон се задава от Сатурн, който от 2-ри септември влезе в Дева и ще се движи през този зодиакален знак до юли 2010. За това време тези, които имат рождено Слънце в Дева, преминават през поредната си сатурнова криза, определяща посоката на живота за следващите 30 години. Предизвикателството на Сатурн в този период е да накара човек да бъде по-упорит, настойчив и последователен в стремежите. Да не бъде лекомислен и повърхностен, да подреди приоритетите в живота си, имайки собствена визия за бъдещето си. Юпитер от своя страна ще изпраща своята подкрепа от Козирога през цялата 2008 година.

Сатурн иска от ученолюбивата и работлива Дева яснота не дали да учи и работи изобщо, а какво и къде да учи и работи. В това отношение на родените със Слънце в първата половина на знака Дева през тази година ще се наложи да преодоляват съпротивата на близки хора, родители, съпрузи, да прекосяват големи разстояния, за да реализират намеренията си и същевнеменно търпеливо да понасят забавяния, заради закони и правила, но и заради чиновнически формализъм. През този период ще бъдат изведени на повърхността отрицателни черти на Девата като инат и неотстъпчивост от заявената позиция, категоричност в преценките и хладна пресметливост, дистанцирайки я от тези, които наистина бих могли да и помогнат в труден момент.

За всички, родени със Слънце или Асцендент в Дева, 2008 година дава добри шансове за напредък в това, с което се занимават. Най -добри възможности ще имат тези, които имат творческа професия, които се занимават с литература, театър, кино, телевизия, работят с деца или за деца. Съобразявайки се със сатурновите изисквания за почтеност, труд, търпение и пестеливо изразходване на ресурсите, те ще могат да укрепят основните опори на живота си – дом, семейство, професия.

Много добри възможности за професионална реализация се дават през периода 18 април – 25 май, от 19-юни до 10 юли, месец септември и втората половина на октомври. Родените в първата декада на знака могат да разчитат на благоразположението на планетите на 20-21 януари, но пък трябва да бъдат по-предпазливи на 24 февруари.

Добри във финансово отношение са месеците февруари, май и август.
Неблагоприятни за бизнеса на Девите са периодите, когато Меркурий – господарят на Дева е ретрограден, а това са дните между 28 януари-19 февруари, 26 май-19 юни и 24 септември-15 октомври 2008 година.

В емоционалната сфера ще настъпят позитивни промени през годината. Стабилизиране на любовните отношения, годеж, брак. Някои от тези, които все още нямат сериозна връзка, ще се влюбят в широкоскроен, стабилен и авторитетен човек. За жените годината е благоприятна за забременяване и раждане на дете, особено ако имат Луна в Козирог и са в своята Лична година 2, Лична година 5 или Лична година 6. Най-благоприятни за личния живот на Девата са месеците септември и ноември. Критични за партньорските взаимоотношения на родени на 12-13 септеври са дните 21-22 август 2008 г.

За родените със Слънце и или Асцендент в Дева 2008-ма обещава добро здраве стига да не прекаляват с вредните привички като – цигари, кафе и алкохол. Ще им е нужно известно усилие да започнат диета за намаляване на теглото си и още толкова, за да я спрат. Опасност от травма, авария,инцидент на 17-18 август за родени между 20-23 септември. Тези, които имат хронични заболявания, трябва да бъдат по-внимателни през втората половина на март, първата половина на юли и особено около 10 юли, в края на октомври и края на ноември.

Етикети:

2 коментара so far »

 1. деси каза,

  Писа на март 28, 2008 @ 18:08

  mnogo hubava 6te e tazi nova godina za men a asz sam pot zanka na slanceto

 2. asen каза,

  Писа на май 10, 2008 @ 15:44

  bravo vsi4ko e istina

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни