Астрокалендар – януари 2008

Муси Дачева

На 30-ти декември 2007 година премина от зодиакалния знак Скорпион в Стрелец и

ще пътува

през него до 24-ти януари. През месец декември, когато тя се движеше през Скорпион, ни караше да

съсредоточаваме вниманието си предимно върху вътрешните си преживявания. Сега планетата на любовта подкрепя повече приятелските,неангажирани със силни емоции взаимоотношения – леко романтични, по-скоро опознавателни и в голяма степен официални.

За тези, които имат рождени Слънце и(или) в Козирог, месец януари носи приходи от контракти с чужденци, парични постъпления, в които посредничат хора намиращи се в чужбина или

полезни пътувания в странство. Там, където в личните карти Венера прави негативни аспекти с планети от 7-ми или 10-ти дом, тя не е толкова благоразположена и може да доведе до стресови ситуации, свързани с финансови документи.

На 8-ми януари Меркурий преминава във Водолей. Тук, за разлика от пребиваването си в Козирог, той се чувства свободен и неограничаван от прекалено много условности. Нови приятели, нови възможности за общуване. Настъпва благодатно време за всички, чиято професия изисква активна работа на сивото вещество, решаването на сложни организационни въпроси, намирането на рационални решения на трудни казуси. На тази плоскост обаче трябва много внимателно да се работи след 28-ми януари, когато Меркурий тръгва назад. Всякакви недомислици и неразумно решени ситуации през този период ще се върнат като бумеранг.

blog-satr-dev.jpg

На 19 декември 2007 година , който беше стигнал 8-ия градус на , тръгна в обратна посока, за нас като земни наблюдатели. Ретроградното му движение ще продължи до 2 май 2008 година, когато той ще стигне до 1 градус . Ретроградното движение на планетата се отразява задържащо на всички области от живота, които управялава в наталната карта. Ретроградният в Дева ще затрудни работа с чиновници, администрация, оформяне на документи, получаване на разрешителни, получаване на виза за престой и работа в друга страна. Чиновниците са по-претенциозни и строго спазват клаузата на закона.

Най-засегнати са хората, родени със Слънце в някой от знаците – Дева, Близнаци, Стрелец и Риби. И по-точно тези от първата декада на зодиакалния знак като родените през периода 19 февруари-29 февруари, 21 май-31 май, 23 август-2 септември, 22 ноември-2 декември.

blog-mars.jpg

От 28 януари до 18 февруари 2008-ма, при ретрограден Меркурий, не се препоръчва сключването на каквито и да било договори. Особено за покупко-продажба на автомобили и друга техника като например транспортни и строителни машини. Поне до края на януари, докато и Марс е ретрограден в Близнаци.
Периодът не е благоприятен и за сключване на .

На 8-ми януари по обяд е първото за годината Новолуние. То се случва в 17 градус на Козирога и дава силен тласък за начало в много направления на личния живот на родените на 8 ми януари, които в допълнение влизат в своята Лична година 1.

blog-jup-kozi.jpg

На 21-ви януари между Юпитер, управител на 2008 -ма година, и Сатурн ще има много хармоничен контакт, който ще се отрази благоприятно на двете работни седмици – от 14-ти до 25-ти януари. Подкрепа в дейността с която се занимават ще имат както земните така и водните знаци. До 28 -ми януари е подходащ период за оформяне и подписване на договори за работа, за покупко-продажба на имоти, за кредити и други.

Тези, на които ретрограният Сатурн е поставил някакви административни ограничения, в този период, ако отговарят на заложените критерии, ще получат одобрение, разрешение на ситуацията, зелена улица да продължат напред.

През този период и Плутон навлиза в Козирог, отправяйки по-големи изисквания към родените под този знак.

6 януари 2008 г.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

  1. Milena каза,

    Писа на януари 11, 2008 @ 17:07

    Sega si obiasniavam zashto mackata v bankata v4era mi se zapana za drebni neshta i me vra6ta sto pati a to bilo 6toto Saturn mi e v znaka

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии