2016-Лична година 6

nom 6Лична година 6

за всички, родени на следните дати:
5,14, 23 януари,октомври;
4,13, 22 февруари,ноември;
3,12, 21, 30 март,декември;
2,11, 20, 29 април;
1,10, 19, 28 май;
9,18, 27 юни;
8,17, 26 юли;
7,16, 25 август;
6,15, 24 септември.

През 2016 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 6.

В деветгодишния цикъл на промените е втората след Лична година 2, в която любовта намира своето най-силно изражение. Това е година, в която ще се радвате на вниманието на хората, с които споделяте една и съща жизнена среда, като повечето от тях ще ви харесват и приемат. Можете да постигнете много в създаването на удобство и комфорт за семейството си, като си закупите собствено жилище или направите основен ремонт на това, в което живеете сега.

Всяка промяна в годината на Маймуната носи вдъхновение и зарежда с позитивна енергия.Променете обстановката с разместване на мебели, преобзавеждане, освежаване и украсяване на интериора, работете в полза на хармонизиране на взаимоотношенията ви с най-близките. А също така Лична година 6 може да ви донесе нови познанства с хора, които имат потребност от повече красота около себе си, а най-вече от стабилността, която внушавате.

Лична година 6 се синхронизира с основните черти на вашата личност. Вие сте харизматични, умеете да привличате вниманието на околните по един естествен начин, без да полагате специални усилия за това. Стига да го поискате, можете да бъдете много очарователни и сексапилни,защото умеете да въздействате на обекта на своето внимание по един забележителен и магнетичен начин.

Склонни сте да се привързвате силно към обичан човек, не понасяте самотата, стремите се да изграждате трайни отношения на обич и взаимно доверие.

През Лична година 6 личният живот се подлага на преоценка и критичен анализ. Тази лична година може да бъде критична за настоящата ви емоционална връзка, ако сте в сатурнова криза, което през 2016-та важи най-вече за родените под знака на Стрелец, Риби, Близнаци, Дева.

Ако нямате сериозна връзка, то това определено може да се случи през Лична година 6. Шансът ви да попаднете на подходящ човек и да се влюбите е най-голям през Лунния и през Венериния период на Личната слънчева година (виж в кн.Номерологичен календар)

Тази Лична година може да бъде още по-атрактивна, ако вашата собствена рождена дата има Път 6 и през 2016 г. навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или ако Личното ви име е с Ключ 6.

През вашата Лична година 6 вниманието ви често ще бъде привлечено от хора, които носят лични имена с Ключ 6, родени са на 6, 15, 24-ти, през месец юни или на дата с вибрация Път 6.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, особено ако той(тя) е в Лична година 6. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 3, Лична година 4 и Лична година 9

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021