2016-Лична година 7

nom7Лична година 7

за всички, родени на следните дати:

6,15, 24 януари,октомври;
5,14, 23 февруари,ноември;
4,13, 22, 31 март,декември;
3,12, 21, 30 април;
2,11, 20, 29 май;
1,10, 19, 28 юни;
9,18, 27 юли;
8, 17, 26 август;
7, 16, 25 септември.

През 2016 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 7.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 7 е много специална. Тя е катарзисна, прочистваща и отсяваща.

Под нейно влияние може да почувствате необходимост да се изолирате от хората, да стоите настрана от светския шум, повече да наблюдавате, отколкото да действате. Това в голяма степен противоречи на вашата активна и амбициозна природа. Но тази лична година е първата от трите силни лични години – 7, 8 и 9, когато вашият потенциал може да намери условия за реализация. На физическо ниво може да има известни задръжки и пасивност, но не и на умствено ниво, където имате сила и възможности да анализирате и да планирате.

По характер сте чувствителни и интуитивни, усещате тенденциите много преди те да се проявят. Това ви дава предимство и възможност да се подготвите за предстоящото. Лична година 7 хармонира изцяло на вашата креативна личност. Вашият талант може да разцъфне при подходящите условия и тази лична година да се окаже забележителна. Следвайте интуицията си в годината на Маймуната, бъдете близо до хора, които ви обичат, изразявайте своето дълбоко разбиране на човешката природа и ще намирате добър прием навсякъде.

7 ще ви насочи към духовната страна на живота, ще ви накара да осъзнаете истината за себе си и за човека до себе си, но също така подлагайки всичко на анализ и преценка да пренаредите приоритетите си. Доверявайте се на интуицията си, наблюдавайте, анализирайте, проверявайте, преди да предприемете активни действия и да се включите в каквото и да е начинание.

Съдбата ви обещава закрила в трудни моменти. В Лична година 7 може да попаднете на подходящ за вас съветник, с чиято помощ да търсите отговор на въпроси от личен характер, и на проблемите, които ви спират, да разберете причините и да намерите точното решение.

Лична година 7 е много различна от предишните. Това е най-трудната година в деветгодишния цикъл на промените, и още по-трудна е ако се съчетава със сатурнова криза. В такава сега се намират родените под знака на Близнаци, Стрелец, Риби и Дева.

Емоционалните връзки, които се създават и развиват в лична година 7 са дълбоко съдържателни и трайни. Често, в някоя от своите лични години с вибрация 7, човек намира сродна душа, не точно половинката, а една от тези, с които е имал много съвместни прераждания, която чувства близка и подкрепяща.

Не винаги обаче създадена в Лична година 7 връзка води до обвързване в брак.

Благоприятни за емоционалния ви живот са Лунният и Венериният период на Личната жизнена година (виж в кн. Номерологичен календар).

Тази Лична година може да бъде забележителна, ако рождена ви дата е Път 7. Също така тя ще бъде с духовен акцент, ако през 2016 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 7.

През вашата Лична година 7 често ще бъдете привличани от хора, които носят лични имена с Ключ 7, родени са на 7, 16, 25-ти, през месец юли или на дата с вибрация Път 7.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, и който също е в Лична година 7. Хармония ще имате в личните взаимоотношения и с хора намиращи се в Лична година 1, Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021