2016-Лична година 9

nom 9 9

за всички, родени на следните дати:

8, 17, 26 януари,октомври;
7, 16, 25 февруари,ноември;
6, 15, 24 март, декември;
5, 14, 23 април;
4, 13, 22 май;
3, 12, 21, 30 юни;
2, 11, 20, 29 юли;
1, 10, 19, 28 август;
9, 18, 27 септември.

През 2016 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 9.

Лична година 9 е последната от текущия номерологичен цикъл на промените. Това е година на големи очаквания, на високи интелектуални и духовни постижения. Сега можете да задействате планове и идеи, които се нуждаят от много физическа и емоционална енергия, за да бъдат реализирани. Вашата амбиция за успех и активното включване в събитията са определящи за добрия изход от всяко начинание.

Лична година 9 е вододелна, гранична и провокативна.

Общата тенденция за този период клони към приключвания в различни теми от живота. В емоционалната сфера ще засегне старите, изчерпани от съдържание връзки, които са имали достатъчно време и възможности за развитие, но са се „затлачили“, и от дълго време се носят по течението. Ще станете по-чувствителни към хората, с които общувате. Още повече към тези, с които имате емоционална връзка. Ще ви се иска да се измъкнете от скуката и рутината и ще поглеждате встрани към нещо ново и по-интересно. Ще ви се иска да смените работното място, да се преместите в ново жилище или да се заселите в друг град. В лична година 9 затваряте вратата на досегашния си начин на живот.

Вие сте импулсивни и склонни към влюбване „от пръв поглед“, като обикновено насищате връзките си с много страст и енергия. Когато попаднете на подходящия човек, можете да бъдете изключително всеотдайни и предани, нещо което може да бъде оценено в Лична година 9. Тези, при които огненият елемент е силно проявен, в Лична година 9 набират височина за голяма промяна в живота си, взимат важно решение да скъсат със стария си неопределен начин на живот и поемат по един нов път, този на сериозния, отговорен и ангажиран човек, обвързан с дом и семейство. Лична година 9, в годината на Маймуната, е отлична година за сключване на брак.

Лична година 9 е време на освобождаване от илюзиите и излизане от неопределеността. През нея ще се чувствате вътрешно по-стабилни и наясно с предпочитанията си. Това ще ви помогне да си зададете ясна, но и достижима цел, която да следвате настойчиво и упорито.

Тенденциите на годината се усещат месец-два преди нейното реално настъпване на рождения ви ден.
От периодите на Личната ви жизнена година най-благоприятни за развитие в любовния ви живот са Марсовият и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Тази Лична година може да бъде забележителна, ако рождена ви дата е Път 9. Това може да бъде година на големи постижения, ако през 2016 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или личното ви име е с Ключ 9.

През вашата Лична година 9 ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 9, такива които са родени са на 9, 18, 27-ми, през месец септември или на дата, която има Път 9.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също като вас е, или скоро ще навлезе, в Лична година 9. Хармония във взаимоотношенията имате и с тези, които са в Лична година 1, Лична година 3, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 8.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Етикети: , , ,

3 коментара so far »

 1. Гергана каза,

  Писа на март 26, 2017 @ 19:02

  Ще има ли номерологични хороскопи за 2017та?

 2. Dani каза,

  Писа на март 26, 2017 @ 22:58

  и аз бих искала да попитам Муси дали ще има номерология за 2017, че съм в година 1 с число на живота 9 и зная, че много трябва да внимавам какво предприемам и с голямо нетърпение очаквам числата :)

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на март 27, 2017 @ 12:29

  Тази година ще пропусна. Имам много работа.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar ivan за Весело лято 2019!
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 3-9 юни 2019 година
  3. gravatar Valentina за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  4. gravatar Един телец за Седмичен хороскоп 3-9 юни 2019 година
  5. gravatar Alyosha за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас