2016-Лична година 1

nom 1Лична година 1
за всички, родени на следните дати:
9, 18, 27 януари, октомври;
8, 17, 26 февруари, ноември;
7, 16, 25 март, декември;
6, 15, 24 април;
5, 14, 23 май;
4, 13, 22 юни;
3, 12, 21, 30 юли;
2, 11, 20, 29 август;
1, 10, 19, 28 септември.

През 2016 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 1.

На рождения си ден през тази календарна година започвате нов деветгодишен цикъл на промените. Много от нещата, за които сте си мечтали, които сте планирали в предишни години и особено през изминалата – Лична година 9, сега придобиват конкретна форма. Вие сте човекът, който ще изпълни тази форма със съдържание, и който ще реализира планираното по най-добрият начин. Защото Лична година 1 е период, в който доказвате своята независимост, умението сами да се справяте с живота си.
Ще срещате подкрепа от много места, но също така и пречки. Ще трябва да показвате силна воля и амбиция, да не се огъвате пред трудностите, да преодолявате това, което ви дърпа назад, и да продължавате напред.

Навлизате в лична година, в която трябва да демонстрирате своите знания, умения за справяне и сила на характера, да отстоявате собствените си възгледи и позиции.

Новите тенденции вероятно сте усетили още в края на предходната – лична година 9. Част от товара си оставяте в старата година и след рождения си ден, в слънчевия период, вниманието ви се съсредоточава в нещо, което е лично ваше, в което имате изявено присъствие или е изцяло ваша идея.

Лична година 1 е трудна, но промяната, която носи, е нещо, което създава възможности, които можете да реализирате сега, но и в следващите години на този деветгодишен цикъл.

Лична година 1 е в синхрон с основни черти на вашия характер. По природа сте аналитични, активни, независими и честолюбиви. Ранната семейна среда ви е дала възможност да развиете своята самостоятелност и индивидуалност. Предпочитате винаги да имате контрол над ситуацията и над хората, на които държите. Обичате нещата да стават така, както вие искате и влагате много усилия в това да си наложите мнението по всеки въпрос. Харесва ви да бъдете център на внимание, за което полагате много усилия. Вашата инициатива и активно поведение са двигател на промените в живота ви и сега в годината на Маймуната, те ще бъдат вашият най-ценен капитал.

Ако сте в сатурнова криза, родени сте под знака на Близнаци, Дева, Стрелец или Риби, вероятно ще преживеете ситуации, в които ще бъдат провокирани лидерските ви амбиции и ще трябва да положите много усилия, за да защитите позицията си. Качества като морал, чест, достойнство ще бъдат подложени на изпитание, ще трябва да преодолявате недоверие, клюки, недоброжелателни действия от страна на съперници за сърцето на любим човек, или за заеманата от вас професионална или социална позиция.

В професионално отношение Лична година 1 може да ви предложи нови предизвикателства, които на пръв поглед да изглеждат плашещи, но които си струва да приемете, за да докажете себе си.

Ако сте преживели раздяла в предишната, Лична година 9, то сега ще трябва да се настроите на нова вълна, да свикнете с нов начин на живот и да търсите новите възможности. Лична година 1, особено в последните два месеца преди рождения ден, е много силна в това отношение. Това е времето, когато се създават предпоставки за нова връзка, която да се развие през лична година 2.

Тези, които са сами, през Лична година 1 ще имат възможности да разширят кръга от приятели, да срещнат и опознаят нови хора. За да се случи нещо по-сериозно, освен да разчитате на вродения си чар, е необходима лична инициатива, да проявите повече активност и изобретателност, да бъдете по-искрени и открити към отсрещната страна.

Хората, които навлязат през тази година в живота ви, ще спомогнат по някакъв начин за вашия успех, ще ви дадат подкрепа и усещане за значимост. Това е възможно да стане като пътувате в друга страна, при преместване на нова работа или на ново място за живеене.

Много е важно да бъдете инициативни и да давате сами тон на личния си живот.

За любовния ви живот най-емоционален може да бъде Слънчевият период на Личната ви жизнена година, но осезаем напредък обещава Лунният период (виж в кн. Номерологичен календар).

За всички, които навлизат в Лична година 1 през 2016-та, интерес ще предизвикват хора, които носят лични имена с Ключ 1,родени са на 1, 10, 19, 28-мо число на месеца, или имат Рождена пътека с Път 1.

Тази Лична година може да бъде забележителна, ако рождена ви дата е Път 1, а също така ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 1.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2016-та също навлиза в Лична година 1, или който е в Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 или Лична година 7.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии