Венера и какви жени харесват мъжете

blog Sarca 2

Муси Дачева

е една от най- интересните планети в Слънчевата система.
Като вътрешна планета, за земния наблюдател, Венера се отклонява от Слънцето на max 48 градуса. По този начин тя подобно на Меркурий, другата вътрешна планета, е тясно свързана с позицията на Слънцето в рождения хороскоп и се намира в зодиакален знак близо до него.

В астрологията Венера е символ на любовта, красотата, изяществото и хармонията.
В рождената астрокарта на мъжа тя дава информация за това какъв е неговият идеал за жена,

от какъв тип жена той би бил привлечен. В женската карта сигнификаторите (указателите) за най-подходящия партньор са Слънцето и Марс.

Да се направи обаче точна преценка за влиянието и е нужно да се разгледа подробно позицията на планетата по знак и по дом. Много важни са нейните аспекти към останалите планети и особено към другите две женски планети Луната и Нептун. И не на последно място към характеристиките на Венера трябва да се насложат всички онези фактори от наталната карта, които оказват влияние в сферата на емоционалните взаимоотношения.

И така каква жена е привлекателна за мъж с Венера в зодиакалния знак:

Мъж с Венера в Овен

Венера в Овен могат да имат само мъже от зодиите Овен, Телец, Близнаци, Риби и Водолей

Мъжете от тази група са склонни да се влюбят спонтанно и страстно в ярка, самоуверена и борбена млада жена. Привлечени от силата и магнетизма й, те нямат нищо против да играят понякога и подчинена роля. Харесват им жените спортен тип, първични, изпълнени с енергия и много мотивирани, които живеят на пълни обороти. Мъжът с Венера в Овен обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец.
Венера в Овен имат: Хенри Фонда, Сергей Станишев, Ахмед Доган, Йосиф Сърчаджиев, Тихомир Здравков

Мъж с Венера в Телец

Венера в Телец могат да имат само мъже от зодиите Телец, Близнаци, Рак, Овен и Риби

Привлекателни за тази група мъже са традиционно красивите жени- чувствени, страстни, женствени, спокойни и уравновесени. Те трябва да бъдат добри домакини, да умеят да създават уютна, приятна атмосфера в дома, но и здраво да са стъпили на краката си, да са практични и находчиви. Идеалният вариант е ако са материално добре обезпечени или ако перспективата е да заработват в бъдеще добре. Трябва да могат да взимат самостоятелни решения, но също така да уважават водещата роля на мъжа в семейството. Мъжете с Венера в Телец харесват рубенсов тип жени. Често се влюбват в жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Венера в Телец имат: Чарли Чаплин, Симеон Сакскобургготски, Румен Овчаров,Волен Сидеров,Чочо Владовски

Мъж с Венера в Близнаци

Венера в Близнаци могат да имат само мъже от зодиите Близнаци, Рак, Лъв, Телец и Овен

Идеалът за жена на мъжете с Венера в Близнаци е интелигентната, млада жена, с която може да се разговаря на различни теми. Тя трябва да е не само общителна, начетена, обществено ангажирана, но и да е добър слушател и непретенциозен партньор. Ако е добра домакиня и му роди две-три деца- чудесно, но не е задължително условие. Задължително е тя да има желание да обогатява знанията си, за което той винаги ще я подкрепя емоционално и финансово. Често мъжете с Венера в Близнаци в наталната карта се влюбват в съседското момиче или в съученичка. Тя обикновено има рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Венера в Близнаци имат: Пол Гоген, Том Ханкс, Георги Коритаров

Мъж с Венера в Рак

могат да имат само мъже от зодиите Рак, Лъв, Дева, Близнаци и Телец

Идеалната жена за мъж с Венера в Рак е жената-майка, любяща, грижовна, отлична домакиня, отдадена на семейството и само на него. Нерядко той избира жена, която напомня майка му. Венера не се чувства комфортно в Рака, ако наред с това е ранена, прави мъжа труден за съвместен живот. В този случай избранницата трябва да е надарена с огромно количество търпение и разсъдливост, за да издържа на честите промени в настроението, на кръшкането и съпътстващите изблици на болезнена ревност. Мъжът с Венера в Рак се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Венера в Рак имат: Александър Пушкин, Ричард Гиър,Киану Рийвс, Бен Афлек, Димитър Димов, Нейчо Попов, Георги Първанов, Милен Цветков

Мъж с Венера в Лъв

могат да имат само мъже от зодиите Лъв, Дева, Везни, Рак и Близнаци

Мъжът с Венера в Лъв е привлечен от жена с ярък, уникален, често демонстративен характер. Тя трябва да излъчва вътрешна сила, достойнство и самоувереност, да се откроява от останалите. Много важно е да има царствена осанка, да бъде духовно, а защо не и материално щедра. Привлекателни за този тип мъже понякога се оказва личният социален статус или този на рода, от който произхожда жената. Мъжът с Венера в Лъв обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец.
Венера в Лъв имат: Майкъл Дъглас, Том Круз, Дейвид Копърфийлд, Майкъл Джексън, Андрей Райчев, Бойко Борисов

Мъж с Венера в Дева

Венера в Дева могат да имат само мъже от зодиите Дева, Везни, Скорпион, Лъв и Рак

Мъжът с Венера в Дева в рождения си изгражда в представите си един твърде стерилен образ на идеалната жена и му трябва повече време, за да му придаде някакви по-реални измерения. Вероятната избраниница на сърцето му трябва да бъде чиста, подредена, делова и организирана, с висок морал. Може да е красива, но да не го демонстрира и да не харчи много за това. Често са привлечени от жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Венера в Дева имат: Робърт Редфорд, Хулио Иглесиас, Шон Пен, Манол Велев

Мъж с Венера във Везни

Венера във Везни могат да имат само мъже от зодиите Везни, Скорпион, Стрелец, Дева и Лъв

Мъжете с Венера във Везни са естети и повече от всички други ценят женската красота. Могат да бъдат много романтични. Освен от физическата красота често са привлечени от приятните маниери, от умението на жената да прави добро впечатление, да знае кога, къде и какво да говори. Най-вече тя трябва да се разбира добре с роднините му. Поне в началото. Мъжът с Венера във Везни обикновено се увлича по жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Венера във Везни имат: Принц Чарлз, Бил Клинтън, Гай Ричи, Даниел Вълчев, Слави Трифонов

Мъж с Венера в Скорпион

Венера в Скорпион могат да имат само мъже от зодиите Скорпион, Стрелец, Козирог, Везни и Дева

Идеалът за жена на мъжете с Венера в Скорпион е магнетичната и страстна жена-вамп. Връзката, към която се стремят, трябва да бъде дълбоко емоционална. Упражняването на власт е много важен момент във взаимоотношенията им с жените. Затова избират едно от двете- жена, която те да измъчват с претенции и ревност или обратното, силна, доминираща и ревнива спътница в живота. Мъжът с Венера в Скорпион се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Венера в Скорпион имат: Леонардо Ди Каприо, Апостол Карамитев, Христо Гърбов, Максим Стависки

Мъж с Венера в Стрелец

Венера в Стрелец могат да имат само мъже от зодиите Стрелец, Козирог, Водолей, Скорпион и Везни

Мъжете с Венера в Стрелец нямат дълбоката страстна емоционалност на предишните, тези с Венера в Скорпион. Предпочитат жени, с които имат сходни интереси, хобита, увлечения, с които да пътешестват духом и тялом. Спътница в живота си намират обикновено сред тези, с които спортуват, учат или сред тези, на които преподават. Мъжът с Венера в Стрелец обикновено се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент в огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец.
Венера в Стрелец имат: Кевин Костнър, Георги Калоянчев, Емил Димитров, Кирил Маричков

Мъж с Венера в Козирог

Венера в Козирог могат да имат само мъже от зодиите Козирог, Водолей, Риби, Стрелец и Скорпион

На мъжете с Венера в Козирог е нужно по-дълго време, за да си изберат приятелка или съпруга, която да се побере в тясната рамка на техните изисквания. Предпочитаната жена трябва да бъде самостоятелна, сериозна, целенасочена, дори- кариеристка. Наред с това тя трябва да умее добре да се справя с ежедневните неща като раждане и гледане на деца, да поддържа в ред домакинството, да е пестелива и много вярна. В повечето случаи са привлечени от жени с рождени Слънце, Марс или Асцендент в земните знаци Дева, Козирог или Телец.
Венера в Козирог имат: Михаил Горбачов, Брад Пит, Карло Понти, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Руслан Мъйнов

Мъж с Венера във Водолей

Венера във Водолей могат да имат само мъже от зодиите Водолей, Риби, Овен, Козирог и Стрелец

Мъжете с Венера във Водолей подобно на предишните, тези с Венера в Козирог, са по сатуриански емоционално хладни. Качеството, което най-много ценят у жените е това да им дават достатъчно лична свобода и да не насищат връзката им с излишна сантименталност. Харесват им различните и нестандартни жени, но не се женят за тях. Мъжът с Венера във Водолей често се увлича по жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей.
Венера във Водолей имат: Карлос Кастанеда, Алекс Болдуин, Мел Гибсън, Пейо Яворов, Иван Костов

Мъж с Венера в Риби

Венера в Риби могат да имат само мъже от зодиите Риби, Овен,Телец, Водолей и Козирог

Най-привлекателни за мъжете от тази група са жени, които се нуждаят от покровителство и грижи. Особено ако имат склонност да изпадат в силна емоционална зависимост от мъжа. На тази база любвеобилната природа на мъжа с Венера в Риби създава дълготрайни и нежни семейни взаимоотношения. Често се влюбва в жена с рождени Слънце, Марс или Асцендент във водните знаци Рак, Скорпион или Риби.
Венера в Риби имат: Роналд Рейгън, Любомир Шарланджиев, Георги Лозанов, Петко Бочаров, Любомир Нейков, Азис

04 12 2007г.

Статията е допълнена на 14 февруари 2009г.


Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Четете всеки ден своя астро-номерологичен хороскоп в Номерологичен календар.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , , , , ,

303 коментара so far »

  1. Mera каза,

    Писа на декември 28, 2007 @ 16:46

    Tova za Venera v Telec mnogo mi haresa.Znachi 6te si tarsia maz ot taia kategoria 6toto az sam si malko palni4ka:)

  2. Емилия каза,

    Писа на февруари 20, 2008 @ 11:08

    Много хубав сайт интересно ми е да чета всичко. Аз съм от зодия Рак родена сам на 11 07 1982 година. Какъв мъж да търся не че имам голям избор ама друго си е да знам. Много ше сам ви благодарна ако ми отговорите.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 21, 2008 @ 10:12

    Към Емилия,
    ами рядко тези неща се случват с “търсене”. :)
    По-често на жената се налага да избира от това,което се “предлага на пазара” на сърдечните отношения. :)
    Ако трябва сериозно да ви отговоря, трябва да проуча добре вашите рождени данни, от които се съставят астрологичната натална карта и номерологичната карта на раждането.
    Но и така могат да се кажат няколко неща за насочване. Избирайте мъж с рождено Слънце в стихия от вашето рождено Слънце- водата, т.е. от зодия Риби, Скорпион или Рак, в тази последователност. Още повече, че и Луната ви е в Риби. Марс ви е във Везни, така че ако той има Венера и(или) Луна, или Асцендент, във въздушен знак – Везни, Близнаци или Водолей, очакванията са много добри.
    Ако името ви наистина е Емилия, то има Ключ 7. Много хармонични двойки се получават от еднакви Ключове, така че търсете мъж с име с Ключ 7. Бонус ще е ако е роден на 11-ти, има Път 2(11)или е роден в неделя.

  4. Girl каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 16:17

    Здравейте, интересна статия определено!
    Имам слънце Риби, марс Телец, АС Дева, Венера Водолей, Луна Везни. Коя е най-подходящата комбинация от планети и зодиакални знаци за парньор според Вас за мен? :о)

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 20:46

    Към Girl,
    мъж със Слънце в Рак,АС в Риби, Венера в Близнаци, Марс във Везни,Луна в Телец. :)

  6. Girl каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 22:35

    Ихаа :о))) Мерси!
    А около мен никакъв Рак няма, хах. :о))) От астро гледна точка би трябвало да е странно това! :]

    А ако разменим Слънце Близнаци , Венера Рак и всичко останало остане така както е ? Хармонична ли ще е..? :о)

  7. Girl каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 22:37

    Незнам дали има значение, но да допълня – МС ми е Близнаци :о)

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 10, 2008 @ 23:37

    Към Girl,
    това че МС е в Близнаци се вижда. Неговите Слънце и Венера са във вашия 10 дом, което е добре. Ако има и всичко посочено по-горе по този начин – това е човекът. Комбинацията слънца Риби и Близнаци е трудна, но не и невъзможна. :)

  9. Girl каза,

    Писа на юни 11, 2008 @ 21:00

    Благодаря отново за отговора! :)
    Btw: Приятелите ми (момичета и момчета) 90% от тях са Близнаци, кой каквото прави все с тях се намираме :О Както и някои други Везни, Телец, Водолей, Риби.. :D

  10. Girl каза,

    Писа на юни 11, 2008 @ 21:13

    Най-подходящия партньор за Слънце Везни, АС Риби, Венера Скорпион, Луна Лъв, Марс Везни, МС Козирог – 17.10.1987
    :)

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 12, 2008 @ 9:06

    Към Girl,
    най-подходящият партньор не е дреха, която да избирате по каталог. :)

  12. Girl каза,

    Писа на юни 13, 2008 @ 2:23

    Така е, съгласна съм :о) Любопитствам, интересно ми е :) Нямам идеята да трагна да търся човека с посочените планети и знаци :D Поне за сега :))))) Шегувам се ;) Лека нощ :)

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 13, 2008 @ 8:53

    Към Girl,
    това е хубавото на астрологията, че понякога може да бъде много забавна! :)

  14. Румяна каза,

    Писа на юни 26, 2008 @ 14:32

    Здравейте,удобно ли е да попитам дали сме съвместими с мъжа ми-аз съм на 06.04.1970г в 15:30ч ,а той е роден на 26.04.1969г в 7:30ч .Разбираме се добре…

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 27, 2008 @ 17:51

    Към Румяна,
    не ми се вярва да искате да се коментират семейните ви взаимоотношения тук в сайта. Ако има нещо, което ви притеснява, ако търсите отговори на някакви въпроси, това става в лична астроконсултация.

  16. Румяна каза,

    Писа на юни 27, 2008 @ 21:12

    Да,наистина е така ,но не така исках да прозвучи въпросът/молбата ми…съжалявам за това.Благодаря за вниманието!

  17. илиана каза,

    Писа на юли 15, 2008 @ 20:01

    Когато чета статиите Ви намирам толкова неща,които са точно така и в живота ми.Ето сега напр.неговата Венера е в Близнаци ,а при мен Марс е във Водолей.И двамата имаме Слънце в телец,Венера и при мен и при него е в Близнаци ,при Меркурий също имаме съвпад – Телец.Моята ЛУна е в Дева,а неговата в Козирог.Той е ключ 1,а аз 6.ДОколкото чета и се опитвам да разбера ,според планетите имаме шанс!А според Вас госпожо Дачева.Благодаря Ви,че ви има .За мен е удоволствие да чета книгите и статиите Ви.Желая Ви здраве и весело лято!

  18. Маргарита Ангелова каза,

    Писа на юли 15, 2008 @ 21:45

    Много интересно:)
    Мъжът ми е с венера в скорпион.
    Аз съм слънце риби,и наистина,аз съм ревнивата и деспотична.
    На него много не му харесва….но е факт!

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 16, 2008 @ 11:54

    Към илиана,
    връзката между хората от една зодия се изгражда на принципа на подобието, тъй като съществува близост между основни характерологични черти у двамата. По-често такива съюзи, и то трайни, се изграждат при земните знаци, Дева-Дева, Козирог-Козирог и както при вас Телец-Телец.
    За да се привлекат хората един към друг, т.е. да пламне искрата на любовта, обаче трябва да има хармонична връзка между факторите на мъжа в женската натална карта и факторите на жената в мъжката карта. При вас такъв начален пламък е хармоничната връзка между неговата Венера и вашият Марс. Това е много сериозна основа за траен съюз, защото показва силно физическо-емоционално привличане.

  20. Камелия каза,

    Писа на юли 29, 2008 @ 15:30

    Здравейте г-жо Дачева
    Тази статия много ми харесва но я видях в друг сайт абсолютно същата само че нямаше името на автора. Сигурна съм че са я взели отука ама редно ли е да си я качват в сайта като своя. Сайта е тъпкан с хороскопи срещу заплащане с есемеси. Аз много харесвам вашия сайт и чета всичко с интерес и няма да пиша адреса на оня сайт да не му правя реклама но си мисля че трябва да направите нещо по въпроса. Не може така някой се труди а друг му краде нещата.

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 29, 2008 @ 20:03

    Към Камелия,
    много ви благодаря, че сте взели присърце този неприятен факт.
    Намерих сайта за който говорите. Казва се sickrets.com и действително статията ми е качена там без мое знание и съгласие. Няма посочен нито автор нито източник. Дори нещо повече тази статия е добавена в Свежо.нет и като източник е посочен сайта-плагиат. Но очевидно това е политика на администрацията на сайта да се прагиатства от други сайтове текстови материал и да се продават взаимствани хороскопи с есемеси. Потърсих някакъв адрес, за да се свържа с администрацията на сайта, но такъв няма. Този факт е достатъчно красноречив.

  22. Златка каза,

    Писа на юли 31, 2008 @ 7:28

    Здравейте,
    Както всички, които четат Вашите материали и аз съм възхитена от начина, по който поднасяте информацията!
    Бих искала да ви попитам защо понякога и приликите между двама партньори не стигат , за да са щастливи заедно…Имах връзка с един мъж ..Ян роден е на 25 юни 1969 г в Холандия , аз съм родена на 28 март 1973г в Бургас ..според номерологията навлязохме в година 5 , а и личните месеци са ни еднакви..И аз и той бяхме сигурни, че ще бъдем заедно, но се разделихме..
    Бих искала да си поръчам личен хороскоп..моля да ми обясните по какъв начин може да стане това..
    Желая Ви приятен ден!
    Злати

  23. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 31, 2008 @ 10:48

    Към Златка,
    “защо понякога и приликите между двама партньори не стигат , за да са щастливи заедно”.
    Човешките взаимоотношения са сложно нещо, а любовните са още по-сложни.
    За да ги има и да бъдат трайни, както всички ние искаме, трябва да има хармония между двамата. Хармонията не се основава само на приликите, но и на разликите, които привличат и задържат един мъж и една жена заедно.
    Приликите от вибрации, които вие изчслявате, са част от една цялостна картина, която се изгражда не само на основата на номерологичните вибрации, където на пръв поглед имате близост, но също така и на хармонията между астрологичните натални карти.
    И също така. Можете да имате хармония с много мъже,но този който е отреден за вас е един.
    В даден момент той ще се появи!
    :)

  24. Надя каза,

    Писа на август 25, 2008 @ 17:42

    Здравейте, искам да попитам дали аз ( 19. 10. 1985 , 22.00 часа) съм съвместима с мой приятел ( 10.10.1984 , 16.20 часа).

  25. Zdravko каза,

    Писа на октомври 17, 2008 @ 18:25

    За първи път влизам в този сайт и изчетох почти всичко. Приятно съм изненадан. Любопитен съм.Радвам се, че Ви има г-жо Муси Дачева.

  26. Антония каза,

    Писа на октомври 18, 2008 @ 16:06

    Здравейте!
    Натъкнах се на този сайт случайно, но ме заинтригува и доста се порових тук :) Изчетох доста неща и доста неща от преди това знам за астрологията…интересна тема ми е.
    Предстои ми сватба с моя годеник и знам, че е много важно каква дата ще изберем за нея :)
    И двамата сме родени на 26 април, аз – 1986, а той – 1982г.
    Мислим да я организираме за следобеда на 25 април 2009г.
    Може ли да Ви помоля за професионален съвет? Кои дати са подходящи за гражданския и църковния брак?
    Благодаря Ви предварително!
    Поздрави!

  27. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 20, 2008 @ 13:54

    Антония,
    датата 25 април 2009 г. е ден на Новолуние и не се препоръчва за сватба. Освен това и двамата имате опозиции към рождените Слънца в наталните си карти, което значи, че в дните около рождения си ден всяка година сте в Сатурнова дупка и моментът не е подходящ за такова важно събитие като сключването на брак.

  28. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 20, 2008 @ 13:58

    Надя, на пръв поглед плюсовете са малко, но за сериозен отговор трябва подробен анализ.

  29. маринела каза,

    Писа на октомври 24, 2008 @ 10:32

    Здравейте! Голям фен съм на астрологията!
    имам слънце в Риби, Венера в Овен и луна в Козирог.
    Моят приятел има слънце във Водолей, луна в Телец и венера в Козирог. Доколко сме съвместими и има ли бъдеще нашата вразка.
    Сърдечно ви благодаря!

  30. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2008 @ 12:27

    маринела,
    бъдеще има във всяка връзка, стига да се положат усилия и от двете страни. :)
    Съчетаването на Слънце-Слънце от стихиите Вода и Въздух е трудно, но когато жената е от водната стихия, в случая Риби, възможностите са по-големи поради приспособимостта на Риби.
    Плюс би било и ако вашият Марс е в земен знак.

  31. Светлана Георгиева каза,

    Писа на октомври 24, 2008 @ 14:29

    Здравейте!!!Бихте ли ми казали каква е съвместимостта ми с мъж роден на 3 септември ,при положение,че се казва Светлин и сме родени в една и съща година.Моят асцедент е везни,имам луна в лъв и венера в дева.Родена съм през 1963г на 22юли.Благодаря ви предварително!!

  32. Добрина Петрова каза,

    Писа на декември 24, 2008 @ 19:12

    Здравейте!Бихте ли ми казали дали врьзката ми е перспективна.Той е роден на 22.01.1963,а аз на 19.07.1973г.Предварително ви благодаря!

  33. Поли Георгиева каза,

    Писа на декември 28, 2008 @ 12:13

    Здравейте!Интересувам се от съвместимост.Аз съм на 01.01.1966,а той на 28.08.1971г.Асцендентите и на двамата са Везни.Благодаря и весели празници!

  34. Надка Димитрова каза,

    Писа на януари 2, 2009 @ 15:48

    Здравеите!Аз се интересува каква е съвместимоста ми с гаджето ми роден на 19 август 1994 година,а аз на 27 октомври 1996 година.Предварително Ви благодаря!

  35. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 13:32

    Светлана Георгиева,
    вашата Венера не е в Дева, а в Рак.
    Раждането в една и съща година на партньорите изисква много компромиси в една връзка. Между Рак и Дева често се създават устойчиви съюзи, но ако жената е Дева.
    При вас има указания, от съответните комбинации от планети, за сексуално привличане,но при условие,че той е роден след 04 часа на 3-ти септември 1963г.

  36. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 14:14

    Добрина Петрова,
    Да, връзката ви с този мъж има бъдеще, стига да укротите силният си и доминиращ характер в поносими граници.

  37. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 14:31

    Поли Георгиева,
    между двете астрологични рождени карти, без да са точни, има хармония. Тя се основава най-вече на връзката по стихия между неговите Слънце, Венера и Меркурий в Дева плюс Луна в Телец с вашето Слънце в Козирог.
    Ако раждането ви е преди 08:48, шансовете за дълъг съюз са по-добри. Но мъжете Дева са особена порода и с някои от тях животът е много труден.

  38. мария илиева каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 17:17

    Страхотен сайт! Успешна Нова Година! С бившия ми съпруг сме разделени от 2000г, но сме си приятели и до днес и аз се надявах,4е един ден ще бъдем заедно до онзи ден когато ми каза,4е “любовта на живота” му го е изоставила! Аз тотално изтинах към него! Оказа се,4е аз не съм била изобщо оби4ана…Аз съм родена на 27,08,1961 с АС-телец, той 05,09,1961 с АС-рак! Кое в хороскопите ни е показвало, 4е не сме един за друг! Благодаря ти,Муси

  39. Полина каза,

    Писа на януари 5, 2009 @ 19:07

    Здравейте!С интерес чета вашия сайт.Бихте ли ми каза ли коя е най-подходящата комбинация от планети и зодиакални знаци за партньор според Вас за мен? Имам Слънце-Лъв, Марс-Скорпион, Венера-Дева, Луна-Рак и АС-Стрелец.Благодаря Ви предварително.

  40. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 11:24

    мария илиева,
    благодаря ви за пожеланията :)
    Нека 2009-та бъде щедра на добрини към вас!
    Въпросът,който задавате е интересен.
    По принцип между хора от една зодия трудно се създават трайни съюзи, основани на дълбоки чувства. Още повече, ако са родени в една и съща година. Това е така, защото между голяма част от планетите на двете натални карти не могат да се създадат мажорни аспекти, освен съвпадите разбира се.Това е все едно да живееш със себе си (от гледна точка на астрологията :) ).
    Секстилите (60 градуса), тригоните (120)и в още по-голяма степен квадратите (90)и опозициите (180), които се получават между личните планети на две натални карти от една стихия или от един кръст, носят голям емоционален заряд,който е в основата на първоначалното взаимнопривличане, а често и на дългите брачни съюзи.
    Противно на всички правила обаче практиката показва, че между хора от една и съща земна зодия често възникват трайни връзки- Дева-Дева, Телец-Телец, Козирог-Козирог. И по-често срещана сред тях е комбинацията Дева-Дева.
    Девата всъщност има свойството да прави успешни връзки с почти всички зодии, но това е друга тема.
    Конкретно при вас, между двете натални карти има хармонична връзка между вашия Марс във Везни и неговата Венера в Лъв. Това е една от причините за пораждане на първоначалното силно привличане един към друг. Между Луните ви също има поне зодиакална хармония, те са във водната стихия, а в зависимост от точния момент на раждане, може да бъдат свързани и с мажорен аспект- тригон.
    Защо обаче вие го възприемате като любовта на живота си, а той вас не?
    В един подробен анализ могат да се намерят и други причини, но това което се вижда на пръв поглед е следното.
    Независимо в кой градус е асцендента ви, в зависимост от часа и минутите на раждане, неговото рождено Слънце попада във вашия 5-ти натален дом. Това е домът на любовта, на страстните и дълбоки чувства.
    При него обаче не е така. В зависимост от точния момент на раждане, вашето рождено Слънце попада в неговия 2-ри или 3-ти дом. А това са астрополета на моралните ценности, на материалната сигурност и приятелството.
    Връзката между вас ще остане, защото Девата трудно се разделя с привързаностите си. Той все още има чувства към вас и вероятно ви ги показва отвреме навреме,но тяхната същност е съвсем различна от очакванията ви.
    Гледайте напред, към някоя друга привлекателна Дева или Лъв!
    :)

  41. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 11:36

    Полина,
    ще ми бъде интересно, ако успеете да си изберете мъж според предварително зададени планети в знаци.
    :)
    Малко на пазаруване в супермаркет прилича.
    Но,нека се опитаме.
    Подходящ за вас би бил мъж с:
    рождено Слънце в Стрелец или Овен,
    с Венера във воден знак- Скорпион, Рак или Риби,
    и с Асцендент в Близнаци или в Овен.

  42. Поли Георгиева каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 11:43

    Здравейте г-жо Дачева.Аз Ви благодаря за отговора Ви,но Ви пиша пак,понеже в моята кутия пристигат и отговорите Ви до другите питащи…Не ми е ясно как става така,но ако можете да ми кажете как да го прекратя….Успешна работа!

  43. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 12:12

    Поли Георгиева,
    благодаря ви за информацията.

  44. Мария каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 13:46

    Ами Поли просто сте сложили отметка на
    Notify me of followup comments via e-mail
    който е под полето за коментари и затова получавате новини от сайта.
    Просто не го включвайте за в бъдеще защото системата не различава отговорът който е за вас от тези на другите питащи.

  45. мария илиева каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 15:45

    БЛГОДАРЯ, МУСИ! Вие просто сте прекрасна :) Вие ми казахте много то4но нещата, които аз съм ги 4увствала и виждала! Много хора, които имат познания по астрология са коментирали хороскопите ни, но толкова то4но никой не се е изказал! Имала съм връзка с лъв и е било прекрасно, но беше 10г по-млад от мен и аз я прекъснах! Поздрави, Муси! Продължавайте все така! :-)

  46. нина каза,

    Писа на януари 6, 2009 @ 20:15

    здравеите.муси желая ви много успешна година
    разгледах запитванията до вас и реших да питам и аз -за слънце в дева.ас-скорпион.венера в дева(трудна позиция! :) .луна във везни.марс в стрелец.мс-лъв какъв партньор е подходящ? благодаря

  47. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2009 @ 13:34

    нина,
    нека 2009-та е успешна за вас и да намерите своята сродна душа!
    Какво препоръчва астрологията?
    Мъж със следните астропараметри :)
    Слънце в Телец, Овен или Риби,
    Венера в огнен знак- в Лъв, Овен или Стрелец,
    Асцендент в Риби или Рак,
    Луна във въздушен знак- Близнаци, Везни или Водолей.
    Желая ви успех!
    :)

  48. Румяна Димитрова каза,

    Писа на януари 7, 2009 @ 14:35

    Ами ще има ли такава статия и за това “Какви мъже харесват жените” :))/добре би било,да си сверим часовниците…:))/

  49. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2009 @ 15:44

    Румяна Димитрова,
    да, права сте! Справедливостта го изисква!
    Ще има такава статия, почти е готова,
    но в момента има други приоритети.

  50. Valeria каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 0:20

    Здравейте Муси,
    намирам се на кръстопът в живота. Имам връзка със скорпион роден на 25.10.1964, а аз самата съм Близнак – 28.05.1974. Обичаме се, но постояно възникват конфликти между нас, ту сме заедно , ту се разделяме. Имат ли бъдеще нашите отношения?

  51. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 13:57

    Valeria,
    между Скорпион и Близнаци, между вода и въздух, трудно се изгражда хармоничен и траен съюз. За първоначалното привличане и дълбочината на емоицята роля играе връзката между вашия Марс в Рак и неговата Венера в Дева. Но при вас има доминиране на планети в мъжки знаци и то повечето са в кардинални. Това ви представя като силна и самостоятелна жена, може би по-изискваща и оценяваща, отколкото може да понесе един твърде честолюбив Скорпион. Допълнителен фактор е периодът на сатурнова криза, в който все още се намирате, докато Сатурн не излезе от Дева през октомври 2009г. Това е време на преоценка на връзката ви. Помощ отвън няма да дойде. Трябва сама да взимате решения.

  52. Valeria каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 15:58

    Благодаря за точното тълкуване. Напълно съм съгласна с Вас, че живота ми е в мои ръце, но понякога човек има нужда от съвет дали мисли и деиства правилно. Благодаря още веднъж, намирам Вашите напътствия за прекрасни, както и тази идея да помагате на хората чрез виртуалното пространство. Много здраве, щастие и енергия!

  53. Звезделина каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 17:06

    Здравейте, възхитена съм от Вашите тълкувания!
    Мен ме вълнуват две неща – възможен ли е хармоничен и траен съюз между жена-лъв и мъж-телец?/моите данни са 07.08.1972/, и скоро ще успея ли да започна добре платена работа?

  54. ДАФИНКА каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 21:32

    ще започна ли работа ще се оправят ли отношенията със съпруга ми

  55. Desi каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 21:39

    Здравейте,
    много бих се радвала ако обърнете внимание и на моя проблем:
    Интересува ме възможна ли е сериозна връзка между жена Рак и Мъж Дева, тя е родена на 18/07/1988, а той 01/09/1985?

  56. ДАФИНКА каза,

    Писа на януари 8, 2009 @ 21:43

    ЩЕ ЗАПОЧНА ЛИ РАБОТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ЛИ ОТНОШЕНИЯТА СЪС СЪПРУГА МИ ЩЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ОТГОВОРА ВИ БЛАГОДАРЯ ВИ!

  57. Ани каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 0:11

    Здравейте, Муси! Пожелавам Ви много успешна 2009 година! Разгледах с голямо любопитство запитванията към Вас и реших и аз да отправя своето: аз съм родена на 26.10.1982, а той на 10.05.1978, подходящ партньор ли е? Благодаря Ви много!

  58. нели каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 11:27

    Имам много сериозен здравословен проблем,предстои ми операция,касае се за рак,след като се оперирам ще бъде ли всичко наред ?

  59. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 11:47

    Звезделина,
    по принцип връзката между хора с рождени Слънца от един и същи зодиакален кръст е трудна. В случая вие и двамата сте от кръста на неподвижните знаци и между рождените ви Слънца, Лъв и Телец, може да има не само зодиакален, но и градусов квадрат. Ако той има Венера в Овен, тъй като вие имате Марс в Лъв, любовта може да възникне спонтанно, “от пръв поглед”. Ако той има Венера в Рак, тъй като вие имате Венера и Луна в Рак, връзката може да започне по-плавно, да бъде много романтична и в общи линии по-спокойна. Важно е също така как се разполагат асцендентите ви. Но за подробен анализ основан на пълните лични данни е необходима лична астроконсултация.

  60. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 11:48

    ДАФИНКА,
    мисля че бъркате сайта.

  61. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 11:51

    нели,
    на сериозните проблеми трябва да се обръща сериозно внимание. Това важи и за астрологията, която е сериозна наука.
    За лична астроконсултация ми пишете на m_dacheva@abv.bg

  62. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 12:08

    Desi,
    ако става дума не за вас, а за други хора, какъв е вашият проблем?

  63. романова каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 12:14

    Здравейте Муси!Страхотен сайт.Пожелавам Ви много лични и професионални успехи през новата година!Въпросът ми към Вас е свързан с личните ми ваимоотношения.Имам дългогодишна връзка на приливии отливи,с много страст и силни чувства,но и с огромни противоречия.Многократно правя опити да я прекратя но той се връща и всичко започва отново.Съмнявам се в силата на неговите чувтва.Според Вас съвместими ли сме;Аз съм родена на 21.08.1968,той на 07.02.1966

  64. Веска каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 15:01

    Здравейте Муси!Пожелавам ви през 2009г.много здраве ,щастие и много лично щастие!Бих ти задала един кратък въпрос аз съм на 18,02,1954 той е на 27,07,1949 мога ли да свържа живота си с този човек,мога ли да разчитам на него и за в бъдеще, в доста неща се различаваме.Ще ви бъда благодарнацял живот!

  65. Звезделина каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 17:20

    Здравейте Муси, благодаря Ви за изчерпателния отговор на единия въпрос.Пожелавам Ви личен и професионален успех през 2009 год.Ще мога ли да започна скоро добре платена работа в моя град, или ще трябва да пътувам?
    Звезделина Стойнова Недева 07.08.1972
    Благодаря Ви.

  66. Asia Dimitrova каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 18:43

    Тази статия определено предизвиква интерес. :-) Прочетох коментарите, особено последните десет и се питам кога този сайт се е превърнал в рубрика “Вие питате, аз отговарям, защото си нямам друга работа” ??? Все пак от доста време го следя, прочела съм почти всички статии и просто не мога да си обясня защо хората продължават да задават лично късаещи ги въпроси под всяка статия???
    Г-жо Дачева, искрено се възхищавам на професионализма ви и си давам сметка, че за да отговорите на един въпрос, това може да ви коства часове работа, затова бих желала да задам един по-общ въпрос, чийто отговор може да заинтересува по-голям кръг от читатели : Може ли да говорим за хармонична връзка между Жена Дева и Мъж Везни?

  67. Desi каза,

    Писа на януари 9, 2009 @ 20:00

    Здравейте,
    много бих се радвала ако обърнете внимание и на моя проблем:
    Интересува ме възможна ли е сериозна връзка между жена Рак и Мъж Дева, тя е родена на 18/07/1988, а той 01/09/1985?

    става дума за мен “:)

  68. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2009 @ 13:26

    романова,
    благодаря ви за пожеланията!
    Нека и за вас 2009-та бъде успешна и щастлива!
    Между двете рождени дати има добра номерологична хармония. В астрологията обаче има много въпросителни.
    Лъв и Водолей имат по принцип база за привличане, но неговите Венера и Луна са в земни знаци, а вашите Слънце и Марс са в огнен знак, т.е нямат контакт.
    Не е ясно вашата Луна къде точно е, в Рак или в Лъв,но е в зоната на неговия Сатурн. Това създава привличане на принципа на сигурността. Т.е. той се чувства разбран, сигурен, може би обгрижен в някаква степен, когато е с вас. Щом не сте се разделили по време на сатурновата криза на неподвижните знаци 2005-2007, значи че във връзката ви има потенциал. Проблемът е, че Водолей са по-хладни емоционално и не могат да задоволят тази потребност на Лъва от експресия в чувствата.

  69. галина каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 1:11

    Здравейте! Наясно съм че всички тия въпроси изискват много труд, но бих се радвала ,ако ми отговорите .Съвместими ли сме: аз съм родена на 12 08 1972 а той на 06 10 1971

  70. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 11:38

    Веска,
    Нека и за вас 2009-та бъде година на възход и постигане на целите, при отлично здраве и разположение на духа!
    Между рождените ви дати има много добра номерологична хармония, но в момента сте в лични години с дисхармонични вибрации и е добре да изчакате да мине рождения ви ден и тогава да взимате решение относно бъдещето ви.
    Между астрологичните ви карти, по космограми, има интересни моменти за интерпретация. Вие сте Водолей, в последния градус на знака и Венера и Меркурий са ви в Риби, а Луната в Дева, но Марс ви е в Стрелец, което обяснява привличането към огнения Лъв. При него Венера е в Дева, което го привлича към вашата Луна. Но той има 4 планети в Лъв плюс ранен Марс в Рак. Има и изгорял Меркурий. Вероятно при него има силно влияние на средата,в която е отрасъл, с особености в поведението, които ви притесняват и ви карат да се тревожите за бъдещ съвместен живот. Възможно е също така у него да има агресивни импулси, които ако се познавате отскоро да не са се проявили досега. Дайте си време да го опознаете по-добре.

  71. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 11:39

    Звезделина,
    прогностични лични хороскопи се изработват на поръчка.

  72. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 11:57

    Asia Dimitrova,
    благодаря ви за хубавите думи и високата оценка, това много ме задължава към тези, които четат материалите на сайта. Действително предпочитам да отговарям на въпроси, които касаят повече хора, защото това е основната идея на сайта- да разпространява астрологични знания.
    В същото време аз съм работещ астролог и там, където трябва да дам професионално мнение по важен житейски въпрос, отношенията отиват в друга плоскост.
    Ценя времето и труда на другите, държа и моето време и труд да бъдат уважавани.
    Всеки може да направи простата сметка, че вие можете да ми зададете безрайно количество въпроси, на които аз да не мога да отговоря цял живот дори единствено и само с това да се занимавам. :)
    Та за връзката между Жена Дева и Мъж Везни.
    Жената Дева прави успешни връзки с мъже от почти всички зодии. И то е поради едно важно нейно качество- приемането. Жената Дева вижда и в най-лошия мъж доброто и иска да му даде шанс да се прояви.
    Отношенията между жена и мъж в съседни зодии са на принципа “аз харесвам себе си в другия”, защото често Венера и Меркурий,които се движат в пакет със Слънцето, при такива двойки попадат в едни и същи знаци и създават близост в начин на мислене и предпочитания. Ако Девата е от спокойния и уравновесен тип, една въодушевена и неуравновесена Везна е много интересна за опитомяване.
    И обикновено с времето това се постига.
    А Девата има много време.
    :)

  73. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 12:17

    Desi,
    да, между рождените ви дати им номерологична и астрологична хармония.
    Ако и при личните ви имена има такава, Ключ-Ключ, то може да се каже, че имате шанс да изградите трайна връзка, основана на силна взаимна привързаност.

  74. лили димитрова каза,

    Писа на януари 11, 2009 @ 18:08

    здравейте г-жо Дачева успешна и добра нова година ви пожелавам!както винаги прогнозите ви са “в десятката” мога ли да ви помоля отново за телефон на мейла си, за да си уговоря лична среща с вас- аз съм от пловдив.

  75. романова каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 10:39

    Здравейте Муси!Много Ви благодаря за отговора.Изключително точна преценка на партньора ми.Много бих искала да получа лична астроконсултация,ще Ви бъда благодарна ако ми кажете как да го направя.

  76. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 12:49

    лили димитрова,
    романова,
    ако сте маркирали в квадратчето под полето за коментар, ще получите това на имейла си. Проблемът е,че ще получавате всички следващи коментари, но ако желаете, можете да го изключите от вашата ел. поща.
    За личен контакт ползвайте:
    m_dacheva@abv.bg
    mussydacheva@abv.bg
    GSM 0878633210

  77. Веска каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 13:39

    Благодаря Ви скъпа Муси!
    БЛАГОДАРЯ ВИ!НЕКА БОГ Е С ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
    Мога ли да ви потърся след рожденната си дата и получа отговора на имейла си!

  78. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 14:47

    галина,
    между двете рождени дати има добра номерологична съвместимост. В ритъма на личните ви години обаче в момента има дисхармония. Вие сте в Лична година 3, а той в Лична година 8. И двете са силни и непокорни. Затова по-благоприятен период за личните ви взаимоотношения е след вашия рожден ден- месец август нататък.
    В астрологията също има оптимистични тонове.
    Вие имате три планети в Лъв- Слънце,Меркурий, Марс, с доминиране на планети в мъжки знаци. При условие, че овладявате импулсивността на вашия Меркурий в Лъв и сте по-дипломатична, ще се сработите и с близките му.
    При него картинката е още по-мъжка. Той има 5 планети във Везни, нещо което създава силен център в този знак. Ако сте родени в следобедните часове хармонията между датите е по-голяма. Ако при вас часът на раждане е след 15:30 (соф.вр) рождената ви Луна е във Везни, което е добър знак за хармония. Зависи как се разполагат асцендентите и другите елементи на картите, но като цяло има добра астрологична съвместимост.

  79. галина каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 19:30

    Благодаря Ви много за бързия и абсолютно точен отговор. Да луната ми е във везни , а асцедента риби .Всичко което сте написали е много точно.Пожелавам Ви много здраве и късмет !

  80. галина каза,

    Писа на януари 12, 2009 @ 19:31

    Грешка,асцедента ми е водолей

  81. романова каза,

    Писа на януари 13, 2009 @ 10:55

    Здравейте Муси!Искам да Ви задам един по-общ въпрос.Хороскопите за зодия Лъв препоръчват добро партньорство с представителите на останалите огнени знаци.При мен в повечето случаи това е точно обратно.С Овен имам пълна непоносимост,малкото Стрелци,които познавам са ми скучни,с Лъв се разбирам добре,но само с жените/по точно само с една/.А иначе около мен,в приятелски кръг,има основно Козирози, с тях се чувствам много добре.Имам добро разбирателство и с Риби и Везни.Винаги ми е било интересно защо това”правило”за огнените знаци не е валидно за мен???Доколкото знам съм с асцендент Стрелец/21.08.68г.15h и 30мин./

  82. Елица каза,

    Писа на януари 13, 2009 @ 12:47

    Здравейте, интересува ме възможен ли е съюзът между жена близнаци, родена на 10.06.1985 и мъж скорпион, роден на 17.11.1974?

  83. Светла каза,

    Писа на януари 13, 2009 @ 15:50

    Здравейте Муси,
    поздравления за точните прогнози:) Искам да попитам за връзка ми с човек зодия Водолей, асцедент Стрелец, ключ 7. Аз съм зодия Риби, мисля, че асцедента ми е Скорпион / родена съм на 09.03.1977, 23.15 ч./ ключ 5.
    Благодаря предварително!

  84. rumid каза,

    Писа на януари 13, 2009 @ 21:54

    Здравейте! Понеже това е II-ри шанс в живота ми и е важно за мен дали би се получила добра връзка между мен и И./ако сте съгласна,ест./Аз съм родена на 06.04.1970г,а той 26.04.1969г/.

  85. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 14, 2009 @ 0:38

    романова,
    хармонията между хората не се изгражда само възоснова на слънчевите знаци. Вие сте Лъв от последните градуси и имате 4 планети в Дева, което е едно от обясненията да се чувствате добре в компанията на земния Козирог.

  86. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 15, 2009 @ 11:48

    rumid,
    представата за “добра връзка” е различна у различните хора, а също така е важно каква опитност имате от предишната си връзка. От какво “бягате” и към какво се стремите. В номерологията на двете рождени дати има и плюсове и минуси. Астрологията обаче дава повече надежди. Неговата Венера е в Овен, там където е вашето Слънце, а вероятно и Луната. Същевременно 4 планети от вашата карта, Меркурий, Венера, Сатурн и Марс са в Телец, там където са неговото Слънце и Меркурий. По този начин картите, макар и да не са точно ориентирани, показват привличане и добри възможности за трайна връзка.

  87. катя д. каза,

    Писа на януари 15, 2009 @ 23:19

    ,уеишщксдзьяаожгтнвюйъэфхпрлбчмц;
    здравейте!
    Здравейте, интересува ме възможен ли е съюзът между жена, родена на 12.04.1960 и мъж телец, роден на 24.04.1948?

  88. цецка каза,

    Писа на януари 16, 2009 @ 15:46

    Здравейте,прочетох доста от нещата,които сте написала,за които Ви поздравявам.Имам конкретен въпрос към Вас – Аз съм зодия овен (8.04.1979),а приятелят ми е водолей (4.02.1973).Според Вас,бихме ли могли да изградим една добра връзка,доста е ревнив,това пречи на взаимоотношенията ни.Предварително Ви благодаря!

  89. rumid каза,

    Писа на януари 17, 2009 @ 20:15

    Благодаря за отговора!Знам,че “благодаря ” къща не храни…:)

  90. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2009 @ 9:39

    rumid,
    така е, но по-добре да го има, отколкото да го няма :)

  91. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2009 @ 10:50

    катя д.,
    и номерологията на рождените дати и астрологията показват много добра хармония.
    Ритъмът на Личните ви години също в момента е в синхрон, така че действайте! :)

  92. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2009 @ 11:10

    цецка,
    двете рождени дати си хармонитрат номерологично.
    В общата ви астрологична карта обаче има повече напрегнати аспекти, още повече ако той е роден в следобедните часове.
    Той има ранена Венера, но към това се наслагват и други фактори като наследственост, възпитание. Ревността, когато я има в някакви граници, може да бъде преодоляна с течение на времето и при съзнателен контрол.
    Ако обаче още преди да се обвържете, той е прекалено ревнив към вас, независимо дали му давате или не поводи, това може да показва патология.
    Прекомерната ревност е болест, която може да отрови живота на една двойка.
    Ако преценявате, че е така, не се обвързвайте с този човек.

  93. Ирена Банова каза,

    Писа на януари 18, 2009 @ 12:08

    Здравейте!Често чета материалите Ви и това винаги е повод за размисъл за мен.Благодарна съм Ви за възможността да преоткриваме истините за това, какви сме и за пътя си, тук. Мога ли да се консултирам с Вас – родена съм на 19.02.1966 в Димитровград.До към края на 2008 успявах да удържа житейския фронт /проблеми и зло – безброй/.Но както казват старите хора – здраве да е, другото се подрежда…И Слава Богу – аз, децата, родителите ми сме здрави. Но в момента усещането ми е, че съм в капан.За втори път оставам без работа.Децата пораснаха,работят,имат си своя път…
    Сатурновата криза, Уран в Риби… Има ли място за кураж и надежда, че ще възстановя правото да работя отнетата ми работа /лесовъд инженер съм/ или да се примеря?
    С Благодарност!

  94. Мирослава каза,

    Писа на януари 18, 2009 @ 14:39

    Има ли перспектива моята връзка:аз съм родена на 22.11.1974г,а приятелят ми на 27.08.1966г.Уж всичко е наред м/у нас,а пак се чувствам сама.Работим заедно,след работа сме пак заедно,а вечер той се прибира в тях.Благодаря Ви предварително!

  95. Светла каза,

    Писа на януари 19, 2009 @ 8:35

    Здравейте Муси,
    може ли да получа отговор на въпроса си от 13.01.2009 г. Благодаря предварително!

    Светла каза,

    Писа на януари 13, 2009 @ 15:50

    Здравейте Муси,
    поздравления за точните прогнози:) Искам да попитам за връзка ми с човек зодия Водолей, асцедент Стрелец, ключ 7. Аз съм зодия Риби, мисля, че асцедента ми е Скорпион / родена съм на 09.03.1977, 23.15 ч./ ключ 5.
    Благодаря предварително!

  96. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 10:35

    Ирена Банова,
    вашето рождено Слънце е съвсем в началото на знака Риби. по този начин през септември 2007-ма,когато Сатурн влезе в Дева, при вас е започнала настоящата сатурнова криза. Досега тя би трябвало да е попреминала, но при вас след Слънцето има още 4 планети в Риби, с които Сатурн в момента прави опозиция. Също така утежняващ фактор е възпроизвеждането на опозиция на Сатурн с Уран, която имате в рождената карта. През 2009-та тази опозиция се разгръща през февруари и септември, а в края на годината Сатурн застава в квадрат с Плутон, с който в рождената ви карта са в опозиция. Така че астрологичният фон показва трудности до края на 2009-та. Добрата новина е, че след рождения си ден навлизате в Лична година 5, която е силна, позитивна и градивна и в която ще имате повече възможности както да си намерите работа така и да се почувствате по-стабилна.

  97. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 10:50

    Мирослава,
    между вашите рождени дати има добри номерологични и астрологични съчетания. Не бих се ангажирала с по-категорично мнение по въпроса без да имам и пълните рождени данни на двамата ( моля, не ми ги давайте тук). Но има един момент,над който е добре да помислите. На вашата потребност от дълбока,страстна връзка, ще бъде ли отговорено, тъй като при отсрещната страна нещата са по-скоро на показно и демонстративно ниво.

  98. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 11:11

    Светла,
    при вас има привличане. Ключовете ви си хармонират. Вашият Марс във Водолей ви влече към въздушни знаци и конкретно към този Водолей. Асцендентът му може би е във вашия 1 ви дом, което също създава привличане. Но дали връзката ви ще бъде трайна е трудно да се отговори без пълната рождена информация. Връзката между жена Риби и мъж Водолей по принцип е трудна и изисква много компромиси, най-вече от жената.

  99. Ирена Банова каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 11:39

    Г-жо Дачева,БЛАГОДАРЯ!
    Бих искала да засегна и “венерианската” тема.Моят асцендент е везни /22:30 – час на раждане/.Възможно ли е по – сериозно развитие на отношенията с “марс” – 31.03.1971 /06:00 час на раждане/?

  100. Светла каза,

    Писа на януари 20, 2009 @ 13:27

    Mуси,благодаря за отговора и съжалявам за пропуска, ето пълните данни:
    той: Водолей – 26.01.1976, асцендент Стрелец, ключ 7
    Аз: Риби , асцедент Скорпион, ключ 5.
    Дано това да може да Ви помогне в прогнозата за трайна и удовлетворителна за двете страни връзка.

  101. Свилен каза,

    Писа на февруари 6, 2009 @ 16:47

    Здравейте, много интересен сайт. Поздравления!
    Искам да попитам за съвместимост:
    аз съм роден на – 23.08.1984, 14:30 часа
    тя е родена на – 10.06.1984, 07:30 часа
    Интересно ми е също дали има някакво значение за това, че в наталните ни карти имаме 5 планети, които попадат в еднакви зодиакални знаци?

    Благодаря предварително.

  102. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 19:02

    Свилен,
    родени сте в една и съща година с разлика от 2 месеца. Затова повечето от бавните планети при вас са в еднакви знаци.

  103. Пламена Коева каза,

    Писа на февруари 20, 2009 @ 14:31

    Здравейте,
    Аз също страшно много се интересувам от астрология и ми е интересно вие какво ще кажете за мен и моя годеник,тъй като ни предстпи сватба:
    той е роден на 26.04.1979-телец,с луна в телец а аз съм на 19.07.1981г-рак, с луна -водолей и асцендент-скорпион!От гледна точка на астрологията имааме ли предпоставка за успешен брак?и подходяща ли е датата 09.09.2009 за сключването му?
    Благодаря ви предварително!

  104. Vapros каза,

    Писа на юли 8, 2009 @ 19:53

    Когато луните на двама души са в един елемент /въздух да речем/ това е един голям плюс за тях, така ли е?

  105. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 8, 2009 @ 21:33

    Vapros,
    да :) когато луните на двама души са в един знак или в сродна стихия съществува хармония на подсъзнателно ниво, емпатия, взаимноразбиране на потребностите, приятно усещане в полето на другия. Разбира се ако няма други опровергаващи аспекти между двете натални карти.

  106. Дени каза,

    Писа на август 2, 2009 @ 22:14

    Здравейте, инересно ми е как бихте коментирали следното съчетание между два хороскопа.
    Жената: Слънце в стрелец, асцендент рак, луна в козирог, венера в козирог, меркурий и марс в стрелец

    Мъжа: Слънце в риби, асцендент дева, луна в стрелец, венера в Овен, меркурий в риби и марс във водолей

    някои аспекти показват кармични зависимости

    Само да уточня, че става дума за връзка, която е продължителна и доста сложна, свързана със взаимно вдъхновение, но началото е много случайно и странно.

    Ако няма добро съчетание между венера и марс, може ли да се компенсира това със слънце-венера, слънце -луна в посочения хороскоп и това индикатор ли е, че жената ще доминира

    композита – венера в риби за двойката, както и слънце в козирог, това показва ли че материалното ще преобладава , но двамата ще са нежни един към друг.

    Благодаря ви много ако коментирате посочените неща, зная, че има и други детайли, но в случая ми е интересно

  107. Муси Дачева каза,

    Писа на август 4, 2009 @ 10:16

    Дени,
    къде са разположени Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон в двата хороскопа, защото това също има значение.

  108. OPTIMIST каза,

    Писа на август 8, 2009 @ 23:10

    Здравейте!
    Много хубав форум, интересни теми!

  109. Дени каза,

    Писа на август 18, 2009 @ 15:18

    да, предполагам, че има значение, но и на двамата са в еднакви знаци.
    сатурн- в лъв
    уран-в скорпион
    нептун- в стрелец
    плутон -във везни

    въпросът ми беше има ли нестандартни комбинации, в които марс и венера не са водещите, а могат други зависимости да ги заменят. Примерно ако венера не е хармонична, или в които слънцето в жената е по-силно от венерата й

    как би се отразило това на връзката и какъв тип би била тя, знам че е трудно да се отговори, но най-общо

    разбира се всяка връзка си е индивидуална, но не знам, дали съм на прав път в разсъжденията

    благодаря много

  110. feedescontes каза,

    Писа на август 18, 2009 @ 17:58

    Здравейте! Аз съм родена на 01.12.1990(асцендент дева) и имах връзка с момче, родено на 8.10.1991. Бих желала да попитам дали са хармонични тези дати и също кои други дати са хармонични с моята?

  111. Муси Дачева каза,

    Писа на август 19, 2009 @ 10:28

    Дени,
    незнам защо изключвате емоционалната връзка Венера-Марс ? В случая имате Слънце и Марс в Стрелец при жената и Венера в Овен при мъжа. Дори да няма аспект, намирането на сигнификаторите по пол в сродни стихии е един плюс в полза на сексуалното привличане. В допълнение Луната на мъжа е в Стрелец.
    По принцип връзката между огъня и водата, като слънчеви знаци, е сложна. Огънят иска да води директно, а тук имаме 4 планети в Стрелец- на първо място Слънце и Марс, а в добавка Меркурий и Нептун.
    Водата също не се дава лесно, а Риби специално обичат да водят индиректно, “на повод” (юларче) и разчитат на времето, защото то е тяхно.
    Стрелецът кипи и прекипява, но бързо се уморява. Той е спринтьор, а Риби са маратонци и печелят на дълги разстояния (времеви ). :)
    Усложнения във връзката им могат да произтичат и от това,че имат конфликтни точки, зададени от Сатурн, Уран и Плутон в еднакви знаци. Ако имат съвпади, те създават точки на неразбирателство. Юпитер също е важен в случая. Съвпадите на Юпитер водят по принцип до добро сработване в общи дейности, но в интимните отношения са точки на конфликтност.
    При нейния асцендент в Рак и неговото Слънце в Риби, Слънцето му може да е в 9 или 10 дом. Ако е второто,то това е много благоприятна ситуация за дълга връзка.Вижте статията ми Твоето Слънце в моя хороскоп. Слънцето в Риби може да прави добри аспекти с нейния хоризонт, но дори и да няма реален аспект, то по стихия е добре поставено.
    Обратно, при него асцендента е в Дева и нейното Слънце може да е в 3 или 4 дом, като пак втората позиция е по-благоприятната. Но тук вероятността нейното Слънце да прави квадрати към неговия хоризонт е по-голяма и оттам това може да внася дисхармония в разбирането по основни житейски теми, в частност личните отношения.
    По стихии обаче дисхармонията е налице от нейното Слънце в Стрелец и неговите Слънце и асцендент в Риби- Дева.

  112. Муси Дачева каза,

    Писа на август 20, 2009 @ 10:09

    feedescontes,
    “дали са хармонични тези дати”
    Предполагам имате предвид календарните дни 1 -ви и 8-ми.
    Не са хармонични, но генерална оценка за това дали сте един за друг само по датите не се прави. Вибрацията на календарната дата е само част от общата номерологична карта на човек.
    “кои други дати са хармонични с моята?”
    На вибрация 1 са хармонични вибрации 1, 2,3,5,7,които като календарни дни стават 1,10,28, 2,11,20,29, 3,12,30,5, 14,23,7,16,25.

  113. natalia каза,

    Писа на септември 7, 2009 @ 19:10

    Здравейте,родена съм на 19.02.71.
    въпроса ми е защо всичките ми сериозни връзки са с водолеи -4 броя,от които с двама сключен брак.На всичкото отгоре първия и втория съпруг са и с асцендент водолей-имам чувството,че е кармично…Аз съм риби с асцендент рак,марс в стрелец
    Благодаря

  114. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 8, 2009 @ 9:27

    natalia,
    всички връзки са кармични, в смисъл че подобни отношения с тези хора сме имали и в предишни инкарнации. Те са спряли в някакъв момент на някакво ниво в миналото и сега,в настоящето продължават да се развиват нататък. В следващ живот ще продължат оттам докъдето са спряли в настоящия.
    Защо изпитвате влечение към Водолей след като сте Слънце Риби и Асцендент Рак? може да има различни обяснения. Едно например е това ,че имате Козирог на десцендента и Сатурн е негов управител. Той управлява и вашата Венера в Козирог. По този начин имате предпоставка за връзка със сатурнов тип човек, какъвто е Водолей.
    Друго обяснение дава Уран на върха на вашия пети дом, което създава привличане към уранов тип мъж- интересен, нестандартен, какъвто е Водолей.

  115. natalia каза,

    Писа на септември 9, 2009 @ 17:15

    Много благодаря!Успешен ден!

  116. ,,, каза,

    Писа на септември 10, 2009 @ 15:46

    Сори ;) че се намесвам, но ако Наталия Вие сте родена на 19.02 сте със Слънце във Водолей не в Риби…мисля, че не греша.

  117. sunny каза,

    Писа на септември 11, 2009 @ 2:24

    Здравейте,
    с изключитлен интерес прочетох всички статии и коментари, които мисля че са свързани и с мен и моя живот ;-) И колкото повече чета, все по-интересно ми става и все повече започвам да се замислям за несполучливите напоследък връзки с мъжете, за това че съм без работа, за това как бавно, но славно сасипвам живота си? И започвам да търся отговорите в предначертаните ми кармични пътеки. Е вярно, че всеки сам си го прави, но все пак започвам да вярвам, че има някаква зависимост.
    Простете за моята неграмотност в тази област. За това направо ще питам, а пък вие ако имате свободно време и доза желание може да ми отговорите. А пък аз както споменах нали съм без работа, ще продължавам по-малко да се самоубочавам и да навлизам в тайните на астрологията.
    И така: казвам се Светла и съм родена на 29.07.1978г. Все още съм омъжена за Георги-25.06.1976, който избяга при любовницата си-новата си жена Димитрина 13или17.11.1974.и сега чакат детенце. Имам авантюра с Александър-31.01.1972, който вече почти не виждам. С Иван-17.6.1075, Божидар-31.12.1985, Радослав-23.06.1979 – отношения които свършиха преди да са започнали. Приятелката ми е Дияна-11.06.1984.
    Ето виждате ли? Прекалено е объркано и сложно. Вече започвам да мисля или съм урочасана или имам магия (макар че не вярвам в тези неща) или аз самата отблъсквам всички и всичко.
    Ако можете да ми помогнете да открия “тайната” ще съм ви изключително благодарна.
    А аз ще продължавам да се самообразовам и да се ровя в съдбата си.
    Благодарности на всички от сърце. И ви желая само положителни емоции и повече усмивки. Живейте така,че да ви е сраам да разказвате и да ви е хубаво когато си спомняте.
    Поздрави: sunny

  118. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 11, 2009 @ 12:22

    ,,,,
    на 19 02 1971 г Слънцето преминава в Риби в 10:27 ч соф. вр

  119. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 11, 2009 @ 12:24

    sunny,
    очевидно сте натрупали много болка в себе си, за да се решите да напишете всички тези лични данни, които никой не ви е искал.

  120. sunny каза,

    Писа на септември 11, 2009 @ 14:03

    Здравейте Муси Дачева,
    Принципно сте много права в забележката си. Така е никой не ми е искал всички тези лични данни. В мометна в който изпратих и прочетох мнението или бележката разбрах,че е грашка и проява на слабост от моя страна.
    Съжалявам.
    И ако не позвучи нахално има ли някаква възможност да ми бъде изготвен личен хороскоп? Наясно съм, че услугата е платена. Ако имате желание бихте ли ми писали на sunny_si@abv.bg дали Вие самата се занимавате с такъв вид дейност.
    С Пожелания за ползотворен ден и авантюристичен уикенд.
    Благодаря.
    Поздрави: sunny

  121. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 10:07

    sunny,
    има специализирани сайтове за запознанства.
    Ако имате нужда от консултация, то начина да се свържете с мен е посочен на много места в сайта.

  122. светлана каза,

    Писа на септември 30, 2009 @ 18:18

    Уважаема Муси,интересува ме има ли съвместимост между жена зодия Близнаци,асцендент Везни,Луна в Козирог,Марс в Риби;Меркурий,Венера,Сатурн в Близнаци;Юпитер,Плутон,Уран във Водолей;Хирон в Овен
    и мъж зодия Телец,Луна в Овен,Венера в Риби;Марс във Везни;Меркурий,Хирон в Овен;Юпитер в Скорпион;Уран,Нептун в Стрелец;Сатурн,Уран във Везни;Хирон в Телец
    Благодаря ви предварително за отделеното време.

  123. светлана каза,

    Писа на септември 30, 2009 @ 18:22

    Извинявам се грешката ,Хирон е в Овен

  124. светлана каза,

    Писа на септември 30, 2009 @ 18:27

    А Уран в Стрелец

  125. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 1, 2009 @ 10:10

    светлана,
    за вас ли става дума?

  126. светлана каза,

    Писа на октомври 1, 2009 @ 15:12

    Да, за мен и човека който обичам,искам да знам каква съвместимост имаме, благодаря ви.Зададох въпроса по общо ,защото прочетох че целта на сайта е за това.По подробно мнение се надявам да получа от вас лично, но за сега ми е невъзможно да дойда .Бъдете здрава

  127. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 1, 2009 @ 21:01

    светлана,
    нещо сте объркали планетите в знаци, защото когато Хирон е бил в Овен, Уран е бил в Скорпион, а Плутон се е движил през Водолей преди стотици години и т.н.
    Има две много важни комбинации между двете ви карти и те са първо между вашият Марс в Риби и неговата Венера в Риби, и втората е неговата Луна във вашия дом на брака (вероятно, защото може да е в съседен дом).
    Неговото Слънце също прави хармонична връзка с вашата Луна, а и Вашата Венера, ако е в Близнаци, добре стои към неговия Марс във Везни.
    По този начин са налице добри възможности за емоционална връзка, като сексуално привличане и вътрешно разбирателство, но все пак трябва да се има предвид и връзката между Слънцата – в Близнаци и Телец,която изисква повече усилия,за да работи добре.

  128. светлана каза,

    Писа на октомври 1, 2009 @ 21:50

    Скъпа Муси,
    благодаря за коментара и ме извинете за грешките,
    бъдете здрава,за да бъдете близо до нас и до хората които обичате.И зползвате дарбите си по един много достоен начин,за което ви се възхищавам.Сайта е наистина страхотен.

  129. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 1, 2009 @ 21:55

    Здравейте Муси! Много ми хареса интерпретацията, която правите, отговаряйки на толкова много хора и затова реших и аз да се пробвам :) Родена съм на (лични данни)1969, асц.Рак /9.28,Варна/ венера в Овен и марс в Стрелец. Луната ми е във Везни. Бих искала да разбера дали имам съвместимост /номерология или астрология или и двете/ с Димитър, роден на (лични данни).1961 /16.30, Варна/, асц.Дева, луна и венера в Овен и марс в Рак. Благодаря!

  130. Елена каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 0:35

    Здравейте,

    Интересува ме дали има бъдеще връзката ми (18.12.73) с мъж с рождена дата 10.05.69. Благодаря ви предварително!

  131. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 10:13

    Ивелина Тодорова,
    благодаря ви за добрите думи :)
    Беглият поглед върху рождените ви данни показва добри възможности за връзка.
    Имате еднакви вибрации на личните имена и рождените ви пътеки са в синхрон,което е база за силно привличане един към друг.
    В астрологичните ви рождени карти също се виждат елементи на положителен емоционален контакт. Неговото рождено Слънце е много близо до вашият МС. Неговите Луна и Венера са в хармония с вашите Марс и Сатурн. Това дава усещане за подкрепа и сигурност,нещо което е много важно за една връзка. Луните ви обаче са в опозиция,което в някаква степен може да е препъникамък поради различие във възпитанието или от намесата на външни фактори и хора в отношенията ви. Той е в сатурнова криза все още и това също е обстоятелство, което влияе неблагоприятно върху емоционалнната страна на връзката ви (ако има такава).

  132. petya каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 11:13

    Здравейте Муси,
    сайта е прекрасен и наистина дано има повече хора като Вас на този свят, които да споделят дарбата си в името на безкористното добро!Дано!
    Аз искам да попитам за сърдечната си болка – има ли някакъв шанс за съвместимост или отново да се съберем с дългогодишният ми приятел след продължителната и мъчителна раздяла – аз съм родена на (лични данни)1981г., а той на (лични данни)1983?Оказа се, че дълго време съм живяла в заблуда от добре прикриваните му лъжи.
    Благодаря предварително!
    Поздрави от Бургас!

  133. светлана каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 16:40

    Скъпа Муси, попаднах на текст, който коментира наличието на планетата Хирон в 7 ми дом .Как ще коментирате връзката на това положение на планетата и харизмата.Надявам се въпроса да е интересен за обсъждане не само за мен ,благодаря и бъдете здрава.

  134. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 2, 2009 @ 20:03

    Благодаря много за точността, с която се изразявате! Информацията идва при мен по най-разбираемия начин и ми действа успокояващо :)С този човек нямаме връзка в момента и разбирам, че точно тези спънки и ограничения оказват влияние. Сега изпращам данните на приятеля си – Веселин, роден на (лични данни), както и моите – Ивелина, (лични данни) и бих искала да разбера дали имаме съвместимост поне над средното ниво ;)

  135. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 9:58

    Е, това за съвместимостта над средното ниво беше излишно :)

  136. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 12:54

    Елена,
    връзка между огън и земя по принцип е трудна и изисква време за напасване един към друг,нещо което вашата неспокойна природа едва ли ще приеме.
    Във вашата астрологична карта липсва земята като планетна позиция,което може би създава у вас привличане към мъж земен тип. Между сигнификаторите по пол в двете карти има контакт. Вашето Слънце и неговата Луна вероятно са в хармонична връзка (квинтил), а вашият Марс и неговата Венера са от един знак-Овен,т.е. налице е емоционално привличане. Марс при вас също така прави съвпад с неговия Сатурн,което създава усещане за спокойствие и сигурност,когато сте край него. Така че връзка е възможна, но от вас зависи дали ще се реализира.

  137. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 12:58

    petya,
    отговор на въпроса,така както го поставяте, е по-добре да се търси в лична астроконсултация,за която трябва да се свържете с мен на mussydacheva@abv.bg

  138. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 12:59

    светлана,
    въпросът ви е много интересен,затова по-добре го задайте като самостоятелна тема за обсъждане във форума, в раздел Астрология

  139. светлана каза,

    Писа на октомври 5, 2009 @ 22:17

    Опитах, но за съжаление не получавам парола при регистрацията и не мога да се включа.Междувременно ако имате желание да ни дадете професионалното си мнение за това до каква степен харизмата може да повлияе на интимните чувства между хората.Имам чувството, че качеството да омайваш с личността си всички около теб не носи нищо добро в любовта, в интимен план.Или това кой как гледа на харизматичния си потенциал и как го използва в интимния живот пак може да се обясни от наталната карта.Бъдете здрава.

  140. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 10:24

    светлана,
    имате зпазено име във форума,но сте дали различен имейл и ако той не е актуален, няма как да ви се прати парола

  141. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 10:42

    Здравейте отново! Изпратих рожденните си данни в петък, Ивелина – (лични данни)1969, както и на моя приятел Веселин – (лични данни)1975. Нали не сте ме забравили…

  142. светлана каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 15:17

    Уважаема Муси, имейлът е валиден, посоченият тук, на него получавам писма и в момента.Освен да съм го объркала от бързане.Какво мога да направя в случая, благодаря ви.

  143. svetlana1 каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 15:48

    Муси, справих се .Човек се учи докато е жив.

  144. svetlana1 каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 15:51

    но от светлана станах SVETLANA1.Явно без обица на ухото не мога.

  145. venec каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 20:32

    Г-жо,Дачева здравейте , с голям интерес следа всички статии . Съвместими ли са аспектите Венера в Овен и Нептун в Скорпион в двата хороскопа си съвпадат на мъжа и жената.Слънцето на мъжа е в моя осми дом , моето слънце в неговия трети и четвърти дом .Сатурн в Стрелец ,Луна в Телец,асцедент Риби , Марс в Стрелец , Юпитер в Лъв при мъжа , Сатурн в Козирог,Луна в Риби ,асцедент Рак , Марс в Лъв , Юпитер в Водолей при жената. Съвпадат номерологичната година -4 . Има ли съвместимост и бъдеще .

  146. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 21:01

    Ивелина Тодорова,
    имахте подобен въпрос, на който ви бе отговорено. Аз не съм робот, пък и както виждате формата е за коментар, а не за въпроси. В този смисъл какво ви тревожи във връзката ви, за да задавате този въпрос?

  147. venec каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 21:17

    PS. По скоро има ли бъдеще приятелството ?

  148. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 7:30

    Здравейте, извинявам се, ако съм прекалила с въпросите! Тревожи ме това, че емоционално сме доста различни с този човек и това е повод за излишни драми – луните ни са в квадрат. В същото време имаме и много хубави аспекти в синастрия, свързани с комуникация, съвместна работа и духовни цели. Исках да разбера в каква степен имаме съвместимост според номерологията. Ако ви е възможно да отговорите, ще съм ви благодарна!

  149. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 9:14

    Ивелина Тодорова,
    очевидно сама можете да си отговорите на въпроса от гледна точка на астрологията. За да се направи номерологичен анализ са необходими и пълните имена по рождение. Готова ли сте да ги напишете тук? Освен това темата тук е астрологична.

  150. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 9:31

    Ето, изпращам имената – Ивелина (лични данни).1969 и Веселин (лични данни)1975. Хубав ден и още веднъж благодаря!

  151. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 12:02

    Ивелина Тодорова,
    асцендента му в Стрелец ли е?

  152. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 15:17

    Ацендента му е накрая на скорпиона, в 2,55 часа е роден, а моя е в рак, час на раждане 9,28.

  153. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 18:02

    Ивелина Тодорова,
    в номерологичната картина е както и в астрологичната- има и плюсове и минуси.Имената ви си хармонират,Ключ 9 и Ключ 5 са добра комбинация. рождените ви пътеки обаче са от различни “породи” :)
    Път 4 и Път 5 са много различни в провлението си. Личните години, в които сте в момента също са дисхармонични- 3 и 8. А също така и в общата ви номерологична карта има непокрити вибрации.
    От астрологична гледна точка знаете,че въздухът и земята не са най-добрата комбинация, което не пречи да съществуват много двойки от тези две стихии :)
    Хубавото е, че неговото Слънце е във вашия 7 дом, а също така че вашата Венера прави тригон с неговият Нептун,което насочва към известна нежност и романтика във взаимоотношенията ви.

  154. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 21:48

    Здравейте, отговорът ви внесе повече яснота в главата ми! Ходила съм при астролог преди и знам колко струват услугите, а вие правите това безплатно и това наистина е полезно за хората! Благодаря много!

  155. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 7, 2009 @ 22:00

    Ивелина Тодорова,
    не съм обявявала, че давам безплатни консултации по тази тема :) И това го повтарям много пъти, че формата е за коментари, а не за задаване на въпроси. Но очевидно никой не чете предишните коментари и бърза да си зададе въпроса :) А аз нали съм добра душа :) отговарям. Това е положението. А какви безплатни консултации давам в сайта е обяснено тук.

  156. Ивелина Тодорова каза,

    Писа на октомври 8, 2009 @ 9:28

    Ами да, така си е, добра душа сте и се усеща и през нета :) Добре поне, че сте и съвсем директна и откровена и ако някой прекали му го пишете в прав текст! Това на мен много ми допадна!
    Надявам се след усилената работа да съумявате да почивате и да релаксирате!
    Ще продължавам да следя темите в сайта :)

  157. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 9, 2009 @ 12:55

    venec,
    проверете си още веднъж разположениета на планетите в знаци при мъжа. Сатурн едва ли е в Стрелец.

  158. venec каза,

    Писа на октомври 9, 2009 @ 18:14

    По мое му , Сатурн е в Стрелец , рожденна дата 18.02.1956г.Има промяна в асцедент-скорпион .Моето слънце е неговия 8-ми дом . аз съм близнак.

  159. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 10, 2009 @ 9:36

    venec,
    между двете карти има добра хармония и вие го виждате. Слънцата ви са от една стихия като комбинацията Близнаци-Водолей е много по-добра да кажем от Близнаци-Везни или от Водолей-Везни.Асцендентите ви, а оттам и хоризонта също са от една порода вода-земя. Слънцата са разположени в 4 и 8 домове, които пораждат страстни чувства, Венерите ви са в един знак и др.. Тук има повече материал от “само за приятелство” :)

  160. venec каза,

    Писа на октомври 10, 2009 @ 10:47

    Много Ви благодоря за отговора. Ваш редовен почитател и поклонник на знанията ВИ и съветите.Весела събота и неделя!!!!!

  161. feedescontes каза,

    Писа на октомври 11, 2009 @ 13:57

    Здравейте!Аз съм зодия стрелец – (лични данни)1990 – с асцендент дева. Наскоро се запознах с едно момче, родено на(лични данни)1990. Бих искала да Ви попитам дали има хармония между тези дати, тъй като той изглежда много чувствителен човек и аз не знам как да подходя. Благодаря Ви предварително.

  162. Миглена Петрова каза,

    Писа на октомври 12, 2009 @ 10:22

    Здравейте, Муси. Иска ми се сама да направя някои изчисления като- Марс в кой зодиакален знак е, кой ми е асцедента, пранетите в кой дом са…но не знам как-от къде да взема тази информация.Навярно сте обяснили това някъде.Бихте ли ми казали къде?Благодаря Ви предварително.

  163. Веска каза,

    Писа на октомври 13, 2009 @ 15:14

    Здравейте Муси! Бих ти задала един кратък въпрос аз съм на (лични данни)1954 той е на (лични данни)1949 мога ли да свържа живота си с този човек,мога ли да разчитам на него и за в бъдеще, в доста неща се различаваме.Ще ви бъда благодарнацял живот!Каза ми да ти се обадя след септември!Благодаря ти от сърце!

  164. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 13, 2009 @ 21:50

    Миглена Петрова,
    Влезте в astro.com

  165. Iana каза,

    Писа на октомври 17, 2009 @ 18:00

    Здравейте Муси,
    Много съм впечатлена от този сайт и вашите статии и коментари. Много точни неща казват според мен. А по темата, какъв мъж ще е идеален за мен, родена съм на (лични данни) към 17.00 часа в София. Мисля, че имам слънце в дева, асцендент във водолей, венера във везни, но не съм съвсем убедена. Също някои казват, че имам влияние от везни, понеже съм на границата между двете зодии. Интересно какво мислите вие по този въпрос? Благодаря предварително!

  166. светлана каза,

    Писа на октомври 17, 2009 @ 20:16

    Здравейте, Муси, препрочитам статиите ви за слънцето в хороскопа на партнъора и за това какви мъже харесват жените и обратно.Може ли да се каже , че асцендента играе равностойна роля на зодията за харесването между половете.До каква степен две жени например ,първата със слънце, втората с асцендент от една зодия ще търсят еднакви качества в мъжете.

  167. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 19, 2009 @ 9:14

    светлана,
    не може да се твърди,че Слънцето и Асцендента в рождествения хороскоп са равностойни. Слънчевата позиция произтича от движението на Земята около Слънцето, а асцендентния знак от движението на Земята около остта й.
    Слънцето задава основни параметри на програмата, с която всеки от нас навлиза във физическото ниво на съществуване, а асцендента придава подробностите и нюансите от влиянието на Земята като физическо и духовно същество.
    Ако една жена е със Слънце в Близнаци, като вас, привличането е по-силно по линия на тригоните- към мъж от зодиите Водолей и Везни. Ако тя има асцендент Везни, като вас, кръгът се разширява като се добавя и привличане към Овен :)

  168. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 19, 2009 @ 9:34

    Iana,
    какъв е въпросът ви ?

  169. Iana каза,

    Писа на октомври 19, 2009 @ 13:18

    Ами аз малко неясно съм се изразила :), извинявам се. Въпросът ми е: какъв мъж ще е добър за мене според звездите?
    И също: наистина ли имам влияние от везни понеже съм на границата на двете зодии или не?
    Благодаря предварително!

  170. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 23, 2009 @ 11:12

    Iana,
    да, имате влияние от Везни, както всички родени на границата между два знака. При вас обаче може да е по-силно изразено заради вашата Венера във Везни и Асцендента ви във Водолей.
    А “какъв мъж ще е добър за мене според звездите?” е предмет на по-задълбочено изследване. В сайта има статии, които могат да ви дадат насоки, четете :)

  171. Маги Линда каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 21:27

    Здравейте Муси,

    Първо, искам да Ви честитя новата година и да Ви пожелая от сърце много здраве и късмет! Сайтът И коментарите Ви в него са изключително интересни според мен! Поздравления!!!
    Искам да Ви помоля, да коментирате как биха се развили отношенията ми – аз съм родена на (лични данни) часа с човек роден на (лични данни) часа.
    Пожелавам Ви много успех!
    Много Ви благодаря предварително!

  172. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 11:27

    Маги Линда,
    благодаря ви за хубавите думи и пожеланията :)
    И на вас желая здраве, обич и много радостни мигове през 2010 година!
    Анализът по темата ви обаче се прави в лична астроконсултация.

  173. Маги Линда каза,

    Писа на януари 6, 2010 @ 20:26

    Здравейте отново Муси,

    Благодаря Ви за отговора и пожеланията! Да, съгласна съм, че толкова детайлен аспект се прави в лична астроконсултация, т.к. съм посещавала и астролог и съм запозната с услугите им.
    Надявам се да не прекалявам с въпросите, но ми е интересно да попитам как бихте коментирали комбинсцията като зодии, стихии и сходни хармонични вкусове-как си влияят следните:
    аз имам рожденно слънце-везни, луна-лъв, марс-близнаци, венера-лъв, асцендент-рак, в 7-ми дом нямам планети, но е в козирог, сатурн-лъв, плутон-везни, а приятелят ми рожденно слънце-водолей,асцендент-стрелец, венера-водолей, марс-козирог, сатурн-в рая на 7-ми дом-в рак, луна-лъв-8-ми дом. Проблем ли е, че аснедентите ни са от различни стихии, добре ли е за мен партньор водолей и това, че неговият сатурн е в края на 7ми дом, макар че аз имам 7ми дом в козирог? Много ще Ви бъда благодарна ако дадете някакви насоки…

  174. Полина каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 4:50

    Здравейте Муси,
    много се вълнувам и са ми безкрайно интересни темите свързани с астрология, хороскопи, зодий, не съм особено веща в тях, но съм сигурна, че са определящи за съдбата на човек! Намирам се на кръстопът в живота ми и съм много объркана. Имам връзка от около година с козирог, роден на (лични данни)Емил, а аз съм близнаци, родена на(лични данни)Полина. Безумно се обичаме, много се ревнуваме, но постоянно възникват конфликти между нас, уж се разделяме, вече няколко пъти, но не издържаме един без друг повече от няколко дни. Най-близките ми хора смятат, че той не е за мен и ще ме направи нещастна. А аз все се надявам, че нещата ще се оправят, не се отказвам. Имат ли бъдеще нашите отношения?

  175. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 22, 2010 @ 12:09

    Полина,
    тези конкретни лични въпроси се обсъждат в лична астроконсултация, която се поръчва на mussydacheva@abv.bg

  176. Папи каза,

    Писа на март 1, 2010 @ 18:15

    Здравейте! Честит 1-ви март ! Искам да Ви попитам има ли бъдеще връзката ми с овен ,тъй като аз съм козирог родена съм на 04.01 а той на 09.04 . Благодаря Ви предварително и лек ден !

  177. Муси Дачева каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 10:34

    Папи,
    връзка между кардинални знаци е трудна най-вече поради стремежа на всеки да бъде доминиращ. Но това е в общия случай. Ако на различни нива има други свързващи моменти,то връзката може да просъществува дълго време и да бъде взаимноудовлетворяваща и за двамата.

  178. Катерина каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 11:22

    Здравейте Муси и честита Баба Марта- много здаве през годината!Статията ви ми е изкючително любопитна и във връзка с нея много искам да ви попитам конкретен въпрос, който ме вълнува от дълго време.Аз съм родена на 30.04.1977, а той на 1.12.1964. Привличането между нас е неуспоримо, когато сме заедно просто имам усещането, че мога да уловя хормоните във въздуха коло нас! Кой е този аспект, или коя е планетата виновна за подобна химия? Кажете, Венерата на мъжа ли е водеща и кои са онези аспекти в една карта, които карат един мъж и една жена, да са привлечени един друг, понякога и против волята си? Много ще съм ви благодарна , ако отговорите на въпросите ми, конкретно ,а и като цяло. Мисля, че са много жените и мъжете, които си задават същите питанки.Предварително сърдечно ви благодаря!

  179. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2010 @ 14:22

    Катерина,
    “ако отговорите на въпросите ми, конкретно ,а и като цяло”
    за конкретен отговор е нужна повече първична информация, а не само рождените дати и това се прави не тук в сайта , а в лична астроконсултация.
    А като цяло ? От гледна точка на астрологията (защото се прави и номерологична оценка) трябва да има аспектна (или поне зодиакална) комуникация между Слънце, Венера, Луна, Асцендент на мъжа със Слънце, Марс, Асцендент, Десцендент при жената.

  180. Р-Роси каза,

    Писа на март 9, 2010 @ 15:56

    Здравейте, Муси,как мислите, при слънца: телец- скорпион, луни: близнаци- козирог, венери: риби- стрелец и марсове: рак- риби, какъв характер би имала връзката?

  181. Веселина каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 1:20

    Здравейте Госпожа Дачева!

    От два дни разглеждам и изчитам вашия сайт, който случайно открих в интернет, ровейки се в дебрите на номерологията. ПОЗДРАВИ, възхитена съм! Много хубав сайт, много хубави и точни статии и хороскопи, изключително точни прогнози по КЛЮЧ характер и професия, тествах освен мен и мои близки – изключително точно!Научих доста неща, който преди незнаех, въпреки увлеченията ми по номерология и астрология.
    Пиша ви и с молба, да ми кажете спред вас дали има надежда да се случи една връзка / визирам сериозна връзка,създаване на семейство/ между мен и мой дългогодишен приятел, с който някак си живота постоянно ни разделя по неясни причини / имам в предвид, че е имало възможност да започнем връзка, но някак си не се е случвало/, а аз от години съм влюбена в него и той ме харесва, винаги се разминаваме……Да продължа ли да тая надежди или да загърбя тази си любов и да отворя очи за нов човек? Искам да допълня, че той в момента има връзка с друга жена….
    Той е с КЛЮЧ 7, роден на 26.01.1976г., аз съм с КЛЮЧ 6, родена на 24.04.1979г.
    Предварително Ви БЛАГОДАРЯ! :)

  182. Муси Дачева каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 11:11

    Р-Роси,
    връзките между слънцата, луните, венерите и марсовете са важни. За оценка на съвместимостта обаче се правят много други комбинации.
    А от това, което сте посочили бих казала, че тази връзка е много противоречива :)

  183. Р-Роси каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 14:07

    Имате предвид в негативен аспект? Просто не схванах в случая най- общо какво означава противоречива

  184. anhela каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 16:06

    Здравейте,темата за Венера и какъв тип жени харесват мъжете е много интересна!Всичко е описано много хубаво.Искам само да допълня някои мои впечатления относно мъжете с Венера в Скорпион,а именно че се привличат и си падат повечето от тях по обвързани жени,или често по невъзможни и трудни връзки…без да искат сами се въвличат неусетно в тях.Всякаш им доставя удоволствие да се борят за забранен обект(субект):))Докато един мъж например с Венера в близнаци “вятър го вее на бял кон” :)) И още нещо,което ми е направило впечатление е ,че в над 30-40 синастрични карти,които съм разглеждала на мои близки познати,пък и на известни светски двойки,родни и холивудски(Анджелина Джоли-Брад Пит,Джони Деп-Ванеса Паради) масово се наблюдават квадратури,съвпади и опозиции между Венера на единия партньор към Марса на другия,или Венера/Марс на единия към Луна на другия,Марс-Марс,Венера-Венера,Луна/Луна и т.н. Поне един или два подобни стресови аспекти ми е направило впечатление,че присъстват когато говорим за наистина силно(“фатално”) привличане.В това съм убедена на 100%.А относно Слънцата на двама партньори, в 99% от случаите при същите тези карти се оказва,че са в хармоничен аспект.

  185. Муси Дачева каза,

    Писа на март 10, 2010 @ 17:34

    Р-Роси,
    не разбира се, защо непременно в негативен аспект. Просто има съчетаване на въздух -земя и вода-огън, което създава противоречивост в подтиците. Например Луните, Луна в Близнаци е повърхностна, променлива и приказлива, готова да сменя темите, приятелите и местата, докато Луна в Козирог е много по-различна – сериозна, целенасочена и въздържана.

  186. Р-Роси каза,

    Писа на март 11, 2010 @ 9:06

    Благодаря, Муси, изпратих Ви запитване, надявам се дадените по- горе в този форум адреси да са актуални

  187. Р-Роси каза,

    Писа на март 11, 2010 @ 9:17

    А какво мислите за знаците, които имат общи планети управители- стари, например риби и стрелец.Общата планета влияе ли по някакъв хармоничен начин или как?

  188. Муси Дачева каза,

    Писа на март 11, 2010 @ 21:52

    Р-Роси,
    а вие какво мислите по този въпрос?

  189. Р-Роси каза,

    Писа на март 12, 2010 @ 8:01

    Това,което мисля, е нещо, което не се базира на някакви познания по астрология.Логично е, да има някакво сходство, заради еднаквата енергия, но не знам дали съм на прав път в разсъжденията.Почти никъде не съм срещала информация, защото иначе самите знаци са в напрегнат аспект

  190. Муси Дачева каза,

    Писа на март 12, 2010 @ 11:36

    Р-Роси,
    информация има в повечето книги по натална астрология.
    В древността, когато астролозите са работили с планетите от септенера, до Сатурн, само Слънцето и Луната са имали по един зодиакален знак и това е имало определен смисъл придавайки по-голяма значимост на светилата. Останалите планети владеят по два знака. Меркурий- Близнаци и Дева, Венера- Везни и Телец, Марс – Овен и Скорпион, Юпитер – Стрелец и Риби, Сатурн- Козирог и Водолей. Затова казваме например, че Близнаци и Дева, които са на квадрат, са меркуриеви хора. Т.е. имат онези характеристики, които привнася Меркурий- подвижен ум, високо ниво на общителност, находчивост, адаптивност и т.н. При Юпитер е същото- Риби и Стрелец имат общи юпитерови черти, които се модифицират от водната и огнената стихия по индивидуален начин. Юпитерианците са добронамерени и отзивчиви, имат широта на възпроятията и способност да приемат хората с тяхното разнообразие от качества. Ако Юпитер е силно проявен в наталната им карта можем да кажем, че имат късмет в живота си :) и т.н.

  191. Муси Дачева каза,

    Писа на март 12, 2010 @ 12:41

    anhela,
    да ,точно така! Венера и Марс са сигнификатори на сексуалната привлекателност на партньорите един към друг. Затова в синастрията е много важно да има аспектен контакт между тях независимо дали е в позитивния или в напрегнатия спектър.

  192. Р-Роси каза,

    Писа на март 17, 2010 @ 7:50

    Бихте ли споделил някой какво трябва да сочи точния съвпад между венера на мъжа и северен възел на жената?

  193. Нели каза,

    Писа на юни 14, 2010 @ 15:00

    Невероятно добър сайт, открих го преди няколко седмици, страхотни статии, иска ми се да изчета всичко наведнъж :)
    Веднъж вече съм задавала въпрос в една друга ваша статия и отговора беше много точен. Благодаря ви. Искам конкретно да попитам-имаме съвпад на венерите – родена съм на …, асцедент стрелец, той (лични данни)-асцедент скорпион-дълга неопределена връзка,силно привличане,има ли предпоставка тези отношения да се задълбочат

  194. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 15, 2010 @ 12:19

  195. Виолета каза,

    Писа на юли 16, 2010 @ 2:09

    Здравейте!Стана ми интересен Вашият сайт.Аз съм от зодия Лъв родена сам на 23 07 1982 година.Момчето което харесвам е родено на 24.01.1972.Може ли да ми кажете,какъв мъж да търся и дали сме съвместими.Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите.:)

  196. Даниела каза,

    Писа на август 30, 2010 @ 11:41

    Имам Слънце в Близнаци,Луна в Стрелец,Венера в Близнаци и асцендент в Скорпион.Коя е най-подходящата комбинация за партньор? Благодаря предварително :)

  197. Муси Дачева каза,

    Писа на август 30, 2010 @ 12:18

    Даниела,
    пропуснали сте Марс къде е, за женската натална карта той е много важен.

  198. Даниела каза,

    Писа на август 31, 2010 @ 21:37

    Марс е в Рак

  199. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 17:15

    Даниела,
    тъй като на вас не ви достига земен елемент, само Нептун имате в земен знак- Козирог, а също така имате Десцендент в земен знак- Телец, и Венера вероятно в 7 дом, то за вас подходящ партньор е със Слънце в Телец. В добавка ще е много подходящо, ако Луната му е в Овен, за да е в хармония с вашата Луна, да е във вашия пети дом, на любовта и децата, но да не е в квадрат към вашия Марс в Рак. Неговата Венера е добре да бъде във въздушен знак, за да е в хармония с вашите Слънце и Венера в Близнаци, найдобре да е във Везни. Успех в търсенето! :)

  200. Даниела каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 21:30

    Благодаря Ви! :)

  201. Kremi каза,

    Писа на октомври 5, 2010 @ 12:24

    “Муси Дачева каза,

    Писа на март 12, 2010 @ 12:41

    anhela,
    да ,точно така! Венера и Марс са сигнификатори на сексуалната привлекателност на партньорите един към друг. Затова в синастрията е много важно да има аспектен контакт между тях независимо дали е в позитивния или в напрегнатия спектър.”

    Но е по/най-добре в позитивния спектър или… ? :)
    Как точно се гледа – Венера на мъжа с Марс на жената? А слънцето и луната имат ли участие към сексуалната привликателност? И как трябва да са аспектирани? :)
    Благодаря за вниманието :)

  202. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2010 @ 10:26

    Kremi,
    темата е много обширна, но винаги когато разглеждаме картите на двама души, трябва да ги преценяваме като обобщен образ, т.е. не като средна карта, а като симбиотичен обект, като едно цяло, в две проявления.
    Една връзка може да работи добре с позитивни аспекти на половите сигнификатори, а друга с напрегнатите. Има хора, които предпочитат спокоен начин на живот, мили, нежни, романтични взаимоотношения. Други двойки обратно, предпочитат ярките проявления на чувствата, скандалите, разделите, събиранията, болезнената тръпка от обичта или ненавистта е тази, която ги привлича и задържа един към друг.
    Затова казвам, че е важно да има аспект, независимо дали е съвпад,тригон, квадрат или опозиция. Аспектът означава отношение, липсата на аспект, обратно говори за безразличие.
    Всички лични планети участват – Слънцето, Луната, Венера,Марс, а дори и Меркурий, защото ако хората не умеят да общуват, не могат да изразяват и чувствата си.

  203. Р-Роси каза,

    Писа на октомври 7, 2010 @ 10:03

    Муси, според Вас проблемен ли е точния квадрат между венерите на партньрите, ако от друга страна има съвпад между марс и венера.Може ли да се каже, че някой от тези два аспекта има приоритет?

  204. Kremi каза,

    Писа на октомври 7, 2010 @ 20:17

    Мерси за отговора :)
    М/у Венера на мъж и Марс на жена има тригон, но обратно – м/у нейната Венера и неговия Марс няма аспект.
    Венерата му е в Дева, нейния Марс е в Телец. Нейната Венера е във Водолей, а неговия Марс – Рак. Какво означава, ако мога да задам такъв въпрос? :))) Иначе неговото Слънце е във Везни 5 дом, а нейното Риби във 7 дом.А и на нея луната и е във Везни.

  205. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 8, 2010 @ 11:15

    Р-Роси,
    “съвпад между марс и венера” особено ако Марс е на жената, а Венера на мъжа е силен притегателен момент, дори само той да е на лице може да привлече и задържи задълго двама души в една орбита :)
    Квадратът на Венерите е по-добре от липса на аспект между тях. Може да предизвика напрежение в области, управлявани от Венера в двете карти, и къщо така по време, когато бавна планета активира този квадрат.

  206. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 8, 2010 @ 12:07

    Kremi,
    “неговото Слънце е във Везни 5 дом, а нейното Риби във 7 дом”, оттук трябва да тръгнете. Комбинацията е трудна, макар че в привличането активно участие взима тази Луна във Везни. Женската Венера във Водолей също харесва мъже от въздушен знак. Мъж с Венера в Дева е много придирчив към избора на партньорка за по-дълго време и на жена със Слънце в Риби ще и са нужни много усилия, за да му се хареса.

  207. Kremi каза,

    Писа на октомври 8, 2010 @ 21:07

    Интересно…в случая той е настоятелен и привлечен, тя в никакъв случей не е безразлична, напротив, но при нея става постепенно и най- вече е впечатлена от неговия начин на мислене. Може би неговият Марс в Рак и нейното Слънце в Риби се намесват стабилно. А и неговия северен възел е във Везни – нейният – Овен – предполагам има значение. Нейния АС е Дева и съвапада препдолагам с неговите Луна и Венера, неговия – Близнаци.

    Когато Венера на мъжа прави тригон с Марс на жената – кой от кого е привлечен сексуално или по какъвто начин се пада? Мъжа от жената или обратно? :)
    А и да допълня Венерите им са в 5 дом.

  208. Р-Роси каза,

    Писа на октомври 10, 2010 @ 9:39

    Здравейте, Муси, както обикновено грабвате вниманието ни с всеки отговор във форума.От последните коментари за мен се породи един обобщаващ въпрос:Дали домовата позиция на коя да е планета- не само светилата, може да смекчи проявлението на някой труден аспект.Например, ако венерите са в квадрат, както бях посочила, но едната е в определен зодиакален знак, а другата е в дома на този знак, това оказва ли положително влияние?

  209. Svetla каза,

    Писа на октомври 11, 2010 @ 8:02

    Здравей Муси

    Винаги с интерес чета коментарите и статиите ти. Темата за аспеkтите в партнъорството намирам за доста интересна и бих се радвала да чуя и твоето мнение.
    Може ли напрегнати аспекти да неуtрализират или намалят влиянието на положителни аспекти и обратно? Какво е влиянието на двойните аспекти. Например двоен квадтар Луна-Венера и довен тригон Марс-Венера в една партнъорска връзка. Опасен ли е двойният квадрат Луна-Венера и може ли да се компенсира с двойния тригон Марс-Венера. Разбира се има наличие и на други аспекти.

    Благодаря ти за отговора и сърдечни поздрави
    Светла

  210. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 11, 2010 @ 17:24

    Р-Роси,
    да :) могат да се намерят различни “смегчаващи вината обстоятелства” и при всички случаи присъствието в дом, подвластен на знака домакин, създава улеснение и омекотява влянието на квадрата.

  211. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 11, 2010 @ 17:50

    Svetla,
    напрегнатите и позитивните аспекти са част от една картина, в която има различни цветове. Ако искате да махнете червеното и да оставите синьото няма да стане със смесване, защото ще получите лилаво :) и картината ви пак няма да е само в синьо.
    Аспектите свързват планети, които управляват определени области от хороскопа и всъщност там са зоните на напрежение при квадратурите. Тъй като в случая са намесени Луна-Венера от една страна и Венера -Марс от друга, то квадрата може да бъде не неутрализиран, но компенсиран в някаква степен. Това е така защото когато Луна и Венера са в квадрат и управляват два дома разположени в Рак и Везни, още по-значимо, ако те заемат ъглите на хороскопа (1,4,7 ли 10 домове), то тригонът на Венера-Марс винаги намира решение по оста Везни-Овен, които знаци управлява. Така могат да бъдат неблагоприятно свързани 1 и 4 дом, но облегчение да има по оста 4-10 дом.
    Двойният тригон, разбирам, че Венера на мъжа е в тригон с Марса на жената и същевременно Марса на мъжа е в тригон с Венера на жената, е мощна комбинация между сексуалните сигнификатори и задават устойчива връзка, която може да износи на раменете си доста квадратури.

  212. Р-Роси каза,

    Писа на октомври 13, 2010 @ 14:40

    Благодаря, Муси за отговора.Поради липса на каквато и да е информация, нахалствам с един въпрос, който отдавна ме занимава.Става дума за абсолютно точен съвпад на северен възел /мой/ с мъжка венера.Къде ли не съм търсила информация какво може да показва такъв удивително точен аспект.Много ми се иска да загатнеш нещо по въпроса…

  213. karina каза,

    Писа на октомври 14, 2010 @ 16:29

    Здравейте, Муси!
    Моите адмирации за сайта Ви, прочетох всички статии и съм безкрайно впечатлена. Аз и човека с когото живея сме родени в един и същи ден, месец и година 30.08.1974. Много се обичаме и много се караме. В един Ваш коментар прочетох цитирам:”Затова казвам, че е важно да има аспект, независимо дали е съвпад,тригон, квадрат или опозиция. Аспектът означава отношение, липсата на аспект, обратно говори за безразличие.” Та ние като родени в един и същи ден имаме ли някакъв аспект който да определя отношенията м/у нас, защото по някога си мисля че сме много много далечни, макар и родени в един ден.

  214. Светла каза,

    Писа на октомври 15, 2010 @ 10:01

    Муси сърдечно благодаря за изчерпателният отговор. Бих искала да те попитам, какво e мнението ти за ретроградната венера. Какво е влиянието и как се отразява на между човешките взаимоотношения? Например ако от дълго време си харесваме някого и решим да направим крачка за сближаване през периода на ретроградната венера. Moже ли да повлияе ретроградното движение негативно?

  215. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 15, 2010 @ 12:43

    Р-Роси,
    при всички случаи това е забележителен акцент в синастричната карта, но за анализ е нужна цялата картина, както знаете :) Така че може да има различни интерпретации.
    Съвпадът предполага обединавяне на енергии и винаги трябва да се разглежда многостранно, от позицията на всеки участник.
    От страна на Венера, в случая мъжа. Венера влияе върху социалния живот, затова северният възел на жената може да бъде път, проводник към по-активна социалност, може и да даде цел на социалната ангажираност на мъжа.
    От гледна точка на Северния възел, в случая жената.
    Северният възел олицетворява новото, всички онези нови неща, които трябва да научим в този живот или поне да се стремим да го направим. А също така и новите проблеми, които си задаваме за следващите ни прераждания :) В този смисъл връзката с Венера дава възможност за нови опитности в социалната реализация като част от общото. А на лично ниво, нова любов, такава каквато не е изживявана досега. Като духовни същества може би не сте имали съвместен живот досега. Така че ако имате връзка, то тя може би ще положи началото на редицата от връзки по дългия път на съществуването ви в една или друга форма.

  216. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 15, 2010 @ 13:08

    karina,
    хората родени в един и същи ден наричаме астрални близнаци :) Но трябва да се отчитат също така момента на раждане- час, минути и местораждането. Те внасят промяна, която задава различието. Наблюдавали ли сте разнояйчни близнаци, родени с няколко минути разлика. Понякога те са учудващо различни в разбиране, нагласи и поведение. Така е и при вас. Рождените астрологични карти се изразяват различно от жената и от мъжа. Влияние оказва и номерологията на имената.
    Това че сте родени в един ден, създава съвпади на всички планети, Слънце-Слънце, Меркурий-Меркурий, Венера-Венера, Марс-Марс и т.н. ,разлика може да има при Луната.
    Съвпадите на личните планети задават общност в основните черти на характера, във вкусовете, в интелектуалните стремежи, във физическата активност, добро сработване в професионално отношение. Различията идват от вероятното различно разположение по домовете и оттам областите, върху които дадена планета оказва влияние.
    На лично ниво наталната карта ще показва различия, защото показателите за жената в мъжката карта са Венера и Луната, а в женската карта това са Слънцето и Марс. По този начин при вас между Слънцето и Марс няма аспект, но при него има и това е опозицията на Венера и Луната, освен ако той не е роден рано сутринта.
    Неблагоприятните аспекти на женските сигнификатори в мъжката карта задават трудности с проявлението на женското начало, което съществува и в мъжете, неразбиране на някои аспекти на женската природа и оттам проблеми с жените по принцип. Между сигнификаторите по пол между двама ви няма контакт,което при дълга връзка води до бързо изчерпване на страстната нотка във взаимоотношенията. Но пък тогава остават другите връзки, които при вас са в изобилие :)

  217. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 18, 2010 @ 13:44

    Светла,
    това е дълга тема :) ,
    но по-специалното сега е, че Венера прави тази ретроградност в Скорпион, или по-голямата част от нея, до 6 ноември, когато преминава във Везни. В Скорпион Венера не е в най-добрата си форма, а в допълнение и движението назад, това изостря чувствителността на някои хора до краен предел. Някои жестове на любов или на харесване само, могат да бъдат приети по неочакван начин. Венера в Скорпион е мнителна и недоверчива, затова трябва много внимателно да се подхожда при опити за сближаване и признаване на чувства. По-добре е да изчакате когато Венера, макар ретроградна, се движи във Везни, от 6 до 18 ноември, или когато е вече директна,но е пак във Везни, до 30 ноември. Но всичко е много относително, защото зависи къде в наталната ви карта става транзита й, и как се вписва в прогностичната картина.

  218. Р-Роси каза,

    Писа на октомври 18, 2010 @ 14:16

    Сърдечно благодаря, Муси за отговора.С интерес следя всички твои коментари.Всъщност бих искала да задам един може би наивен въпрос:когато една планета от една натална карта прави аспект с друга планета, от друга натална карта, влиянието на този аспект еднакво ли е и за двамата партньори.

  219. Светла каза,

    Писа на октомври 18, 2010 @ 14:23

    Муси,
    сърдечна благодарност за отговора. Мисля, че пак е дошло времето за лична консултацуя и аз много се радвам да ви чуя отново :-)

  220. Stela каза,

    Писа на октомври 19, 2010 @ 10:24

    Здравейте Муси,

    Редовно посещавам сайта ви и най-вече седмичният хороскоп,но чак сега чета тази статия и много ме заинтригува :))Аз съм родена на 18-06-1984 год. в 13:08 ч ,а приятелят ми е роден на 27-11-1980 (За съжалиние не знам точен час рзнам само,че е сутринта).Направих карта и не съм особенно обнадеждена,струва ми се,че нямаме много положителни аспекта :(((

  221. Десислава каза,

    Писа на ноември 14, 2010 @ 22:31

    Здравейте, Муси!

    Пише ви една водолейка, родена на 27ми януари 1984, в 22:55ч. Бих искала да разбера мъж от коя зодия би ми подхождал най-добре.

    Благодаря за вашия отговор :)

  222. Летисия каза,

    Писа на ноември 15, 2010 @ 20:12

    Здравей Муси,
    може да са ти задавали много пъти този въпрос, но ако някой няма планета в 7 дом значи ли че няма да има брак?

  223. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 15, 2010 @ 23:39

    Десислава,
    от зодия Везни, роден през октомври и с пръсната натална карта, планетите да са разпределени в повече знаци.

  224. Катя каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 10:52

    Чудесен сайт!
    Немога да прочета всичко,а е толкова интересно!
    Искам да задам личен въпрос за моята връзка!
    Родена съм на 03.08.1983г., а приятеля ми 20.03.1964г.!
    Каква съвместимостта ни? Имаме ли шанс за добър съвместен живот?
    Благодаря предварително!

  225. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 20:21

    Летисия,
    да, често ми задават този въпрос :)
    Не, не значи! Липсата на планета в дом не е достатъчно силно указание за слабост в темата на дома.
    Диего Ривера например е имал 5 брака. Двата са с Фрида Кало. Роден е на 8 12 1886г в 23 00 часа, близо до града Мексико. Има празен 7 дом в 4 гр Риби,но управителите са добре поставени и това е определящото в случая.

  226. Десислава каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 22:20

    Благодаря, Муси!

    Ще опитам с един козирог, преди да срещна везни.

  227. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 10:44

    Катя,
    трябва да имате специални обстоятелства в пълните ви рождени данни, за да имате “добър съвместен живот” с почти два пъти по-възрастен мъж от вас.
    Иначе ако се абстрахираме от възрастовата разлика, и ако той е Овен, а не Риби, имате относително добра хармония.

  228. Катя каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 11:46

    Много,много благодаря за отговора!
    Но какво значи ,ако той е овен?

  229. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 16:13

    Катя,
    на 20.03.1964 г вечерта Слънцето минава в Овен.Така че или е Риби, или е Овен

  230. Димитрина каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 22:29

    Здравейте Муси, ще съм Ви много благодарна ако отговорите и на моя въпрос – имаме ли предпоставки за добро съжителство – аз 12.11.1967 той 15.04.1958?

  231. djimana каза,

    Писа на ноември 19, 2010 @ 22:54

    Добър аспект ли е когато луната и при двамата е в Риби? Неговият асцедент е в моя скорпион?

  232. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 20, 2010 @ 16:37

    Димитрина,
    между наталните ви карти има силен притегателен момент и това е хармоничната връзка на неговата Луна с вашите Слънце и Марс.
    Това е обещание за страстна връзка и продължителни емоционални отношения. Но той е в сатурнова криза и в критичната лична година 4, така че е възможно да имате изпитания в сферата на любовта през месец януари 2011г.

  233. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 20, 2010 @ 16:39

    djimana,
    да, когато луните на двама души са в един знак, това дава основа за хармоничен съвместен живот и разбирателство по основни житейски направления.

  234. Димитрина каза,

    Писа на ноември 20, 2010 @ 19:31

    Много благодаря,Муси – сега ще бъда по-търпелива и внимателна към партньора си, дано избегнем по-големи кризи в отношенията си.

  235. Ваня каза,

    Писа на ноември 21, 2010 @ 15:23

    Здравейте Муси,

    Какво казват звездите за успеха на връзка между мен 25.08.1976 род. в гр. Бургас и мъж с рожд. дата 20.02.1970 г., роден в гр. Бургас?
    Благодаря предварително и ти желая успех!

  236. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 22, 2010 @ 14:05

    Ваня,
    ако през последните три години сте били заедно и връзката ви е оцеляла, то в нея има потенциал и обещание за трайност.
    Но слънцата ви са в почти точна опозиция, което е знак както за привличане, така и за трудности във взаимоотношенията.
    При подробен анализ върху пълните рождени данни картината става разбира се по-богата,но това не се прави тук в сайта.

  237. Ана каза,

    Писа на ноември 23, 2010 @ 19:18

    Здравейте Муси! Бих искала да ви попитам дали си струва или по-точно дали е успешна връзката между мен 15.04.1980г род- в Шумен и приятеля ми 11.08.1971г. роден в София? Благодаря ти

  238. Ваня каза,

    Писа на ноември 24, 2010 @ 9:50

    Благодаря, Муси!

    Успех

  239. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 26, 2010 @ 23:17

    Ана,
    “дали е успешна връзката” ви сама трябва да си отговорите, а анализ на партньорските взаимоотношения, за кой ли път вече го пиша, е нещо по-обстойно и при всички случаи сериозно, и се прави в насрочена за целта лична астроконсултация на mussydacheva@abv.bg

  240. надежда каза,

    Писа на ноември 28, 2010 @ 17:24

    здравейте Муси,бих искала да ви попитам какво мислите за отношенията между мен 16,11,1985 и прителя ми 08,01,1979. Благодаря предварително

  241. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 30, 2010 @ 12:16

    надежда,
    между рождените ви дати има знаци за привличане, но и доста конфликтни точки. В ритъм сте след рождения ви ден, т.е. от 16 11 10 до неговия рожден ден 08 01 11, когато можете да постигнете добра хармония, още повече, че сега и Венера навлезе във вашия знак.Показателна за взаимоотношенията ви ще бъде 2011 година.

  242. Светла каза,

    Писа на декември 30, 2010 @ 11:06

    Здравейте Муси,

    бих искала да ви попитам какво е значението на ретроградната венера (овен) в рождената карта на един мъж? Има ли шансове за трайна връзка или кармичната обремененост е голяма.

    Благодаря предварително за отговора.

    Щастлива и весела 2011, здраве и късмет
    Светла

  243. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 0:13

    Светла,
    Щастлива и за вас да е 2011 година!
    Венера в Овен прави чувствата да се изразяват по-директно, а ретроградността води до някои особености като дистанциране в емоционалната сфера.
    Човек може да се прави на недостъпен, незаинтересован от тази страна на живота, а в същото време да преживява дълбоко любовните неблагополучия.
    Шансове за трайна връзка разбира се има,защото Венера в Овен е много почтена и вярна към избрания партньор.
    Ако мъж с такава Венера попадне на подходяща жена, която цени това качество, то могат да създадат дълъг емоционален съюз.

  244. росен каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 12:39

    Здравейте Муси!
    Бихте ли ми казали нещо за мен и приятелката ми. Роден съм на 07.09.1976 в 7.00ч, а приятелката ми е на 04.07.1988 в 00.15ч

  245. Valia Peneva каза,

    Писа на януари 24, 2011 @ 15:50

    Аз съм родена на 23 4 1979 в 3 45 ч в София, а приятеля ми на 1 2 1977 в 16 30 в Ямбол. Какво ще кажете за нас?Ще я бъде ли нашата връзка?Ще отидем ли на работа в Англия?

  246. Краса каза,

    Писа на януари 25, 2011 @ 14:31

    Аз съм родена на 22.10.1973г. в София, а приятелят ми на 24.11.1966г. в Свищов – какво ще кажете за връзката ни?

  247. Denica каза,

    Писа на януари 26, 2011 @ 10:13

    Айде и аз на опашката,хихихи За нас какво ще кажете аз съм родена на 16 7 1981г в 3 42 в София, а приятеля ми е на 3 11 1957г в 12 30 в Пещера.
    Предврително ви благодаря! Сйта ви е много хубав и всеки ден влизам в него да чета по нещо.

  248. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 26, 2011 @ 10:31

    росен,
    Valia Peneva,
    Краса,
    Denica,
    нали разбирате, че десетки могат да напишат подобни на вашите въпроси? Колко време мислите,че ще ми трябва за да отговарям на всички? Ако съм безработна, може би това ще е приятно знимание за убиване на времето, но не съм.
    За кой ли път вече го пиша, и пак ще го направя: Поръчки за лични астроконсултации отправяйте на mussydacheva@abv.bg
    Предварително ви благодаря! :)

  249. Мона каза,

    Писа на март 22, 2011 @ 14:51

    Зсдравейте, г-жо Дачева. Възхищавам се на търпението и отзивчивостта Ви.
    Искам и аз да попитам как тълкувате един аспект в синастрична карта. Знам че на парче не може да се каже всичко и трябва цялата карта, но все пак с няколко думи вашето тълувание, ако може за съвпад на луна на мъжа с ДСЦ /в козирог/ на жената откъм шести дом. Рак е интерпресиран знак в седми дом на мъжа.
    Интересува ме по точно как усеща той този съвпад.
    благодаря предварително.

  250. Муси Дачева каза,

    Писа на март 23, 2011 @ 11:30

    Мона,
    Луната в наталната карта показва къде се чувстваме удобно на емоционално и битово ниво,какво ни създава чувство на сигурност. В случая Луна в Козирог дава удобство в работна среда,там където има растеж, перспектива за успехи и възможности за личен контрол над кариерата. Съвпадът с Десцендента на жената е указание за привличане към човек,който удовлетворява тази потребност.Добре се изразява в полето на партньорството, колеги в една професия, или работещи на едно място. Може да даде и интимност,но трябва да има и други указания, в тази посока ,в синастричната карта.

  251. Р-Роси каза,

    Писа на март 24, 2011 @ 16:12

    Муси, а и до другите във форума, очевидно луната е съществен елемент в партньорските отношения.Би ли споделил някой личен опит или съждение за това ако партньорска луна е в точен съвпад с вертекс на другия, следва ли да се отчете изобщо в синастрията.Все пак вертекс е май само фиктивна точка…Лично аз не съм намерила много написано за нея…

  252. Мона каза,

    Писа на март 25, 2011 @ 11:33

    Муси, Благодаря за отговора!

    Роси, луната наистина е мн. важна в синастрията, но аз съм забелязала при няколко мои синастрии, че когато меркурий е зле аспектиран в двете карти, колкото и да са добри другите аспекти, отношенията прекъсват. С двама души, с които съм имала квадрат на техния меркурий с моя, съм се разделила. Без комуникация нищо не става.

  253. Димитрина каза,

    Писа на март 28, 2011 @ 21:08

    Здравей Муси, кога влизам в лична година 9? 12.11.1967 и това че не се чуствам удовлетворена, означава ли че пак някъде греша? Благодаря ти и много слънчеви и усмихнати хора да има до теб :)

  254. Муси Дачева каза,

    Писа на март 28, 2011 @ 22:58

    Димитрина,
    в Лична година 9 навлизате на 12 11 2011г.
    Сега сте в силната лична година 8.
    Сменете подхода,чувствайте се удовлетворена, хармонична и благодарна за това което сте, и което имате.

  255. libra каза,

    Писа на април 9, 2011 @ 15:12

    Здравейте, Муси Дачева!
    Искам да попитам, между тригон на мъжка венера с асцендент на жена и тригон на мъжка луна с асцендент на жена, кое има по-голяма тежест?

    В разглеждания случай слъцето на мъжа е в тригон със слънцето и на едната, и на другата жена, а луната му е в квадрат със слънцето на тази, с която има тригон между неговата венера и нейния асцендент, а жените и двете са с луна в овен и правят секстил с неговото слънце и тригон с неговата венера.

  256. Муси Дачева каза,

    Писа на април 13, 2011 @ 10:33

    libra,
    малко е объркано,но доколкото разбрах от обясненията ви,мъжът е съ с слънце във Водолей и Венера в огнен знак. Към коя от двете жени би изпитал по-голямо привличане? Зависи в каква възраст е, младите водолеи могат да бъдат доста романтични и да реагират според своята импулсивна Венера,особено ако е в Лъв. Ако е в Стрелец обаче могат да са емоционално индиферентни и тогава да реагират според Луната си,търсейки спокойствие на битово ниво. Възрастните водолеи са си доста практични и по-вероятно да са на нивото на връзка Луна-Асцендент.

  257. Р-Роси каза,

    Писа на април 13, 2011 @ 10:36

    Муси, четейки последният Ви отговор, намирам интересен въпрос.От личен опит установявам, че емоционалните реакции при човек са различни в различните възрасти.Общовалидно ли е това, което сте отговорила на Либра- че в по- зряла възраст реакцията е базирана основно на луната?

  258. Муси Дачева каза,

    Писа на април 13, 2011 @ 11:10

    Р-Роси,
    не точно!В случая незнам неговата Луна в какъв знак е, но да, с възрастта всеки човек се променя. В младостта си, в личните взаимоотношения, се влияем от нашата Венера и нейните предпочитания,по знак и по аспекти. Например, ако Венера е в Скорпион,в младостта си човек е по-ревнив и обсебващ във връзките си,и също така е привлечен от емоционални и страстни хора. Но ако има Луна в земен знак-Телец или Козирог,то в зрялата си възраст,ако трябва да създава лична връзка, превес взима удобството, сигурността, социалният и материален статус на другата страна, и привличането е повече според Луната.

  259. libra каза,

    Писа на април 14, 2011 @ 17:05

    Благодаря, Муси, за отговора, водолей е едната жена, луна овен, венера козирог, марс близнаци, а той е 36г близнаци, с луна телец, венера лъв ,марс овен,асц. водолей- нейното слънце е в негов 12д. понеже гледах статията за слънцето на партнора; другата жена е везни с луна овен, венера везни, марс скорпион, асц дева., неговото слънце е в неин 10д, а нейното в негов 8д. То времето ще покаже в крайна сметка, коя е подходяща, но е интересно да се види доколко звездите показват тези неща.

  260. Муси Дачева каза,

    Писа на април 14, 2011 @ 20:12

    libra,
    знаете,че като се прави синастрия се преценяват много неща, аспектите между планетите от двете натални карти, са част от интерпретацията :) А може той да предпочете неподходящата :) за да може с нея да научи някои кармични уроци.

  261. libra каза,

    Писа на април 14, 2011 @ 23:02

    да, права сте както винаги!

  262. libra каза,

    Писа на април 15, 2011 @ 17:44

    в подкрепа на горното си твърдение, че вчера не можах да довърша коментара по технически причини, той от близо година живее (извън бг)с тази, зодия водолей, която няма деца от предишния си брак и е там на 2 заплати- съдейнки от снимки в публичното пространство, задоволила му е луната доста стабилно(какви софри само:);с нея се събра по време на ретрограден сатурн в дева миналата пролет), а везната е тук без заплати, с 2 учащи деца, които са вече пълнолетни, и тя се надяваше да замине при него(той също има 2 деца), и да правят заедно нещо повече от това, което имаше, но както казва Алф- щом така е станало, така е трябвало да се случи :) :)

  263. Димитър каза,

    Писа на май 22, 2011 @ 9:30

    Здравейте ,зодия Стрелец съм с асцендент Рак и моята любима е Рак ,но не й знам часа на раждане ,че да й определя нейния асцендент…Работата е там ,че много се обичаме и трептим един за друг,но проблемът е в това ,че и двамата сме много чувствителни,караме се за глупости напоследък и не знам дали да го нарека дребнавост или просто голяма чувствителност ,че от малки неща се нараняваме…Боли ни и двамата,но продължаваме да сме заедно и мечтая да съм с нея до живот,че и след това,но тя е уплашена и не знае дали иска такъв човек до себе си и въпреки това ме обича,но става все по трудно след всяка следваща разпра…Искам да ви споделя ,че няма съмнение ,че тази жена се появи в живота ми не случайно и точно в моменти в които имах нужда не просто от някой ,а от нея…Тя ме разбира най-добре от всички останали,така както други не и ме спаси буквално.Тук е парадокса ,хем се усещаме много ,хем се караме и си казваме,че не се разбираме ,а сме много еднакви ,може би заради асцендента ми.ЗНАМ ЧЕ ВРЪЗКАТА НИ НЕ Е СЛУЧАЙНА,но не знам дали ще продължи,а се моля.Кажете ми асцендента ми като е рак и тя е зодия рак ,това знак ли е ,че е ТЯ жената за мен по някакъв начин ?

  264. Муси Дачева каза,

    Писа на май 23, 2011 @ 16:52

    Димитър,
    “асцендента ми като е рак и тя е зодия рак ,това знак ли е ,че е ТЯ жената за мен по някакъв начин ?”
    да, определено щом асцендента ви е Рак, това значи,че ще симпатизирате и ще бъдете привлечен към хора и конкретно към жена от зодия Рак. Но дали тя е точната жена зодия Рак, е вече друг въпрос, защото хармонията зависи от съчетаването на много обстоятелства около вас двамата.
    Връзката между мъж Стрелец и жена Рак е много сложна и изисква много усилия от двете страни. Усилия, а не насилие, защото там където се прилага сила, винаги има отпор и реакция. И двамата се стремите към доминиране във връзката, а това в крайна сметка може да доведе до охлаждане в отношенията.

  265. Димитър каза,

    Писа на май 24, 2011 @ 13:50

    Благодаря ви много !А след като моята Венера (скорпион) е в съвпад с нейния Плутон (скорпион) и нейната Луна (рак) е в съвпад с Асцендента ми (Рак) в помощ ли са тези аспекти и по някакъв начин ,дават ли по-голям шанс ?Също така все пак мисля по няколко причини,че асцендента й може да е скорпион и ако това наистина е така,след като луната ми е скорпион + аспектите горе как да се тълкува?

  266. Муси Дачева каза,

    Писа на май 24, 2011 @ 17:09

    Димитър,
    ако не знаете точното време на раждане,не знаете и позицията на Луната. А тя изминава около 12 градуса на ден и може сутринта да е в един знак, а вечерта в съседния. Твърде емоционално сте свързан с казуса и не можете да преценявате обективно. Това, че ви се иска да сте предназначени един за друг, е в полза на връзката ви и по този начин ще можете да се приспособите по-лесно към момичето от зодия Рак :)

  267. Димитър каза,

    Писа на май 24, 2011 @ 20:40

    Прозорлив и добър отговор ,благодаря за което!Рея се из обраците и не знам на какво се надявам вече ,no дано нещата се наредят.Всичко добро! :}

  268. zlati каза,

    Писа на февруари 2, 2012 @ 16:28

    Здрабеите аз имам вапрос,аз съм родена на 23.02.1993год.,а моят приятел на 17.04.1983г.Това което знам за севе си е;зодия риби,венера в овен с асцедент козирог,а тои е овен,маи с венера в близнаци.Имаме ли някаква савместимост с него?

  269. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 2, 2012 @ 21:22

    zlati,
    някаква съвместимост имате да, между Риби и Овен понякога се получават трайни връзки.

  270. Ема каза,

    Писа на март 16, 2012 @ 17:45

    Здравейте, Муси. Вашият сайт много ми помогна да си обясня някои неща. Благодаря! Искам да попитам има ли надежда за трайна и хармонична връзка между мъж овен, с луна в близнаци и венера в телец, и жена водолей, с асцендент телец, луна в овен и марс в близнаци?

  271. Муси Дачева каза,

    Писа на март 18, 2012 @ 1:05

    Ема,
    да, “на първо четене” има хармония :), но в жената има голяма доза предизвикателност,която може да идва в повече на мъж Овен с Венера в Телец.
    Изследването на съвместимостта е доста по-сложно от това да се търсят връзки между знаците като такива.

  272. Ема каза,

    Писа на март 18, 2012 @ 7:59

    Благодаря, Муси. Дано има шанс асцендентът да надделее над една уморена от предизвикателства луна.

  273. Роси каза,

    Писа на май 21, 2012 @ 18:01

    Здравей, Муси! Тъй като прочетох в статията следното: “Венера в Телец могат да имат само мъже от зодиите Телец, Близнаци, Рак, Овен и Водолей”, бих искала да допълня и мъже със Слънце в Риби. Имам приятел, роден на 15.03.1980, и неговата Венерка определено си стои в Телец :–)

    Сърдечни поздрави!

  274. Муси Дачева каза,

    Писа на май 21, 2012 @ 18:45

    Роси,
    благодаря, че ми обърнахте внимание.:) Техническа грешка от моя страна. За Венера в Телец-вместо Овен и Водолей, е Овен и Риби, плюс/минус два знака от слънцето.

  275. Руми каза,

    Писа на май 27, 2012 @ 12:48

    Здравейте искам да попитам възможни ли са семейни отношения между мен 27.11.1985 (3:55 ч)и приятелят ми 08.05.1981 (около 6 ч сутринта). Датата 14 юни 2013 г подходяща ли е за граждански брак?

  276. Муси Дачева каза,

    Писа на май 28, 2012 @ 12:14

    Руми,
    за лични астроконсултации ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  277. Ирина каза,

    Писа на август 6, 2012 @ 1:43

    Муси, здравейте. Много ще ми е ценно да прочета Вашето мнение дали си подхождаме:
    аз / слънце,венера, меркурий – дева, луна и асцендент – скорпион, марс – стрелец / и той / слънце и меркурий – телец, луна и венера – овен, марс – близнаци /.
    Доколкото разбирам от статията моят марс кореспондира добре с неговата венера – огнени знаци имаме. Слънцата и на двамата са земни.

    Той дали би се привлякъл от момиче като мен?

    Много благодаря!

  278. Муси Дачева каза,

    Писа на август 13, 2012 @ 11:18

    Ирина,
    да, има потенциал както за лични, така и за професионални трайни взаимоотношения.

  279. Ирина каза,

    Писа на август 26, 2012 @ 16:48

    Благодаря Ви, Муси!
    Оказа се, че съм се объркала с часа на раждане, затова за луната и асцендента му мога само да гадая. Ако луната му е риби или водолей, ще се промени ли отговорът Ви?
    Извинявайте за досаждането ми.

  280. Лаик каза,

    Писа на януари 24, 2013 @ 11:19

    Здравейте,
    Какво ще кажете, има ли съвместимост между тези партньори:
    Жена:
    Слънце в Скорпион
    Луна в Риби
    Меркурий в Стрелец
    Венера във Везни
    Марс в Дева
    Юпитер в Стрелец
    Сатурн в Скорпион
    Уран в Стрелец
    Нептун в Стрелец
    Плутон в Скорпион
    Мъж:
    Слънце в Близнаци
    Луна в Риби
    Меркурий в Телец
    Венера в Телец
    Марс в Лъв
    Юпитер в Телец
    Сатурн в Рак
    Уран в Скорпион
    Нептун в Стрелец
    Плутон във Везни

    Има ненормално силно привличане, до степен да изгубишш себе си, но това означава ли, ще може да има успешна връзка?

  281. Лаик каза,

    Писа на януари 24, 2013 @ 13:21

    Забравих да напиша, че асцендентът на жената е скорпион, а на мъжа риби.

  282. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 28, 2013 @ 13:20

    Лаик,
    трудна комбинация, в която има много страст. В следващите 2 години, ако има връзка, то тя ще бъде подложена на изпитание.

  283. Лаик каза,

    Писа на януари 28, 2013 @ 14:12

    Здравейте, Благодаря много за отговора. Казвате, че комбинацията е трудна. Възможно ли е тези двамата да са си сродни души(така се чувстват)? Евентуалната връзка изисква много жертви, Има ли смисъл да се рискува и да се започва такава връзка или е обречена на провал?

  284. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 28, 2013 @ 19:35

    Лаик,
    няма лесни връзки :) всяка връзка с друг човек носи неизвестни. Но посредством личното партньорство ние се учим.
    Любовта е голямо изпитание, но и прекрасен учител.
    Зависи какво разбирате под сродни души, но ако сте привлечени един към друг, свободни сте, и ви е дадено да имате общ път, нещата ще се случат в някакъв момент.
    Страхът само усложнява ситуацията.

  285. Лаик каза,

    Писа на януари 29, 2013 @ 9:53

    Благодаря отново. “Зависи какво разбирате под сродни души” – разбирам да са създадени един за друг:)

  286. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 29, 2013 @ 13:32

    Лаик,
    всяка душа има собствен път на развитие, той е много дълъг и преминава през хиляди животи във физическото поле на съществуване. През многобройните си инкарнации ние имаме общ път с различни души,чрез които преживяваме опитности полезни за нашето развитие като духовни същности. С някои души имаме по-дълъг общ път, като в различните животи сме играли различни роли и сме си помагали по един или друг начин, и това са нашите “сродни души”. Затова, когато се срещнем в настоящия живот, ако изобщо това се случи, изпитваме силно привличане и непонятно усещане за близост и сходство. Тези връзки не са чести и не винаги са в личен план, могат да бъдат с нашите родители, с братя и сестри, с приятели. При всички случаи, когато имаме усещане, че сме срещнали “сродна душа” значи,че това е човек,с когото сме имали нещо общо в предишни животи. Но какво е било, какви неизяснени кармични моменти са останали, това е неизвество. Затова не винаги връзка с някой,когото сме възприели отначало като “сродна душа” обещава щастие,понякога е точно обратното, защото в трудните взаимоотношения ние се учим на търпение, обич, състрадание, всеотдайност, отстояване на себе си, и на мъдрост.

  287. ххххх каза,

    Писа на октомври 26, 2014 @ 23:35

    Здравейте! Много съм объркана относно подходящият типаж мъж за мен. Не търся нищо по каталог, просто непрестанно бягам от едната крайност в другата (по предпочитания) и след като получа нещо, което принадлежи на тази крайност, започвам да си мисля колко по-добре би било, ако би принадлежало към другата крайност – прекратявам отношенията, отдавам се на размисъл(много опозиции :D ) Сякаш не мога да удовлетворя едновременно всички нужди, които имам. Имам Слънце в Рак, Луна в Козирог, АЦ Дева, Марс и Венера в Лъв.

  288. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 28, 2014 @ 12:09

    ххххх,
    да, определено трябва да намерите баланс между рождените си Слънце и Луна.

  289. Женя каза,

    Писа на декември 10, 2014 @ 16:53

    Здравейте г-жо Дачева,
    Статията е изключително интересна и полезна. Дори проверих за някои мои познати и всичко е така, много съм впечатлена. В подобни статии непрекъснато чета, че за мен най-подходящи са партньори от водните и земни стихии. А аз винаги се увличам по мъже от огнените стихии и все си мисля, че няма да се получи нищо. Имам Слънце Риби, асц Близнаци, Луна Водолей, Сатурн,Уран,Нептун, Марс и Венера в Козирог.Дали наистина няма да се получи? Благодаря предварително :))

  290. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 10, 2014 @ 23:05

    Женя,между Слънца във воден и огнен знак рядко се създават трайни връзки. Но както вие имате Марс и Венера в Козирог, ако той има Венера и/или Луна в земен знак, то може да има не само привличане, но и по-сериозни взаимоотношения.

  291. Женя каза,

    Писа на декември 12, 2014 @ 15:58

    Благодаря Ви! Желая Ви щастие :))

  292. Nadejda каза,

    Писа на декември 15, 2014 @ 15:00

    бих искала и аз да знам какъв мъж е най-подходящ за мен, Слънцето ми е в първи дом – Стрелец, Луна в Близнаци, венера в Скорпион, Марс във Водолей. Благодаря!

  293. Nadejda каза,

    Писа на декември 15, 2014 @ 15:25

    Г-жо Дачева, а ако ми кажете и кога имам шанс да срещна подходящият мъж, това ще внесе надежда в живота ми :) Благодаря! Желая Ви щастие!

  294. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 15, 2014 @ 23:10

    Nadejda,
    за лична астроконсултация ще трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  295. Gery каза,

    Писа на февруари 9, 2015 @ 23:43

    Какво мислите за комбинацията мъж Дева с Венера във Везни и жена Рак с Марс в Рак?

  296. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 12, 2015 @ 13:04

    Gery,
    добра комбинация, но има много предизвикателства пред нея.

  297. добромира каза,

    Писа на април 28, 2016 @ 12:51

    Здравейте Муси,
    може ли да ми кажете нещо повече за съвпада на венера на мъжа и венера на жената при синастрия, когато съвпада е в скорпион и в него участва и вертекс на мъжа.
    Благодаря!

  298. Tsveti каза,

    Писа на май 2, 2016 @ 18:08

    бих искала и аз да знам какъв мъж е най-подходящ за мен, Слънцето ми е в първи дом – Стрелец, Луна в Близнаци, венера в Скорпион, Марс във Водолей. Благодаря!

  299. петър христов каза,

    Писа на май 3, 2016 @ 20:54

    Здравейте,искам да ви попитам,коя зодия съм,дали лъв или дева,роден съм на 23.08. в 14:30 в софия

  300. Муси Дачева каза,

    Писа на май 4, 2016 @ 14:37

    Годината на раждане е важна също.

  301. Муси Дачева каза,

    Писа на май 27, 2016 @ 11:04

    За лични астроконсултации ми пишете на mussydacheva@abv.bg

  302. Ради каза,

    Писа на март 10, 2017 @ 21:18

    Как бихте коментирали комбинацията Жена Рак с Марс в Рак и Венера в Дева и Мъж Стрелец с Венера в Скорпион? Как се влиза под защитната покривка на такъв мъж?

  303. Муси Дачева каза,

    Писа на март 27, 2017 @ 12:31

    Трябва да се разгледа целият пъзел, а не само една негова част.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии