ДВОЙКИ КЛЮЧОВЕ

blog Nom1-9Ключът е на личното име. Хората се привличат един към друг,когато Ключовете им са еднакви или хармонични. Обратно двама души не се понасят и предпочитат да стоят извън обсега на личните си полета, когато техните лични вибрации са дисхармонични.

 

Има две нива на привличане между хората, а то е – по името и по рождената дата.
По името се хармонизират вибрациите на личното име (-Ключ) и вибрациите на цялото име ( -Съдба).

По рождената дата привличане създава хармонията между вибрациите на календарния ден на раждане (Дата-Дата) като например между хората, родени на 9-ти и 18-ти; родени на 1-ви, 10-ти и 28-ми или на 5-ти, 14-ти и 23-ти. От момента на раждане идва хармонията между вибрациите на цялата рождена дата -Път, която е много мощна и продължава през целия човешки живот. Хората с еднакъв (Рождена пътека) имат еднакви параметри в програмата си за настоящото съществуване във физическо тяло.

Трайно привличане и харесване между двама души също така идва и от раждане в един и същи ден от седмицата.
Хармонията на Ключовете (Ключ-Ключ) позволява на хората да създават дълготрайни, необясними за околните взаимоотношения. Тя е в основата на работата в екип като двама души с еднакви Ключове могат да бъдат ядрото на една устойчива във времето формация.

Хармонията между вибрациите на личните имена в едно семейство е гаранция за добри брачни взаимоотношения и за разбирателство между родители и деца. Името на бъдещото дете може да бъде подбрано, така че неговият Ключ да е хармоничен на Ключовете на родителите.

Освен това към двойката Ключ-Ключ на двама души можем да подбираме да бъдат хармонични вибрациите на мястото, където работим, на селището където да се установим да живеем

Муси Дачева 12 11 2007

Ако желаете консултация по темата, пишете ми на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , , , ,

170 коментара so far »

 1. Нора каза,

  Писа на януари 8, 2008 @ 16:36

  Здравейте!
  Преди влизах в двойка ключове и пишех моето и на партньор името и ми даваше степен на съвместимост. А сега не мога да открия това нещо.
  Моля обяснете ми как да го направя или вече няма такава услуга?
  Благодаря предварително!
  Нора

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 9, 2008 @ 17:55

  Докато бъде качена програмата ползвайте старият адрес
  http://www.temura.net/article_012.php

 3. марина георгиева каза,

  Писа на април 9, 2008 @ 21:44

  Разгледах ключовете, намерих си датата. Погледнах при имената, но моето не фигурира никъде. Реших да приема за окончателно верен резултата от датата. Прочетох характеристиката и тя е на светлинни години от мен. Обяснение?

 4. Марта Димитрова каза,

  Писа на май 14, 2008 @ 19:37

  Здравейте,госпожо Дачева.Има ли бъдеше връзката ми с мъж зодия Близнаци с асцендент козирог,ключ 6,в лична година 6.Аз съм Телец,асцендент Лъв,ключ 6 и съм в лична година 4.Благодаря Ви !

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на май 15, 2008 @ 9:23

  Към Марта Димитрова,
  в така подадената информация има основание за хубави очаквания най-вече заради хармонията между личните имена и техните вибрации Ключ 6-Ключ 6. Но комбинацията Близнаци-Телец изисква много компромиси и от двете страни, за да работи продължително време.

 6. Даниела Тодорова каза,

  Писа на юни 11, 2008 @ 13:59

  Здравейте, искам да разбера има ли някакъв шанс връзка с мъж роден на 02.04.1968 г. Аз съм родена на 12.09.1975г.Предварително благодаря.

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 11, 2008 @ 15:12

  Към Даниела Тодорова,
  жена Дева и мъж Овен са много добра комбинация. Но за сериозен анализ трябва да се направи партньорски хороскоп.

 8. Стела каза,

  Писа на юни 21, 2008 @ 13:15

  Името на партнъора ми е Емил, а моето е Стела.Тои ероден на 4.о6 , а аз на 14 .о9.Имаме ли съвместимост?

 9. Ралица Николова каза,

  Писа на юни 26, 2008 @ 12:18

  Здравейте госпожо Дачева,
  Искам да разбера има ли шанс връзката с мъж роден на 20.04.1972 г. не пиша зодията му защото на места тази дата влиза в Овен а на места в Телец. Той е роден в 19 часа. Аз съм зодия лъв с аксцендент риби

 10. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 27, 2008 @ 8:47

  Към Стела,
  вашият Ключ 2 хармонира на Ключ 4 на Емил. Това е добра предпоставка за изграждане на трайни лични взаимоотношения. Слънчевите знаци – Дева и Близнаци макар и от една порода, тъй като са подвластни на Меркурий, са много различни по елемент. Съчетанието въздух-земя изисква компромиси от двете страни, за да съществува продължително време.
  Но,за да се направи сериозен анализ трябва да се построи партньорски хороскоп.

 11. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 27, 2008 @ 17:43

  Към Ралица,
  той има рождено слънце в 1-я градус на знака Телец, асцендент във Везни и Луна в Лъв.На пръв поглед Лъв и Телец са трудна комбинация,но вашето Слънце и Асцендент е възможно да попадат в неговите 10 и 5 дом, което е обещание за добри емоционални взаимоотношения.
  Но, :) по-точно това може да се прецени след подробен анализ на двете рождени карти, както астрологични, така и номерологични.

 12. цветелина каза,

  Писа на юли 6, 2008 @ 18:28

  здравейте г-жо Дачева ! искам да ви помоля да ми кажете дали има съвместимост между мен и приятелят ми,защото мислим да сключим брак а аз съм доста притеснена дали сме един за друг и има ли шансове брака ни да просъществува родена съм на 30.07.1990г а той е роден на 24.07.1976 -Румен Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите ! искренно ваша Цвети !

 13. Нели каза,

  Писа на юли 7, 2008 @ 14:34

  Здравейте,датата ми на раждане е 08.06.1984,8’45ч.,а той е роден на 23.03.1983.Според звездите един за друг ли сме и какво е бъдещето на връзката ни?Благодаря ви.

 14. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 8, 2008 @ 10:06

  Към цветелина,
  връзката между хора от една зодия по принцип е трудна и може да се коментира на основата на повече първоначална информация и след подробен анализ.

 15. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 8, 2008 @ 10:28

  Към Нели,
  за да се прецени дали двама души имат съвместимост и как ще се развие връзката им се съставя партньорски хороскоп.

 16. Ралица Николова каза,

  Писа на юли 16, 2008 @ 6:01

  Уважаема госпожо Дачева,
  Това че имам пътека на живота 3 ключ на името 9 и след 25.07 навлизам в лична година 6 ще се отразили благоприятно на развитието ми във всички сфери до края на годината. Четах статия за числата и крайъгълни къмъни тези числа бяха в една група.

 17. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 16, 2008 @ 17:24

  Към Ралица Николова,
  да, така е 3,6 и 9 са вибрации от една група. Това са числата на изявата и тяхното взаимно влияние ще ви помогне много да покажете на какво сте способна в професията, да си намерите подходящата среда, където вашите качества могат да бъдат оценени най-добре.
  Но, както виждам, вие имате доста мъжки вибрации в номерологичната си карта Път 3, Ключ 9,Дата 7, 1връх 5, година 7, Слънце-Лъв-1, което показва,че ще изпитвате трудност от навлизането в Лична година със сравнително бавната вибрация 6 в области от живота ви,където се иска повече търпение, изчакване, осмисляне на обстоятелства.
  Ако сте успяли да култивирате в себе си тези качества, то годината ви ще бъде изпълнена предимно с позитивни изживявания.
  Което ви желая от сърце! :)

 18. Ралица Костадинова Николова каза,

  Писа на юли 17, 2008 @ 18:20

  Сърдечно благодаря ще се опитам да се съобразя с тези качества за които говорите. Не разбрах единствено от къде идва този връх 5.

  Много усмивки и успехи за вас във личен и професионален план и аз също Ви ги желая от все сърце!!!!

  Сайта е много интересен. Благодаря за отделеното време

 19. Ралица Николова каза,

  Писа на юли 17, 2008 @ 18:25

  Госпожа Дачева
  Искам да попитам верно ли е твърдението че след 40 години в живота на човек доминират качества не от зодиата му а от аксцендента му и къде мога да прочета да черна луна в рак или това че луната ми е в рак не е тази за която Вие пишете “лилит”

 20. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 17, 2008 @ 20:43

  Към Ралица Николова,
  първи връх е сумата от календарния ден и месеца, при вас е вибрация 5, влияе върху формирането на личността в ранните години и младостта.
  Слънчевият знак или зодията показва къде на еклиптиката е било Слънцето в момента на раждането, а също така разположението на останалите планети и други елементи на наталната карта.
  Той отразява движението на Земята около Слънцето по нейната орбита.
  Асцендентът показва кой зодиакален знак е бил в точката на изгрева в момента на раждането. Той отразява движението на Земята около нейната ос и дава възможност да се направи една по-фина настройка на рождената астрологична карта.
  Слънчевият знак е приоритетен и задава основните качества на характера, които са общи за дадения зодиакален знак или част от него. Асцендентът също показва личностни черти и някои външни особености, но силата на неговото проявление зависи от допълнителни неща като как е поставен неговият господар, има ли планети близо до него и др. подобни.
  С нарастването на възрастта действително влиянието на знака на асцендента се засилва, но то е по други астрологични причини и не се зачерква ролята на слънчевия знак.
  При вас има влияние на Риби не само от асцендента, а и от най-малко трите 7-ци в номерологията ви.
  Луна и Лилит (черната Луна) са различни астрологични понятия.

 21. Ралица Николова каза,

  Писа на юли 19, 2008 @ 12:43

  Благодаря ще взема да става половин астролог, шегувам се много простичко обяснявате всичко и се разбира от лаици като мен.
  Приятни почивни дни!И желая много слънце и позитивна енергия за Вас и вашето семейство.

 22. Ралица Николова каза,

  Писа на юли 19, 2008 @ 12:55

  Госпожо Дачева,
  Направих регистрация в сайта Астрото ком.Там по данните на моя приятел дават аксцендент скорпион и луна в скорпион, а Вие ми давата аксцендент везни и луна в лъв. Вярвам повече на Вашите данни но се питам защо се получава такова разминаване. Това до изчисление ли е, до програмен продукт или зависи дали този които прави сайта е добър астролог /например като Вас/ Данните аз съм ги давала но все пак Ви ги пиша пак 20.04.1972г. в 19,00 часа в гр.Пловдив

 23. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 9:06

  Към Ралица Николова,
  след уточнението, че е роден в Пловдив, асцендентът му е в първия градус на Скорпион. Луната обаче си е в 2 градуса Лъв.
  Това, че се работи с различни програмни продикти води до много малки разлики от порядъка на 15-20 секунди.Проблемът е в точно задаваните изходни данни. Когато не е известно местораждането, се задава гр. София.
  Между София и Пловдив разликата е 6 минути реално време,което измества асцендента с 1 градус и 30 минути.
  Между София и Варна например е 18 минути, което в асцендента дава разлика 4 градуса и 30 минути.
  За разликата в позицията на Луната не мога да дам обяснение. Попитайте колегите от сайта,в който са ви дали тази информация.

 24. Ели каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 14:04

  Здравейте, искам да разбера има ли някакъв шанс връзка с мъж роден на 01.04.1982 г. Аз съм родена на 25.08.1983г.Предварително благодаря.

 25. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 21, 2008 @ 16:26

  Към Ели,
  да, връзката между жена Дева и мъж Овен обикновено е трайна. В номерологията ви от рождените дати на пръв поглед има хармония. За по-подробен анализ обаче трябва да ви се направи партньорски хороскоп, основан на повече първична информация.

 26. Дони каза,

  Писа на август 6, 2008 @ 0:58

  Здравейте г-жо Дачева. Писах на 2 места в сайта – за ключовете и личната година. Тук бих искала да се обърна с подобно запитване, както повечето по-горе, макар да ми е неудобно да ви моля за това – съвместимостта. Естествено имам своите наблюдения от личните ни с партньора взаимоотношения, но ми се иска да чуя мнение на астролог.
  Аз съм Близнаци (23.05.), лична година 2, с ключ на малкото име 1, на презимето 3, а на фамилията 4 (сумарно 3-те – ключ 8). Ако си спомням добре асцендента ми е Дева, другото Риби.
  Той е Телец (03.05.), лична година 9, с ключ на малкото име 1, на презимето 9, на фамилията 4 (сумарно – ключ 5). За асцендента му не знам.
  Благодаря предварително!

 27. Муси Дачева каза,

  Писа на август 6, 2008 @ 10:54

  Към Дони,
  коментарът, който мога да дам тук е “на едър тегел”,защото се основава на частична информация и то предимно номерологична.
  Тъй като вашето рождено Слънце е в 2 Близнаци в момента сте в сатурнова криза, което обяснява притеснението за вашата връзка и нейното бъдеще. Хубавото е, че в късната есен това стагниращо влияние ще се оттече, макар и да остави някаква следа.
  Имате хармонични вибрации на имената. Имате и хармония на календарните дати 23 и 3. Но, вибрациите на 1 връх при вас са дисхармонични- 23+5=>1 и 3+5=>8. Тези вибрации силно повлияват формирането на личността, възпитанието, защото въздействат в младежка възраст. Също така в годината 2007 те излязоха на преден план и формираха Личните ви години.
  Лична година 2 и Лична година 9 са също с дисхармонични вибрации,така както са били и Лична година 1 и Лична година 8.
  Така че освен сатурновата криза на Слънцето и на асцендента ви (Дева), попадате и в неблагоприятен период от 2 години на опозиция на вибрации 1-8 и 2-9. Затова пък след това идват хармоничните Лична година 3-Лична година 1, после са 4-2, 5-3, 6-4, 7-5 и т.н. :)
  Освен това не се знае как се отнасят рождените ви пътеки – вибрациите Път.
  Подробен анализ на съвместимостта на двама души се прави въз основа на пълните рождени данни, което включва имената по рождение, рождените дати, часовете и местораждането. Цялата тази лична информация обаче не е препоръчително да се подава тук на сайта.

 28. Дони каза,

  Писа на август 6, 2008 @ 12:53

  Благодаря Ви много :) !! Както за откликването тук, така и в другата тема. Много сте мила!
  Прегръдки! :)

 29. Мария каза,

  Писа на август 7, 2008 @ 22:02

  Здравейте,аз се казвам Мария и се питам,но не мога да си отговоря сама защо връзките ми с мъже се разпадат постоянно.Явно не съм съвместима с никой.Родена съм на 3 март 1971 г.,асцендента ми е Дева,в 18.30 часа близо до град Пазарджик.Много съм нещастна,бихте ли ме успокоили,защото аз загубих надежда,че някой ще поиска да бъде с мен за по-дълъг период.Мъжът,когото обичам се раздели с мен на 20 юли т.г. и оттогава живея сякаш в ад.Благодаря ви много.

 30. Муси Дачева каза,

  Писа на август 8, 2008 @ 12:09

  Към Мария,
  няма такъв човек, който да не е съвместим с никого.
  За всеки има сродна душа и в тази Лична година 7 е много вероятно да я срещнете. Песимизмът ви е породен от разочарованието, което изживявате сега, но към 20 август при вас се отварят нови възможности.
  Действително Път 6, Риби на Десцендента и Козирог на 5 дом дават затруднения в емоционалната сфера, но това не е за цял живот.
  Сега преживявате сатурнова криза на Слънцето (Риби) и асцендента (Дева) и се получава наслагване на трудни периоди.
  Но,горе главата! Кризите са за това, за да бъдат преодолявани.
  :)

 31. Бояна каза,

  Писа на септември 4, 2008 @ 12:53

  Здравейте г-жо Дачева,

  Поздравления за прекрасния сайт.Казва се Бояна и съм родена на 16.05.1975 в Бургас, 18.20 часа.Асцедент скорпион.Бих искала да Ви попитам дали в личната година, в която се намирам в момента 4, имам някакъв шанс да създам семейство с подходящ за мен партньор.
  Благодаря Ви много

 32. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 8, 2008 @ 11:09

  Към Бояна,
  по принцип Да!
  Лична година 4 е подходяща за създаване на семейство, което само по себе си е полагане на стабилни житейски основи.
  Но за един подробен и сериозен анализ, ми пишете на m_dacheva@abv.bg

 33. Михаела каза,

  Писа на септември 8, 2008 @ 23:50

  Здравейте г-жо Дачева

  И аз ви поздравявам за сайта,който посещавам всекидневно,чета и препрочитам всичко и успявам да си отговоря на доста от въпросите,които ме вълнуват.Както повечето дами,обурнали се с въпрос към вас,касаещ личният им живот,така и мен ме вълнуват доста такива.Аз съм родена на 22.04.1979г.в гр.Русе в 15.20ч. и асцендента ми е Дева,а партньорът ми на 20.06.1976г. в същия град,но не знам точният час.Мислите ли,че тази връзка има бъдеще и от какво е породена кризата в момента?Благодаря Ви,предварително!

 34. Ралица Костадинова Николова каза,

  Писа на септември 16, 2008 @ 19:10

  Здравейте отново,

  Вече Ви питах относно моите любовни терзания за връзката ми с мъж от зодия телец.

  Аз уж съм разумна жена но сега съм много влюбене не знам поради каква причина.Вътрешно знам че тази връзка няма никакво бъдеще нито като зодии лъв-телец нито като пътека на живота 3-7 нито като вибрация на имена 9-8 като дни от седмицата не зная петък-четвъртък. и все пак питам? в личния му хороскоп 5ти дом попада в риби /моят аксцендент/ и 10 в лъв. В моя личен хороскоп 3 ти дом е в телец неговата зодия и 9 ти дом в скорпион /неговия аксцендент. Аз съм емоционална той земен и въздържан, аз романтичка той не е аз съм открита и показвам чувства той е студен. Има ли някъква надежда госпожо Дачева по така дадените данни. Аз имам три седмици в рожденната си дата 25,07,1969 той е на 20,04,1972 и двамата сме от Пловдив.Толкова сме различни но секса е страхотен. Какво ще ми препоръчата. Може би съм неразумна поради влиянието на дадени планете?

  Предварително благодаря.Ако не Ви затруднявам моля отговорете ми на личния е-mail

  Хубав ден!!

 35. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 16, 2008 @ 21:29

  Към Ралица Костадинова Николова,
  препоръчах ви лична астроконсултация, но вие настоятелно подавате информация тук, а в същто време искате отговор на имейла си.
  За да се прави анализ на връзката между двама души, трябва да се събере достатъчно първична информация, която в случая липсва.
  Очевидно сте много притеснена от бъдещето на вашите взаимоотношения и то е разбираемо.Бих ви казала, че надежда винаги има и ако човек силно желае нещо, рано или късно го получава.
  Според това, което пишете, може да се каже, че във връзката ви има добри очаквания,независимо че слънцата ви Лъв и Телец може да са в квадратура. Имате хармония на хоризонтите – това са осите Риби-Дева при вас и Скорпион-Телец при него. Вероятно имате и други хармонични връзки между двете натални карти, което подсказват думите ви “секса е страхотен”.
  Но проблемът е, че силното сексуално привличане е до време. След първоначалния страстен период, сексът, макар да остава много важен, отстъпва на по-заден план. Така че размишлявайте върху това – освен секс какво друго можете да си предложите един на друг. Имате ли общи цели, интереси,общи планове,приятно ли ви е да общувате, да разговаряте на различни теми.
  Виждам, че се интересувате от астрология. Направете си синастрия, разгледайте факторите,които създават хармония между двете карти и факторите на конфликтност. Разгледайте си също така соларните хороскопи, прогресивните и дирекционни карти към настоящия момент. И ще можете сама да си отговорите на въпросите,които ви вълнуват.

 36. Аделина Стаменова Недкова каза,

  Писа на септември 24, 2008 @ 9:09

  здравейте,
  интересува ме дали връзката ми с Лъчезар Траянов Григоров-24.12.1973
  и аз-Аделина Стаменова Недкова-5.3.1979- е градивна и силна,има ли любов!
  Благодаря Ви!

 37. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 25, 2008 @ 22:07

  Към Аделина Стаменова Недкова,
  отговорът на въпроса ви изисква построяването на партньорски хороскоп.

 38. ива лазарова каза,

  Писа на декември 11, 2008 @ 10:10

  Здравейте, искам да попитам имам ли шансове за сериозна връзка с мъж, роден на 30.01.1986, а аз на 12.08.1990 .Много благодаря предварително

 39. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 12, 2008 @ 0:14

  ива лазарова,
  да, рождените ви дати са номерологично хармонични.

 40. Йорданка каза,

  Писа на декември 14, 2008 @ 18:00

  На 50 год.съм дали ще си намеря другар в живота ще очаквам отговор по имейла Благодаря

 41. Boriana Veleva каза,

  Писа на декември 15, 2008 @ 15:13

  Аз бих желала да получа числата за 6/49 тиража на 19/12/2008. Очаквам отговор по имейла.
  Скъпа Госпожо “Йорданка”,като редовен посетител на този сайт и като човек, който искрено се възхищава на автора му, бих желала да кажа на Вас и на всички индивиди с вашето мислене (“на мене всички са ми длъжни”) : Престанете да разводнявате сайта с коментари от рода на “Какво ми предстои?” “Кога ще се омъжа?” “Ще спечеля ли от лотарията”? “Каква работа ще започна?”. И ако обичате, преди да пуснете поредния коментар, прочетете го, умножете го по 200 на ден и се запитайте по какъв точно начин човекът, който е вложил изключително много време и труд, за да можем ние да четем (очевидно БЕЗПЛАТНО) този изключително информативен сайт ще отговаря на 200 тарикати на ден? И най-вече, откъде накъде?

  Моето искрено уважение към Вас, Госпожа Дачева! Очаквам с нетърпение всяка нова статия!

 42. мирослава петрова камарашева каза,

  Писа на април 25, 2009 @ 22:42

  обичам момче на ими Георги рожденна дата 14 11 1988 аз се казвам Мирослава 29 08 1976 живях с него 6 месеца и го обикнах много.Зярязяме на велик ден точно знак ли е това

 43. Мария Петкова каза,

  Писа на май 25, 2009 @ 8:43

  Имам колебания за избора на предстоящото ми следване.Моля,помогнете!

 44. Кристина Василева Василева каза,

  Писа на май 28, 2009 @ 14:13

  Здравейте, г-жо Дачева,
  бих искала да Ви попитам каква е съвместимостта ми с мъж, роден на 26.02.1983, имената му са Божидар Павлов Гергишанов. Моята рождена дата е 01.08.1983, София в 5:45 часа. Предварително благодаря за отговора!

  Поздравления за прекрасния сайт!

 45. Муси Дачева каза,

  Писа на май 28, 2009 @ 21:30

  Кристина Василева Василева,
  На въпроса ви “каква е съвместимостта ми с мъж…” може да се отговори след като се направи партньорски хороскоп.

 46. Кристина Василева Василева каза,

  Писа на май 29, 2009 @ 4:01

  Много Ви благодаря!

 47. Деница Даниелова Димитрова каза,

  Писа на август 30, 2009 @ 23:14

  Обращам се кам вас защото имам вразка от година с моя приятел.Аз съм козирог а той е лъв караме се но преодоляваме всичко вав всички хороскопи пише че двете зодии не са една за друга.Вазможно ли е след време да се обваржа с този човек без това да е фатално.
  БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 48. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 1, 2009 @ 9:37

  Деница Даниелова Димитрова,
  Да, между слънце в Козирог и слънце в Лъв връзката е по-сложна,защото в основата си сте от различни по характер стихии- земя и огън.
  Но в рождените ви карти- астрологични и номерологични, може да има други, по-силно притеглящи ви един към друг, комбинации.
  Повече слушайте сърцето си и по-малко четете хороскопи, особено тези, които са само според зодията. :)

 49. Ралица Николова каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 18:44

  Зравей Муси,
  Искам да попитам кога ще излезнат по лични години любовния хороскоп за 2010г..В начална страница има къде да кликнеш но дава грешка, т.е. не излиза нищо.

 50. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 26, 2010 @ 11:02

  Ралица Николова,
  хороскопът е готов,но техническият администратор се бави.

 51. Валя каза,

  Писа на януари 28, 2010 @ 15:31

  Искам да попитам-приятелят ми е РАК,а аз сьм СКОРПИОН.Нещо като че ли не е сьвсем ОК при нас.От кьде идва проблемьт?Ще останем ли заедно,сьвместими ли сме като характери?Благодаря Ви предварително!

 52. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 30, 2010 @ 11:39

  Валя,
  това че рождените ви Слънца са от една и съща стихия – водата, т.е. са хармонични, е само една част от цялостната картина при вашата двойка.Има и други астропоказатели за хармоничност между партньорите. Четете статиите по темата в сайта.

 53. Даниела каза,

  Писа на февруари 15, 2010 @ 13:08

  Здравейте ,
  родена на (лични данни). имам ли съвместимост с Ангел роден нан (лични данни)
  Благодаря Ви предварително !

 54. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 16, 2010 @ 12:09

  Даниела,
  несъвместими хора рядко се срещат, а зодия Дева може да се сработва с почти всички зодии. Ако наистина ви интересува отговорът на въпроса, който ми задавате, и който касае само и единствено вас, то тогава ви трябва професионална консултация.
  За лична астрологична и номерологична консултация ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 55. Десислава каза,

  Писа на февруари 18, 2010 @ 3:26

  Здравейте, бих искала да Ви помоля да ми отговорите каква е съвместимостта ми (8.11.1988) с приятеля ми (17.05.1980)
  Благодаря Ви предварително!

 56. Теодора каза,

  Писа на май 11, 2010 @ 13:09

  Здравейте, бих искала да ми отговорите на следния въпрос .Скоро се скарах с приятелями с който живях близо 15г,имали някакви шансова за напред.23.06.1961г.22.07.1961г.Блогодя предварително.

 57. Милена каза,

  Писа на май 11, 2010 @ 20:59

  Здравейте г-жо Дачева, имам един въпрос, надявам се да ми отговорите.
  Живея с приятеля ми от десет години, чакаме дете всеки момент. Моят ключ е 1, неговия 8. До колкото разбрах не е много добра комбинация, но засега не ме имали търкания. Много искаме името да бъде съвместимо с нашите ключове. За нашата двойка ключове пише ” благоприятни комбинации – 2,5,6,7,9, . Та въпроса ми е име с ключ на тези вибрации ли да търся.
  Благодаря много за вниманието.

 58. Муси Дачева каза,

  Писа на май 11, 2010 @ 22:05

  Милена,
  да, това са подходящите вибрации за двойката 1-8.
  Вземете предвид слънчевия знак. Ако е Телец, по-добре да не е Ключ 7. Ако е Близнаци прескочете Ключ 2. Календарния ден също да е в тон с Ключа и се стремете да няма струпване на еднакви вибрации – повече от две например.
  Ако е Телец, роден на 15 май, не взимайте Ключ 6. Ако е Близнаци и се роди на 23 -ти, не слагайте Ключ 5.

 59. Муси Дачева каза,

  Писа на май 11, 2010 @ 22:06

  Теодора,
  отговорът на въпросите ви изисква анализ,който се прави в поръчана лична астроконсултация.

 60. Милена каза,

  Писа на май 13, 2010 @ 16:07

  Много ви благодаря за отговора. За съжаление това да измисля име с такива вибрации се превърна в непосилна задача за мен и всичките ми близки. Избягваме да е с ключ 2 и 5 защото се получава вибрация на цялото име съответно 9 и 3, което категорично не искаме, а и ще е близнаци…Точна дата и ден няма как да знам. Вече се примирих че няма да е име което ми харсва, защото всички такива са с ключ 3, а навсякъде в сайта и вашите книги пише че 8 и 3 не могат да съжителстват. Никога не съм предполагала че това ще се окаже толкова трудно.

 61. Муси Дачева каза,

  Писа на май 13, 2010 @ 16:11

  Милена,
  изчакайте да се роди детето и тогава отново си направете разчетите :) тогава ще ви бъде по-лесно, защото ще знаете със сигурност, календарната дата, Пътят, денят от седмицата, слънчевият знак и асцендента.

 62. Деа каза,

  Писа на юни 18, 2010 @ 15:30

  Здравейте Муси!

  Какво става когато двама партньори са с еднакви лични години. Това добре ли е за взаимоотношенията или не?

 63. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 18, 2010 @ 17:40

  Деа,
  по принцип е добре! Синхронът в личните години създава привличане и взаимна хармония.
  Особено,когато и двамата навлизат в позитивни и силни лични години като 1, 3, 5 и 8. Вероятно няма да навлизат едновременно, но влиянието на синхронизиране започва от момента, когато последния влезе в съответната лична годинаи продължава докато първият излезе . Ако не са родени на една и съща дата, което е изключение. Като цяло двойката, при тези комбинации, има да решава общи проблеми. Например,когато навлязат в Лична година 1 или в Лична година 8, могат да започнат заедно нов бизнес, в Лична година 2 да решат да си имат дете, в Лична година 5 да си сменят жилището или да предприемат дълго пътешествие, или да започнат заедно да учат нещо и т.н.

 64. таня каза,

  Писа на юни 19, 2010 @ 10:17

  Здравейте,госпожо Дачева!Бих искала да зная как се създава хармония между вибрациите на имената?Моето име е с ключ 1,а на партньора ми-6.Има ли съвместимост или хармония в този случай?Извинете ме,не са ми много ясни тези неща!Благодаря Ви предварително!

 65. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 20, 2010 @ 9:56

  таня,
  да, между Ключ 1 и Ключ 6 има хармония и тя може да бъде съзнателно разширявана от двамата. Добра база за това е стремежът към красота и съвършенство, който го има заложен в основните характеристики на Ключове 1 и 6. Повече информация можете да намерите в книгата ми “Номерологичен именник”

 66. Ивелина Атанасова Керанова каза,

  Писа на юли 6, 2010 @ 22:10

  Моля за съвет,имам връзка с мъж-Борислав Николаев Бойчев роден на 18.03.1977,а аз съм родена на 16.05.1973.Искам да знам има ли бъдеще тази наша връзка.Фамилията ми по баща е Андонова ,ако тов аима значение.Много благодаря и ви моля за разбиране

 67. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 6, 2010 @ 23:00

  Ивелина Атанасова Керанова,
  аз от своя страна искам да знам
  ЗАЩО СИ ПИШЕТЕ ИМЕНАТА И РОЖДЕНИТЕ ДАТИ?
  Ако искате да обявите публично връзката си ОК, разбирам.
  Но сериозен анализ на рождените ви данни правя единствено в лична астроконсултация.

 68. Ивелина Атанасова Керанова каза,

  Писа на юли 7, 2010 @ 8:23

  Извинявайте не исках да ви обидя,не това беше желанието ми.Не желая публичност и съжалявам че така се получи.Може ли съвет как да се свържа с вас,тъй като не сме от еди град.Лек ден

 69. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 7, 2010 @ 10:55

  Ивелина Атанасова Керанова,
  аз не съм обидена :)
  Учудвам се, че въпреки честите ми напомняния за дискретност, винаги има някой, който си пише не само собственото пълно име и рождена дата, но и на друг човек, който вероятно би бил против.
  Аз не съм от един и същи град с много хора, и няма как иначе, това не пречи да се свързват с мен. Който търси- намира :)

 70. Жасмин каза,

  Писа на октомври 2, 2010 @ 13:34

  Не бях чувала за дисхармонични вибрации. Дисхармонични спрямо какво?

 71. иванка савова каза,

  Писа на октомври 3, 2010 @ 23:03

  Искам да попитам:наскоро се запознах с човек който има ключ 5 и моят е също 5 аз съм родена на 05.09.61г а той е 23.05.61г дали има съвместимост за съжителство,защото в повечето хороскопи се казва,че дева и близнаци не могат да съжителстват

 72. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 4, 2010 @ 16:05

  иванка савова,
  ако името ви наистина е Иванка, то е Ключ 3, а не 5 :), но 3 и 5 са хармонични вибрации.
  В тези две рождени дати има хармония-календарният ден е 5,23 – 5, и сте родени и двамата във вторник. Между меркуриевите хора има привличане, проблемът е че земята на Девата и въздухът на Близнаци изискват много и от двамата,за да се сработят не само на ментално, но и на емоционално ниво.

 73. Цонка Колева каза,

  Писа на февруари 15, 2011 @ 20:06

  Бих искала да попитам има ли бъдеще връзката ми с човек роден на 25.05.1976 който отскоро познавам. Аз съм родена на 03.07.1972г.

 74. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 16, 2011 @ 23:26

  Цонка Колева,
  според рождените дати, би било възможно.

 75. Цонка Колева каза,

  Писа на февруари 18, 2011 @ 19:46

  Сърдечно Благодаря за отговора!

 76. vesela каза,

  Писа на февруари 23, 2011 @ 14:49

  здравейте, подходящи ли партнъори сме, живеем заедно имаме връзка от 4 години аз съм родена на 25.05.1985 а той на 25.01.1983 г. Благодаря :)

 77. Димитър каза,

  Писа на май 22, 2011 @ 14:32

  Здравейте,името ми е Димитър,а любимата ми се казва Велислава.Роден съм на 06.12.88 и съм Стрелец с асцендент Рак ,а тя е родена на 03.07.89 зодия Рак,не знам асцендента й,но кажете моят като е Рак в помощ ли е за двама ни,обичаме се много и сме еднакви (може би заради асцендента ми),но често се караме и се почва от малкото,някакъв вид дребнавост и силна чувствителност от двамата и там е парадокса,хем се разбираме един друг,хем като се скараме не се разбираме(сблъсък на Егото) и се обвиняваме в това.Въпреки това аз виждам,че постоянните й критики към мен са основателни в доста от случаите и побутва лошите ми качества,което е добре за мен,но до определен момент,в който нейното преминава във влудяваща дребнавост…Надявам се да има добри аспекти и бъдеще за нас.Благодаря ви!

 78. Муси Дачева каза,

  Писа на май 23, 2011 @ 16:56

  Димитър,
  връзката ви е трудна и ще продължи толкова, колкото шанс и дадете двамата, с взаимно търпение и съзнателно усилие тя да просъществува по-дълго.

 79. Лиляна каза,

  Писа на юли 3, 2011 @ 14:18

  Здравейте, какви са перспективите за успешна връзка/семейство за човек роден на 14.09.1983 и човек роден на 30.05.1984. Имат ли бъдеще заедно? Има ли шанс да има хармония за тях и как да я пазят? Благодаря Ви!

 80. Магдалена каза,

  Писа на юли 12, 2011 @ 12:26

  Здравейте ,

  как виждате нещата между жена Риби -ключ 3 и мъж Скорпион -ключ 3

  Благодаря предварително !

 81. Муси Дачева каза,

  Писа на август 15, 2011 @ 11:24

  Лиляна,
  На тези и на други ваши лични въпроси се търсят отговори в астроконсултация, за което е необходимо да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 82. Муси Дачева каза,

  Писа на август 15, 2011 @ 11:26

  Магдалена,
  комбинацията е обещаваща! :)))

 83. Silva Stoianova каза,

  Писа на август 16, 2011 @ 2:17

  Переспективата на връзка жена лъв 30.07.64 г. и мъж
  рак 25.06.63 г.?

 84. Йорданка Кръстева каза,

  Писа на август 16, 2011 @ 12:59

  Здравейте!

  Аз съм жена Дева с ключ 2 (23.09.), а той Скорпион (21.11.) с ключ 4.

  Имаме ли бъдеще.

 85. Муси Дачева каза,

  Писа на август 24, 2011 @ 10:20

  Silva Stoianova,
  от номерологията на рождените дати само има добри очаквания.
  Връзката лъв-рак е често срщана и работи добре при някои условия.
  За да се направи точен анализ обаче е необходимо да има точни данни на раждането-дата, час, минути, местораждане. Също така пълните рождени имена и промените, ако има такива.
  Такъв анализ се прави в лична астроконсултация.

 86. Муси Дачева каза,

  Писа на август 24, 2011 @ 10:23

  Йорданка Кръстева,
  принцип Да, но изхождайки само от Ключовете,които са хармонични и от личните години,които при вас са в синхрон в участъка след неговия рожден ден и до вашия.

 87. Галинка каза,

  Писа на ноември 10, 2011 @ 12:02

  Переспективата жена скорпион 06.11.1965г. и мъж водолей 22.01.1965 год

 88. Nina Krasteva каза,

  Писа на януари 3, 2012 @ 11:48

  ПРОЧЕТОХ МАТЕРИАЛА ЗА КЛЮЧОВЕТЕ И СЪМ В НЕДОУМЕНИЕ В КАКЪВ АСПЕКТ СА КЛЮЧЪТ НА МЪЖА МИ (КОЙТО Е 9) И МОЯТ (КОЙТО Е 2). ТЪЙ КАТО ЕДНАТА ЦИФРА Е ЧЕТНА, А ДРУГАТА НЕЧЕТНА, ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ ЛИПСВА ВСЯКАКВА ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЛИЧНОСТИТЕ?

 89. Nina Krasteva каза,

  Писа на януари 3, 2012 @ 11:53

  ДОПУСНАЛА СЪМ ГРЕШКА – КЛЮЧЪТ НА СЪПРУГА МИ Е 1, А НЕ 9, КАКТО ПИСАХ ПО-ГОРЕ. НО И В ТОЗИ СЛУЧАЙ ПАК ИМАМЕ ЧЕТНО И НЕЧЕТНО ЧИСЛО.

 90. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 3, 2012 @ 14:33

  Nina Krasteva,
  Ключ 1 и Ключ 2 са от една група и са много хармонични. Подробни описания в Номерологичен именник.

 91. mariyana каза,

  Писа на януари 25, 2012 @ 17:56

  Зравейте,

  Хармонична ли е връзката между Ключ 3 и Ключ 4?

  Благодаря предварително!

 92. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 26, 2012 @ 13:09

  mariyana,
  Ключ 3 и Ключ 4 не са хармонични.
  За да се прецени хармонията между двама души, се взимат предвид много астрологични и номерологични фактора, а не само имената.

 93. ирина каза,

  Писа на февруари 15, 2012 @ 14:58

  Здравейте! Искам да попитам може ли да се създадат щастливо семейство човек,роден на 14.11.82 г. и друг човек, роден на 30.10.86 г. Благодаря Ви предварително!

 94. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 16, 2012 @ 23:05

  ирина,
  връзката между двама,родени под знака на Скорпион, е трудна, но не и невъзможна.
  Ако успеете навреме да разпределите ролите- кой води и кой следва, ще ви бъде по-лесно и по-дълго ще бъдете заедно.

 95. ирина каза,

  Писа на февруари 17, 2012 @ 9:45

  Благодаря Ви много! Само не разбрах какво точно означава “по-дълго ще бъдете заедно”. Т.е може да има връзка, но тя няма да приключи със създаване на стабилно семейство или обратното. А и между другото ключовете на имената ни са 4 за рожденна дата 14.11.82 г. и 5 за дата 30.10.86 г. Това добра комбинация ли е за семейство

 96. мария каза,

  Писа на февруари 17, 2012 @ 17:03

  аз съм ключ 3/08.11.1971/
  а на мъза когото обичам ключ 7/16.05.1966/
  това ли е годината през която ще изчистим недоразуменията и ще продължим заедно ?

 97. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 18, 2012 @ 12:05

  мария,
  да, това е единият от двата варианта.

 98. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 18, 2012 @ 12:09

  ирина,
  да, Ключ 4 и Ключ 5 имат известна хармония, която по-силно се проявява на ниво лични взаимоотношения.
  Но, анализ на съвместимостта между двама души се прави на базата на пълните рождени данни- пълни имена,промени, ако има такива, дата, час, минути на раждането и местораждане. И то в поръчана на имейла ми лична астроконсултация.

 99. мария каза,

  Писа на февруари 19, 2012 @ 12:48

  Благодаря,
  да разбирам ли че съжителството ни е или не 50:50/макар това да е много грубо казано за мен/знам и вярвам че нещата просто се случват такива каквито трябва да бъдат но също вярвам че понякога една дума преобръща нещата затова се питам да ли има такава ДУМА

 100. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 19, 2012 @ 12:58

  мария,
  да, понякога искреното:
  Простено да ти е!
  Благославям те с ЛЮБОВ!

  върши чудеса.

 101. мария каза,

  Писа на февруари 19, 2012 @ 15:06

  БЛАГОДАРЯ

  БЪДИТЕ БЛАГОСЛОВЕННА И ВИЕ

 102. Росица каза,

  Писа на февруари 19, 2012 @ 19:30

  Здравейте,аз съм родена на 23.03.1977,той е роден на 11.09.1974..Ще продължим ли заедно?Благодаря

 103. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 21, 2012 @ 11:53

  Росица,
  в комбинацията на рождените ви дати има потенциал. Особено важен за тази година е периодът между вашият рожден ден и неговият.

 104. Рени каза,

  Писа на март 2, 2012 @ 12:49

  Здравейте,казвам се Ирена и съм родена на 10.02.1979, а моят партньор се казва Димитър и е роден на 03.10.1956г. Моля Ви да ми пишете имаме ли общ път и бъдеще.Въпреки разликата ни във възрастта връзката ни е много силна и ние искренно се обичаме. На моменти имам чувството,че сме едно цяло, но мнението на близките ми ме притеснява. Благодаря Ви предварително.

 105. Муси Дачева каза,

  Писа на март 5, 2012 @ 13:31

  Рени,
  задавате риторичен въпрос.
  “връзката ни е много силна и ние искренно се обичаме. На моменти имам чувството,че сме едно цяло”, това е нужно за една връзка.

 106. Гергана Лазарова каза,

  Писа на март 5, 2012 @ 18:45

  Какво ще кажете за съвместимостта между ключ 2 и ключ 5, съответно зодии козирог и близнаци?

 107. Муси Дачева каза,

  Писа на март 6, 2012 @ 11:24

  Гергана Лазарова,
  много крехка комбинация.
  Трябва да има задържащи фактори като например асцендент, Марс,Венера, или Луна във въздушен знак при Козирога, и/ или асцендент, Венера, Луна в земен знак при Близнаци.

 108. Гергана Лазарова каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 7:36

  Хм, това нищо не ми говори… А асцендентите са съответно за козирог- рак, а за близнаци- козирог :)

 109. Ваня Пеева каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 10:55

  Какво ще кажете за комбинацията к3 и к6?

 110. Муси Дачева каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 14:21

  Ваня Пеева,
  чудесна комбинация :)

 111. Муси Дачева каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 14:25

  Гергана Лазарова,
  асцендентът Козирог при Близнаци, в случая, действа в полза на връзката ви.

 112. Павлина Стоева каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 17:36

  Здравейте, аз искам да ми кажете за комбинация- к2 и к9? И защо когато се включат фамилията и бащиното име се променя ключа? Как е по- правилно да се смята?

 113. Муси Дачева каза,

  Писа на март 7, 2012 @ 22:36

  Павлина Стоева,ако това ви е името,
  “аз искам да ми кажете за комбинация- к2 и к9?”
  не ми допада тона на обръщението ви!
  Имам ли някакъв неизпълнен ангажимент или задължение към вас, за да не си направите труда да се обърнете любезно,когато задавате въпрос?

 114. Гергана Лазарова каза,

  Писа на март 8, 2012 @ 16:43

  Благодаря, г-жо Дачева! Жалко, че офисът ви се намира чак в Пловдив!

 115. марияна каза,

  Писа на март 9, 2012 @ 15:33

  Здравейте Муси,

  Ключовете с половинката ми не са в хармония ( 4 и 3).
  Бих била много благодарна, ако кажете дали Съдба-Съдба са хармонични, сега са 5 и 2, но ако приема фамилията му ще станат 6 и 2.

  Благодаря предварително!

 116. Муси Дачева каза,

  Писа на март 10, 2012 @ 12:07

  марияна,
  да, това е удачно решение.
  Но, ако нямате друга Петица, не го правете.
  Петицата е много важна вибрация в номерологичната карта. Тя може да ви дойде от Ключ, Съдба, Път, Дата, от меркуриево влияние на рождените слънце и асцендент, от раждане в сряда.

 117. Павлина Стоева каза,

  Писа на март 10, 2012 @ 20:32

  Съжалявам за впечатлението, което съм ви направила, не съм искала така да прозвучи, нито да се натрапвам!

 118. Муси Дачева каза,

  Писа на март 11, 2012 @ 16:16

  Павлина Стоева,
  приемам извинението и отговарям на въпроса ви.
  Ключ 2 и Ключ 9 не са хармонични, защото Двойката е лунна вибрация , а Девятката е марсова вибрация. Повече информация има в книгата ми “Номерологичен именник”.
  Ключ е вибрация на личното име. Когато пресмятате пълното си име, т.е. сумата на лично, бащино и фамилно име, получавате друга вибрация, вибрация на пълното име – Съдба. Тази вибрация е подробно описана в книгата ми “Номерологичен календар”.

 119. марияна каза,

  Писа на март 13, 2012 @ 10:28

  Здравейте отново Муси,

  Много благодаря за отговора относно хармонията Съдба-Съдба с партньора ми. Мога ли по някакъв начин сама да си изчисля дали имам 5 от меркуриево влияние на рождените слънце и асцендент, защото съм си загубила листа, на който писах, когато идвах при Вас или трябва отново да Ви посетя.

  С благодарност и признание,

  Марияна Кунева

 120. Муси Дачева каза,

  Писа на март 13, 2012 @ 11:15

  марияна,
  от рождената ви дата не излиза вибрация 5, тя е само в името ви и то като вибрация на пълното име-Съдба.
  Ако имате въпроси,които искате да обсъдим, винаги можете да ме посетите. :)
  Но, в случая, съветът ми е да не си сменяте фамилията, освен ако неговата фамилия не е с вибрация 9 и добавена към вашата с тире, не променя тази ценна вибрация 5 на пълното име.

 121. марияна каза,

  Писа на март 15, 2012 @ 9:45

  Здравей Муси,

  Изчислих, че мога да запазя вибрацията на пълното име – Съдба 5, ако приема фамилията на приятеля ми,но не добавя наставката – а за женски род. В днешно време все по-често срещаме жени с такива фамилии, като Дилма Русев, Нина Добрев, Мишел Бонев… Предполагам, че във връзка с работата Ви сте срещали такива случаи. Имате ли предства дали ще ми забранят в общината и дали има някаква пречка да постъпя така?

  Изключително много благодаря за съветите Ви!

  Поздрави,

  Марияна

 122. Муси Дачева каза,

  Писа на март 15, 2012 @ 10:11

  марияна,
  не мисля, че ще ви забранят :) Сега се допуска при даване име на дете бащиното да не бъде с окончание -ов, -ова. Предполагам, че и за фамилията не би трябвало да има пречка, но зависи на какъв чиновник ще попаднете.

 123. Ели каза,

  Писа на юли 2, 2012 @ 22:02

  Здравейте г-жо Дачева.Рождената ми дата е 19.05.1984. Бих искала да знам с кого ще имам по-хармонична и стабилна връзка – с мъжа, роден на 06.01.1980 или с мъжа, роден на 27.09.1977.Какъв избор да направя?(единият е с асцедент водолей-аз също;другият е с асцедент скорпион). Благодаря Ви!

 124. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 3, 2012 @ 12:47

  Ели,
  да, сложен избор!
  Пишете ми на някой от имейлите, за да си поръчате лична астроконсултация.

 125. Richenel каза,

  Писа на юли 4, 2012 @ 22:23

  Здравейте госпожо Дачева.Бих искала да ви попитам дали е хармонична връзката между Ключ 5 и Ключ 9?Благодаря

 126. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 5, 2012 @ 9:37

  Richenel,
  да, хармонична е, много жизнена и емоционална комбинация.

 127. Станислава Димитрова каза,

  Писа на юли 19, 2012 @ 2:23

  Здравейте! Рождената ми дата е 06.10.1988г. Бих искала да попитам какви са перспективите на връзката с човек, роден на 27.09.1988г.
  Благодря Ви предварително!

 128. stdimitrova каза,

  Писа на юли 19, 2012 @ 10:35

  Здравейте! Рождената ми дата е 06.10.1988г. Бих искала да попитам какви са перспективите на връзката с човек, роден на 27.09.1988г.
  Благодаря Ви предварително!

 129. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 19, 2012 @ 13:52

  stdimitrova,
  Ключ е вибрация на личното име, няма нищо общо с рождената дата.

 130. stdimitrova каза,

  Писа на юли 19, 2012 @ 14:56

  Коментирала съм погрешна тема, извинявам се! Моят ключ е 6, а неговият – 9. Благодаря!

 131. крум каза,

  Писа на юли 21, 2012 @ 16:53

  Добър Ден роден съм на 25.10.1971 Съпругата ми Валентина 9.05.1981 Имаме ли някакво бъдеще,колко ще продължи връзката ни Дете ще имаме ли

 132. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 22, 2012 @ 11:49

  stdimitrova,
  Ключ 6 и Ключ 9 са много хармонични,това са две вибрации на изявата, в които има заложен артистичен потенциал и много креативност.
  Ако имат подкрепа от другите елементи на номерологичната картина, както и астрологична хармония,връзката е перспективна.

 133. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 22, 2012 @ 13:56

 134. крум каза,

  Писа на юли 23, 2012 @ 10:06

  Поне нещо не може ли да се каже другите получават отговорите,който ги интересуват аз не

 135. крум каза,

  Писа на юли 23, 2012 @ 10:10

  Поне нещо не може ли да се каже другите получават отговори аз не

 136. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 23, 2012 @ 10:26

  крум,
  материалът, към който сте пуснали коментара си, е за вибрацията на личното име.
  Отговори на въпросите, които задавате, изискват подробно разглеждане на пълните рождени данни и на двамата,нещо което не правя за никого тук в сайта, защото е свързано с отделяне на повече време. Отговарям на въпроси,които са конкретно формулирани и мога да им отговоря бързо.
  Между имената Крум и Валентина има хармония и привличане, заради еднаквата вибрация Ключ 7.

 137. Мая каза,

  Писа на октомври 8, 2012 @ 14:41

  Здравейте Муси.За първи път влизам в този сайт.Много ми хареса.Благодаря че Ви има.Ще Би бъда много благодарна ако ми отговорите дали има бъдеще между мен Мая,род.на 11.3.1970 и Хавиер,род.на 17.6.1957.Много БЛАГОДАРЯ.

 138. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 12, 2012 @ 0:15

 139. Магдалена каза,

  Писа на февруари 27, 2013 @ 16:16

  Здравейте, как намирате комбинацията за мъж и жена от зодия Риби, жената ключ – 9, мъжът – 3.
  Благодаря Ви!

 140. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 27, 2013 @ 22:46

  Магдалена,
  комбинацията е жизнена, отлична за общи начинания и съжителство, но само доколкото това касае имената.
  Оттам нататък има много други влияния, които трябва да се отчетат.

 141. Цветелина каза,

  Писа на март 14, 2013 @ 8:39

  Здравейте, интересуваме лично име с вибрация 3 и със кой числа ще съм във хармония!Благодаря ви!

 142. Цветелина каза,

  Писа на март 14, 2013 @ 9:15

  Здравейте, моят ключ е 3, кой са хармоничните? Благодаря ви!

 143. Муси Дачева каза,

  Писа на март 21, 2013 @ 13:43

  Цветелина,
  с всички,без Ключ 4 и Ключ 8, но и това е относително, защото може вашият Ключ 3 да не си хармонира с Ключа на другия човек, а с други негови вибрации като Съдба-на цялото име, или Път на рождената дата и др.

 144. Dimitar каза,

  Писа на април 26, 2013 @ 20:52

  Здравейте! Рождената ми дата е 09,07.1977г. Бих искал да Ви попитам ще имам ли жена и деца .
  Благодаря Ви предварително!

 145. Dimitar каза,

  Писа на април 28, 2013 @ 20:28

  Здравейте,казвам се Димитър и съм роден на 09.07,1977г, . Ще имам ли деца и съпруга ?Благодаря Ви предварително.

 146. Муси Дачева каза,

  Писа на май 7, 2013 @ 18:15

  Dimitar,
  незнам защо задавате този въпрос тук и какво очаквате да ви отговоря?
  Темата е много лична и е предмет на индивидуална астроконсултация.

 147. Десислава каза,

  Писа на май 27, 2013 @ 8:21

  Здравейте,
  Моля Ви бихте ли ми казали дали връзката ми ще продължи?
  Аз съм родена на 16.07.1975 г.в 03,10 ч. той 26.09.1963 г. в 10,50 ч.
  Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите!

 148. Дона каза,

  Писа на май 27, 2013 @ 11:17

  Хора,какво ви става, не четете ли преди да си пишете въпросчетата?!

 149. Муси Дачева каза,

  Писа на май 29, 2013 @ 10:22

  Десислава,
  въпроси за партньорство се обсъждат в лична астроконсултация,за което трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 150. Симоника каза,

  Писа на септември 13, 2013 @ 6:08

  Здравейте ,

  как виждате нещата между жена близнаци -ключ 9 и мъж везни -ключ 9

  Благодаря предварително !

 151. мария каза,

  Писа на септември 17, 2013 @ 19:33

  Здравей Муси,
  много въпроси ме вълнуват,но най-важен винаги е кога ще оставя самотата зад мен,а тя много вече ми тежи.Запознах се с мъж /до извесна степен сме колеги/живеем в различни страни,кориспондираме много често почти ежедневно,ще се получи ли нещо хубаво и сериозно,той е роден на 06.08.1973
  аз на 08.11.1971

  Благодаря !

 152. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 17, 2013 @ 21:08

  мария,
  това е чудесно! :) Поддържайте си кореспонденцията, но за сериозна връзка е трудно да се каже без подробни данни.
  Имате хармония на рождените дати,и двамата сте в любовни години. Желая ви успех!

 153. мария каза,

  Писа на септември 18, 2013 @ 12:16

  Благодаря Муси,
  какви данни е неоходимо да ти изпратя ?

  Благодаря !

 154. мария каза,

  Писа на септември 24, 2013 @ 13:04

  Здравей Муси
  това което мога да ти напиша е аз съм ключ 7/08.11.1971/
  а той е ключ 2/06.08.1973/-Нурсин и много бих желала да науча нещо повече за бъдещето ни има ли го или не ?
  Благодаря и аз ти пожелавам хубаво време и приятни дни !
  А аз очаквам с нетърпение твоя отговор и с много слънчево настроение
  Благодаря !

 155. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 25, 2013 @ 1:30

  мария,
  за насрочване на лична астроконсултация ми пишете на mussydacheva@abv.bg
  Не е необходимо, и никой не е искал това от вас, да си давате рождените дати тук в сайта.

 156. dm каза,

  Писа на септември 26, 2013 @ 9:08

  Муси здравей!

  как ти се струва съвметимостта между жена, ключ 1, водолей и мъж ключ 7, овен?

  Също искам да попитам дали е нужно да се намери само ключа на малкото -първото име..или трябва да се изчислят и трите имена на човека?

 157. Муси Дачева каза,

  Писа на септември 26, 2013 @ 18:20

  dm,
  Ключ 1 и Ключ 7 са хармонични на интелектуално ниво. Водолей и Овен са на секстил разстояние,което е също интелектуален аспект. В сферата на емоциите обаче дали са хармонични,зависи от много други условия.
  Трите имена дават вибрация на пълното име, нарича се Съдба и съм го обяснила подробно в книгата ми Номерологичен календар.
  Когато се прави номерологична съвместимост се взимат няколко вибрации от пълното рождено име и няколко вибрации от рождената дата. Така се получава богат набор от информация за анализ.

 158. люckа каза,

  Писа на октомври 11, 2013 @ 15:13

  Здравейте, възможно ли е да се задълбочи връзка между жена лъв, асцендент скорпион, родена на 27.07.1980г. ключ на името 9 и мъж стрелец, ключ на името5, -01.12.1977г.

 159. cus каза,

  Писа на октомври 14, 2013 @ 16:10

  Здравейте фея на много нуждаещи се от съвет или насока.От вчера разглеждам сайта,който е повече от прекрасен,а повода да започна да се ровичкам в подобни статии,е че от известно време търся информация за връзката ми с приятеля ми.Той е зодия козирог,казва се Любомир,ключ 7,роден на 28.12.1985.Аз се казвам Сузана,зодия везни,ключ 8,и съм родена на 8.10.1983,събота в 7:00 сутринта.Благодаря предварително за вниманието,което надявам се ще отделите.Успешна седмица!

 160. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 14, 2013 @ 23:34

  cus,
  за пореден път казвам,че не е необходимо да си публикувате тук личните данни. Анализ на партньорските взаимоотношения е нещо, което се прави в лична астроконсултация, за което трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg
  А във връзка с темата: между Ключ 7 и Ключ 8 съществува хармония,която подкрепя повече професионалните отношения,докато в личните изисква известни усилия.

 161. Людмила Руменова Михайлова каза,

  Писа на декември 17, 2013 @ 21:10

  Здравейте, ако може да попитам http://www.temura.net/article_012.php – проверявах за съвместимост за мен и един човек, но не се чете, в смисъл пиша двете имена излиза ми че и двамата сме 3-3, но не мога да разбера какво характеризира – просто има само точки…

 162. яся каза,

  Писа на декември 27, 2013 @ 20:50

  Муси здравей,
  Как виждаш връзката между мъж и жена, зодия риби /на една дата/. Ключ на мъжът е 3, на жената е 9

  Предварително Благодаря!

 163. brambi каза,

  Писа на март 31, 2014 @ 11:21

  Здравейте,
  Бих се радвала, ако може да ми кажете има ли перспектива връзката между мъж роден на 2.04.1981г. София и жена родена на 22.11.1987г. София (което незнам коя от двете зодии е всъщност).
  Благодаря предларително.

 164. mimi каза,

  Писа на февруари 5, 2015 @ 11:04

  Здравейте,
  не знам дали тук е мястото на въпроса ми за което се извинявам.Искам да попитам за съвместимостта.Направих композитна карта заедно с транзитите към момента на срещата ни, но не знам дали да гледам в синастрията или композитното тълкуване на картата тъй като имаме три аспекта и искам да разбера дали имаме някакво бъдеще заедно.Благодаря и отново се извинявам.

 165. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 12, 2015 @ 13:01

  mimi,
  ако вникнете в идеята на композита, сама ще си отговорите на въпроса. Това значи, че нещо, което астрологически е средно аритметично на вас двамата как би се отнесло към момента на срещата ви. :) Все пак вие сте две отделни личности. Гледайте транзитите на всеки поотделно.

 166. Marinela каза,

  Писа на април 27, 2015 @ 23:52

  Здравейте,

  Бих искала да ви попитам каква съвместимостта между Ключ 1 и Ключ 8? Има ли възможност за връзка?

  Благодаря ви предварително! :)

 167. Marinela каза,

  Писа на април 27, 2015 @ 23:57

  Като аз съм в Ключ 1- зодия рак, а той- скорпион.

  Благодаря :)

 168. Муси Дачева каза,

  Писа на май 4, 2015 @ 8:29

  Marinela,
  Ключ 1-Ключ 8 е трудна комбинация, но в случая не и невъзможна, тъй като Рак и Скорпион са хармонични като водни знаци.

 169. Радка каза,

  Писа на декември 26, 2015 @ 6:12

  Благодаря за сайта, честито Рождество и весела Коледа, здраве и благополучие през Новата Година…с благодарност от Африка

 170. Мануела каза,

  Писа на октомври 2, 2018 @ 14:40

  Родена съм на 11 март 1990 и се казвам Мануела. Той е роден на 5 март 1988 и се казва Кънчо. Струва ли си да продължа?.. заедно сме 2 и половина години, но сега сме в много труден период.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог