Нова работа за Рибите, изгодни сделки за Телеца

Седмичен хороскоп
16 – 22 февруари  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с в Овен през тази седмица имате шанс да спечелите вниманието на хора, които могат да подкрепят проекти, по които работите сега, но също така да ви насочат към нови идеи и решения. Не разчитайте да се справяте с всичко сами, разпределете работата и върху раменете на хора, на които имате доверие. Моментът е добър за сформиране на екип и за привеждане в действие на планове за реорганизация в работната среда.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през първите дни на тази седмица могат да отговорят позитивно на инициативата на пратньора си и да изгладят натрупаните недоразумения. Имате възможност да постигнете споразумение и в отношенията си с колеги или съдружници, макар и с цената на известни компромиси. Четвъртък и петък са подходящи за решаване на общи финансови дела. Седмицата е добра за пътувания надалеч.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец съвпадът на господаря на знака Юпитер с носителя на енергия и воля Марс, задава нов цикъл, който продължава около две години. Аспектът влияе тонизиращо и създава предпоставки за справяне с дейности, които изискват повече физическа и психическа енергия. Засилват се амбицията за успех и честолюбвите стремежи, а у някои и агресивността. Сряда е напрегнат и в голяма степен критичен ден.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  седмицата е много благоприятна за даване ход на  неща, които са задържани досега по различни причини. Възможностите са много добри за сключване на изгодна сделка, за подписване на трудов договор и ангажиране с други хора. Моментът е подходящ за разплащане на труд и за изчистване на стар дълг, като по този начин ще дадете възможност нещо ново да влезе в живота ви през следващата седмица.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първите дни на работната седмица ще бъдат фокусирани в ситуации или процеси, които се развиват в дома, близо до родното място или там, където са родителите. Работата от къщи може да ви носи приходи, но бъдете внимателни и се пазете от битови травми. Настъпил е момента да приключите проект или задача, постарайте се да направите това до края на седмицата. Отворете сетивата си за нова и полезна информация.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предлага добри възможности за активност в деловата сфера. Можете да положите основа на дългосрочен проект, за който е необходимо да търсите съдействието на компетентни хора. В понеделник ще ви е трудно да мотивирате хората от екипа си, особено ако са от нежния пол. Във вторник бъдете внимателни, ако шофирате и спазвайте правилата, за да не ви  санкционират служителите на КАТ.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица е важно да запазите тялото и духът си в кондиция. Бъдете внимателни с храната и взимайте мерки още при първите симптоми на стомашно или грип. В средата на работната седмица е възможно да имате напрегнати моменти в отношенията с хората, с които работите. Към техниката също бъдете внимателни и я поддържайте в изправност, за да можете да разчитате на нея.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще трябва да разчистват старите си задължения и да се справят с недовършените задачи, ако искат през следващите седмици да имат свободата да се съсредоточат върху нови проекти. Ще трябва да намирате време както за служебните си задължения, така и за ангажиментите си към семейството. За необвързаните краят на седмицата обещава нови интересни запознанства.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящите дни носят обещание за повече яснота и стабилност. В сряда Слънцето навлиза във вашия знак и осветява живота ви с надежда и позитивни очаквания за бъдещето. Двете благодатни планети и Юпитер правят необходимото, за да ви създадат добро настроение и да ви помагат да излизате от трудните ситуации, в които ви потопи текущата сатурнова криза. Ако сте останали без работа, през тази и следващата седмица бъдете активни и не отхвърляйте нито една възможност, колкото и непривлекателна да ви се струва на пръв поглед.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или асцендент в Близнаци през тази седмица има повече възможности за     създаване на полезни контакти и намиране на работа.  В тази посока по-благоприятни са дните понеделник, вторник и  сряда. Меркурий във ще доведе на помощ приятелите ви, но бъдете внимателни в това какво и как казвате, за да не си пропилеете шанса. Четвъртък и петък са подходящи да получите утвърдителен отговор на молба за финансова подкрепа.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи творческо вдъхновение и лекота в решаването на заплетени ситуации. Имате добри възможности да спечелите симпатиите и доверието на хора, които са важни за вас. В материално отношение периодът е добър да закрепите доходите си и да напреднете в проекти, на които да разчитате за в бъдеще.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей продължава силната серия дни, заради подкрепата на повече от  половината от участниците в космическия танц. Шест планети плюс Хирон и Раху  в първите два дни на седмицата се движат през вашия знак. Ако не беше опозицията на двата ви господаря Сатурн и , много от блестящите ви идеи щяха да намерят радушен прием. Но пречките са затова, за да бъдат преодолявани. От сряда нататък можете да очаквате добри приходи, изплащане на заработени пари и повече възможности за финансово стабилизиране.

В сряда, 18 февруари, в 14:46 Слънцето влиза в знака Риби.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и  Водолей в четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

 1. tania каза,

  Писа на февруари 16, 2009 @ 22:01

  Здравейте, г-жо Дачева!
  Искам да попитам дали има шанс за успешна любовна връзка между мен Таня 22.04.1981г. и Иво 21.02.1983г., или да запазя само приятелски отношения между нас?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 19, 2009 @ 10:27

  tania,
  връзката ви има потенциал, но не е много голям. Зависи какви мотиви ви водят един към друг. Дайте си време да се опознаете.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни