Новолуние в събота, в Телец

Седмичен хороскоп
20-26 април  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен тази седмица обещава успех и много позитивни емоции. Голям принос в тази посока има , която в края на седмицата отново е в Овен, но вече директна. В сряда,когато на границата между двата зодиакални знака Риби и Овен се събират няколко космични тела, ще се чувствате непривично напрегнати и потиснати, и по някакъв начин емоциите ще напират да излязат на повърхността. Не прибързвайте да взимате важни решения, изчакайте новата Луна и се възползвайте от потенциала на вашия Слънчев период на годината.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните през тази седмица са изпълнени с емоции и дано  с подкрепата на Венера всичките да са позитивни :)  Финансовата сфера ще бъде в по-голямата част от времето в центъра на вниманието ви, но решаването на важни въпроси ви препоръчвам да отложите за следващата седмица. Бъдете внимателни в дните сряда, четвъртък и петък, когато Меркурий със съдействието на Юпитер и ще ви кара да говорите и правите неща, за които не можете да гарантирате и поради което да ви постави в конфузна ситуация.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните до новолунието са изпълнени с емоционални предизвикателства. Възможно е да получите предложение за работа или за включване в интересен проект. Дори да не сте много прагматични обърнете внимание на финансовата страна на въпроса. Може би това, което ви обещават, да звучи добре, но да не е обезпечено с нужните ресурси. Особено критични бъдете в дните от сряда до петък, включително. Ако имате възможност, отложете вземането на решение за дните от събота нататък, когато Луната тръгне в първа четвърт от своя път.

Земни знаци


За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец, в първите градуси, благоприятният аспект, който правят Слънцето и Плутон дава сила и мотивация за отстояване на собствена позиция. Венера,вече директна, навлиза във войнствения Овен в петък и зарежда с емоционалност сравнително спокойната ви природа. В сряда Меркурий, който се движи през вашия знак застава в квадрат към Юпитер, а в петък към Нептун и по този начин да ви прави недисциплинирани и в някаква степен неадекватни като  ви подтикне към някои неразумни ходове. Не предприемайте важни стъпки в тези дни.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата предлага възможности за изява на интелекта и способността бързо да се реагира на отправени предизвикателства.През втората част на седмицата обаче, когато господарят на вашия знак -Меркурий прави неблагоприятни връзки с Юпитер (в сряда) и Нептун (в петък), бъдете внимателни във взаимоотношенията си с хората, с които споделяте общо работно място. Има вероятност да бъдете въвлечени в междуличностен конфликт, и ще трябва да бъдете изключително дипломатични, за да запазите отношенията си и с двете страни. В събота и неделя, новата Луна в Юпитеровия период на личната ви година, ви подкрепя да участвате във весело тържество- сключване на брак, празнуване на юбилей или кръщаване на дете.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог могат през тази седмица да разкрият повече от своята “затворена зад седем врати” емоционална природа. Повод за това ще бъдат близки хора- деца или родители. Средата на седмицата не е благоприятна за решаване на финансови дела, за разплащане на големи суми или за влагане на средства в нов проект. В дните до новолунието в събота по скоро рзчистете “старите папки” и се освободете от задължения. Новата Луна при вас е в Марсовия период на годината, когато можете да се справите с тежки, в буквален и в преносен смисъл, задачи.


Въздушни знаци


За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата може да представи доста измамни очаквания към нещо или някого. Между сряда и събота бъдете особено внимателни. В тези дни господарят на вашия знак, движейки се през Телец, прави квадрат най-напред към Юпитер, а след това към Нептун. Това настройва към песимизъм, провокира лошо настроение и безпричинна нервност –  част от проявленията на тези аспекти, които се съчетават с влиянието на разпадащата се Луна. През втората половина на седмицата не взимайте важни решения, не сключвайте сделки и по възможност отлагайте бизнесделата си за следващата седмица.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни дните до новолуние са изпълнени с много подводни камъни. Господарката на вашия знак – Венера преминава в зоната на зодиакалния знак Овен, което не е особено комфортно място за нея. Ще трябва да заложите на присъщата на знака ви дипломатичност, за да излезете читави от лични и служебни конфликтни ситуации. Особено внимателни бъдете в сряда и петък, когато Меркурий ще ви подвежда да бъдете неадекватни в приказки и дела. Дните до новолунието в събота са неблагоприятни за решаване на финансови дела, особено ако има елемент на спекулативност.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи известна нестабилност като провокира недисциплинираност и некоректност в отношенията ви с околните. Особено отчетливо това ще бъде в дните сряда, четвъртък и петък. Втората половина на седмицата може да ви постави в ситуация да се намесите активно в решаването на домашен конфликт. Нови предложения и възможности за развитие в деловата сфера ви очакват с нарастването на Луната през следващата седмица.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак следващите дни са изпълнени с очаквания, които може би няма да се реализират на сто процента. Има всички предпоставки да бъдете разсеяни и недисциплинирани, с което да отнесете някоя и друга забележка от шефове или колеги. Бъдете внимателни към това, което ви предлага приятел (ка) в сряда и още повече в петък. Хора, с които обичате да прекарвате свободното си време, през тази седмица ще бъдат в центъра на вниманието ви. Нови неща ви очакват през следващата седмица, когато Луната започне да нараства.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да водят война за емоционално надмощие над партньора си, която с помощта на Венера има шанс да стигне до успешен край. В почивните дни можете да сложите точка на проект или да достигнете финала на поставена цел като веднага насочите вниманието си в друга – още по-примамлива и вълнуваща. В сряда и петък бъдете внимателни към предложенията на ваш съдружник или колега.

Риби
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица трябва да разчитат в голяма степен на собствената си интуиция, за да не попаднат в неприятна ситуация. До новолунието има няколко дни, в които ще трябва да се ориентирате в сложна обстановка, създадена умишлено или не, от хора, с които имате делови отношения. Стъпвайте внимателно “в тъмното” в дните от сряда до събота. Отложете важните неща за следващата седмица, когато новата Луна ще ви даде своята подкрепа.

На 20-ти, понеделник в 01:48 Слънцето преминава от Овен в Телец.
В петък на 24 април Венера преминава от Риби в Овен.
В събота на 25 април, в 06:22 е Новолуние, т.е. Слънцето и Луната са в съвпад и това се случва в 5-я градус на Телец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Риби, Овен и Телец в четвърта и първа четвърт.

Във вторник,  от 10 часа в “Каталог”

по Евроком България ще говорим по темата:

“Дарби и особености в детския рождествен хороскоп”

Повторение в 16:30 и в 24:00 часа

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

 1. Маргарита каза,

  Писа на април 21, 2009 @ 19:18

  Здравей муси,
  Христос Воскресе! Много здраве ти желая.
  Искам да ти питам нещо.
  Сега слънцето навлезе в телец.Аз имам венера,марс и луна в телец в натала и прогресивно слънце в телец.Значи ли това,че щом имам такива разположения при престоя на тр.слънце в телец ме очаква едно добро време,мога ли да очаквам нещо по-добро или е просто съвпадение и да не се надявам на специална подкрепа от звездите?
  Благодаря ти:)

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на април 22, 2009 @ 22:22

  Маргарита,
  Много здраве ти желая и аз! :)
  Когато Слънцето се движи през Телец, а това се случва всяка година по това време, за теб настава благоприятен период, тъй като това е в Слънчевия период на личната ти година, то транзитира Венера, Луната и Марс и съответно активира зоните от наталната карта, които те управляват. А прогресивното Слънце ще се движи през Телец около 32 години. Интересен ще бъде периодът,когато то ще наближи планетите ти в Телец.

 3. Маргарита каза,

  Писа на април 24, 2009 @ 7:48

  Благодаря Муси :)
  Аз имам книгата ти Номерологичен календар от много години.В момента пак си я чета.
  И да,знам че сега съм в слънчев период,но ми беше интересно дали поради престоя на слънцето в телец съм облагодетелствана по някакъв начин,заради положението на планетите ми там.Явно да,остава да видим какво хубаво ще донесе :)

 4. Невена каза,

  Писа на април 25, 2009 @ 20:24

  Уважаема г-жо Дачева,
  Бяхте писали, че предвиждате статия за особеностите на предстоящата есенна опозиция Уран-Сатурн. Вероятно просто още нямате време да я подготвите и качите на сайта. Сега искам да Ви попитам още нещо – какво можем да очакваме, когато Сатурн и Плутон ще застанат в квадрат след това – откога ще започне действието на тази конфигурация, докога ще продължи,пред какво ще бъдем изправени в този период и как бихме могли да използваме позитивно тези енергии, макар и трудни?
  С уважение: Невена

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на април 28, 2009 @ 9:46

  Невена,
  общото влияние на планетите съм разгледала в годишния хороскоп. По-конкретни анализи правя в седмичните хороскопи. Сега сме месец април и до следващите неблагоприятни конфигурации има няколко месеца. Не бива отдалеч да се зареждаме с негативни очаквания, защото те самите привличат допълнително негативизъм и събития от този порядък.
  А него ние българите го имаме в излишък. Така че какво, кога и по какъв начин ще поднеса в сайта, е по моя преценка. Не е нужно нито да ми напомняте, нито да ме притискате.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни