Пълнолуние в Овен-Везни

Седмичен хороскоп
6 – 12 април  2009 г.

Муси Дачева


Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с в Овен настъпващото в четвъртък Пълнолуние придава на тази седмица особено значение. Опозицията на двете светила създава предпоставки за динамика във взаимоотношенията с околните, която в голяма степен може да се прояви като противопоставяне, предявяване на по-големи претенции, несъгласие или направо отказ от съвместна дейност. В емоционалната сфера ще се наложи да направите известни отстъпки и да се признаете за виновна страна, ако искате да задържите човека при себе си.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата слага акцент върху придобиванто на нови знания и умения. Ще трябва да вземете решение за вашето професионално бъдеще, да се преквалифицирате и да тръгнете в нова посока или да задълбочите знанията си в сферата, в която е настоящата ви дейност. При всички случаи ще се наложи да давате средства някъде – да плащате такса, обезщетение или хонорар на някого. Бъдете внимателни на път, пазете си вещите и имуществото от посегателства.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата се очертава да бъде доста емоционална и напрегната. За да реализирате свой проект, ще се наложи да преодолеете съпротивата на хора от близкото ви обкръжение, от семейството или от колектива, в който работите. Вашата инициатива,стабилна аргументация и далновидност ще донесат успех на начинанието ви. Не бъдете обаче прекалено самонадеяни, за да не изпускате важни фактори от контрол.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица с помощта на Меркурий, който навлиза в знака на , могат да направят много за разширяване на контактите и създаване на нови  и полезни лични и служебни връзки. Меркурий ще ви донесе и по-голяма свобода на изразяването, ще ви подкрепя при създаването на текстове от най-различно естество или при явяване на изпити. Пълнолунието в четвъртък е подходящо време за прилагане на кратка изчистваща организма диета.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева тази седмица предлага възможности за изява и себедоказване в професионалната среда. Можете да вземете преднина пред колеги, да докажете своята правота пред шефовете или да си създадете авторитет пред подчинените, защитавайки обща кауза. Пълнолунието в четвъртък ще ви изправи пред необходимостта да отделите повече средства за нещо, което сте планирали.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще трябва да се опират на старите и изпитани в практиката методи, с които да прокарат своите замисли сред тези, с които работят. Ще е необходимо да отстоявате категорично позицията си, а в дните на Пълнолунието, което се пада в средата на седмицата, да направите важен избор.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица е заредена с много енергия и ентусиазъм. Възможно е да получите предложение за преместване на ново работно място или да пожелаете сами да внесете съществена промяна в условията на работа. С навлизането на Меркурий в Телец ще се забележи у вас по-голям прагматизъм и комерсиалност, които ако бъдат ограничени в определени, разумни граници ще ви гарантират материална сигурност в близко бъдеще. Възможно е техниката, битова или офис, през тази седмица да ви създава главоболие.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи възможности за изясняване на отношенията с интимния приятел(ка) или брачния партньор(ка). Оставете инициативата в ръцете на отсрещната страна и подкрепяйте всяка възможност за диалог, така както ви съветва прагматичният Меркурий от Телец. Не приемайте безрезервно съветите на “доброжелателки”, защото ще бъдете подведени. Вашата господарка Венера  е все още ретроградна и неблагоприятно разположена към “ревнивия и отмъстителен” Плутон.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата предлага много движение и промени в най-близката среда от приятели, колеги, съмишленици или партньори. Във вторник и сряда бъдете внимателни към всичко свързано с финанси, разплащане по сметки или даване на пари кеш. Пълнолунието в четвъртък ви дава шанс да усетите вкуса на победата, постигайки успех в някакъв вид надпревара.

Водни знаци
Рак
За родените със   в Рак и с асцендент в Рак седмицата носи силен емоционален заряд, провокатор на който е Пълнолунието в четвъртък. Ще трябва съзнателно да направите избор между старото  и новото в дейност или отношения. Ще установите, че това не  е толкова трудно, а напротив носи ви нови усещания – позитивна нагласа и приятно очакване. Имате да решавате и назрял проблем с близък родственик или роднина на брачния ви партньор.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще имат нужда от подкрепата на близките си за справянето с рутинни ежедневни задължения. Повече от всякога имате нужда да направите самостоятелен избор и да вземете важно решение. Привличате към себе си различни хора с различни интереси. На вас се възлагат големи надежди и трябва да оправдаете доверието, което ви гласуват хората от вашата работна среда. Обърнете внимание на здравето си и не прекалявайте с храна и напитки.

Риби
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица имат възможност да направят важна крачка в живота си като се отнесат сериозно към собствените си нужди и обърнат специално внимание на телесното си и духовно здраве. Търсете помощ от доказали се специалисти и изпълнявайте стриктно препоръките им. Пълнолунието може да ви донесе добри приходи и подкрепящи условия да стабилизирате финансите си.

На 9 април, четвъртък, към 18 ч. бг.време, Слънцето и Луната са в опозиция в 19 гр. 52 мин. в Овен-Везни и настъпва Пълнолуние. Минути преди това Меркурий преминава от Овен в Телец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион в първа и втора четвърт.

В понеделник от 10 часа в “Каталог” по Евроком България тема:

“Децата Индиго  – гении или мутанти”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

 1. Айше каза,

  Писа на април 9, 2009 @ 17:08

  Здравейте, г-жо Дачева,
  аз съм Ви писала и друг път и на всеки мой поставен въпрос получих от Вас изчерпателен отговор, за което много Ви благодаря. Исках да се срещна с Вас лично, но живея на доста отдалечено място и трябва да пътувам няколко дена, за да се срещна с Вас. Но чрез сайта Ви и статиите Ви аз общувам с Вас, и това общуване за мен е изключително полезно. Имам друг въпрос сега: от известно време насам ме вълнува темата за влиянието на Слънцето върху човешкия живот и каквото намирам изчитам по този въпрос, но честно казано, не съм намерила отговор на всички въпроси.Аз се казвам Айше … родена съм на 24.06.1974 …, сега живея в едно село. Луната има силно влияние върху мен, но тъй като съм родена на Еньовден Слънцето влияе ли ми и до каква степен, или това е плод на моето въображение. Защото един от най-кошмарните ми дни през годината е именно моя рожден ден – винаги съм без настроение и изключително потисната и нервна. Като проклятие е!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни