Седмичен хороскоп 17-23 май 2010 г.

Satr JupСлънцето навлиза в Близнаци

и в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена с ангажименти седмица. Ще трябва да полагате повече усилия, за да поддържате интереса към себе си и към това, което можете да правите. В професионалната сфера ситуацията е противоречива заради напрегнатия аспект на Юпитер и Сатурн,който става точен в неделя. Вторник е ден, в който можете да постигнете много от това, което сте планирали, а също така и да си получите полагащото възнаграждение.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще се наложи да се движат “по острието на бръснача” опитвайки се да задържат някого, който иска да ги изостави и същевременно да се приближат до другиго, поемайки риска на неизвестното. Недоразумение с приятел или попадане в нагласена ситуация може да ви донесе разочарования в първите дни на седмицата. Ще ви се наложи да взимате трудни решения, свързани с работата ви. Вторник е силен и успешен ден, а в петък не отказвайте приятелска покана за почивните дни.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е забележителна с опозицията на господаря на знака – Юпитер и Сатурн. Известни ограничения в професионалната сфера ще усетят повечето, но най-силно влиянието ще бъде върху родените в последните градуси на Стрелец и асцендент там, а също така и при тези, които имат напрегнати аспекти на Юпитер и Сатурн в наталните карти.
Възможни са финансови загуби, а също така и напрежение в личните взаимоотношения. Бъдете внимателни в почивните дни и не се претоварвайте с работа или… с удоволствия.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои неспокойна седмица. Венера, управителката на Телец, е в конфликтни астроотношения с три от далечните планети  – Юпитер, Уран и Сатурн. Тя е във фокуса на тау квадрат, чието най-силно влияние е в понеделник и вторник. Тези, които работят със словото, е добре да си налагат контрол над това, което приказват или пишат,защото прекалената откровеност, ще се обърне срещу тях.. Тези, които работят с пари, да не бързат да взимат решения поблазнени от бърза и голяма печалба, защото рискуват да загубят.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица, в която не всичко планирано ще се случи, но пък ви очакват и приятни изненади. На принципа “двама се карат-третият печели” пред вас мога да се появят нови възможности за растеж в кариерата. За родените в последните градуси на Дева и особено с асцендент там, ситуацията е по-сложна и това ще проличи още в понеделник. Тези, които имат Юпитер и Сатурн в квадрат или опозиция в рождената си карта, трябва да бъдат много внимателни в служебните си взаимоотношения и да не предприемат необмислени действия.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага раздвижване в професионалната сфера,което може да доведе до позитивни промени. Ще ви се наложи да се настроите на динамичната вълна, която провокират деловите и личните ви партньори. Постарайте се да стоите далеч от прекалено емоционалните и драматични ситуации, в които някои ще искат да ви въвлекат. Не взимайте решения под влияние на емоциите, особено що касае подписване или разтрогване на договор. Петък и почивните дни са по-спокойни и подкрепящи.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои предизвикателна в много отношения седмица. Очакват ви промени и в зависимост от гледната точка, те могат да бъдат позитивни или негативни. Някои от вас могат да извлекат полза от погрешните стъпки на други и да увеличат приходите си. Други, вероятно ще бъдат въвлечени в служебен конфликт, от който няма да излязат невредими. В емоционалната сфера са възможни раздвижвания, които да доведат до раздели, като особено силно е това влияние за родените в края на знака.  До сряда ситуацията е напрегната, благоприятен ден е петък.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. До сряда ще са ви нужни голямо количество енергия и много разум, за да се настроите на нужната вълна и да бъдете адекватни в поведението си.  Предстоят промени на работното място,които ще бъдат най-предизвикателни за родените в първите градуси на Везни. Възможно е да бъдете подведени от някой, на когото много разчитате, затова имайте готовност за бърза пренастройка. По празниците ситуацията се успокоява и всичко си идва на мястото.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои предизвикателна седмица. Двамата управители на знака – Уран и Сатурн са в включени в напрегната конфигурация, водеща до превъзбуда и нестандартност в поведението, което може да дойде в повече на близките ви и на хората, с които работите. В началото на седмицата  бъдете внимателни към всичко свързано с бърза печалба, защото там има риск за подвеждане и загуби. В неделя разчитайте на подкрепата на родственици.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще се занимават най-вече с личните си дела, особено ако в предишната седмица са отделили твърде много време на проблемите на другите. В четвъртък Венера навлиза във вашия знак и ще се движи през него до средата на месец юни. Под нейно влияние ще изпитвате нужда от повече романтика, красота и любов в живота си. До сряда обаче бъдете по-въздържани, защото точно Венера може да ви подтикне към неразумни приказки и действия. Петък и почивните дни са благоприятни за пътешествия и празнуване с приятни хора.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата предлага силни емоции, които не винаги ще бъдат добър съветник. Важно е да запазите самообладание и да посрещнете неочакваните новини или ситуациите, в които попадате, с повече разум и находчивост. Възможно е разочарование от хода на дело, подвеждане от близък човек или провокиране на чувството ви за справедливост под някаква форма. Вторник и петък са благоприятни дни, в които можете да разчитате на подкрепа.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е заредена с напрежение, но и с нови възможности. Бъдете коректни в отношенията си с близките и колегите, не си позволявайте нечестни и подмолни действия, защото ситуацията ще се обърне срещу вас. В професионалната сфера ситуацията може да се определи като критична, затова наложете си търпение и изчакайте по-подходящо време за претенции и договаряне.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 20 май 2010 година, четвъртък, в 3:04 часа, Венера преминава от Близнаци в Рак.
На 21 май 2010 година, петък, в 5:33 часа, Слънцето преминава в Близнаци.

На 23 май 2010 година, неделя, в   7:35 часа, Юпитер и Сатурн са в точна опозиция в 27 Риби-Дева.
Неблагоприятното влияние на аспекта е през целия месец май. Най-силно засяга професионалната сфера на тези, които имат Юпитер и Сатурн в напрегнати аспекти, квадрат или опозиция, в рождествения си хороскоп.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

11 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 7:23

  Венера преминава в рак:)А слънцето в близнаци:) Муси меркурия се обърна директно:)

 2. tina каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 7:58

  Искам да попитам Муси,аз съм зодия лъв с асцендент рак,коя зодия трябва да чета от двете?Кое е по-важно от двете? И в четвъртък Венера в кой знак влиза в рак или близнаци,защото пише при рак,а в края на статията пише близнаци? Благодаря предварително.

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 9:46

  tina,
  благодаря ви че ми обърнахте внимание, разместила съм местата на събитията :), така е като се пише по нощите :)
  Четете хороскопа и за слънчевия и за асцендентния знак :)

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 9:48

  moon_in_taurus,
  утрото е по-мъдро от вечерта, дори когато Меркурий е директен :)
  Като се замисля, може би от време на време е добре да пускам нещо погрешно, за да проверя дали сте внимателни в четенето :)

 5. tina каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 10:02

  Благодаря много :)

 6. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 11:10

  Ние внимаваме,внимаваме :)

 7. mariq каза,

  Писа на май 17, 2010 @ 15:08

  аз съм зодия дева имного ще се радвам ако,това което казвате се сбъдне,благодаря Ви за надеждите. Желая Ви успех и много късмет

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на май 19, 2010 @ 11:34

  Марияна Мишева Тодорова,
  тези лични въпроси, а и други такива се обсъждат в лична астроконсултация, за което ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 9. Vanita каза,

  Писа на май 19, 2010 @ 17:46

  Здравейте Муси,
  аз се казвам Ваня и съм родена на 2.10.1970 г. Бих искала да Ви попитам коя от двете дати – 21.05.10 или 25.05.10 е по – добра за мен, за започване на нова работа ?

 10. Муси Дачева каза,

  Писа на май 19, 2010 @ 23:08

  Vanita,
  25-ти, тогава имате лично новолуние, денят е вторник, докато 21-ви е в петък, последен работен ден.

 11. vanita каза,

  Писа на май 20, 2010 @ 10:01

  Много ви благодаря !

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни