Седмичен хороскоп 29 ноември – 5 декември 2010 г.

Новолуние в Стрелец, в събота

Марс и Уран в квадрат, в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен забележителното на предстоящата седмица е новолунието в Стрелец, в неделя, след което ще насити живота им с много енергия. В дните преди това можете да подготвите условията за разрешаване на важен за вас въпрос от административно естество. В сряда ви предстои делова среща с облечен във власт човек. Можете да извлечете ползи за себе си, и в същото време да подсигурите работа за хора, към които имате ангажименти. В четвъртък ще ви бъде обещана подкрепа и към този момент тя ще е искрена. Петък и събота обаче са заредени с експлозивната енергия на квадрата на Марс и Уран, затова наложете си себеконтрол, пазете се от неприятели, избягвайте рискови ситуации, не предприемайте пътуване по въздух.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв динамичният мрсов период на личната жизнена година е в разгара си. Ще продължавате да полагате усилия да бъдете начело и с още по-голяма страст да убеждавате околните в своята правота. В сряда някой ще се опита да ви помогне с мъдър съвет или с връзките си. В четвъртък ще трябва да давате обяснения на близък човек. В петък не рискувайте да вземете решение по финансов въпрос, за който нямате достатъчно пълномощия,има вероятност да попаднете в конфузна ситуация. Новолунието в неделя ви обещава нови неща- нова любов, нов творчески ангажимент, възможност да промените нещо важно в живота си.


За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец първите два дни на настъпващата седмица са натоварени. Добрата организация и правилното разпределяне на времето и ресурсите ще ви бъдат от голяма полза. Новолунието през този месец е във вашия знак и това е сигнал, че някаква промяна трябва да настъпи било около вас,било в самите вас. Променете нещо в себе си или в това, с което се идентифицирате – работата, домът ви, отношенията ви. В сряда може да дадете нова форма на ваша стара идея, или да подновите приятелство с някой,с когото не сте се виждали отдавна. В петък може да ви изненада близък човек, но също така има вероятност и за неприятни случки, така че бъдете внимателни с непознати.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица отново навлизат в зоната на дълбоките страстни води. Натам ви повежда Венера, която в сряда е отново в Скорпион но този път без очакване за обратен ход. В четвъртък ви очакват важни срещи и разговори, ще можете да разчистите стари сметки. Бъдете настойчиви и не отстъпвайте от позицията си, за да можете в дните на последната фаза на Луната, преди новолунието, да затворите страницата и от следващата седмица да започвате на чисто, с възможност за договаряне при нови условия.


Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица ще се занимават предимно с домашни дела. Ако имате имот за продаване, то през тази седзмица може да се стигне до сделка. Реализирайте намерението си да се разделите с нещо старо и непотребно, да приключите нещо започнато и недовършено.Сега е момента за измитане на пътеката в очакване на нещо ново – нов дом, нов офис или нова работа.В понеделник и вторник, когато Луната е във вашия знак,може да се чувствате натоварени и обременени от грижи. В сряда някои ще получат финансова подкрепа, а други обещание за такава,четвъртък „дава рамо“ на учащите.Меркурий ще ви дава сила и мъдрост, навлизайки в сродния ви по стихия -Козирог. От петък до неделя обаче може да има изненади около вас, избягвайте места, където има много хора.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог настъпва благоприятен период. Във вторник Меркурий навлиза във вашия знак и ще стимулира както мислене, говорене и писане, така и социалните ви контакти. До сряда ще трябва да решавате сложни задачи за малко време и да давате отчет на някого. За четвъртък насрочвайте деловите си срещи, особено ако са с жени. В петък е вероятно да има срив в системата за комуникация, токов удар или друго неприятно събитие, което да внесе суматоха около вас. Новолунието в събота може да бъде,за част от вас, начало на дълъг път към самопознанието. Други пък може да искат да останат насаме със себе си, встрани от шума и суетата.

ВЪЗДУШНИ


За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци в предстоящата седмица има две важни астрологични събития. Първото е преминаването на Меркурий, вашият управител, от некомфортната зона на Стрелец в улегналата и подкрепяща земна среда на Козирога. Положителният ефект е в това,че ще поутихне „огънят в главата“ ви, ще мислите и планирате по-трезво и прагматично. Сряда е ползотворна, насрочете си важните срещи за този ден,особено ако имате проблем с чиновници.В четвъртък ви предстои изясняване на лични взаимоотношения,ще трабва да определите становището си по важен въпрос. Петък е зареден с много енергия, част от нея е разрушителна и засяга по-силно родените в последните пет градуса на знака. По новолуние някой ще отправи към вас предложение, или ще ви поканят за участие във важно събитие.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи емоции,провокирани от преминаването на Венера в съседния знак – Скорпион. Може да усетите промяна в импулсите и поведението си, да ви се иска да бъдете по-нападателни от обикновено, да се стремите да налагате волята си там, където условията ви не се приемат „а приори“.Четвъртък е подходящ ден да внесете хармония, там, където тя е нарушена. Новолунието в Стрелец може да ви накара да осъзнаете необходимостта от задълбочаване на знанията в някаква област и да ви подтикне да се запишете на курс за повишаване на квалификацията през следващите седмици. Периодът е добър за продаване на кола, но ако планирате купуване, отложете го за следващата седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей .седмицата започва обещаващо. Можете да разчитате на подкрепата на шефовете си за ваша идея или текущ проект и то не само словесно, но и финансово. Вашите усилия вложени в организацията на обществено мероприятие сега дават резултат. Новолунието в Стрелец стимулира социалния ви живот, ще получите покани за срещи и тържества.Може да бъдете приети в кръга на хора, към които сте се стремили. Петък носи риск от аварии, инциденти, катастрофи и ако професията ви е рискова, или свързана с техника, бъдете внимателни и дръжте под око уредите.

ВОДНИ ЗНАЦИ


За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак последната от четирите лунни фази е най-.трудна. Може да се чувствате отпаднали и апатични, да усещате умора дори само като си помислите колко работа ви чака. А сега и новолунието при вас засяга зоната на здравето. Затова е добре да се опитате да промените нещо в ежедневния си стериотип на работа или на хранене. Промяната ще ви подейства добре особено ако я правите по свое убеждение, а не под чужд натиск.В сряда имате среща, разговор,уточняване с възрастен роднина. В четвъртък вечерта не отказвайте покана за купон, намерете начин да разпуснете и да се забавлявате.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през следващите дни ще се радват на гостуването на Венера в техния дом. Под нейно влияние ще се чувствате различно, по-чувствителни ще бъдете към това дали околните ви харесват или не, ще ви се иска да внесете баланс в личните си взаимоотношения. Ако имате нужда от консултация с лекар, насрочете я за сряда. Новолунието в Стрелец може да ви даде нови възможности за работа и съответно -доходи. Петък обаче е критичен за финансите ви, не рискувайте да купувате или продавате в големи количества стоки, пари, ценни книжа.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва не особено приятно, с претенции които някой отправя, основателно или не , към тях. Последната четвърт на Луната както обикновено изисква повече усилия и нагаждане към другите. Новолунието в Стрелец обаче за вас може да се окаже много обещаващо и да ви даде надежда за работа, или по-висока и по добре платена позиция.Периодът е добър за уточняване условия за пътешествие в чужбина,за резервация на полети. Но не и за пътуване със самолет, особено в петък. Почивните дни се очертават динамични, отново някой има нужда от вас и вашите умения.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 30.11.2010 г, вторник, в 2:33 ч , Венера преминава от Везни в Скорпион.

На 1.12.2010 г , сряда, в 2:10 часа, Меркурий преминава от Стрелец в Козирог.

На 3.12.2010 г ,петък, в 15:47 часа, Марс и Уран са в точен квадрат. Аспектът влияе на всички хора като  вероятност за аварии, битови инциденти, катастрофи, терористични актове.

На 5.12.2010 г, неделя , в 19:36 часа , Новолуние в 13 Стрелец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Стрелец, през четвърта и първа четвърт

Луната е без курс в следните периоди от време

30.11.2010 13:17 ч – 30.11.2010 14:15 ч

2.12.2010 10:08 ч – 2.12.2010 16:44 ч

4.12.2010 14:13 ч – 4.12.2010 19:59 ч

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

2 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на ноември 29, 2010 @ 15:27

  Много хубаво ново оформление:) Браво Муси!!!

 2. Ния каза,

  Писа на ноември 29, 2010 @ 18:56

  Наистина, сайтът звучи някак ново и много приветливо. Поздрави и успех, г-жо Дачева!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни