Седмичен хороскоп 7-13 февруари 2011 г.

Венера и Плутон в съвпад

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен започват седмицата мотивирани да отстояват позицията си докрай. Повод за това дават Луната и Юпитер,които се срещат на територията на Овен в понеделник сутринта. Така раннобудните марсови хора ще бъдат информирани навреме и ще могат да се подготвят за поредната си битка. Предявявайте претенции за това,което ви дължат, в сряда и в четвъртък. В петък избягвайте конфликти с приятели или с хора, на чиято подкрепа разчитате.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв Новата Луна дава много нови възможности. С някои ограничения ще се справите, доказвайки че „и сам войнът е войн“, а за други ще трябва да потърсите подкрепление. До сряда шансът е на ваша страна, в четвъртък и петък обаче ще ви трябва повече от смелост и убеденост в правотата си. Моментът е добър за начало на нови дейности, за предприемане на обучение, за организиране на пътуване, за създаване на нова връзка.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец са в отлична позиция през тази седмица. Чувството за натиск и ограничения от предходната седмица отстъпва място на ведро и изпълнено с оптимизъм ежедневие. Позитивната ви юпитерова природа още в понеделник е активирана от съвпада на Луната с управителя на знака. За да сте сигурни в успеха, поработете добре и си „напишете домашното“, защото до четвъртък ще има шанс за покажете способностите си. В петък не реагирайте според казаното от някого, защото източникът може да не е достоверен.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец ще имат повод за радост през тази седмица, защото при някои „птичето ще кацне на рамото”. Сряда е добър ден за паричните ви дела. В четвъртък можете да договорите изгодна сделка, която „да ви храни“ много време напред. Седмицата е добра за учащите и тези, които искат да се преквалифицират. В почивните дни не стойте настрана от активния живот, уредете си срещи, провеждайте разговори, планирайте, защото ви очаква активна делова седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои много силна делова седмица. Новата Луна предлага възможности за промени в работните условия. До сряда,включително, ще намирате подкрепа за проектите си, някой ще види полза от вашите идеи и ще ви довери организация и управление. До края на седмицата бъдете в готовност да посрещате предизвикателства, в неделя ще се радвате на разбиране и подкрепа.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в понеделник и вторник е добре да не възлагат големи очаквания към хората,с които ги свързват работни взаимоотношения. Бъдете пестеливи на обещания, и също така не давайте заем на недобросъвестни хора. В сряда и четвъртък шансът е на ваша страна., поемайте разумни рискове, дори и такива в игрите на късмета. В петък обаче може да се наложи повече да давате отколкото да взимате. В неделя,макар че е почивен ден, можете да свършите много важна за бъдещето ви работа, да се срещнете с някого, да се договорите за нещо.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Много хора около вас ще се опитват да ви дават съвети как да учите или как да работите. В някои от тях си струва да се вслушате. В сряда се погрижете за някой, който има нужда от морална подкрепа или от средства, или от двете заедно. В четвъртък ще бъдете много заети да отстоявате собственото си мнение. Обърнете внимание на идеите,които ще ви дойдат в главата в неделя.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни понеделник е благоприятен, получавате добри новини и това ви настройва позитивно. Във вторник бъдете внимателни с колеги, които не умеят да пазят тайна. За да вземете решение, свързано със здравето ви, не се доверявайте само на един лекар, търсете мнението и на други специалисти. В сряда и четвъртък ще има достатъчно знаци за подкрепа, както морална, така и материална. В почивните дни търсете радост и утеха сред приятни хора.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои динамична седмица, в която предизвикателствата следват едно след друго. Вторник носи удовлетворение за тези, които участват в състезание, конкурс, изпит или представление. В сряда следвайте интуицията си и шансът ще е на ваша страна. В четвъртък и петък повече емоционална енергия ще отиде за решаване на домашни дела. Затова пък в почивните дни ви чакат приятни изненади и подаръци.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през следващите дни могат да се радват на успех в материалните и в емоционалните дела. Вашата решителност и категоричност ще бъдат в основата на отличните резултати, а също така ще мотивират и околните да следват примера ви. Доверете се на интуицията си и на предишен опит, така ще се справите лесно с пречките в понеделник и вторник. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В неделя някой ще се радва на честта да бъде във вашата компания.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи силен емоционален заряд. Това, което преди седмица изглеждаше по един начин, сега е съвсем друго. Вашето силно желание за яснота и определеност може да ви изправи пред истина, за която не сте готови. Едно е да си убеден в правотата си, а съвсем друго да го успееш да го докажеш и на другите. В сряда по-голямата част от обстоятелствата ще бъдат на ваша страна, но не прибързвайте в действията си.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои напрегната работна седмица, но обещанието е също така за добри приходи. Понеделник и вторник ви носят доходи, макар че може да не са точно според очакванията ви. Сряда е активен ден, в който няма да ви оставят на мира, независимо дали сте в кондиция или не. В четвъртък ще бъдете въвлечени в емоционална драма на приятел или роднина, а може и на вас някой да се престраши да ви изкаже чувствата си. Събота и неделя ви носят спокойствие и радост в дома, и внимание от близките ви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 10.02.2011г., четвъртък, в 3:51 ч., Венера и Плутон са в съвпад в 6-я градус на Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

6.02.2011 г. в 22:13 ч. – 7.02.2011 г. в 1:45 ч.

9.02.2011 г. в 10:31 ч. – 9.02.2011 г. в 14:22 ч.

11.02.2011 г. в 22:27 ч. – 12.02.2011 г. в 1:20 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

7 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на февруари 7, 2011 @ 7:32

  Транзитните венера и плутон,ще са в точен съвпад с натален юпитер в 6ти дом.
  Е сега ако не кажеш,за какво иде реч:))

 2. Dani каза,

  Писа на февруари 7, 2011 @ 14:03

  на мен пък са ми в 5 дом и са близо до слънцето ми, какво значи това?

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 7, 2011 @ 15:36

  Ще се радвам да споделите какво ви се е случило :)
  А тук една чудесна новина:
  Дарин Тодоров, който тези дни е излязъл окончателно от будна кома има съвпад на Венера и Плутон в рождествения хороскоп :)

 4. Ния каза,

  Писа на февруари 9, 2011 @ 21:46

  Здравейте, г-жо Дачева, моля да поясните колко време се очаква да трае ефектът от съвпада Венера-Плутон? И още нещо – Сатурн е вече ретрограден, докога ще продължи този период и до кой градус на Везните ще достигне той в движението си назад?

  Най-добри пожелания:
  Ния

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 10, 2011 @ 9:32

  Ния,
  съвпад между Венера и Плутон има почти всяка година.Ритъмът не е равномерен заради ретроградностите на планетите. Например последният съвпад е бил през декември 2009г, т.е.,през 2010 г не е имало съвпад.
  Затова пък сега,през 2011г има 2 съвпада, първият е днес,на 10 февруари, а вторият е на 2 декември.
  Влиянието на аспектите на Венера не е дълготрайно. Може да се простре върху цялата текуща седмица, между 8 и 11 февруари.
  Върху някои хора може да окаже по-голямо влияние,ако засегне важни натални точки в хороскопа.
  Влиянието е на емоционално и на материално ниво.
  Експресия на чувствата може да повлияе една лична връзка, едно съдружие или да предизвика емоционален взрив при случаен контакт. Влияе върху сексуалността, но тъй като все пак е във въздържания Козирог, тук очакванията може да не се оправдаят.
  Влияе върху материалните неща като печалби, инвестиции, купуване, продаване. Покупка на нещо качествено и изгодно, сключване на изгодна сделка … емоционалност и полезност смесени в едно.
  Някой, който има добре поставени в наталната карта Венера и Плутон, може да спечели джакпота, което е радост от една страна, силна емоция, но… и голям товар. :)

 6. moon_in_taurus каза,

  Писа на февруари 10, 2011 @ 10:10

  Брат ми има съвпад венера плутон в 5ти дом, а транзитните са му в 8ми.Сега ще му се обадя да пусне тото:))))

 7. Teo каза,

  Писа на февруари 11, 2011 @ 13:28

  ако братти е в Кубрат всичко е ясно ще пада черпене :)))

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни