Хороскоп 2012 за Лъв

Муси Дачева

На родените под знака на Лъв 2012- та година носи предизвикателства и неспокойствие. Основно изискване е да бъдете отворени към света, към всичко онова, което се случва около вас, което засяга както вас, така и близките ви дори и тези, с които само си кимвате, когато се разминавате на улицата.

Има достатъчен набор от астрологични фактори които ще ви влияят през 2012 година. На най-заден план, оформящи фона, са квадратът на Уран и Плутон в кардиналните знаци и тригонът на Сатурн и Нептун във водните знаци. А в по-предния слой е придвижването на Сатурн през знак от неподвижния кръст, което бележи времето на текущата ви сатурнова криза.

Уран в началото на Овен ще бъде като „трън в петата“ за мнозина, родени в първата декада на Лъв или с асцендент там. Ще ви кара да търсите нови полета за изява, да учите нови и вероятно нестандартни за обкръжението ви неща, ще ви подтиква да бъдете свободомислещи и несъобразяващи се с правилата и нормите на обществото. Може да ви накара да смените специалността,която изучавате, учебното заведение и дори страната, в която се учите. При някои квадратът Уран-Плутон може да подейства деструктивно на професионалните отношения и да ги накара да търсят друга работа, друг творчески колектив, други издатели на творбите, друга работна среда изобщо.

Ако Уран не успее, то Нептун, който от 3 февруари е в Риби ще ви накара да погледнете с други очи на света, да се замислите върху глобални проблеми и да търсите отговори на фундаментални въпроси като „защо съм тук и сега?“, „ какъв е смисълът на живота ми?“, „какво да правя оттук нататък с живота си? и др. Тригонът на Сатурн към Нептун, който се развива в средата на месец януари ще ви помогне да подредите мислите и приоритетите си и да си съставите някакъв план за близкото бъдеще.

Сатурн до края на 2012 година ще се придвижва през първата третина на знака Скорпион, от 5 октомври нататък, правейки квадрат към родените в първата декада на Лъв. През есента и зимата, в дните около точния квадрат Сатурн рождено Слънце, при някои може да се стигне до критична ситуации, да имат проблеми със здравето, или конфликти с роднини, и др., но влиянието на тази строга планета е до голяма степен омекотено. Веднъж заради доброто разположение спрямо Нептун, откъдето ще получавате духовна подкрепа. И втори път заради взаимната рецепция в която се намират Сатурн и Плутон, всеки в знака, управляван от другия. Тази взаимна свързаност между планетите ще оказва влияние върху някои сфери на живота ви, които ви задават чувство за стабилност. Това могат да са здравето, работата и собствеността, но също така семейството и децата.

Юпитер до 16 юни ще се придвижва през Телец и ще влияе върху зона, свързана с кариерата ви. Ще засили претенциите ви към по-висок пост, ще ви кара да искате повече от професионалната си среда, ще ви насочва към оценка на перспективите на работното място и дали то отговаря на вашия потенциал. През януари и февруари ще ви бъде трудно да намерите точните отговори.
През март обаче ситуацията е много по-благоприятна и това е времето на разумните решения. Изключение правят дните между 12 март и 4 април, когато Меркурий е ретрограден. А периодът 12 март- 22 март, когато към меркуриевата ретроградност се добавя и низходящата фаза на Луната, е много неподходящо време за започване на нова работа, на нови проекти и изобщо за нови неща.

Месец април е подкрепящ, тава е юпитеровият период на личната ви година. В последната десетдневка, след новолунието, могат да се увенчаят с успех опитите ви да прокарате ваша идея, да постигнете по-висока позиция и съответно по-добро заплащане.

Май ви носи позитиви, които от вас зависи дали ще се проявят в пълния си блясък. Новолунието и слънчевото затъмнение на 21 май ви дават ключ към сбъдването на ваше желание в следващите месеци. Седмица-две по-късно, преди и по време на лунното затъмнение, ще трябва да вземете трудни решения и да си изясните някои страни на личния си живот.

През юни и юли можете да привлечете вниманието към себе си с оригинални идеи и нестандартни виждания по важни проблеми. Между 15 юли и 8 август Меркурий се движи назад във вашия знак. Ако му се поддадете, Меркурий може да ви насочи в погрешна посока на мислене и действия. Но, можете да използвате позитивната страна на това влияние, да работите усилено и съсредоточено върху нещо важно, без да бързате и без да се съобразявате с това какво мислят околните.

През септември ще имате повече харчове, но октомври ще ви зарадва с много нови приятели. Месец ноември е време за семейството, родителите, роднините и техните потребности.

Декември обещава романтика, хармония и разбирателство с обичаните хора, но втората половина на месеца ще ви зарадва и с добри професионални перспективи за следващата година.

 

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. zzz каза,

  Писа на януари 12, 2012 @ 20:49

  “А в по-предния слой е придвижването на Сатурн през знак от неподвижния кръст, което бележи времето на текущата ви сатурнова криза.”
  Значи ли това Муси,че лъв е в сатурнова криза в момента,няма ли да има край вече. Имам чувстовото ,че лъв е в сатурнова криза от поне 6 години и няма свършване и хороскопите за лъв са почти винаги лоши.Какво става с тези лъвове?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 13, 2012 @ 10:44

  zzz,
  не мисля, че хороскопът за Лъв е лош, друг е въпроса как се четат хороскопите и какво остава като впечатление у хората, за коментирания период.
  Днес Сатурн е на 28 градуса Везни и прави квадрат към тези, които имат рождено Слънце в първите градуси на Лъв. Това се нарича сатурнова криза и за неподвижните знаци е започнала от няколко месеца, макар Сатурн да не е стъпил още в Скорпион.
  Ако при вас усещането за криза е дълго, то причината е някъде другаде.
  Нека отчитаме факта на цялостната напрегната обстановка от икономическата криза, и депресиращия масиран натиск на медиите, който усилва това влияние.
  Сатурновите кризи са цикличен процес, появяват се и преминават, така 8 -10 пъти в живота ни, към тях се добавят множество други циклични процеси,кото усилват или намаляват ефекта.
  Не трябва да се страхуваме от тях, а да ги осмисляме и преживяваме.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни