Марс и Венера в квадрат с Плутон

Седмичен хороскоп
27 април – 3 май  2009 г.

Муси Дачева

Предстои ни кратка но емоционално наситена работна седмица.Тя ще мине под знака на квадрата на Марс и Плутон, две планети които свързваме с агресията, разрушението и дълбоката трансформация. Точният квадрат между Марс и Плутон е на 26 -ти, неделя в 16:16 часа,но за тези които се интересуват от астрология е ясно, че влиянието се простира върху няколко дни преди и след точния аспект. Марс прави квадрат към Плутон на всеки две години,но за пръв път от 1984 г. насам това се случва в зоната на кардиналния кръст. Сега Марс е в Овен, а Плутон в Козирог.

Какво да очакваме от тази планетна конфигурация? На първо място на личностно ниво това е превъзбуденост, преувеличение, импулсивност в реакциите на хората от холеричен тип. Оттам инциденти и аварии резултат на човешка грешка, актове на насилие и незачитане правата на другите. Аспектът влияе неблагоприятно върху здравето на хора преживели инфаркт или инсулт и обостря хроничните заболявания. По-силно влияе на родените в кардиналните знаци – Овен, Козирог, Везни и Рак.

Меркурий тръгва веднага след празниците около Гергьовден,на 7 май, затова сключване на сделки, договаряне, подписване на важни документи, правете до 30 април.

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с в Овен  през тази седмица трябвя дя бъдат много внимателни към предизвикателствата на обкръжението си. , планетата на любовта е във вашия знак, но импулсивният Марс е също тук.Това може да ви създаде поводи за радостна превъзбуда, а също така  възможности да проявите воля, да наложите собственото си мнение и да намерете  решение на проблем, който ви засяга лично. В сряда имате възможност да приключите успешно проект, да сключите изгодна сделка или обратно да разтрогнете неудачен съюз.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоят емоционални и изпълнени с творчески заряд дни. Сега можете да демонстрирате сдържани дълго време чувства, да покажете отношение, да изразите мнение по начина, по който смятате, че ще е най-ефектно.В края на седмицата обаче ще имате нужните аргументи и ще бъдете по-убедителни.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец могат да демонстрират дарбите си през тази седмица по един ярък, забележителен начин. Някои от вас ще трябва обаче да застанат “лице в лице” с не особено приятна истина при което ще трябва да прояват както сила на характера, така и мъдростта да изчакат развоя на събитията. “Дяволът никога не е толкова черен, колкото изглежда” …на пръв поглед. Марсовият период на годината е благоприятно време за по-голямо физическо натоварване като един ремонт например, но през тази седмица бъдете внимателни да не се контузите или претоварите нервната си система.

Земни знаци


За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата обещава неспокойни, емоционално наситени дни. Господарката на вашия знак Венера прави два важни аспекта през тези дни. Движейки се през Овен, в края на седмицата, тя прави съвпад с Марс и заедно с него квадрат с Плутон. Експресивността на конфигурацията може да се изрази в прекалена чувствителност към отношението на околните съчетана с пълно пренебрежение и незачитане чувствата на другите. Възможни са материални загуби.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева работната седмица макар и кратка се очертава да бъде изпълнена със смесен тип емоции. Предстоят ви промени в професионалната сфера, които отначало изглеждат обнадеждаващо, но имайте предвид че скоро господарят на вашия знак Меркурий тръгва назад и може да обърка всеки добър и прецизно подготвен проект. През следващите дни бъдете внимателни при боравене с чужди пари. Възможни са загуби в парично или  материално изражение.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица могат да очакват не особено приятни изживявания с хора,на които посредничат, опитват се да помогнат под някаква форма или с които са по роднински обвързани. В контактите ви могат да настъпят съществени промени, да създадете лични или работни взаимоотношения със съвсем нови хора. Бъдете внимателни на път, избягвайте попадането в конфликтни ситуации. Използвайте почивните дни за излизане сред природата и разтоварване от натрупаното напрежение на работната седмица.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоят дни изпълнени с динамика и неочаквани предизвикателства. Имате да свършите много работа и то преодолявайки съпротивата както на чужди, така и на свои. Спазвайте принципа на мускетарите “Един за всички, всички за един”, поне в неговата първа част и се надявайте за втората да се погрижат приятелите  или съмишлениците ви. Господарят на вашия знак Меркурий предстои да стане ретрограден, затова побързайте да се договорите, с когото трябва сега, до края на седмицата.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни настават дни, в които други хора ще задават ритъма на ежедневието им. Венера, господарката на вашия знак е в много деликатна позиция, притисната от аспектите си с импулсивния Марс и потайния Плутон. Ще бъдете принудени да преразгледате отношенията си с някои хора от вашето обкръжение. И също така да застанете на една по-определена позиция. По празниците е възможно да се наложи да давате отчет на близки хора, за поети ангажименти от ваша страна.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей дните през тази седмица са наситени с нови възможности. Ще имате нужда от повече физическо и емоционално пространство за изява и разгръщане на потенциала ви. Възможно е да получите интересно предложение за работа, свързано с повече движение, с пътувания. Сега е моментът да приведете в изпълнение план за нововъведния в дома ви.

Водни знаци

Рак
За родените със   в Рак и с асцендент в Рак седмицата предлага силни, дори стресови, емоционални състояния. Служебните ви ангажименти по някакъв начин ще се пресекат с личните и може да ви създадат конфликт с други представители на кардиналните знаци. Не се поддавайте на провокации, щадете нервната си система и си пазете здравето. В края на седмицата ви очаква разплащане на заработени пари, а е възможно и допълнително възнаграждение.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да попаднат в доста    напрегната и изпълнита с противоречия ситуация, в която участва жена. Единият господар на вашия знак – Марс е в прегръдките на омайницата Венера, а другият – Плутон е контриран от нея с квадрат. Ще се наложи да проявите голяма доза гъвкавост, за да се измъкнете от кашата, в която сте се вкарали сами с необмислените си постъпки. И добре е да го направите до края на тази седмица, защото през по-голямата част на месец май Меркурий е ретрограден и ще внесе допълнително объркване в плановете ви.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица може да настъпи известно объркване в личните дела, заради недобре планирано време и разчетени ресурси. От сряда нататък ви очакват приятни емоции, свързани с или с децата на децата ви. В дома ви настъпва суматоха от неочаквани гости или от новината за радостно събитие, станало с близки до сърцето ви хора, но надалеч.

Луната през тази седмица се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева в първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии