Новолуние в събота, в Телец

Седмичен
20-26 април  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен тази седмица обещава успех и много позитивни емоции. Голям принос в тази посока има Венера, която в края на седмицата отново е в Овен, но вече директна. В сряда,когато на границата между двата зодиакални знака и Овен се събират няколко космични тела, ще се чувствате непривично напрегнати и потиснати, и по някакъв начин емоциите ще напират да излязат на повърхността. Не прибързвайте да взимате важни решения, изчакайте новата Луна и се възползвайте от потенциала на вашия Слънчев период на годината.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните през тази седмица са изпълнени с емоции и дано  с подкрепата на Венера всичките да са позитивни :)  Финансовата сфера ще бъде в по-голямата част от времето в центъра на вниманието ви, но решаването на важни въпроси ви препоръчвам да отложите за следващата седмица. Бъдете внимателни в дните сряда, четвъртък и петък, когато Меркурий със съдействието на и Нептун ще ви кара да говорите и правите неща, за които не можете да гарантирате и поради което да ви постави в конфузна ситуация.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните до новолунието са изпълнени с емоционални предизвикателства. Възможно е да получите предложение за работа или за включване в интересен проект. Дори да не сте много прагматични обърнете внимание на финансовата страна на въпроса. Може би това, което ви обещават, да звучи добре, но да не е обезпечено с нужните ресурси. Особено критични бъдете в дните от сряда до петък, включително. Ако имате възможност, отложете вземането на решение за дните от събота нататък, когато Луната тръгне в първа четвърт от своя път.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец, в първите градуси, благоприятният аспект, който правят Слънцето и Плутон дава сила и мотивация за отстояване на собствена позиция. Венера,вече директна, навлиза във войнствения Овен в петък и зарежда с емоционалност сравнително спокойната ви природа. В сряда Меркурий, който се движи през вашия знак застава в квадрат към Юпитер, а в петък към Нептун и по този начин да ви прави недисциплинирани и в някаква степен неадекватни като  ви подтикне към някои неразумни ходове. Не предприемайте важни стъпки в тези дни.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата предлага възможности за изява на интелекта и способността бързо да се реагира на отправени предизвикателства.През втората част на седмицата обаче, когато господарят на вашия знак -Меркурий прави неблагоприятни връзки с Юпитер (в сряда) и Нептун (в петък), бъдете внимателни във взаимоотношенията си с хората, с които споделяте общо работно място. Има вероятност да бъдете въвлечени в междуличностен конфликт, и ще трябва да бъдете изключително дипломатични, за да запазите отношенията си и с двете страни. В събота и неделя, новата Луна в Юпитеровия период на личната ви година, ви подкрепя да участвате във весело тържество- сключване на брак, празнуване на юбилей или кръщаване на дете.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог могат през тази седмица да разкрият повече от своята “затворена зад седем врати” емоционална природа. Повод за това ще бъдат близки хора- деца или родители. Средата на седмицата не е благоприятна за решаване на финансови дела, за разплащане на големи суми или за влагане на средства в нов проект. В дните до новолунието в събота по скоро рзчистете “старите папки” и се освободете от задължения. Новата Луна при вас е в Марсовия период на годината, когато можете да се справите с тежки, в буквален и в преносен смисъл, задачи.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата може да представи доста измамни очаквания към нещо или някого. Между сряда и събота бъдете особено внимателни. В тези дни господарят на вашия знак, движейки се през Телец, прави квадрат най-напред към Юпитер, а след това към Нептун. Това настройва към песимизъм, провокира лошо настроение и безпричинна нервност –  част от проявленията на тези аспекти, които се съчетават с влиянието на разпадащата се Луна. През втората половина на седмицата не взимайте важни решения, не сключвайте сделки и по възможност отлагайте бизнесделата си за следващата седмица.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни дните до новолуние са изпълнени с много подводни камъни. Господарката на вашия знак – Венера преминава в зоната на зодиакалния знак Овен, което не е особено комфортно място за нея. Ще трябва да заложите на присъщата на знака ви дипломатичност, за да излезете читави от лични и служебни конфликтни ситуации. Особено внимателни бъдете в сряда и петък, когато Меркурий ще ви подвежда да бъдете неадекватни в приказки и дела. Дните до новолунието в събота са неблагоприятни за решаване на финансови дела, особено ако има елемент на спекулативност.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи известна нестабилност като провокира недисциплинираност и некоректност в отношенията ви с околните. Особено отчетливо това ще бъде в дните сряда, четвъртък и петък. Втората половина на седмицата може да ви постави в ситуация да се намесите активно в решаването на домашен конфликт. Нови предложения и възможности за развитие в деловата сфера ви очакват с нарастването на Луната през следващата седмица.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак следващите дни са изпълнени с очаквания, които може би няма да се реализират на сто процента. Има всички предпоставки да бъдете разсеяни и недисциплинирани, с което да отнесете някоя и друга забележка от шефове или колеги. Бъдете внимателни към това, което ви предлага приятел (ка) в сряда и още повече в петък. Хора, с които обичате да прекарвате свободното си време, през тази седмица ще бъдат в центъра на вниманието ви. Нови неща ви очакват през следващата седмица, когато Луната започне да нараства.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да водят война за емоционално надмощие над партньора си, която с помощта на Венера има шанс да стигне до успешен край. В почивните дни можете да сложите точка на проект или да достигнете финала на поставена цел като веднага насочите вниманието си в друга – още по-примамлива и вълнуваща. В сряда и петък бъдете внимателни към предложенията на ваш съдружник или колега.

Риби
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица трябва да разчитат в голяма степен на собствената си интуиция, за да не попаднат в неприятна ситуация. До новолунието има няколко дни, в които ще трябва да се ориентирате в сложна обстановка, създадена умишлено или не, от хора, с които имате делови отношения. Стъпвайте внимателно “в тъмното” в дните от сряда до събота. Отложете важните неща за следващата седмица, когато новата Луна ще ви даде своята подкрепа.

На 20-ти, понеделник в 01:48 Слънцето преминава от Овен в Телец.
В петък на 24 април Венера преминава от Риби в Овен.
В събота на 25 април, в 06:22 е Новолуние, т.е. Слънцето и Луната са в съвпад и това се случва в 5-я градус на Телец.
Луната през тази седмица се движи през знаците Риби, Овен и Телец в четвърта и първа четвърт.

Във вторник,  от 10 часа в “Каталог”

по Евроком България ще говорим по темата:

“Дарби и особености в детския рождествен хороскоп”

Повторение в 16:30 и в 24:00 часа

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

  1. Маргарита каза,

    Писа на април 21, 2009 @ 19:18

    Здравей муси,
    Христос Воскресе! Много здраве ти желая.
    Искам да ти питам нещо.
    Сега слънцето навлезе в телец.Аз имам венера,марс и луна в телец в натала и прогресивно слънце в телец.Значи ли това,че щом имам такива разположения при престоя на тр.слънце в телец ме очаква едно добро време,мога ли да очаквам нещо по-добро или е просто съвпадение и да не се надявам на специална подкрепа от звездите?
    Благодаря ти:)

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 22, 2009 @ 22:22

    Маргарита,
    Много здраве ти желая и аз! :)
    Когато Слънцето се движи през Телец, а това се случва всяка година по това време, за теб настава благоприятен период, тъй като това е в Слънчевия период на личната ти година, то транзитира Венера, Луната и Марс и съответно активира зоните от наталната карта, които те управляват. А прогресивното Слънце ще се движи през Телец около 32 години. Интересен ще бъде периодът,когато то ще наближи планетите ти в Телец.

  3. Маргарита каза,

    Писа на април 24, 2009 @ 7:48

    Благодаря Муси :)
    Аз имам книгата ти Номерологичен календар от много години.В момента пак си я чета.
    И да,знам че сега съм в слънчев период,но ми беше интересно дали поради престоя на слънцето в телец съм облагодетелствана по някакъв начин,заради положението на планетите ми там.Явно да,остава да видим какво хубаво ще донесе :)

  4. Невена каза,

    Писа на април 25, 2009 @ 20:24

    Уважаема г-жо Дачева,
    Бяхте писали, че предвиждате статия за особеностите на предстоящата есенна опозиция Уран-Сатурн. Вероятно просто още нямате време да я подготвите и качите на сайта. Сега искам да Ви попитам още нещо – какво можем да очакваме, когато Сатурн и Плутон ще застанат в квадрат след това – откога ще започне действието на тази конфигурация, докога ще продължи,пред какво ще бъдем изправени в този период и как бихме могли да използваме позитивно тези енергии, макар и трудни?
    С уважение: Невена

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на април 28, 2009 @ 9:46

    Невена,
    общото влияние на планетите съм разгледала в годишния хороскоп. По-конкретни анализи правя в седмичните хороскопи. Сега сме месец април и до следващите неблагоприятни конфигурации има няколко месеца. Не бива отдалеч да се зареждаме с негативни очаквания, защото те самите привличат допълнително негативизъм и събития от този порядък.
    А него ние българите го имаме в излишък. Така че какво, кога и по какъв начин ще поднеса в сайта, е по моя преценка. Не е нужно нито да ми напомняте, нито да ме притискате.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии