Седмичен хороскоп 14-20 май 2012 г.

Венера ретроградна от вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен продължава благоприятната тенденция от последните седмици. Някои от начинанията ви отиват към финал и сега, през последната лунна фаза, е подходящият момент това да се случи. Астрологичната обстановка ще ви съдейства да намерите най-качествената стока, да постигнете най-добрата цена, да измислите най-правилното решение. В понеделник и вторник обаче някои обстоятелства могат да останат скрити за вас и не е препоръчително да действате прибързано. В сряда очаквайте изненади, подгответе се добре, ако имате среща с шефа. Седмицата е добра за завършване и приключване, а новите неща планирайте за следващата седмица, при нарастваща Луна.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица предоставя възможности за решаване на финансови въпроси. С добре обмислени и умели ходове ще успеете да намерите нужните ви средства за инвестиция, или за излизане от трудна бизнес ситуация. Сряда е успешен ден, нещо странно и неочаквано може да преобърне хода на събитията около вас. Или да срещнете интересен човек, с нестандартно мислене и поведение. До неделя, в дните преди новолунието, разчиствайте това, което се е затлачило във взаимоотношенията с хората около вас. Изяснете недоразуменията, говорете по проблемите, които ви тревожат, търсене взаимноизгодни пътища за справяне.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои ползотворна седмица. Това, което в неделя ви е изглеждало неясно, неопределено, в понеделник и вторник добива съвсем конкретни очертания. Темата придобивки, собственост, наследство продължава да е актуална, като при някои може да донесе определени резултати до края на седмицата. В сряда бъдете внимателни с разходите, особено с тези, които не са ви по джоба. При някои са възможни стресови ситуации свързани с деца. Разплащане и финал на сделка, насрочвайте за петък. Сключване на нови договори, планирайте за следващата седмица. Венера става ретроградна и това за вас може да бъде свързано с някои особености в личните взаимоотношения, които изискват повече внимание към партньора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои активна седмица. Във вашия знак е все така населено- Слънцето, Юпитер и Меркурий ви подкрепят в много посоки. Приоритетни през тази седмица са дела, които отиват към приключване. Разчистете ангажиментите си, разплатете се с тези, на които сте длъжни, за да си разчистите терена за времето на новата Луна и слънчевия период на Личната година. Новите начинания планирайте за следващите две седмици, от новолунието нататък. През тази седмица Венера, управителката на знака ви, навлиза в ретроградната си фаза. Тя ще се движи назад през Близнаци, в полето на вашите лични доходи. Възможно е да ви насочи към източници, които сте изоставили, да ви накара да потърсите подкрепа при стари работодатели или бивши партньори.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои успешна седмица. Ще черпите сили от различни страни. На подкрепа можете да разчитате както от роднини, така също от партньор и от колеги. Старайте се да бъдете „на гребена на вълната“, да сте добре информирани за случващото се около вас и да бъдете готови за адекватни действия. Добрата ви позиция сега, която ще продължава и през следващите седмици, изисква много отговорно отношение към общите начинания и към това, което е под ваш контрол. В сряда не се впускайте в непремерени разходи, бъдете внимателни при работа с техника и електроуреди. В петък и в почивните дни ви очакват радостни изживявания.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои динамична седмица. Надпреварата с времето в следващите дни може да ви натовари, но усилията си струват. Периодът е добър за сериозна работа и постигане на резултати, за сключване на изгодна сделка. Стремете се обаче да имате повече информация преди да направите важната крачка. В сряда нещо неочаквано може да обърка плановете ви. Не взимайте решение под влияние на емоциите. Важните си дела насрочвайте за петък следобед и за събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои неспокойна седмица. Намирайки се в сатурновия период на Личната си година и в седмицата преди новолунието, пред вас стоят проблеми за разрешаване, и немалко работа за приключване. Моментът е добър да си разчистите „задния двор“, за да си осигурите надежден тил за в бъдеще. Не подценявайте знаците, които ви насочват към недовършени, неизчистени стари взаимоотношения или неразплатени задължения. В сряда известие от приятел може „да ви изправи на нокти“ и да ви провокира за действие. Събота е подходящ ден за разтоварване от напрежението, натрупано през седмицата.

На родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица предлага възможност за промени най-вече в професионалната сфера. Имате силата да се откъснете от грижа или проблем като намерите едно окончателно и категорично решение. Астрологичната обстановка е подкрепяща в това отношение в първите два дни- в понеделник и във вторник, а също така от петък нататък. В сряда и в четвъртък „очаквайте неочакваното“, от колеги, а при някои от брачен партньор. В юпитеровия период на Личната си година сте, когато шансовете за духовен напредък и професионален растеж нарастват, а новата Луна през следващата седмица ще им придаде допълнителен импулс.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои предизвикателна седмица. Още в понеделник потокът на събитията ще ви поеме и няма да имате време за колебания. Изборът на точния момент за действие е важен, затова отделяйте време да премислите как е най-добре да постъпите. В сряда може да бъдете разсеяни и да направите доста грешки. Не реагирайте остро на нещо казано или направено от друг, избягвайте конфликтни ситуации на път. Една новина може да бъде възприета по различни начини. От петък нататък ситуацията е по-благоприятна за важни дела.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва плавно, с постепенно усилване на благоприятните тенденции. А те са в посока на повече движение и активна комуникация с околните. Вашата съпричастност към проблемите на другите привлича приятели, колеги, а може и случайни познати. Възможни са пътувания и срещи надалеч. В сряда едно неочаквано предложение или внезапна промяна в предварително планирано събитие, може да внесе известно безпокойство. Дните до новолунието са подходящи за приключване и изчистване, за разтоварване на гардероба от излишни дрехи, за изпразване на избата и килера от ненужни вещи.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната седмица. В меркуриевия период на Личната година, в който се намирате, нищо не може да бъде стабилно. Очакват ви промени на различни нива, и колкото по-лесно се настроите на тази вълна, толкова повече полза ще извлечете от ситуациите, които ви предстои да преживеете. В сряда може да ви се случат някои непредвидени неща, които да ви изненадат. Бъдете внимателни при работа с техника и режещи устройства, възможни са травми. Седмицата е добра за завършване на работа по проект, за приключване и предаване на инвеститора изпълнената задача. Новите начинания отложете за следващата седмица.


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои седмица на промените. Понеделник ви носи усещане за нестабилност, породено от неяснотата по важен за вас въпрос. Може да е свързано с партньора и предстоящо пътуване, или със здравето на близък човек. Сряда и четвъртък са също неспокойни, изпълнени с тревожно очакване. От петък обаче ситуацията отива към яснота и стабилизиране. Имате подкрепата на приятел, на когото можете да прехвърлите част от ангажиментите си. Мобилизирайте се да приключите това, което е на дневен ред до края на седмицата. Новата Луна в следващия понеделник ще ви постави пред нови предизвикателства.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 15.05.2012 г.,в 17:33 ч. Венера от 23°Близнаци навлиза в ретроградната си фаза.

На 20.05.2012 г., в 18:15 ч. Слънцето влиза в Близнаци.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Телец, през четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

15.05.2012 г. В 13:59 ч. – 15.05.2012 г. в 23:45 ч.

17.05.2012 г. в 23:44 ч. – 18.05.2012 г. в 12:03 ч.

20.05.2012 г. в 14:35 ч. – 21.05.2012 г. в 1:05 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

3 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 16, 2012 @ 17:02

    Новата луна е и затъмнение.
    А ще има ли тема по въпроса??

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 16, 2012 @ 22:06

    moon_in_taurus,
    в седмичния хороскоп да, новолунието е на 21-ви понеделник.

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на май 18, 2012 @ 6:04

    Мерси Муси,аз много ще се радвам на една статийка по въпроса за слънчевото затъмнение:))

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии