Седмичен хороскоп 17-23 юни 2013 г.

Съвпад на Слънце и Юпитер в сряда

Пълнолуние в неделя

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Астрологичната обстановка през тази седмица е подчертано позитивна. Освен Луната, която като най-бързо движеща се, прави квадрати и опозиции тук-там, в следващите седем дни няма напрегнати аспекти между планетите. Това определено обещава успокояване на страстите и възстановяване на социалния мир, поне за разглеждания период.

Седмицата ще мине под знака на съвпада на Слънцето и Юпитер в края на Близнаци, макар той да става точен в сряда. Слънцето и Юпитер се срещат всяка година в определен градус на зодиака, но в различни зодиакални знаци. Сега съвпадът в 28Близнаци е близо до звездата Бетелгейз, това е период на въодушевление и оптимизъм, на позитивни социални промени, на мащабни проекти и планове за бъдещето.

Секстилът на Марс и Уран в понеделник също оказва хармонизиращо влияние до средата на седмицата, като слага акцент на рационалните решения и бързото справяне с възникналите проблеми.

Във вторник преди обед Луната отново „възбужда“ квадрата на Уран-Плутон, което може да „разбуни духовете“ за кратко.

Спокойният тон на седмицата се поддържа от съвпада на Меркурий и Венера в Рак, който дава възможност проблемите да се изговорят и обсъдят. А също така и от разпадащия се тригон на ретроградните Нептун и Сатурн, които вкарват в употреба фината манипулация на общественото мислене и насочване на поведението в определена посока. Силата отново е на страната на водните знаци и на хората готови да правят компромиси.

Позитивна и успешна седмица!

Да ви върви по юпитериански!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с предизвикателства, породени от опозицията на Луната към вашето Слънце и към намиращия се в знака Уран. Вашата огнена природа може да се прояви по експресивен начин и да провокира разногласие с околните. Но в същото време имате подкрепата на секстила на Марс и Уран, както и на чудесния съвпад на Слънцето с Юпитер в края на Близнаци. Последното ще окаже благотворно влияние върху родените в последната декада на Овен, или с асцендент там. Астрологичната картина в следващите дни подкрепя всяка форма на договаряне. Сега имате отличната възможност да постигнете сближаване на мненията, съгласие по определени точки на предстоящ договор. Благоприятни за сключване на сделки са дните от сряда до петък. В дома ви предстои радостно раздвижване, семейно събитие и гответе се за гости.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои уникална седмица. Астрологичната обстановка е противоречива и изисква от вас да намерите „средната линия“ между вашите интереси и права, и тези на другите. Съвпадът на Слънцето и Юпитер в Близнаци ще ви даде възможност да повярвате в дружбата, сътрудничеството, в екипната работа и в това, че високите цели се постигат с общи усилия. Бъдете предприемчиви и изобретателни при постигане на целите си. Придържайте се към правилата и нормите, към протокола, спазвайки формалности и ритуали на уважение към околните. Във вторник отклонявайте опитите да бъдете въвлечени в интрига и разпространението на клюки. В сряда и в четвъртък ще трябва „да отработите“, да преминете през нещо старо преди да се захванете с нещо ново. В края на седмицата навлизате в период, благоприятен повече за почивка, отколкото за работа.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои забележителна седмица. Управителят на знака-Юпитер прави съвпад със Слънцето, нещо, което се случва всяка година. Но точно в срещуположния знак Близнаци това става един път на 12 години. Съвпадът Юпитер-Слънце е от важно значение за социалния ви живот. Той дава възможности, както на вас, така и на вашия партньор. Общата дейност също е в лъчите на съвпада на двете космични тела и подлежи на позитивна промяна. В понеделник с лекота ще преминете през предизвикателство отправено от конкурент. В сряда и в четвъртък емоциите ще доминират над разума. В петък след обяд Луната е във вашия знак и това ви поставя на кормилото на живота. В събота и в неделя бъдете внимателни в отношенията с брачния партньор,възможни са пререкания и обтягане на отношенията.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои неспокойна и динамична седмица. Съвпадът на управителката на знака ви – Венера с Меркурий активира умствената дейност, прави ви интелектуално креативни и привлича към вас хора, които искат да споделят, било то проблеми, идеи или бизнес. Можете да правите успешни изяви там, където се борави с информация, да представяте свой проект, да защитавате теза, да взимате успешно изпити, да бъдете одобрени след интервю за работа. Седмицата предлага отлични възможности да увеличите доходите си. Съвпадът на Юпитер и Слънцето ви помага да получите отлично възнаграждение, по-голямо от договореното, да сключите нов договор за работа, да разширите социалните си контакти и подкрепата за начинанията си. Бъдете предприемчиви в бизнес делата си. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

 

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. В понеделник ще имате среща „на високо ниво“. Предявете си претенциите, отстоявайте позицията си, особено що касае финансови средства, разплащане, обезпечаване на начинание. Седмицата минава под знака на съвпада на Слънцето и Юпитер в Близнаци, който на вас носи късмет в служебните дела, възможност за изява и издигане в служебната йерархия, пътувания. Запознанството и подкрепата на човек с влияние ще се окаже много важно сега за успеха на вашите планове. Навлизате в период на разширяване на социалните контакти и на тези със служебен характер. Предстои ви да направите промяна в средата, да влезете в нов кръг от хора, със сродни на вашите интереси и вкусове, да си създадете нови приятелства.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои силна в професионално отношение седмица. Дългоочакваните промени в работната среда могат да станат факт през следващите дни. Навлизате в период на разширяване на възможностите, на по-големи перспективи и работа по мащабни проекти. Не отлагайте сключването на договор, ако подробностите по него са уточнени, защото през следващата седмица Меркурий става ретрограден. Благоприятни дни за тази цел са сряда и четвъртък. В петък инициативата преминава в ръцете на друг, препоръчително е да предоставите повече пълномощия в ръцете на партньора си, а за себе си да оставите най-важните дела. Лятото е на ход, но не прекалявайте с диетите, за да не увредите здравето си.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои забележителна седмица. В астрологичната обстановка на следващите дни има поне три важни акцента, които ви касаят. Марс, който се движи между 11 и 16-я градус на Близнаци прави точен секстил с Уран в понеделник, и това дава тон на цялата седмица. Бурна в емоционално отношение и креативна в интелектуално. Марсовото влияние ще ви подтиква към смели действия, те може да са безразсъдни, погледнато отстрани, но всъщност са целенасочени и много смислени. Втори хронологически, но първи по значимост е съвпадът на Слънцето и Юпитер в 28-я градус на Близнаци. Срещата на двете космични тела на ваша територия се случва един път на 12 години. Затова дайте си възможност енергията на този чудесен аспект да ви придаде от силата си, да ви зареди с оптимизъм и вяра. Третият аспект, с важно за вас значение, е съвпадът на управителя на знака – Меркурий с Венера в края на работната седмица – в петък, в 22-я градус на Рак. Това е подаръкът ви за почивните дни, вложете средства и енергия в нещо, което ви прави щастливи.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои невероятна седмица. В понеделник Луната е във вашия знак. Това, в съчетание със съвпада на Юпитер и Слънцето в сродния по стихия знак – Близнаци, е обещание за късмет в служебните и в личните дела. Навлизате в период на нови възможности и силна подкрепа за изява. Бъдете предприемчиви и далновидни, разширявайте периметъра на дейността си и на плановете за бъдещето. Създайте си нови високи цели и вложете усилия за тяхното постигане още сега, през тази седмица, не изпускайте „птичето кацнало на рамото ви“. Сряда е ден за договаряне на възнаграждение, за получаване на добри доходи за свършена вече работа. В петък получавате подкрепа и обещание за съдействие при определени условия. В събота бъдете внимателни на път. Неделя е напрегнат ден, избягвайте конфликти с близките си.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои неспокойна седмица. Секстилът на вашият управител Уран с огнения Марс ви подтиква към нестандартност в мислене и поведение, но в едни по-изчистени и разумни граници, които да подчертаят креативната ви природа. Бъдете смели и предприемчиви, рискувайте с новите си и оригинални идеи. Намирате се в марсовия период на личната си година, когато можете с успех да се справите с множество и то енергоемки начинания. Съвпадът на Слънцето и Юпитер в сродния ви по стихия знак Близнаци е носител на късмет както в материалните, така и в емоционалните дела. Периодът също така е добър за почивка, в която се съчетава полезното с приятното.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Съвпадът на Меркурий и Венера във вашия знак ще ви прави отворени към всичко ново и забавно, към информация, новости, идеи, възможности, които можете да развиете успешно в Слънчевия период на личната си година. В сряда, когато е тригонът на Слънцето и Луната, Юпитер прави съвпад с дневното светило, което се отразява на вас по специален начин, като подкрепа свише. Ще има причини да се чувствате уверени, да знаете как да постъпите в даден момент, настъпил е момента да се оправдаят очакванията ви по отношение нещо, което е важно за вас и за бъдещето ви. Бъдете предприемчиви в работните дела през тази седмица. Не отлагайте това, което можете да свършите сега,защото от следващата сряда Меркурий тръгва назад през вашия знак. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционално наситена седмица. В първите дни може да си позволите да стоите настрани и да не се включвате активно в случващото се около вас. Наблюдението върху процесите и анализът ще ви дадат отправна точка за активност в следващите дни. Намирате се в юпитеровия период на личната си година и Юпитер прави съвпад със Слънцето, което усилва неговото влияние както върху социалния ви живот и кариерата, така и в личните взаимоотношения. От следващата седмица навлизате в едногодишен период на силна юпитерова подкрепа, когато планетата ще се движи през сродния ви по стихия знак Рак. Сега съвпадът на Слънцето и Юпитер ще ви дадат нужната подкрепа да отстоявате себе си в отношения на съперничество и противоборство. Някои ще намерят своя купувач на имот или друга собственост, други ще получат наследство или право на нещо, което е важно за тях. Периодът е благоприятен за пътуване и опознаване на нови места и хора.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, продължава благоприятната тенденция от предната седмица. В следващите дни вниманието ви ще бъде съсредоточено в домашната среда. Всичко свързано с близките ще излезе на преден план. Поети ангажименти към роднини, ще настояват за изпълнението им. Посрещане или изпращане на близки хора, събиране, разделяне, с роднини ще ви ангажират емоционално. Моментът е благоприятен за сделки свързани с недвижима собственост, за сключване на договор за покупко-продажба, получаване на наследство или идеална част от делба на имот. Възможна е появата на сериозни клиенти за обявена за продажба собственост. Добри новини ще има за радостни събития около деца и внуци. С навлизането на Слънцето в Рак в петък настъпва най-успешния ви период през тази година.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Марс в секстил с Уран на 17.06.2013 г.

Съвпад на Слънце и Юпитер на 19.06.2013г в 19:11 ч.

Меркурий в съвпад с Венера на 21.06.2013 г.

На 21.06.2013 г.,в 8:03 ч. Слънцето навлиза в Рак.

На 23.06.2013 г., в 14:32 ч. Пълнолуние в 2°Козирог

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Козирог, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

17.06.2013 г., в 0:26 ч. – 17.06.2013 г., в 4:19 ч.

19.06.2013 г., в 6:55 ч. – 19.06.2013 г., в 9:39 ч.

20.06.2013 г., в 22:16 ч. – 21.06.2013 г., в 11:31ч.

23.06.2013 г., в 10:08 ч. – 23.06.2013 г., в 11:08 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

 

Етикети:

6 коментара so far »

  1. E. каза,

    Писа на юни 17, 2013 @ 8:51

    Здравейте,Муси! Моля Ви да разясните, защо седмичните прогнози се дават за Слънце или Асцендент в съответния знак?
    Слънце и Асцендент не са ли съвсем различни неща в картата?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 17, 2013 @ 11:34

    E.,
    Слънце и асцендент са различни неща за повечето хора. Относително малко са тези,които са родени на изгрев Слънце и имат Слънце и асцендент в един знак. Но не това е причината. Астрологичната прогноза се прави на база аспекти и позиции. Аспектът може да бъде към вашето рождено Слънце и/или към вашия асцендент. Позицията е по домовата система и включва предимно асцендента. Затова препоръчвам да си четете двата хороскопа-този са слънчевия знак и този за асцендента.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 18, 2013 @ 23:10

    18.06.2013 19:40

    Протести с цветя за полицаите; 9 души задържани
    Възгласи “Оставка” и “Червени боклуци” за пети ден огласят центъра на столицата
    Новини Видео: БГНЕС

    Няколко хиляди души протестират срещу правителството на Пламен Орешарски за пета поредна вечер в столицата.

    Те преминаха от площада пред министерския съвет, през Народното събрание, централата на БСП, а част от протестиращите минаха покрай офиса на партия ГЕРБ с викове “Мафия”.

    Гражданите скандираха „Мафия”, “Червени боклуци”, освиркваха сегашното управление. Развяваха се български знамена, а полицейското присъствие беше е засилено.

    Деветима са задържани в столичното Пето районно управление

    на полицията след началото на днешния протест в столицата – до 20 часа, информира МВР, като отчита, че по столичните улици тази вечер протестират около 7 хил. души – според самите протестиращи броят им е много по-голям.
    още по темата
    Живко Георгиев препоръчва програмно правителство за 1 година
    Живко Георгиев препоръчва програмно правителство за 1 година
    11 коментара към статията 11 | Статията е разгледана 5435 пъти5435
    18.06.2013
    “Капитал Daily” за протестите: Добри хора, събрани от лош повод
    5 коментара към статията 5 | Статията е разгледана 4355 пъти4355
    17.06.2013
    Призив: Игнорирайте Волен, протестът е мирен!
    320 коментара към статията 320 | Статията е разгледана 27437 пъти27437
    18.06.2013

    За част от задържаните днес е получена информация от самите протестиращи. У някои са намерени хладно оръжие и други забранени при посещение на масови прояви предмети. Има и такива без документи за самоличност.

    Служители на реда са разпознали мъж, който снощи хвърлял предмети по време на протеста пред централа на една от политическите партии. Той също е задържан.

    С помощта на гражданите са локализирани групи, за които има данни, че подготвят безредици. Полицията предприема всички необходими мерки за обезпечаванена спокойното протичане на протеста и за сигурността на гражданите.

    Протестиращи поставиха днес бутилки с вода и рози пред поставените на пост полицаи.

    Политологът Евгени Дайнов коментира, че по улиците на София е така наречената средна класа. “Те нямат социални искания и желаят промяна в системата”, заяви Дайнов.

    Началото днес беше предшествано от нетрадиционен форум, организиран във “Фейсбук”. Това беше рисунка на асфалт. Организаторите бяха приготвили листове, на които всеки можеше да отговори на зададен към него въпрос.

    “Системата е счупена. Стар софтуер, вие се нуждаете от ъпгрейдване”,

    гласеше един от плакатите, написан на английски.

    Представители на недоволните граждани съобщиха, че нямат намерения да протестират пред централната на „Атака”. Централата на “Атака” е обградена от полицаи с щитове и каски. Улица “Раковски” е препречена от полицейски автобус.

    Въпреки, че по-рано днес от „Атака” заявиха, че са получили отказ за среща с министъра на вътрешните работи, тя се е състояла, научи БНР. Срещата е била в 13 ч. в сградата на МВР, но е била скрита от медиите. От “Атака” са поискали да се запознаят с мерките, които Министерството на вътрешните работи ще вземе по отношение на охраната на протеста, тази вечер пред МС.

    От Синдиката на служителите в МВР (ССМВР) заявяват в своя декларация, че вследствие на безсилие с разумни политически аргументи, да се обосноват позиции и решения от страна на политическите партиии отделни политици, се достигна до ситуация, в която за пореден път се правят провокативни, целенасочени и умишлени опити да се въвлекат служителите от МВР и националната полиция в политическите противоборства. Синдикатът напомня на политиците и да уверява обществото, че

    служителите в МВР не са частни служители, обслужващи интересите на една или друга политическа партия или коалиция –

    те са част от българското общество и са изцяло и единствено в служба на обществените интереси. От синдиката заявяват, че подкрепят справедливите социални иикономически искания на гражданите. В протестите участват и се включват техни близки приятели, роднини и членове на техните семейства. Синдикалната организация застава на позицията, че с оглед на финансовите и икономически възможности на част от политическите партии, от страна на МВР, други държавни органи и институции необосновано се изразходва ресурс за разширено обезпечаване охраната и физическата защита на отделни политически фигури и партийни централи. В българското общество всички сме равни и всички имаме равни права и задължения, посочват от ССМВР.

    В Пловдив около хиляда протестиращи

    преминаха по традиционния си маршрут с непрекъснати скандирания “Оставка”, “Мафията вън” и “Червени боклуци”. Шествието тръгна от площада пред общинската администрация. След това спря пред офиса на “Атака” на главната улица, като скандираха “Волен, вън”, “Волен с фес” и други. Множеството редуваше освиркванията и скандиранията с националния химн и възрожденски песни. Протестиращите затвориха за кратко бул. “Шести септември” и кръстовището му с бул. “Цар Борис III Обединител”.

    Пред офиса на ДПС те поискаха депутатите й да напуснат парламента и издигнаха лозунги за забрана на партията. Пикът на протеста беше в тунела, където шествието се умножи до около хиляда души по данни на полицията. Там протестиращите изпяха “Мила родино”. Най-дълго протестиращите скандираха пред централата на БСП в града на ул. “Кръстьо Пастухов”. Там обявиха, че дават три дни на всички депутати на напуснат Народното събрание и скандираха “Оставка”, “Червени боклуци”, “Кой не скача е червен”. Протестът приключи пред общинската администрация. През цялото трасе, което бе около 10 километра, протестът се охраняваше от служители на полицията и жандармерията.

    Във Варна

    участниците в петия пореден протест близо 250 души скандираха пред партийните централи на ДПС и БСП. Варненци скандираха “Оставка” пред офиса на ДПС и отново изпяха националния химн. После те преминаха през центъра на града ипродължиха протеста си пред Градския съвет на БСП. Протестиращите решиха да не преминават през офиса на “Атака”, за да не се стигне до конфронтация, и се отправиха към сградата на общината.

    В Благоевград

    стотина с мирно шествие протестираха срещу кабинета и назначаването на Муса Палев за областен управител. Протестиращите от “Българи за силна България” тръгнаха в 19.30 ч. от Областната управа със скандирания “оставка”, преминаха през центъра и спряха пред новооткрития на 9 май паметник на помирението. Там Христина Ядкова обвини родните политици от Сергей Станишев до Бойко Борисов в национално предателство. “Господа, политици, спрете се, с вашите решения и действия превърнахте обществото ни в бойно поле! Не ни поставяйте във вашите конфликтни интереси, не ни противопоставяйте! Не искаме война, но ще водим битка! Битка само с вас и вашите пороци, ще ви търсим отговорност!”, каза Ядкова. След което шествието се върна на изходна точка.
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5860891

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 18, 2013 @ 23:44

    Лицата на протеста

    Автор: Милен Енчев Публикувана на 18 юни 2013 в 18:30
    Невръстни вандали, финансирани от Борисов и Пашата, драскат площадаНевръстни вандали, финансирани от Борисов и Пашата, драскат площада

    „Никакви мирни протести няма. Това са групичка от провокатори и криминални елементи“. Това обяви днес пред ТВ7 лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

    Макар че протестите, тръгнали от назначението на Пеевски, са незапомнено цивилизовани, лидерът продължава да настоява, че демонстрантите са „курви на Бойко“, „лумпени“, че са получили между 40 и 100 лева от Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Румен Николов – Пашата, за да „щурмуват“ централата на „Атака“ и т.н.

    Твърденията на Сидеров ни хвърлиха в подозрения и ни накараха да подложим на съмнение очевидното. Наистина ли са невинни малчуганите, които в израз на гражданско неподчинение драскат с тебешири всяка вечер софийските площади? Възможно ли е да са се продали на Борисов и Пашата?! А тези усмихнати младежи и старци не крият ли меркантилизъм и вандалска стръв зад интелигентната фасада? Хм…

    Помислете само колко дъвки и близалки могат да се купят за 40 лева. А за 100 лева може да се купи лускозна тротинетка, огромен плюшен мечок, дузина кукли! Представете си на каква агресия са склонни невръстните „лумпени“, накацали по раменете на татковците си, срещу такъв гешефт. Как яростно летят бутилките с прясно мляко и бибероните срещу феновете на Атака.

    Какви поразии могат да нанесат на партийната централа с водните си пистолети и тебеширите. Може даже да я … наакат!

    Публикуваме фотогалерия с опасните провокатори. Призоваваме прокуратурата се самосезира и да накаже хулиганствата им – поне една вечер без „Сънчо“ и три дни без сладолед!
    http://offnews.bg/index.php/208606/litsata-na-protesta-2

  5. Elisaveta каза,

    Писа на юни 19, 2013 @ 14:03

    Знам, че не е мястото, но не мога да разбера защо всеки който отваря моя хороскоп ахва и казва, че е изключително странен.
    родена съм на 05.02.1962 в Сливен сутринта записана съм в 8.10 в общината, но майка ми твърди че съм роден а в 8.03, знам само че зодията и асцендента са ми Водолей, напоследък започнах да комуникирам с хора които се занимават с астрология и често чувам “За теб нямам думи, не знам как да те интерпретирам и т.н.” Започвам да се плаша.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 19, 2013 @ 16:49

    Elisaveta,
    да, интересна ви е наталната карта, имате голям Стелиум във Водолей + още две планети във Водолей.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии