Седмичен хороскоп 18-24 юни 2012 г.

Новолуние в Близнаци във вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои противоречива седмица. Тя ще мине под знака на напрегнатия аспект между далечните планети Уран и Плутон, който в неделя става точен. Новолунието в Близнаци във вторник от своя страна, поставя във фокуса на вниманието взаимоотношенията с най-близките. Ситуации, които имат предистория около месец, от предишното Новолуние, което също бе в Близнаци, до сега,ще изискват вашето внимание и активно участие. За голяма част от родените в първата половина на знака въпросите свързани с бита, с жилище, ремонт, собственост, купуване, продаване, с благоустрояването на селище или др. подобно, са стигнали етап, в който ще трябва да бъдат решени кардинално, без отлагане. Всичко, което правите, ще има за цел, формулирана или не, да подобри вашата самоувереност и чувството ви за сигурност. Това може да се изрази както на битово ниво, така и в професионалната сфера, където ще бъдете мотивирани да действате, за да постигнете по-добра позиция или да заемете полагащото ви се място. Неделя е неблагоприятна, благоприятни дни вторник, четвъртък и петък.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои динамична работна седмица. В дните преди новолунието, вниманието ви ще бъде заето с общите дела, със задълженията, които сте поели към другите. Приключете това, което е на дневен ред, форсирайте там, където това е нужно, и се освобождавайте от това, което не е ваш ангажимент. Приберете си полагащото ви се от съвместната работа или от съдружието. Новолунието в Близнаци дава шанс за нови контакти, за участия в групови акции, проекти, за създаване на екип от съмишленици. В сряда и в четвъртък е препоръчително да стоите настрана от конфликт, породен в работната среда. В петък бъдете инициативни, една ваша идея или конкретно предложение, може да намери радушен прием и да бъде високо оценено. В събота и неделя се стремете да контролирате своята импулсивност и да не се включвате в конфликтни ситуации в дома си, но също така и на обществено място..

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица на сериозните ангажименти. В понеделник и вторник се постарайте да приключите важните дела, планирани за този период. Обръщайте внимание на детайлите, които „могат да обърнат колата“, особено когато въпросът касае партньора ви. Новолунието дава нови възможности, но и предявява нови изисквания към вас, а те са за сръчност и качествена работа, за отговорно отношение към поетите ангажименти. В резултат на това ще се радвате на добри доходи и уважение от околните. В сряда и четвъртък не смесвайте финансови дела и приятелства, може да бъдете разочаровани. Петък и събота са благоприятни дни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои успешна седмица. В понеделник побързайте да приключите спешните дела или тези, от които очаквате приходи. Периодът е добър за разплащане на извършен труд, за увеличаване на доходите. Новолунието в Близнаци във вторник може да отвори нови врати за бизнес и сключване на договори за работа за бъдещ период. Направата на реалистични финансови разчети, с отчитане на конкретната обстановка и без прекомерни очаквания, ще бъдат гаранция за успех. Разчитайте на подкрепата на човек, на хора, с които сте емоционално свързани и си имате взаимно доверие. В сряда ще ви бъде трудно да постигате съгласие. Важните си дела насрочвайте за четвъртък или за петък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, началото на седмицата е трудно. Дните преди и по време на новолунието изискват от вас голяма мобилизация на силите и много въздържаност в общуването в професионалната среда. В понеделник и вторник се постарайте да изчистите неясните обстоятелства около вашата кариерна позиция, за да си отворите пътя за предстоящите промени в социалния ви статус. Особено внимание в това отношение трябва да проявяват родените в края на зодията. Сряда не е благоприятен ден за спорове и конфликти с шеф, с колега, който е по-високо в йерархията, а също така с по-възрастен роднина. Ще ви бъде трудно да постигате единомислие с околните, затова насрочвайте важни разговори за четвъртък или за петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои активна седмица. Новолунието в Близнаци и други фактори задават динамична среда на общуване с околните. Начина, по който подхождате към другите и енергията, която сте готови да вложите в това да имате хармонични взаимоотношения с тях, е от определящо значение за развитието на делата ви. Намирате се в меркуриевия период на личната си година,когато промените идват внезапно и трябва бързо да се пренастройвате към нови условия. Сряда е дисхармоничен ден, в който ще ви бъде трудно да постигате съгласие по важни въпроси, и по маловажните също. Петък е подходящ за бизнесконтакти и за решаване на финансови въпроси.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстоящата седмица изправя „с лице“ към важни въпроси за разрешаване. Новолунието в Близнаци, което за втори път се случва на ваша територия, отправя предизвикателството да заемете определена позиция, да заявите мнението си недвусмислено, без заобикалки и извъртания. Вашето искрено отношение и ясна позиция ще намерят добър прием и ще ви спечелят подкрепата на близките и на тези, с които имате професионални взаимоотношения. Насочете енергията и ентусиазма си в нещо съзидателно и стойностно. Сега сте в слънчевия период на личната си година, моментът е подходящ за себереклама и изтъкване на качества и заслуги, за предявяване на претенции за по-добра позиция и по-високо заплащане. Ретроградната Венера във вашия знак напомня важността на това да отчитате и чувствата на другите, ако искате да изградите хармонични и дълготрайни взаимоотношения. Благоприятни дни четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, продължава добрата тенденция от предходната седмица. В понеделник и вторник, преди новолунието, разчистете задълженията си, освободете се от излишен товар, „пометете задния си двор“, за да си освободите пространство за новите неща, които навлизат в живота ви. Новолунието в Близнаци попада във вашия юпитеров период на личната година, най-благоприятното време за професионален растеж, за тръгване в нова посока, за намиране на своето призвание. За да имате успех обаче, задайте си ясна цел, не се разпилявайте в дребнотемие, и обмисляйте добре всеки свой ход. Последното изисква особено внимание в сряда, когато думи и дела трябва да бъдат в синхрон, и добре премерени. В четвъртък и повече в петък можете да разчитате на подкрепа.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои предизвикателна седмица. Второто за годината новолуние, в сродния ви по стихия знак Близнаци, открехва вратата на успеха пред вас. Ще са ви нужни добра организация и целенасоченост, която да съсредоточи енергията ви в определена посока. Моментът е добър да придобиете нови умения, които ще ви направят търсен и предпочитан специалист. Личните ви отношения се нуждаят от по-голяма яснота и определеност. Планирайте отпуската си, така че в следващите две-три седмици да можете да обърнете внимание на здравето си и да вземете мерки за неговото стабилизиране. Бъдете внимателни, ако в края на седмицата се налага да пътувате надалеч.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстоящата седмица е интересна с новолунието, което ще се състои в края на предходния знак-Близнаци. В понеделник и вторник, макар да се чувствате отпаднали и с не особено висок жизнен тонус, ще ви се налага да свършите много работа. Стремете се да приключите навреме това, което върви по план, а новите неща отложете за дните от сряда нататък. Вложете усилия по укрепване на тила си, в смисъл да се застраховате от евентуални претенции, от грешки, които някой друг може да допусне, но които пряко ви засягат. В сряда избягвайте спорове с възрастни родственици, правете отстъпки или отложете решаването на важни семейни или имотни въпроси за четвъртък и петък. Неделя е неблагоприятен ден за пътуване.

Родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, навлизат в благоприятен период. Новолунието през тази седмица се случва в зоната на юпитеровия период на личната ви година. Това само по себе открива нови възможности пред вас- за напредък в духовната сфера, но също така и на чисто практично, материално ниво. Не приемайте еднозначно настъпилите нови обстоятелства, обръщайте внимание на рационалното и новото във всяка ситуация, нещо върху което ще можете да съсредоточите енергията си и след време да го доведете до успешен край. Сряда е неблагоприятен ден за спорове, няма да ви стигат надеждни аргументи, а и възможностите за взаимноизгодно договаряне са минимални. В петък можете да намерите удачно решение на финансов въпрос.


Родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, навлизат в благоприятен период. Новолунието в края на Близнаци поставя в центъра на вниманието ви семейните и личните дела. Ако не сте го направили вече, в понеделник и вторник разчистете, колкото можете повече непотребни вещи, изчистете и напрежението в отношенията с най-близките като направите някои отстъпки. От четвъртък Слънцето е в хармоничният ви по стихия знак Рак. Намирайки се в марсовия период на личната си година, ще усетите импулс за повече активност и настойчивост, за кардинално решаване на някои въпроси от битово естество. За покупка на мебели не бързайте, изчакайте поне седмица, когато Венера ще тръгне в права посока и ще ви подкрепя за най-добрия избор.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 19.06.2012 г., в 18:02 Новолуние в 28°Близнаци

На 21.06.2012 г., в 2:08 Слънцето влиза в Рак

На 24.06.2012 г., в 12:12 ч., първият точен квадрат на Уран и Плутон в 8°Овен-8°Козирог

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

19.06.2012 г. в 18:02 ч. – 19.06.2012 г. в 20:34 ч.

21.06.2012 г. в 19:48 ч. – 22.06.2012 г. в 6:47 ч.

24.06.2012 г. в 1:26 ч. – 24.06.2012 г. в 14:42 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии