Седмичен хороскоп 21-27май 2012 г.

Новолуние

и слънчево затъмнение

в понеделник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична седмица. Вашата огнена природа ще бъде провокирана за действие. Новолунието в понеделник ви поставя в условия, когато трябва да вземете решение, или решения, по важни въпроси. Ще е важно да заемете определена позиция, да отговорите по категоричен начин на заявка, предложение, запитване, оферта или друго подобно. Моментът е добър вие самите да отправяте искане, да предлагате договор, да искате важна за вас информация, да поставяте условия,които да бъдат изпълнени, за да сключите споразумение в рамките на следващите две до три седмици. При някои могат да се появят спешни пътувания,свързани с роднини, с обучение, със закупуване на автомобил или техническо оборудване. Бъдете внимателни при пътуване.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои предизвикателна, макар и кратка работна седмица. Съвпадът на светилата в понеделник отприщва поток от жизнена енергия, която е препоръчително да канализирате в определена посока, за да имате забележителен резултат в близко бъдеще. Повече от всякога сега се нуждаете от подкрепа. За идеите си, за плановете и намеренията, за крачката, която се каните да направите. Някои ще я получат, други не, като може да бъдат подведени в очакванията си. Това зависи от много допълнителни фактори, като например какви избори сте правили, коя възможност сте предпочели, на какви приоритети сте заложили. Сряда е благоприятен ден.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои успешна седмица. Новолунието в противоположния знак предлага много възможности за нови контакти, за сдружаване във фирма или за обединяване на усилията с друг в обща цел. Моментът е добър за събиране на информация, на документи, свързани с предстоящо начинание. Ролята на партньора ви е много важна, неговото (нейното) физическо и финансово участие. Съвпадът на Меркурий с Юпитер, управителят на знака ви, подсилва дар словото, прави ви убедителни и красноречиви, нещо което ще ви бъде от голяма полза в ежедневното общуване. В резултат на това може да имате интересни предложения за работа и много служебни ангажименти през следващите седмици.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои резултатна седмица. Сега на Нова Луна, в слънчевия си период на личната година сте на прага на много нови неща, които ще внесат промени в живота ви. Колкото по-бързо се настроите за промяна и колкото повече усилия вложите в нови начинания, толкова повече успехи ще пожънете. Някои от вас ще бъдат изправени пред важен избор от морално-етично естество, когато вашите принципи ще бъдат поставени на изпитание. Новата Луна ще ви подкрепя и в усилията да постигнете по-добър материален статус. Ако смятате, че заслужавате, предявете претенциите си за по-високо заплащане. Вторник и сряда са благоприятни дни.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна в много отношения седмица. В полето на професионалната изява настъпва раздвижване, в което новолунието в Близнаци има голямо участие. Някои ще получат признание за всеотдайната си работа и заслужена по-висока служебна позиция. На други ще бъде дадена възможност за професионален растеж, включвайки се в подходящи форми на повишаване на квалификацията. В края на седмицата предстои съвпад на управителя на знака ви – Меркурий със Слънцето, което на фона на новата Луна е чудесен трамплин за изява, творчески успехи и високи постижения в следващите седмици.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои ползотворна седмица. Новолунието в Близнаци, в понеделник, съсредоточава вниманието върху резултат от нещо, по което сте работили в последно време. До сряда периодът е добър за сключване на сделка, за инвестиране в нов проект, за стартиране на нова идея и поемане на дългосрочен ангажимент. Проверявайте обаче информацията, която ви се подава, за да не бъдете подведени в очакванията си. Моментът е подходящ за получаване на признание, даване на оценка и подхранване на себеуважението.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци неспокойствието от предходната седмица се пренася и в тази. Поредното новолуние се случва в първия градус на вашия знак, и то е по-особено, защото е съчетано със слънчево затъмнение. След две седмици е пълнолунието, съчетано с лунно затъмнение, а след още две седмици предстои още едно, второ новолуние в Близнаци, в 28-я градус. Така че пригответе се за динамичен и напрегнат период. Разпределяйте си енергията равномерно, за да ви стигнат силите за всички предизвикателства, пред които ще бъдете изправени. Бъдете инициативни, придържайте се към новите тенденции, отстоявайте собственото си мнение и поемайте отговорност за думите и делата си.

На родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои въодушевена седмица. Новолунието, в сродния по стихия знак Близнаци, ще ви зареди с много нови идеи, а вдъхновението може да бъде ваш постоянен спътник, ако му позволите това. Доброто настроение и ведрото излъчване са едно от разковничетата на успехите ви в следващите седмици. Възползвайте се от всяка възможност да научите нови неща, да се запознаете с интересни хора, да разширите хоризонта си. Сега сте в юпитеровия период на личната си година, и моментът е отличен за пътешествие, за започване на образование, за попадане в подходяща среда и намиране на призванието си.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица. В рамките на един месец, в сродния ви по стихия знак Близнаци ще се състоят две новолуния, всяко от които ви дава нови възможности за творчество и изява. Успехът ви зависи от личното участие, инициатива и вложени усилия. Но, и късметът сега е на ваша страна. При някои от вас вниманието ще е заето предимно от децата, от собствените, от тези с които работите, за които се грижите. Те ще ви носят радост и гордост, а може би и грижи. Благоприятни дни -вторник и сряда.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица е препоръчителна пасивната позиция. Новолунието, съчетано със слънчево затъмнение, се случва в близост до Южния лунен възел, и в зоната на вашия тил, в сатурновия период на личната ви година. Оставете нещата около вас да се случват, без в това да влагате прекалено много емоции и физическа енергия. Кратката работна седмица ще ви помогне да навлезете постепенно в новия лунно-слънчев цикъл, стартиран със съвпада на светилата в понеделник. Моментът е добър за работа на духовно ниво, за учене и практика на релаксивни техники.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица задава активност в партньорствата. Новолунието в понеделник дава ход на процес, в който активно действащо лице е друг- колега, партньор, съдружник. Надеждите той, или тя, да поеме отговорност за общите финансови проблеми, при някои, могат да се оправдаят, а при други не. Финансова подкрепа можете да получите също от роднина или от приятел. Бъдете внимателни при сключване на договори, не встъпвайте в ангажименти заради обещания за бърза печалба. Събирайте достатъчно количество информация предварително.


На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои напрегната седмица. Новолунието, съчетано със слънчево затъмнение, в лунния период на личната ви година, съсредоточава вниманието в дома, в домашната среда и хората, които живеят с вас. Настъпил е момента да изчистите някои недоразумения, да се освободите от съмнения и угризения, да си кажете това, което ви тежи, но също така да чуете истини от отсрещната страна. Миналото ще ви напомня за себе си по един или друг начин, но дайте път на новото и позитивното. Добре е да помислите за обезопасяване на дома си, особено по празниците, ако възнамерявате да пътувате нанякъде.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21.05.2012 г.,в 2:47 ч., Новолуние и Пръстеновидно слънчево затъмнение в

0°20′ Близнаци. Сянката на Луната ще премине през Китай, Япония, Тихи океан и до САЩ.

След две седмици на 4 юни, следва лунно затъмнение в 14 градус на Близнаци. А на 19 юни отново има новолуние в Близнаци- в 28-я градус.

Слънчевото затъмнение и новолунието на 21 май са в близост до Южния лунен възел. Затова доминираща е ролята на слънчевия принцип. Новолунието в Близнаци дава силен импулс в полето на идеите и на комуникациите. Формулирайте ясно желанията си и съсредоточете вниманието си върху някое от тях, което е важно да се изпълни в близко време.

 

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Лъв, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

20.05.2012 г. в 15:35 ч. – 21.05.2012 г. в 2:05 ч.

23.05.2012 г. в 1:51 ч. – 23.05.2012 г. в 14:31 ч.

25.05.2012 г. в 17:34 ч. – 26.05.2012 г. в 1:11 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии