Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2011 г.

Димитровден и Новолуние в сряда

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица носи поредица от предизвикателства. Вниманието ви ще бъде ангажирано предимно с обстоятелства, засягащи живота на хората около вас. Близките, колегите, тези,с които имате близки лични и служебни взаимоотношения, имат предимство и до вторник, включително, ще успявате да се държите на ниво и да отговаряте на претенциите им към вас. В сряда, в деня на новолунието, вечерта, и още повече в четвъртък и петък, ситуацията се променя. Марсовият гняв, ако му позволите да се изрази, в комбинация с неуместни приказки и неадекватно поведение, могат да разрушат много от това, което сте съградили с труд и упоритост. До края на седмицата изненади и разочарования могат да ви поднесат младите, затова за подкрепа разчитайте на възрастни, улегнали хора.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои седмица на силните страсти. В знаците от неподвижния кръст, където се намира вашето рождено слънце или асцендент, в следващите дни ще бушуват бури, ще се вихри недоволство и амбиция за доказване на собственото право. Във вторник, или сряда преди обяд, вероятно някой ще се опита да ви даде съвет, или ще получите подкрепа от разумен източник. Новолунието в сряда може да ви накара да погледнете по нов начин на ангажиментите си към семейството и на тези, които са свързани с професията ви. От направеният избор ще зависи много в следващите седмици, още повече ако сте родени в първата декада на знака. Петък е ден на провокациите! Астрологичната обстановка е неблагоприятна за родените в третата декада на Лъва. Избягвайте конфликтните ситуации, не давайте воля на агресивни импулси, не шофирайте употребили алкохол.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоят интересни дни на трупане на житейски опит. Поредното новолуние е в предходния знак, тъй като се намирате в сатурновия период на личната си година. Сега е време за активна работа по това, което е планирано, и вече е в ход от началото на текущата лична година. Имате да уреждате стари сметки, да си приберете дългове, и да си съберете необходими документи. Интуицията ви е в отлична форма и сте наясно с намеренията и подбудите на околните. А това ще ви помогне да избегнете подводните камъни на конфликтната ситуация развиваща се в четвъртък, петък и дори в събота. Новата Луна ще ви даде идеи и ще ви насочи как да решите важен за вас въпрос, но конкретните стъпки за това отложете за по-следващата седмица.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои изключително напрегната седмица. В зоната на неподвижния кръст, в който се намира рожденото ви слънце или асцендент, до края на седмицата, се развиват няколко напрегнати аспекта. Слънцето и Луната, в средата на седмицата, се прегръщат точно срещу разположилия се във вашия знак ретрограден Юпитер. Обърнете внимание на здравето си, изчистете си задълженията до новолунието в сряда, и бъдете готови да се срещнете с отправените към вас предизвикателства. В петък сутринта Венера в компанията на Меркурий и Луната събира енергията на квадратите с Марс и Нептун. Може да получите неприятни новини или да бъдете предизвикани да говорите и правите неща, които не са по вкуса ви. Родените в първата, и тези от третата декада на знака, ще трябва да защитават име и придобивки, да сдържат амбициите си и да поемат отговорност, която не е изцяло тяхна. Има и благоприятни тенденции, които ще се проявят в първите дни на по-следващата седмица, като подкрепата идва от хора, живеещи надалеч. Новолунието в началото на Скорпион сега ви дава знак, в следващите седмици да се оглеждате за ново работно място, и за нови работодатели.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица се очертава да бъде приповдигнато емоционална. Тон задават напрегнатите аспекти, както на управителя на знака – Меркурий с Марс и Нептун,така и новолунието в страстния Скорпион. Новата Луна идва при вас с препоръката да обърнете внимание на теоретичната си подготовка в някаква област, да учите нещо, което съвсем скоро ще ви потрябва и ще се налага да прилагате в практиката. Тези, които ще полагат изпит през тази седмица, ще трябва да бъдат добре подготвени и да не разчитат на непочтени методи. При някои от групата във вторник предстои важна среща, разговор, уточняване на параметри, най-вече финансови, разплащане на извършена работа или приключване на бизнес ангажимент. В петък преди обяд обстановката е много напрегната, бъдете внимателни на път, когато шофирате или като пресичате оживена улица, избягвайте конфликтни ситуации.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои делова седмица. Новолунието разделя условно седмицата на две части-стара и нова. В дните на разпадаща се Луна до сряда, включително, астрологичната ситуация подкрепя сериозните делови разговори и енергичните действия по довършване, или по приключване на текущ проект, или фаза на такъв. Имате възможност да представите силните страни на вашата работа, да покажете умения и да завоювате авторитет. В началото на първата фаза на Луната,от четвъртък нататък, настъпва времето на новите неща-нови идеи, нови приятелства и връзки, нови проекти. Петък е натоварен в емоционално отношение ден, ще ви бъде трудно да намирате общ език и разбиране от страна на деца и млади хора.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои една много противоречива седмица. Поредното новолуние отправя покана да тръгнете по нов път, да приемете предизвикателството на промяната. Но, преди това трябва да докажете своята коректност към поети вече ангажименти, трябва да изчистите старите си задължения, за да разчитате на подкрепа и занапред. Меркурий, управителят на знака ви, през следващите дни попада в сложна и напрегната астрологична конфигурация, която поражда силни страсти и неочаквани реакции. Ще ви бъде трудно да се сдържате да не кажете това, което мислите и чувствате. Пригответе се да посрещнете едновременно „и меда и жилото“, повече успех ще имате, ако се придържате към умерен тон и сдържано поведение във втората половина на седмицата, особено в събота и неделя.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои емоционална седмица. Новина от професионалната сфера, може да внесе тревога и да ви накара да търсите отговори на стари или на нерешени въпроси. Една важна тема би била заплатата, нейният размер и адекватност на свършената от вас работа. Имате шанс да преборите конкуренцията и да постигнете повишение на заплатата или по-висока позиция, но не разчитайте на интриги, защото всичко може да се обърне във ваша вреда. Венера, управителката на знака ви, през тази седмица е в много деликатна и по-точно, напрегната астрологична ситуация. Обърнете внимание на здравето си, не претоварвайте гръбнака, щадете бъбреците, следете си хормоналния баланс.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е заредена с предизвикателства и много амбиция. В зодиакалния кръст на неподвижните знаци, какъвто е Водолей, през тази седмица се формират няколко напрегнати аспекта, които създават условия за ярки и драматични емоционални състояния, включване в конфликти и раздаване на правосъдие по агресивен и манипулативен начин. Засегнати са най-вече родените в началото на зодията или тези- в третата декада от нея. До сряда все още може да се запази добрият тон, да се действа разумно и прагматично. От четвъртък нататък обаче някои от вас ще се чувстват подведени и манипулирани, ако тръгнат в определена посока, привлечени от финансов интерес.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица носи добро настроение и очакване за нещо хубаво, което предстои да се случи. В дните до новолунието в сряда може да се чувствате отпаднали и с главоболие от време на време, засилено от есенната промяна на времето. Във вторник направете усилие да се освободите от нещо старо, връзка, предубеждение или страх. Така ще дадете шанс на Новата Луна да ви предложи нови възможности, нова любов, нова и интересна работа, нова работна среда и добронамерени колеги. Бъдете активни и ангажирани, сега се намирате в марсовия период на личната си година (в смисъл на кн. Номерологичен календар) и от вашето включване в ситуациите зависи крайният положителен резултат. Пуснете си фиша, изпробвайте късмета си.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната и емоционална седмица. Най-важният момент в нея е новолунието във вашия знак. Точният съвпад на Слънцето и Луната ще бъде в последния час на деня сряда. По този начин седмицата е разделена на две много различни части- до сряда е разпада на Луната, а след нея… тя се поражда отново. До сряда, включително, се стремете да се освободите от стари нагласи, предразсъдъци, обременености, които ви пречат да вървите напред. Някой ще се опита да ви напомни за поети от вас ангажименти и уговорки, които не сте изпълнили. Възможно е да бъдете въвлечени в конфликт и да попаднете между враждуващи страни, да бъдете манипулирани или вие да играете ролята на манипулатор, зависи какъв избор за себе си ще направите. Ще бъдете поставени в центъра на събития, като новолунието ви дава шанс да вземете важно решение касаещо бъдещето ви.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои много активна седмица. Новолунието в началото на Скорпион ще ви подтикне да се ангажирате с дейност, която обслужва не само вашите лични интереси, а е от полза за повече хора. Съвпадът на Слънцето и Луната в юпитеровия период на личната ви година (в смисъл на кн. Номерологичен календар)  указание за особен житейски момент. Нараства значимостта на това, което правите или искате да правите, можете да привлечете в своя подкрепа определен човек или хора, и така да гарантирате успеха си. Във втората половина на седмицата обаче астрологичната обстановка подвежда към влагане на твърде много страст и амбиция, което създава хаос и затруднява ясния ви поглед върху ситуацията. Бъдете внимателни с алкохола и с приемане на медикаменти. Важни решения и начинания отложете за по-следващата седмица.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 26.10.2011 г., в 12:37 ч., Марс секстил със Сатурн

На 26.10.2011 г., в 22:55 ч., Новолуние в 3° Скорпион

На 27.10.2011 г., в 19:27 ч., Юпитер и Плутон в тригон.

На 29.10.2011 г., в 04:42 ч., Слънцето в опозиция на Юпитер

Луната през тази седмица се движи между знацитe Дева и Козирог, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

23.10.2011 г., в 23:47 ч. – 24.10.2011 г., в 18:49 ч.

26.10.2011 г., в 15:18 ч. – 26.10.2011 г., в 18:08 ч.

28.10.2011 г., в 14:49 ч. – 28.10.2011 г., в 17:45 ч.

30.10.2011 г., в 16:30 ч. – 30.10.2011 г., в 19:39 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии