Седмичен хороскоп 25 февруари-3 март 2019

dosp19Венера и Уран в квадрат

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Седмицата, в която изпращаме малък Сечко, и посрещаме баба Марта, е бедна на астрологични събития. Във вторник имаме квадрат между Слънцето в Риби и луната в Стрелец. Преминаваме през последната четвърт на лунната орбита. Отново планетите са събрани в по-малко от половината на зодиакалния кръг, което у някои хора може да се възпроизведе като усещане за задържане, невървеж и ограничения.

В знака на властта – Козирог, стелиумът от три планети се разгръща. Квадратът на светилата в подвижните Риби-Стрелец води до осъзнаване на истини, и търсене на решения. Венера, Сатурн, Плутон и не на последно място ЮЛВ са активно действащи обществени субекти. В техния обсег на влияние е единствено Уран, движещ се в последния градус на Овен.

В четвъртък Луната е в Козирог. В петък Венера прави точен квадрат с Уран, което очертава втората половина на седмицата като време на изразяване на цялата натрупана кардинална енергия от нейния преход между Сатурн и Плутон през месец февруари в Козирог.

В петък, Венера стъпва на въздушна територия. От 1 до 26 март планетата на любовта ще се движи през Водолей. Във въздушния знак Венера е много по-свободна, толерантна, готова за преговори и договаряне. Но това няма да бъде през тази седмица и в началото на следващата, докато не премине новолунието в Риби. И то с много резерви по времето на ретроградния Меркурий,между 5 и 28 март.

В неделя отново аспектите на Венера са тези, които внасят хармония там, където тя е нарушена.

Честита баба Марта!

Честит 3 март!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои подвижна седмица. За някои от групата голяма част от енергията им ще трябва да се вложи в решаване на въпроси касаещи собственост. Купуване, продаване на имот, личен, или на близък човек, е ангажимент, който е добре да се придвижи бързо, или да се отложи сключване на сделка за времето след 28 март, когато планетата управляваща договорите стане директна. В сряда чувството ви за справедливост ще бъде провокирано и може да доведе до гневни изблици. Моментът е добър да си получите заработен хонорар, или заплащане, което е отлагано, или отказвано. Особено от работодатели, или партньори, които са надалеч. Луната е намаляваща, до края на работната седмица, до петък включително, разчиствайте, приключвайте, изчиствайте задължения,подписвайте належащи документи. От петък вечер Венера е във Водолей, което подсилва интереса към виртуални запознанства и контакти в социалните мрежи.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на семейството и решаване на лични въпроси. Във вторник и сряда Луната е в другия огнен знак Стрелец, срещайки се с Юпитер,който се движи там. Дните са благоприятни за личните дела, за отношенията с интимния партньор, но също така и за успешно развитие на някои идеи и начинания. В това отношение идва на помощ и Венера. Но преди това, в средата на седмицата, може да „гърми и трещи“ покрай квадрата и с Уран от Овен. Планетата на любовта се настанява в срещуположния знак Водолей от петък, 1 март до 26-ти. През месец март могат да получат импулс за развитие партньорски отношения, да разширите кръга от интереси и запознанства с нови хора.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица на разчистване на задължения. В понеделник Луната от Скорпион ви ангажира с проблемите на хора отдалеч, или такива, които отдавна не са попадали в полезрението ви. Във вторник и сряда Луната преминава през вашия знак. Диригентската палка е в ръцете ви, ръководете парада както си знаете. Съвпадът на Луната и Юпитер,който ви се случва всеки месец, от ноември насам, настройва позитивно и благоразположено към всички и всичко. До момента, в който някой злоупотреби и тогава зевсовия гняв ще се изсипе върху главата му. Поддържайте добър вътрешен баланс и ще привличате приятни хора към себе си. Квадратурата на Венера и Уран обаче за някои означава стресова ситуация с материални щети. А за други- с придобивки. Венера ще бъде във Водолей от 1 до 26 март, време през което се засилва потребността от общуване, споделяне на опит, говорене, учене и писане.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец,седмицата започва с Луна в срещуположния знак Скорпион. Всички имат нужда от вашето внимание и физическо включване в събитията. Особено що се касае до финансови въпроси. Обръщайте нужното внимание на съветите на хора, които са от бранша и са специалисти в областта си. В сряда някои ще се радват на добри печалби, а други на отхвърляне, или отменяне на задължения по договор или чрез съд. Марс от вашия знак е в хармонична връзка със Слънцето, което ви зарежда с енергия, но още повече ви дава подкрепата на нужните хора. В петък Венера влиза във Водолей. Транзитът на планетата на хармонията,красотата, и справедливостта през зоната на социалната активност, ви прави много заети с обществени изяви през месец март, а също така и със събития от личен характер.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък и петък.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои подвижна седмица. Подкрепени сте да пътувате в понеделник. Във вторник обаче зависите в голяма степен от намеренията, плановете и графика на други хора. Намаляващата Луна насочва към разчистване, изясняване, освобождаване от отговорност, конкретизиране на целите и създаване на точен план за действие. Спазвайте основният принцип: за да дойде новото, трябва да се освободите от старото. От четвъртък до събота Луната се движи в другия земен знак Козирог, давайки възможно най-голяма резултатност на положените от вас усилия. Квадратът на Венера и Уран в петък може да внесе известно объркване в близките планове. Навлизането на планетата на красотата и хармонията във Водолей е обещание за повече свободно време и такова за почивка, и възстановяване в приятна релаксираща среда.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък, петък и събота.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата е насочено към търсене на съмишленици. Подкрепата на определена група хора в този период е много важна за вас. Струпването на планети в знака ви води до генериране на идеи, които очакват да бъдат реализирани. И изискват много вяра в себе си, правотата на посоката, която следвате. В сряда обръщайте внимание на мислите, сънищата, на внезапното хрумване, защото ви трябват отворени сетива, за да приемете точно това, което ви е нужно. Почти месец планетата на любовта и хармонията се движеше през вашия знак и направи каквото можа за това да балансирате отношенията си с околните. В петък Венера ви напуска, но преди това прави точен квадрат с Уран от Овен. Тези от последните градуси могат да бъдат сюрпризирани от някои домашни обстоятелства. През март, до 26-ти, Венера е планетата, която ще ви помага във финансовите дела.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда и четвъртък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица ориентирана повече към почивка и забавления, отколкото към поемане на важни ангажименти. Особено в понеделник, когато Луната в Скорпион е в хармония с планетния управител и лунните възли. Във вторник обаче, квадратът на светилата ще ви принуди към бързо мислене и решителни действия. В сряда, когато Луната се среща с Юпитер в срещуположния знак Стрелец, е момент за развръзка, прозрения и нови планове. Начало на преговори да, но окончателен договор подписвайте след месец. С навлизането на Венера в другия въздушен знак Водолей, отношенията с околните стават по-свободни и резултатни. Но тя в един момент ще застане в квадрат с Марс, който ви е в гръб, и всяко лекомислено действие ще се обърне срещу вас.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, петък, събота и неделя.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата започва емоционално. Луната в Скорпион е активно аспектирана и дава воля на емоции, които сте сдържали по различни причини. Вторник и сряда предлагат много възможности да изложите своето мнение, да подчертаете аргументите, да изложите тезата си и да се радвате на разбиране у опонентите ви. Спонтанно решение за пътуване може да ви даде отговори на много въпроси. При някои повод може да бъдат близки роднини, или собственост, която се нуждае от наглеждане. В петък вечер Венера е в другия въздушен знак Водолей. Навлизате в триседмичен романтичен период на годината, когато околните ще ви обграждат с повече внимание. Или определен човек.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, петък и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва с Луна в другия неподвижен знак Скорпион. Взаимоотношенията в професионалната сфера отново са крехки и нестабилни. Вторник е ден, в който трябва да се определите, да вземете решение. В сряда някои yе получат жестове на подкрепа, благодарност, но при други може да стане точно обратното- разочарование от нечия неблагодарност. В петък Венера идва във вашия знак. До 26 март планетата на любовта е на ваше разположение. Тя ще ви напомня да се харесвате повече, но също така и да направите някои промени за подобряване на външния вид и повдигане на самочувствието. В слънчевия период на личната си година сте- време за реклама и себеизтъкване.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, петък, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с Луна в другия воден знак Скорпион. Хармоничните и аспекти с Меркурий и лунните възли дава добро начало на седмицата. Подхождайте с усмивка и добронамереност към околните и те ще ви я връщат многократно умножена. Така е решите и важни въпроси в работните отношения във вторник и сряда,когато планетният управител се движи през огнения Стрелец. Стремете се повече да приключвате, отколкото да започвате нови неща. От петък вечерта Венера е във Водолей. В зоната на споделената интимност, тя ви прави значимо включени в партньорските дела, ангажирани с общи сметки, задължения, или инвестиции. Личните отношения стават по-интензивни, но също така изискват повече искреност и яснота.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с Луна в Скорпион. Водната тема в понеделник прави началото на седмицата много емоционално а някъде и твърде драматично. В марсовия период на личната си година сте, а Марс е в срещуположния знак Телец. Предизвикателството от другите е мотивиращо и ви прави ангажирани с чужди проблеми. Във вторник и сряда акцентът е върху паричните дела, които създават дисхармония в отношенията. В петък вечер Венера навлиза във Водолей и сдобряването може да започне. Планетата на красотата и хармонията ще обитава зоната на семейството и домашния уют до 26 март. Време достатъчно да направите ако не размествания и дребни ремонти, то поне да си изработите планове, скици, да се консултирате с архитект и дизайнери, за да задействате процеса, когато му дойде времето.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, сряда, четвъртък и петък.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата започва с Луна в другия воден знак Скорпион. Обнадеждаващо начало, което се развива в следващите дни при съвпада на Луната и Юпитер в Стрелец. Във вторник постигате изясняване на ситуация свързана с трудово-правни взаимоотношения, което ще ви помогне да си направите план за действие за месец напред. За някои от групата предстоят похвали и награди, заслужени оценки и професионални предложения, които да обмисляте докато планетата на договорите е ретроградна. През втората половина на седмицата отношенията с приятел, или човек, на когото разчитате, могат да стигнат критична точка. Венера излиза от зоната на подкрепата и приятелството, за да влезе в тази на успешното решаване на проблеми и постигане на вътрешна хармония.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, сряда, четвъртък и петък.

Дати на някои астрологични събития

Венера квадрат с Уран на 1.03.2019/14:32

На 1.03.2019/ 18:45/ Венера преминава във Водолей

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Лъв и Скорпион, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

25.02.2019 /14:13 – 25.02.2019 /23:19

28.02.2019 / 8:17 – 28.02.2019 / 8:48

2.03.2019 /20:47 – 2.03.2019 /21:06

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени. Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.

2.Посочен Автор: Муси Дачева

3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии