Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2011 г.

Слънце и Марс в квадрат

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена, но резултатна седмица. Тя ще мине под знака на напрегнатия аспект на Марс със Слънцето, който става точен в петък. Около вас „ще ври и кипи“. Ще бъдете предизвикани да „кръстосвате шпаги“, да отстоявате позиции, да налагате мнението си, различно от това на околните. В сатурнова криза, човек често бърка в преценките си, но упоритият нрав на Овен допълнително усложнява ситуацията. А и незачитането, с което някои сега се отнасят към вас, е достатъчен повод за раздразнение. Ще трябва да вземете трудно решение, свързано с работните ви ангажименти. Сряда е относително добър ден, но в петък бъдете внимателни, избягвайте конфликтни ситуации и прекалено силните емоции.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. Важна роля в нея има Марс, който прави квадрат към Слънцето, нещо което се случва един път на година. Напрегнатият аспект може да провокира напрежение най-вече в две важни сфери на живота- личните доходи и емоционалните взаимоотношения. Ретроградният Меркурий допълва картинката като връща лентата назад и напомня за нещо, казано или направено в миналото. Препоръката е да внимавате в харченето на свои пари, ценни книжа или вещи, дадени ви на съхранение. Някаква истина може да излезе наяве и да ви създаде грижи. В събота и неделя обстановката се разведрява значително.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои една много активна седмица. Много от ангажиментите ви през следващите дни ще бъдат от чисто битово естество, за обезпечаване на семейството с най-необходимото, храна, дрехи, топлина. Ретроградният Меркурий ще си прави шеги с вас, по всички възможни начини, имайте го предвид, ако искате да се втурнете в нова посока. Сряда и четвъртък са успешни дни, в петък обаче внимавайте какво говорите и какво правите, защото може да бъдете погрешно разбрани .

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои успешна седмица. Новата луна ви зарежда с нови идеи, на които „прът в колелата“ може да сложи само ретроградният Меркурий. Тези от първата декада на знака, ще се радват на внимание и подкрепа ,давана от любим човек, или от доверен приятел. Творческо вдъхновение ще ви следва по петите и няма да ви дава мира, докато не му придадете форма и съдържание. Венера е в хармония с повечето планети и ви обещава много неща. Но, бъдете внимателни там,където ви искат по-големи суми, от това което сте планирали да дадете.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои седмица на забавленията и романтиката. Има чудесни предпоставки за това, стига да отворите сърцето си и да дадете възможност на Венера, планетата на любовта, да ви включи в списъка на своите фаворити. Е, не всичко е розово, напрегнатият аспект на Марс в Дева и Слънцето в Стрелец, ще ви притесни с някои претенции от страна на близките ви. В края на седмицата към него се примъква и ретроградният Меркурий,което много ще затрудни опитите ви да си направите точен план и разчет на времето.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои активна седмица. В понеделник някой ще разчита на вас, на инициативата ви, за включване в ситуация и за бърза реакция. Емоционалната страна на живота ви е в очакване на интересни и желани промени. Венера ви настройва романтично и хората около вас го забелязват. Вторник, сряда и четвъртък са успешни дни. Не оставяйте решаване на финансови дела за петък, възможен е срив на финансов пазар, промени в курсове на валута, проблем с разплащания и др. подобно.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва с работа по нови-стари неща, останали недовършени или върнати за преработка. Астрологичната обстановка през тази седмица провокира нервната система, нещо което ще намери по-силно изражение при тези, които са от първата половина на знака. Причината е в напрегнатия аспект между Слънцето и Марс, който се развива през следващите дни и става точен в петък. Така последният ден на работната седмица може да се окаже доста неприятен, ако се поддадете на това влияние. Но сряда и четвъртък са вашите успешни дни през тази седмица.

Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица ще бъдат „във вихъра на танца“. Въздушната ви природа ще се наслади на разнообразието от енергии, което кръжи около вас. Много хора ще искат да се срещнат с вас, особено ако работата ви създава предпоставки за това. Някои са стари познати, други са съвсем нови. Моментът е добър за обучение, при едни като ученици, а при други като преподаватели. Не всичко през тази седмица ще ви се случва по график. Имате съпротива от хора, с които не се разбирате или имате пресечни точки на интересите. В края на седмицата ситуацията е неподходяща за изясняване на отношения, и конфликтът може да се задълбочи.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои емоционална и въодушевена седмица. Ще бъдете в центъра на важни събития, касаещи повече хора. Вашата социална активност, и реформаторски амбиции са в апогея си и на вас разчитат много хора. Във вторник и сряда ще можете да покажете за пореден път организационните си и лидерски умения. Към вас могат да подходят с парична санкция за неспазване на правила или уговорка. В петък бъдете внимателни на места, където се събират много хора, възможни са прояви на агресия.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще бъдат ангажирани с различни аспекти от живота на своите близки. Особено внимание изискват отношенията с мъжете, било то брат, баща, чичо, вуйчо, калеко, племенник, братовчед и т.н., по цялата роднинска верига. В края на седмицата, особено в петък, напрежението може да стигне „висока точка на кипене“, да кажете или направите нещо, за което после да съжалявате. Считайте се предупредени, и предвидливо, по рачешки, избягвайте критичните моменти. В събота страстите се уталожват, денят е добър за пътуване, доколкото метеорологичната обстановка позволява.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи позитивни емоции. Част от проблемите ви са останали назад във времето. Имате подкрепата на близките и можете да поплачете на рамото на някоя добра душа. Новата луна ви зарежда с енергия, която ви е нужна сега, в Слънчевия период на личната си година, да предприемате важни за бъдещето ви стъпки. Четвъртък е силен ден през тази седмица. В петък обаче бъдете внимателни, не оставяйте важни задачи за този ден, защото е зареден с напрежение и конфликтност.

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи много поводи за задоволство. Намирате се във Венериния период на личната си година, време на активна социална дейност, на ангажираност с това, което се случва наоколо. До сряда включително ще имате резултат,който очаквате, ще разберете истина, за нещо, към което проявявате интерес. Краят на седмицата не е благоприятен за отношенията ви с брачен партньор, съдружник, или колега. Вашата позиция, лична активност, или споделено мнение може да доведе до скандал.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 2.12.2011 г., в 15:07 ч., Слънцето и Марс в квадрат в 9 гр.Стрелец-Дева. Аспектът е относително рядък, случва се един път в годината. Последният квадрат на Марс и Слънцето е бил на 4 май 2010 г., в 13 гр. Телец-Лъв.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Козирог и Овен, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

29.11.2011 г., в 1:01 ч. – 29.11.2011 г., в 9:02 ч.

1.12.2011 г., в 13:26 ч. – 1.12.201 г., в 1 16:45 ч.

2.12.2011 г., в 20:06 ч. – 4.12.2011 г., в 3:51 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. катя каза,

    Писа на ноември 28, 2011 @ 9:21

    възможно ли е ретрогеността на меркури да залъгва тестовете за бременост

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 28, 2011 @ 14:47

    катя,
    какво значи залъгва? Да показва,че има, а то няма, и обратното ли?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии