Хороскоп за Рак – 2013

Муси Дачева

За някои от родените под знака на Рак, и необвързани, една съдбовна среща от новогодишната нощ може да окаже голямо влияние върху случващото се в следващите месеци. Цялата 2013 година обещава емоции и значими промени в личния живот на водните зодии,в частност и на Раците. Най-важното събитие в това отношение е преминаването на Юпитер в Рак, което се случва на 26 юни 2013 г.

В Рак Юпитер се намира в екзалтация и в голяма степен представя положителните страни на своето щедро влияние. Юпитер подкрепя разгръщането на дарбите, начинанията, които са ориентирани към бъдещето и в полза на повече хора. За самите Раци това е изключително благоприятен период в живота, който се случва веднъж на 12 години,толкова колкото е периодът на въртене на планетата около Слънцето. Юпитер ще ви радва с присъствието си до 16 юли 2014 година.

Транзитирайки рожденото ви Слънце Юпитер ще ви прави по-щедри и благородни, ще усилва стремежите за по-богат и пълноценен живот, желанията и амбициите за професионална изява. Под влияние на Юпитер ще ви се иска да имате повече, да имате дом, семейство, деца, за които да се грижите, и които да наставлявате. Ще са ви нужни много воля и себеконтрол, за да противостоите на изкушенията, на които ще ви подлага Юпитер – алчност, лакомия и самодоволство.

Когато навлиза в Рак, в края на месец юни, Юпитер се включва в една от най-благоприятните астрологични конфигурации- Голям тригон, заедно със Сатурн от Скорпион, Нептун от Риби и Слънцето в Рак. Планетите обединяват силите си в 5-я градус на водните знаци, като по този начин оказват най-голямо и положително влияние върху родените в първата декада на Рак, Скорпион и Риби, по темите които управляват в рождените им хороскопи.

Седмицата, в която се случва Големият воден тригон, от 24 юни 2013 г, понеделник, може да се окаже най-значимият момент на годината за мнозина от тази група. Трите планети влияят силно върху социалния живот, особено върху връзките, личните и професионални партньорства, съдействат за трайните отношения, основани на доверие и честност и високо чувство за дълг. Големият воден тригон разпростира своето благотворно влияние за продължителен период от време, през месеците юни, юли и август. Той играе ролята на укрепващ фактор дори в дните, когато Слънцето отново включва разрушителния кардинален квадрат между Уран и Плутон, а това се случва в края на юни и началото на месец юли. В тези дни рождениците трябва да бъдат внимателни, да избягват крайните емоционални състояния и прекалената разточителност.

През юли още една планета ви идва на гости. Това е Марс, планетата на волята и физическата енергия. На 13.07.2013 г., и Марс влиза в Рак и ще се движи през знака до 28 август. Марс добавя своята енергия към Големия тригон. като прави съвпад с Юпитер и заедно с него тригони с Нептун и Сатурн. По този начин средата на месец юли, особено времето между 14 и 22 юли се очертава да бъде много горещо, в буквален и в преносен смисъл. Марс и Юпитер заедно увеличават амбициите и себеувереността, подтикват ви към активни действия, към изяви и себереклама. В тази посока насочвайте усилия в слънчевия период на личната си година, времето след рождения си ден. Не планирайте почивка за месец юли, защото това е „златно време“ за действие, високи резултати и добри доходи.

Влиянието на Юпитер обаче не е еднозначно. В края на юли и през август той, макар все още да е свързан с планетите от Големия воден тригон, се насочва към поредица от напрегнати аспекти, с което извежда на преден план негативни страни от своето влияние. Най-неблагоприятен е периодът около пълнолунието на 21-ви, когато към опозицията на светилата, се добавя непредсказуемото влияние на Голям кръст планети,разположени между 5-я и 12-я градус на кардиналните знаци. Недооценяване мнението и ролята на хората около вас, прекомерната самонадеяност, грандомания и нарцисизъм, могат да ви изиграят лоша шега, и да ви създадат много проблеми с околните.

Месец септември е благоприятен за личния ви живот. Есента е времето на осъзнатите пориви и равносметка на взаимоотношенията с любимия човек. Някои общи дейности обаче ще изискват повече сдържаност и разбиране. Някои въпроси касаещи деца ще бъдат поставени остро и ще изискват повече компромиси от ваша страна. Прекомерните амбиции в тази посока могат да ви донесат разочарование, или обратно да ви накарат да се гордеете с вашето потомство особено през втората половина на октомври и през ноември.

През месец ноември сте в силата си. Това е марсовият период на личната ви година и време за активни действия. Не разчитайте на други да ви вършат работата. След 11 ноември,когато Меркурий излезе от ретроградната си фаза, навлизате в изключително благоприятен период, както по отношение личните връзки, така и за всичко свързано с професионалната ви реализация. Някои ще получат интересни предложения за нова работа или за заемане на по-добра позиция в старата. След декемврийското новолуние, до средата на месеца, шансът е на ваша страна. Това, което не се получава „от раз“, отложете за следващата година.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

11 коментара so far »

  1. Юлия каза,

    Писа на януари 1, 2013 @ 13:05

    Честита нова година, Муси!
    Всичко най-добро желая!
    Благодаря за чудесните хороскопи и дано хубавите неща наистина се сбъднат! :)

  2. venec каза,

    Писа на януари 3, 2013 @ 16:24

    Ч Н Г!!!!! Г-жо ,Дачева . Искам да попитам важи ли зодия рак и за асцедент рак?

  3. Варта каза,

    Писа на януари 4, 2013 @ 7:39

    За много години, скъпа г-жо Дачева!!! Благодаря за изчерпателния хороскоп за зодията ми, който ще ми бъде мъдър водач през новата година. Бог да Ви дава още много години здраве, за да служите на призванието си – да отваряте очите на хората. С много обич – Варта

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2013 @ 11:32

    Късметът е с Рака през 2013-та :)

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2013 @ 11:53

    venec,
    да, четете годишните хороскопи и за Асцендентния си знак.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2013 @ 11:54

    Благодаря ви за пожеланията!
    Бъдете здрави и успешни през 2013 г.! :)

  7. Mi каза,

    Писа на януари 7, 2013 @ 14:07

    Аз имам силно предчувствие за много промени в тази година. И мисля , че всичко ще е за добро. Просто усещането ми е едно такова хубаво…Дано на всички да бъде успешна тази година и да донесе много радости.
    Муси ,благодаря за хороскопа ! :)

  8. venec каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 10:04

    Благодаря Ви, Успешна 2013г. Ви Желая!!!!

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 21:10

    venec,
    успешна да е! :)

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 9, 2013 @ 21:32

    Mi,
    Дано! :)

  11. Яница каза,

    Писа на януари 10, 2013 @ 14:46

    Здравеите Г-жо Дачева,Благодаря Ви за страхотната астрологична прогноза за зодия Рак през 2013 година и дано всички хубави неща се сбъднат!Моля Ви ако е възможно с няколко думи да определите зимния и пролетен период!
    Благодаря Ви предварително!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии