Хороскоп за Риби – 2013

Муси Дачева

Годината 2013 поставя редица предизвикателства пред родените под знака на Риби. Като воден знак сте поставени в особена астрологична среда, в която активно участие взимат двете социално ориентирани планети Юпитер и Сатурн, които ще си дадат „среща на добра воля“ в средата на годината. Месец юли се очертава като най-значим период за родените със Слънце в Риби. Между 17 и 19 юли, почти едновременно се случват точните тригони на Юпитер (в Рак) и Сатурн (в скорпион), на Юпитер и Нептун(в Риби), на Сатурн и Нептун. Оформилият се по този начин Голям тригон е „божествен дар“ за водните знаци, още повече, че във водната стихия се намират,в този период Северният лунен възел, преминаващ през Скорпион, Марс,който от средата на юли до края на август се движи през Рак и Слънцето, движещо се до 22 юли през Рак.

По този начин средата на годината, в разгара на лятото, за Риби предстоят най-горещите и активни дни, особено в периода 15-25 юли.

За това да се случат нещата по най-добрият за вас начин през лятото, трябва да поработите активно още от зимата и пролетта. През февруари и до средата на март, Марс е във вашия знак и ви подтиква към активни, настъпателни действия, в защита на собствените права и интереси. Марсовата енергия ще ви дава нужният ви кураж и амбиция да налагате волята си във всяка ситуация. През февруари и март ще трябва да разчистите някои обстоятелства в близката ви среда,които ви пречат и задържат. Ретроградният Меркурий може да ви връща към стари ситуации, за да преразгледате вече взети решения, и да се убедите отново, и отново, че сте на прав път и че оттук нататък ще гледате само напред,без да носите товара на „вината“. Освободете се от товара в сатурновия период на личната си година, преди рождения си ден.

През март вложете повече енергия в това да увеличите доходите си. Възможности ще има и стига да следвате интуицията си ще намерите и подходящото време и мястото, което ви устройва най-добре.

През април стремежите ви за разширяване на знанията и подобряване на квалификацията, ще намерят среда за изява. Периодът е добър да запишете магистратура или клас квалификация, да се включите в езикова школа или в такава по танци. Лятото идва и трябва да влезете във форма отрано.

Месец май посветете на семейството си. На вас, както обикновено, се възлагат много очаквания от страна на близките. Периодът е добър за подобряване на условията на живот. Ако не купувате нови мебели,то поне разместете старите и добавете някои украсяващи елементи,които да създадат ново усещане, а също така да внесат повече красота и хармония в дома.

За някои ваши домашни проекти, особено такива, които водят до значима промяна,може да срещнете сериозна съпротива. Това най-силно ще усетите през първата половина на месец юни,когато Марс, движещ се през Близнаци прави квадрат към управителят на знака ви -Нептун. Бъдете внимателни при договаряне за ремонтни дейности, възможно е да попаднете на некоректни „майстори“. На 12 юни е първият точен тригон на Нептун и Сатурн. Двете планети са ретроградни и не могат да ви подкрепят с пълна сила, но определено ще ви съдействат за решаване на някои важни за вас въпроси. Особено добре могат да се стекат обстоятелства, свързани с уреждане на формалности,получаване на разрешителни за дейност, сключване на договори, подписване на споразумения, съгласуване на документи, резервации за пътувания и др. от този род. През втората половина на месец юни и месец юли шансът определено е на ваша страна.

Препоръчително е да си планирате отпуска за месец август, като наблегнете най-вече на неговия оздравяващ ефект. Не предприемайте дълги и изморителни пътешествия, ориентирайте се към близки дестинации и към оферти за почивка с гарантиран релаксиращ ефект. През този месец е възможно някои неочаквани обстоятелства,особено в дните между 7 и 22 август, да доведат до обрати в плановете както за почивка, така и за служебните ви ангажименти.

През септември бъдете в „пълна бойна готовност“. Ще трябва да отстоявате мнението си, да доказвате качества на професионалист, за да запазите мястото си или да завоювате по-добра служебна позиция. Имате шанс да получите желана работа, да започнете нещо съвсем ново,което да ви носи вдъхновение и успехи в следващите месеци, и дори години.

През октомври нуждата от средства за обезпечаване живота на семейството ви и/или за вдъхване на живот на ваши проекти, ще се окаже приоритетна. Финансова подкрепа ще имате повече през втората половина на октомври и през ноември.

Ноември, юпитеровият период на годината, ви очаква с нови възможности. Най-благоприятен е периодът между 7 и 20 ноември, когато неособено големи усилия, но вложени в подходящия момент, ще ви отворят поредната врата.

През декември Юпитер и Сатурн са отново във взаимнохармонична позиция. Този път ще подкрепят родените със Слънце в средата на Риби. Точният аспект – тригон се случва в мистичния ден 13 петък, но това няма да попречи на мнозина да реализират своите планове и да си подсигурят работни ангажименти за следващата година.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

7 коментара so far »

  1. Maria каза,

    Писа на януари 1, 2013 @ 2:41

    Честита Нова Година Муси! Желая ти много щастливи моменти и хубави изненади! Аз лично получих моята, в този момент! Много Благодаря за Риби 2013 :) :):)
    Желая ти много лично щастие и любов!

  2. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 1, 2013 @ 12:10

    За много години Муси!!!
    Жела ти здраве,щастие и много успехи!!

    И аз съм от щастливите риби, за това че ето на, първия хороскоп за 2013г е за рибите :)

  3. Мариана каза,

    Писа на януари 4, 2013 @ 10:49

    Честита Нова Година г-жо Дачева, желая Ви здраве, щастие и успехи. Искам да ви попитам защо липсват изготвени от Вас хороскопи за козирог, везни и водолей, или аз нещо не мога да ги намеря.
    Благодаря Ви предварително за отговора.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 7, 2013 @ 11:31

    Да ви върви по вода през 2013-та! :)

  5. стелиян каза,

    Писа на март 20, 2013 @ 21:18

    здр-те г-жо Дачева.Кога наи сетне ще ни провърви на всички риби в бизнеса и личният живот? роден съм на 20.02.1982г.Каква ще е според вас годината за мен?

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на март 21, 2013 @ 13:10

    На Рибите като на воден знак ще им “провърви”, когато Юпитер стъпи в Рак, както съм писала в хороскопа. А личен хороскоп тук, в сайта, не правя.

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 17, 2013 @ 20:39

    “Ноември, юпитеровият период на годината, ви очаква с нови възможности. Най-благоприятен е периодът между 7 и 20 ноември, когато неособено големи усилия, но вложени в подходящия момент, ще ви отворят поредната врата.”
    Станка Златева, родена на 1 март 1983 г
    http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/stanka-zlateva-skromnoto-momiche-s-goliamo-syrce-5998641
    17 ноември 2013, 14:02
    Тя е златното момиче на България – Станка Златева.

    Наред с безспорната слава, която й донесе силния дух в борбата, Станка съвсем скоро стана и Любимата звезда на страната ни.

    На снощния финал на “ВИП Брадър” 2013 Станка излезе от къщата като победител и остави след себе си съквартирантите

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии