Хороскоп за Стрелец – 2013

Муси Дачева

За родените под знака на Стрелеца 2013 г., идва с добри обещания за успешна реализация на удовлетвореност от живота. На фона на икономическата и социална криза това не изглежда сериозно, но гаранции дава управителят на знака-Юпитер. Когато през 2012-та планетата, наричана „голямото щастие“, премина в Близнаци, настъпи период на изпитание за родените под знака на Стрелеца.

Юпитер е във възможно най-неблагоприятната зона на Зодиака, противоположния на собствения му знак Стрелец – Близнаци. Намирайки се в изгнание, Юпитер повече обещаваше, отколкото даваше, подтикваше ви да се захващате с много неща и да не свършвате нито едно „като хората“, а някои тласна към безхаберие и лентяйство, към прекаляване с храна, напитки и др. пороци.

До средата на 2013 г., Юпитер ще продължава да се движи през Близнаци. Неблагоприятното му влияние се задълбочава в периода на неговата ретроградност, която започна през октомври на предходната година и ще приключи на 30 януари 2013 г. Заради нея много от делата на Стрелеца търпят задръжки в последните месеци.

Когато Юпитер тръгне в права посока, някои от преградите ще отпаднат, но въпреки това, за да се движите напред ще са ви нужни мобилизация, целенасоченост и постоянство. Хубавото в настоящата позиция на Юпитер е информацията и знанието, които ви се дават като „на тепсия“. Отворете менталните си сетива и се възползвайте от шанса да научите много за нещо определено, което е важно за вас.

Друго добро, което прави Юпитер в Близнаци за вас, е да ви срещне с интересни и полезни за развитието ви хора. Разширявайте социалните си контакти, бъдете активни в партньорските си взаимоотношения, давайте много от себе си и резултатите няма да закъснеят. Благоприятен период за това са месеците февруари и март. До март се развива секстила на Юпитер и Уран в Овен, аспект който ще ви изпълва с нови идеи, с интересни хрумвания, които могат да обогатят връзките, съдружията и бизнеса, в който участвате.

През март голяма част от вниманието ви ще се ангажира с решаването на въпроси от семеен характер. Някои от тях са стари теми, на които не сте „сложили точка“, и сега отново ще трябва да отделите време и енергия. По време на мартенското новолуние на мнозина ще се даде възможност да започнат свой бизнес, независимо от стагнираната икономическа среда. Вашите идеи, вроденият оптимизъм и умението да се грижите за общото, са тези, които могат да си пробият път и да бъдат успешни в настоящия момент.

През втората половина на месец март някои ще бъдат изкушени да вложат много средства в едно начинание, което обещава бърза възвращаемост. Подсигурете си гърба и не залагайте всичко „на един кон“.

Месец април, марсовият период, може да се окаже един от най-добрите за годината. Шансът е на ваша страна, имате подкрепа и възможност да направите много както за кариерното си развитие, така и за личните взаимоотношения. Връзките, създадени в този период, ще претърпят много бързо развитие и без да се усетите след няколко месеца ще се окажете женени, и с дете на път. В дните около лунното затъмнение, в края на април, обърнете повече внимание на здравето си.

От края на месец май, отново около лунното затъмнение, навлизате в благоприятен период. Изяснете си приоритетите и си поставете ясни цели, които да следвате с постоянство. Предстои ви среща със сериозна конкуренция и за да излезете победители, трябва да се подготвите добре, и отдалече.

В края на месец юни настъпва едно много важно астрологично събитие. На 26 юни, Юпитер преминава в зодиакалния знак Рак. Това е територия, в която управляващата ви планета „плува в свои води“. От знака на своята екзалтация Юпитер ще ви бъде подкрепа в следващите 12 месеца.

И не само това, когато преминава на територията на Рак, Юпитер се включва в Голям воден тригон, образуван от него Сатурн и Нептун. В средата на юли към тройката, хармонично разположени една спрямо друга планети, се присъединява Марс. По този начин през месеците май,юни и юли получавате предимство, подкрепа и можете смело да се захващате с трудни проекти, особено такива свързани с повече хора, със социално значими цели. Периодът обещава много емоции и бурни страстни изживявани. Не си планирайте отпуската за месец юли.

Месец август също е неспокоен, но това е най-подходящото време за почивка, за разтоварване, пътешествия, опознаване на нови места и интересни хора. В последната седмица на август и през септември се настройте на работна вълна и готови за много ангажименти. При някои ще има значими промени в работните условия, нов шеф, нови колеги, нови проекти.

През октомври бъдете внимателни за информация, която се крие от вас. Пазете се от интриги, които могат да усложнят работните ви взаимоотношения. От средата на октомври и през ноември, в сатурновия период на годината си, направете необходимото да се дистанцирате от неподходяща среда и хора, които не ви влияят добре. Тогава Венера се движи през вашия знак и ще ви помогне да направите всичко с такт и премереност.

Разчистете дома си, отделете време за профилактика на здравето си. От 7 ноември Юпитер навлиза в ретроградната си фаза. Не планирайте сериозни начинания за края на годината, макар че могат да излязат и непланирани неща, заради тригонът на Юпитер и Сатурн в средата на декември. Меркурий и Уран в този период са също в тригон, затова, ако се появи добра възможност, не я пропускайте.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии