Хороскоп 2012 за Водолей

Муси Дачева
За родените под знака на Водолей предстои невероятна година. В предходната  Уран, управителят на знака, премина на територията на огнения Овен и много страни от живота ви добиват нови измерения. Мнозина от вас усещат порив да правят нещо различно, да се противопоставят на общоприетото и стандартното, да предприемат рискови начинания. За това допринася в голяма степен квадратът на Уран с Плутон.

В началото на февруари Нептун напуска вашия знак и преминава в Риби. Но в сродния по стихия въздушен знак Близнаци, в средата на годината, се настанява Юпитер. До 16 юни 2012 -та Юпитер се движи през земния Телец и оказва влияние върху плановете да направите живота си по-стабилен и удобен.

През цялата година Юпитер ще ви подкрепя, но до юни акцентът ще бъде върху подобряване на жилищните условия, закупуване на ново жилище или ремонт на старото, сдобиване със земя, върху която да се строи. През втората половина на годината благословията на Юпитер е върху емоционалния живот. Втората половина на септември, октомври и ноември, са месеци благоприятни за сключване на брак.

В професионално отношение Юпитер ще „дава рамо“ на онези ваши проекти, които имат реални измерения и практическа полза. Вашите идеи ще намерят добър прием и късметът ще е на ваша страна през месеците януари, юли и декември.
Март е месец за придобивки и нарастване на доходите. Планирайте сериозни начинания, сключване на сделки и важни преговори за първите две седмици, до 12-ти. Оттам нататък до 4 април Меркурий е ретрограден и не е препоръчително да поемате сериозни ангажименти. Периодът не е подходящ за купуване на кола, както и за друг вид превозно средство, а още по-малко за купуване на къща или недвижим имот.

До средата на месец април насочвайте усилията си повече към себеусъвършенстване, обучение в някаква посока, придобиване на умения, които да ви „дадат професия в ръце“ или да ви направят по-високо квалифицирани. Това е важно, защото навлизате в период, в който ще трябва да доказвате професионални умения и да защитавате заемана позиция.

Между 15 май и 27 юни 2012 г. Венера, планетата на любовта се движи през Близнаци, вашата зона на емоциите, но в обратна посока. Периодът не е благоприятен за годеж или сватба, но е много важен за личния ви живот, защото там могат да настъпят сериозни промени. Ще изпитвате необходимост да се убедите,че връзката която имате е тази, която искате. Ще подложите на ревизия някои страни на личните си взаимоотношения, а при някои двойки може да се наложи временна раздяла, което е пак вид изпитание на връзката.

Краят на месец май и юни е марсовият период на личната година, когато от вашето активно участие, от това накъде насочвате енергията си, зависи какво ще се случи през останалите месеци. На 21 май е новолуние съчетано със слънчево затъмнение, последвано след две седмици от лунно затъмнение. За необвързаните това е чудесен период за създаване на нова връзка.

През месец юли ще бъдете ангажирани да вършите не само своята работа, но и тази на други, които почиват или които не са свършили своята част както трябва. Периодът е колкото натоварен, толкова и вдъхновяващ, заради хармоничния аспект на две много важни за вас планети Меркурий и Уран. Това е златно време за натрупване на необичаен опит, за генериране на идеи и връщане към намерения отпреди, на които сега им е дошло времето.

В средата на август бъдете готови да посрещнете претенциите на хора, с които споделяте едно работно място. Ще ви се наложи да взимате в движение важни въпроси, може спешно да пътувате или да изпращате колега/колежка на път. Запознанство в интернет може да тръгне в неочаквана посока.
В края на август и през септември обърнете внимание на финансите си, особено ако сте делегирали права на някой друг. Възможни са административни и данъчни проверки в този период.

През октомври много от плановите ви ще намерят добра почва за реализация, удачни са пътувания както за забавление, още повече за обогатяване на знанията и опита. Втората половина на месеца, когато Луната е растяща, астрологичната обстановка подкрепя промени в работата, започване на ново работно място, както и навлизане в съвсем ново поле на професионална реализация, още повече, ако то е свързано с обществено значима дейност.

Слънчевото затъмнение по време на новолунието в средата на ноември може да ви изведе на едно съвсем ново ниво на изява, с повече възможности, но и с повече отговорности. Декември ви носи вдъхновение и увереност, които през последните две седмици на годината намират изражение в признанието на околните, на близките и на приятелите. Заредени сте с много нови идеи, които за малко, по празниците, ще оставите настрана, но с които ще се захванете още в първите дни на следващата година.

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

3 коментара so far »

  1. Мая Иванова каза,

    Писа на януари 17, 2012 @ 10:57

    Рибите сме винаги най-ощетени :(

  2. дида каза,

    Писа на април 10, 2012 @ 2:29

    До Мая Иванова: Моето лично мнение за рибите пък е,че са вечните мърморковци. :)

  3. Мариета Иванова каза,

    Писа на август 20, 2012 @ 18:08

    на 30 юни получих инсулг. 4 години преди това мъжа ми ме заряза заради друга. сега се появява само за да ми демонстрира колко е велик и щастлив с новата си курва. още нямаме развод. чака аз да го платя. живота ми рухна, мечтите ми се стопиха, надеждите за по-добър живот се попариха. остана ми едно нищо. а в един руски сайт където си правя реводно личен хороскоп пише че транзитния юпитер преминавайки през 8 Дом може да ми донесе смърт от инсулта или другите заболявания които ми откриха. е кое му е хубавото на тази невероятна година – че ще умра на 48 години?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии