Хороскоп 2012 за Лъв

Муси Дачева

На родените под знака на Лъв 2012- та година носи предизвикателства и неспокойствие. Основно изискване е да бъдете отворени към света, към всичко онова, което се случва около вас, което засяга както вас, така и близките ви дори и тези, с които само си кимвате, когато се разминавате на улицата.

Има достатъчен набор от астрологични фактори които ще ви влияят през 2012 година. На най-заден план, оформящи фона, са квадратът на Уран и Плутон в кардиналните знаци и тригонът на Сатурн и Нептун във водните знаци. А в по-предния слой е придвижването на Сатурн през знак от неподвижния кръст, което бележи времето на текущата ви сатурнова криза.

Уран в началото на Овен ще бъде като „трън в петата“ за мнозина, родени в първата декада на Лъв или с асцендент там. Ще ви кара да търсите нови полета за изява, да учите нови и вероятно нестандартни за обкръжението ви неща, ще ви подтиква да бъдете свободомислещи и несъобразяващи се с правилата и нормите на обществото. Може да ви накара да смените специалността,която изучавате, учебното заведение и дори страната, в която се учите. При някои квадратът Уран-Плутон може да подейства деструктивно на професионалните отношения и да ги накара да търсят друга работа, друг творчески колектив, други издатели на творбите, друга работна среда изобщо.

Ако Уран не успее, то Нептун, който от 3 февруари е в Риби ще ви накара да погледнете с други очи на света, да се замислите върху глобални проблеми и да търсите отговори на фундаментални въпроси като „защо съм тук и сега?“, „ какъв е смисълът на живота ми?“, „какво да правя оттук нататък с живота си? и др. Тригонът на Сатурн към Нептун, който се развива в средата на месец януари ще ви помогне да подредите мислите и приоритетите си и да си съставите някакъв план за близкото бъдеще.

Сатурн до края на 2012 година ще се придвижва през първата третина на знака Скорпион, от 5 октомври нататък, правейки квадрат към родените в първата декада на Лъв. През есента и зимата, в дните около точния квадрат Сатурн рождено Слънце, при някои може да се стигне до критична ситуации, да имат проблеми със здравето, или конфликти с роднини, и др., но влиянието на тази строга планета е до голяма степен омекотено. Веднъж заради доброто разположение спрямо Нептун, откъдето ще получавате духовна подкрепа. И втори път заради взаимната рецепция в която се намират Сатурн и Плутон, всеки в знака, управляван от другия. Тази взаимна свързаност между планетите ще оказва влияние върху някои сфери на живота ви, които ви задават чувство за стабилност. Това могат да са здравето, работата и собствеността, но също така семейството и децата.

Юпитер до 16 юни ще се придвижва през Телец и ще влияе върху зона, свързана с кариерата ви. Ще засили претенциите ви към по-висок пост, ще ви кара да искате повече от професионалната си среда, ще ви насочва към оценка на перспективите на работното място и дали то отговаря на вашия потенциал. През януари и февруари ще ви бъде трудно да намерите точните отговори.
През март обаче ситуацията е много по-благоприятна и това е времето на разумните решения. Изключение правят дните между 12 март и 4 април, когато Меркурий е ретрограден. А периодът 12 март- 22 март, когато към меркуриевата ретроградност се добавя и низходящата фаза на Луната, е много неподходящо време за започване на нова работа, на нови проекти и изобщо за нови неща.

Месец април е подкрепящ, тава е юпитеровият период на личната ви година. В последната десетдневка, след новолунието, могат да се увенчаят с успех опитите ви да прокарате ваша идея, да постигнете по-висока позиция и съответно по-добро заплащане.

Май ви носи позитиви, които от вас зависи дали ще се проявят в пълния си блясък. Новолунието и слънчевото затъмнение на 21 май ви дават ключ към сбъдването на ваше желание в следващите месеци. Седмица-две по-късно, преди и по време на лунното затъмнение, ще трябва да вземете трудни решения и да си изясните някои страни на личния си живот.

През юни и юли можете да привлечете вниманието към себе си с оригинални идеи и нестандартни виждания по важни проблеми. Между 15 юли и 8 август Меркурий се движи назад във вашия знак. Ако му се поддадете, Меркурий може да ви насочи в погрешна посока на мислене и действия. Но, можете да използвате позитивната страна на това влияние, да работите усилено и съсредоточено върху нещо важно, без да бързате и без да се съобразявате с това какво мислят околните.

През септември ще имате повече харчове, но октомври ще ви зарадва с много нови приятели. Месец ноември е време за семейството, родителите, роднините и техните потребности.

Декември обещава романтика, хармония и разбирателство с обичаните хора, но втората половина на месеца ще ви зарадва и с добри професионални перспективи за следващата година.

 

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. zzz каза,

    Писа на януари 12, 2012 @ 20:49

    “А в по-предния слой е придвижването на Сатурн през знак от неподвижния кръст, което бележи времето на текущата ви сатурнова криза.”
    Значи ли това Муси,че лъв е в сатурнова криза в момента,няма ли да има край вече. Имам чувстовото ,че лъв е в сатурнова криза от поне 6 години и няма свършване и хороскопите за лъв са почти винаги лоши.Какво става с тези лъвове?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2012 @ 10:44

    zzz,
    не мисля, че хороскопът за Лъв е лош, друг е въпроса как се четат хороскопите и какво остава като впечатление у хората, за коментирания период.
    Днес Сатурн е на 28 градуса Везни и прави квадрат към тези, които имат рождено Слънце в първите градуси на Лъв. Това се нарича сатурнова криза и за неподвижните знаци е започнала от няколко месеца, макар Сатурн да не е стъпил още в Скорпион.
    Ако при вас усещането за криза е дълго, то причината е някъде другаде.
    Нека отчитаме факта на цялостната напрегната обстановка от икономическата криза, и депресиращия масиран натиск на медиите, който усилва това влияние.
    Сатурновите кризи са цикличен процес, появяват се и преминават, така 8 -10 пъти в живота ни, към тях се добавят множество други циклични процеси,кото усилват или намаляват ефекта.
    Не трябва да се страхуваме от тях, а да ги осмисляме и преживяваме.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии